Sommerlook

006049
001
Jeg har litt summer feeling i dag pga klesstilen. Blir litt godt humør av lyse klær. Det er jo sol ute og faktisk ikke så kaldt heller.
Var hos legen i dag, måtte ta bilde av foten for å finne ut hva som er gale. Senere i dag skal vi filme med Heitv. De er endelig blitt frisk igjen. Så nå skal vi filme sminkevideoer!
Det var en som lurte på utdannelsen min og hvordan det er å være frisør. Jeg skal lage et innlegg om det, så de som lurer kan bare klikke seg inn på linken som liggen under "linker" på høyre side under alle bildene. Det kommer senere.

5 kommentarer

millaaah

16.nov.2009 kl.19:08

Kjempesnilt at du lager et innlegg om det (-:

16.nov.2009 kl.23:53

De brillene var kjempe fin, hvor har du kjøpt de? Hvor gammel er du?

17.nov.2009 kl.00:55

Hei Monica!

Fikk kjempe sommerfølelse av looken din!! Herlig å sprite opp en høst/vinter dag! ;)

Lurte bare på hvor du har kjøpt den blazeren? Og om det er lenge siden? Har vært på jakt etter en lenge, men ikke funnet en jeg liker. Men din så kjempe lekker ut! :)

camilla

17.nov.2009 kl.14:23

hei, Så utrolig kult! Nettopp vært hos frisøren og klippet meg kort. Kommer hjem å ser innom bloggen din, og ser du har helt lik frisyre. Har alltid hatt langt lyst hår, men ønsketen forandring;) Utrolig deilig! Kunne du kommet med forslag til hvordan man kan ha håret på julebord?:) Litt uvant for meg med så kort hår;)

Tusen takk!

hilsen camilla

Monica in Vogue

19.nov.2009 kl.17:03

Brillene er kjøpt på www.otticanet.com (Marc Jacobs) Men de er kjempe gamle. Jeg er 30 år.

Blazeren er kjøpt på Selected, men det var vareprøve, så var kun en av den.

Camilla jeg skal lage et innlegg og en video om det :)

Skriv en ny kommentar

hits