Livet mitt!

0000000236

Jeg er oppvokst på Tertnes i Åsane, ja jeg er en Åsane jente og liker det;) Spilte håndball fra jeg var 7-18 i Tertnes, ja DOLLY Monica spilte faktisk håndball. Jeg sluttet siden det gikk altfor mye tid til treningen, og jeg likte heller å ha kjæreste og gå på byn. 
Elsker alt som har med hår, sminke og mote å gjøre.
Hater tannleger. Jeg er så livredd at jeg faktisk har prestert og slått til tannlegen min.
Har hatt mange kjærester gjennom årene, og mange lurer på om jeg har vært gift, og ja jeg giftet meg i Australia med Palmer. Vi gikk fra hverandre etter 4 år. Nå er jeg kjæreste med Kyrre og er veldig forelsket:)

I 2000 var jeg ferdig utdannet som frisør, da jeg først tok utdanningen min på Bergen Yrkesskole, og deretter jobbet 4 år som frisør i Bergen. Deretter tok jeg turen til Australia, (Sydney, Brisban), for å utvide min kompetanse til ett mer internasjonalt nivå.
 Australia har lenge vært kjent for sine dyktige frisører, og jeg ville derfor lære meg deres teknikker. Etter 4 år ``down under`` gikk turen hjem til Norge igjen, med ett stort mål, ``få min egen salong`` .
Jeg jobbet i to år i Norge igjen, og deretter solgte jeg leiligheten min for å åpne Vogue. Og jeg har siden 2006 vært stolt eier av Vogue frisør i Hollendergaten i Bergen, og den 1 desember 2008 åpnet jeg min andre salong på Radisson Sas Hotel Norge.

Jeg har tatt mangen kurs utenom skolegang, og er spesial utdannet innenfor farge, men jeg har aldri mottatt støtte/stipend.
Opp gjennom årene har jeg også arrangert flere ulike type moteshow. Blant annet har jeg holdt dem på Rick`s, Calibar og nå på Hotel Norge. 22 februar arrangerte salongen min årets brudeshow, og den 26 februar var jeg med den kjente designeren Sonia wu og stylet håret til modellene hennes til moteshow på Flesland.

Jeg brenner virkelig for det jeg driver med, og gir alltid det lille ekstra. Frisøryrke er et kreativt og utfordrene yrke, og jeg sørger alltid for at meg og mitt team holder seg på topp innenfor de siste oppdateringene. Salongen min representerer profesjonallisme og eksklusivitet i den høyeste standard som Bergen har og tilby, dette takket være lang erfaring og ønsket om å være "best"

Salonen min og livet mitt er to forskjellige ting, jeg er langt fra perfekt, skulle bare sett meg når jeg står opp av sengen om morningen, eller når jeg er ute og trener. Jeg liker faktisk best å trene i klærne til typen min. Skal legge ut litt bilder etterhvert av den usensurerte Monica. 
Denne bloggen startet me Monica in Vogue, men tror det etterhvert blir litt mer av Monica utenfor Vogue også;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits