SVA

028
j n
Nå er det endelig lørdag og solen skinner! Jeg hadde helt glemt at jeg skulle på teater med hele familien i dag. Så jeg må nødt å løpe hjem og dusje og så rett på teater. Skal jeg ut med jentene senere i dag å feire Jannicke sin bursdag. Vi skal spise deilig middag på Steakers og ut på Bocca etterpå. Gleder meg!
Har dere lest bladet SVA? De har kommet ut med et nytt blad nå. Jeg syntes SVA er helt fantastisk. De har så mye inspirerende og bra bilder. I mine øyne er dette det beste motebladet! Dere kan gå inn på www.heitv.no og se klipp fra SVA bladet der. Ha en fabulous helg alle sammen. Smask!

6 kommentarer

krisi

17.okt.2009 kl.17:41

hvor er jakken fra?

Terje Skaar

17.okt.2009 kl.22:03

Mocca da....du ser bedre ut enn noen gang, åsså de leppene..whats up girl?:) We dont like it...W LOVE IT;LOVE IT))))

JA JA JA JA til flere konkurranser, gøy vist alle slenger seg på å kommenterer, jeg snakker jo ikke om annet en moccabloggen..

Du...tror du kunne vært sånn stand in for Pamela..hi hi, du e bare rå lekker, hvordan kan du være like fotogen på absolutt alle bilder??

Du finner de trangeste smugene...og de trangeste buksene..hi hi;)

:) koz deg max Mocca, "you work hard...but you play even harder"

Bodil S.

18.okt.2009 kl.08:34

Hei Monica! Så fin outfit! Men kunne du være så snill å bare sende premien min til postadressen: Vestre Moholt-tun 25, 7048 Trondheim? Har prøvd å sende mail til post@vogue-as.no men det funker dessverre ikke....Tusen takk på forhånd;)

Gunn 23

18.okt.2009 kl.11:03

love it hen er jakka fra?

Jeanette

18.okt.2009 kl.15:10

Hei Monica! Lurte på om du vet hvordan man kan se at en LV veske er ekte?Er det ikke noe med sømmene? Må man være ekspert for å se det?

Mariann

18.okt.2009 kl.20:38

hva skjer m bakeren??my gaad..ugh..

Skriv en ny kommentar

hits