Sunn 24!

nmm
I dag hadde jeg min første time med personlig trener klokken 0800. Det var virkelig verdt pengene! En som forteller deg hvordan du skal spise riktig og trene rett. Jeg gleder meg utrolig mye til neste time. Håper jeg begynner å se resultater snart! Alt kommer jo an på kostholdet og VILJESTYRKE!
Sunn 24 er et kjempe bra kosttilskudd for sunnere hud, hår og negler!
Dr. Bjørn E. Bondevik har flere års erfaring innen hudsykdommer og hudkosmetiske problemstillinger. Han er den eneste hudlegen i Norge med spesialisering innen behandling og forebygging med vitaminer og mineraler. Dr. Bondevik har utviklet og produsert kostilskudd designet for hud og hår.
Grunnen til at jeg ikke har skrevet om dette før er for at jeg ville teste det selv for å se om det funker. Jeg er sinnsykt fornøyd! Har brukt det i litt over en mnd nå og merker store forandringer allerede! Huden er blitt mye finere også. Det er kun to butikker som selger det her i Bergen, og vi er en av dem. Noe som også er utrolig bra med denne pakken er at alt er norske råvarer. Du får alt for 399,-. Jeg tar Omega 3-6-9 i tillegg til Sunn 24.
Lurer du på noe annet kan du klikke deg inn på https://sunn24.secure.flexiweb.no/. Vi selger Sunn 24 her!
Jakke Selected
Hatt Vintage

6 kommentarer

lenagk

06.okt.2009 kl.17:32

Elska bloggen din! Du har rå stil;)
Har et spørsmål òg, korleis får eg oppretta salgsblogg?

meg

06.okt.2009 kl.18:21

håper du kan svare på dette i kveld, veldig viktig, for noen dager siden skulle jeg ha håret i en naturlig brunfarge og det ble rødt, så sku hu fikse det men det ble svart senere og nå er det rødbrunt.

jeg har bestilt tme i morgen til å bleke håret, håret mitt er tykt og like før jul hadde jeg grusom rød-lilla mørk farge og tok da 3 avfarginger og 2 blekinger til frisøren den kvelden og det gikk bra, håret mitt tåler mye, veldig tykt, tror du det går bra å bleke det i morgen , skal være forlover i bryllup til helgen liksom.

håper virkelig du kan svare:)

på forhånd takk:)

Eirin

06.okt.2009 kl.20:46

Hei! Hvilken butikk er den andre i bergen som selger dette kosttilskuddet? Håper du svarer :)

Johannes

07.okt.2009 kl.00:35

PT skulle jeg også hatt! Og en som holdt styr på VISA-kortet mitt og tvang meg til å kun kjøpe sunt:P

Monica

07.okt.2009 kl.16:23

Lenagk, jeg lagde en til blogg.

Hei Meg, beklager seint svar. Det er veldig vanskelig for meg å svare på slike spørsmål når jeg ikke har sett håret. Håper det gikk greit i dag, lykke til.

Annes hudpleie selger også Sunn 24.

Hanne

13.okt.2009 kl.19:16

jeg kan opplyse om at wah wah på xhibition ogå selger sunn 24 :)

Skriv en ny kommentar

hits