Mario Krankl

01250
Verdens berømte Mario Krankl kommer til min salong! Han er en kjent frisør fra Australia som driver med oppsetting av hår for fotograferinger, tv og catwalk forestillinger. Han er blitt kåret til verdens mester i oppsett av hår og skal ha et kurs med GoldWell her i Bergen. Han skal ordne alle modellene her på salongen, noe som blir utrolig spennende for meg og mine ansatte. Det er helt fantastisk at han skal hit på min salong, og ikke minst lærerikt for oss! I can't wait!

5 kommentarer

Niries Blogg

26.okt.2009 kl.20:51

så utrolig gøy og lærerikt =)

Elsker wang-vesken din !

Kine

26.okt.2009 kl.21:25

så gøy da:D hvem skal han ordne egentlig? :)

Connie

27.okt.2009 kl.09:06

Gratulera! :-D nåkke så utruleg kjekt ;-) er inponert av alt du får til :-) du fortjena verkelig all skryt og ære! Det er bare ein ting eg gjør kvar dag på daten! å det e å sjekka bloggen din! blir så inspirert! LOVE IT! DU ER BARE RÅ! kan eg spør kordan du tok frisør utdannelsen din? har du nail design også! drive med masse nail design, spes mønster! men ingen utdanning :-) have a nice day!

Veronica

27.okt.2009 kl.15:44

Ååå så gøy:D Høres kjempe spennende ut !

Monica

28.okt.2009 kl.16:21

Kine han skal ordne modeller som han skal bruke til showet etterpå.

Tusen takk Connie. Nei jeg har ikke nail design. Jeg tok 1 år på grunnskolen, 1 år på frisør skole og 2 år som lærling. Har også masse videre utdannelse fra Australia!

Skriv en ny kommentar

hits