Rihanna!!!!!!

350

001
Rihanna under Chanel sin visning iført et blyantskjørt i tweed, hvit korsettopp, Chanel-veske og en hel horde av perler og gullkjeder rundt halsen. Blyantskjørt er det nye du bare må ha, så sexy..
Rihanna er mitt nye idol. Det var Jay-Z som fant henne i barbados, og i sommer 2005 kom hun med sin første hit  "Pon de Replay" og forsatt slik, og kom med flere og flere hits .Nå er hun ute med sitt 3 album. Rihanna er alltid stilfull og ser ut som hun nettopp har kommet ut i fra runway'en. Hun har og de kuleste hår trendene.

4 kommentarer

Hana C

09.okt.2009 kl.13:52

jeg elsker håret hennes!

Marte

09.okt.2009 kl.14:27

Heisann:=)

Det virker som at du har ganske god oversikt over hippe butikker her i Bergen, så jeg lurer på om du vet en plass de selger stilige vinterjakker til gravide? Er desperat, så kom jeg på at deg, det virker som om du vet en del om butikkene her i Bergen. Tenker på andre enn de typiske Lindex og Hm.

Så vil jeg bare si tusen takk for en fantastisk blogg. Du er like stilig hver dag. Jeg beundrer deg for de kule outfitsene dine, og håret. Måten du setter sammen antrekk på er bare så inspirerende. Leser bloggen din hver dag, så jeg tenkte det var på tide å legge igjen en kommentar.

Klem.=)

anette.

09.okt.2009 kl.14:59

Hei monica:)

Jeg er en mørkudet jenter på 17 år, som skal farge håret sitt, imorra! jeg tenkte å beholde mitt svarte hår, men bare ta noen lyse striper i det,tror du at jeg kommer til å kle det?

lena

10.okt.2009 kl.14:01

du kan få kjæpt nesten helt lik topp som rihanna på j.c.klem lena

Skriv en ny kommentar

hits