Outfit!Buksedrakt lott 333!

012
015Jeg vurdere sterkt og ta vaksine mot svineinfulensa. Det er jo mange som har dødd av det allerede. skal du ta  vaksinen? Burde jeg ta den?
I dag skal meg og min søster på kino, vi skal se Vogue (han som står bak og startet magasinet Vogue)..
Veldig spennende og se hvordan alt begynte. Ha en kjempe fin fredag alle sammen

7 kommentarer

C

23.okt.2009 kl.14:42

Svineinfluensaen er egentlig bare en mild influensatype. Det som gjør den "farlig" er at den er ekstra smittsom. De som har dødd av den hittil har enten vært i land med et dårlig helsesystem, eller har de har dødd av følgesykdommer som feks. blodpropp.Det er derfor INGEN som har dødd av selve influensaen, men av andre sykdommer som slipper til. Når du er syk reduseres nemlig imunsystemet på andre områder enn akkurat den sykdommen fordi det er opptatt der. Jeg er helt frisk og ligger ikke i faresonen. Siden vaksinen ikke er helt utprøvd vil jeg derfor ikke ta den. Du må bestemme selv, men tenkte du kanskje ville ha litt informasjon som media ikke er så flinke å dele, men som vi på Haukeland får. Beklager lang post :P Du har en super blogg :)

Jeanette

23.okt.2009 kl.14:56

Hei!

Det anbefales alle å ta den!Vaksinen er helt trygg,men selve sykdommen er mest farlig for de som er gravid,eller har en kronisk sykdom.Men noen av de som har dødd av dette har ikke hatt en kronisk sykdom,og det er selvfølgelig ganske skummelt.Jeg skal ta den,pga jeg tilhører risiko gruppe,d gjør min søster også,så vil ikke smitte henne.Dessuten jobber jeg i barnehage,og ansatte i barnehage anbefales å ta den.Men nå anbefales den jo til alle!

Jeanette

23.okt.2009 kl.14:59

ingen film på kino som heter vouge som jeg kan se!

Nathalie

23.okt.2009 kl.16:15

Jeg virkelig ELSKER stilen din!!

Jeg går på Design og Tekstil, altså vi designer og lager klær.

og jeg finner mye inspo når jeg leser bloggen din! :)

takk for det!

og ha en super fin dag og på Kino!

:)

23.okt.2009 kl.20:03

Hei alle sammen der ute,

Jeg har nettopp snakket med Monica, og hun beklager for filmen hun skal se heter The September Issue, med Vogue redaktør Anna Wintour.

Ha en fin kveld alle sammen.

Hilsen en god venn av Monica

Torunn

23.okt.2009 kl.21:25

Nei, ikke ta den! Svineinfluensa er ikke noe mer farlig enn vanlig influensa, det er også like smittsomt som vanlig influensa, eneste forskjellen er at det er influensaviruset som har muttert slik at det er en type vi ikke er motstandsdyktige mot. Dessuten så dør det faktisk 1000stk av influensa hvert år uansett, men da er det oftest eldre fordi de har dårlig imunforsvar. Informasjonen her er tatt fra en pressemelding som St.Olavs Hospital har sendt ut i media.

Sara

24.okt.2009 kl.21:21

Jeg er veldig usikker, men når det har kommet frem at ingen vet noe om langvarige bivirkninger og det er også stor tvil om hvor ingrediensene faktisk kommer fra blir jeg selvfølgelig skeptisk. Så tror jeg står over..

Skriv en ny kommentar

hits