Om jeg blir blakk

063
Har fått en del spørsmål som "Blir du aldri blakk", "Hvor mye tjener du" osv.
Som alle vet så elsker jeg shopping. Jeg er veldig glad i dyre merker og det er en veldig dum ting. Men all min tid går til shopping og jobb. Jeg jobber knall hardt på salongen som jeg driver. Er på jobb hver eneste dag, 6 ganger i uken. Hvis jeg har ferie så pleier jeg mest å dra på små turer som f.eks. til London. Jeg kan ikke huske sist jeg var på en ekslusiv reise for flere tusen. Og dere kan jo regne sammen hvor mye jeg sparer på det og kan bruke på andre ting. Dette er et valg jeg har gjort og jeg liker det. Det er jo opp til en hver hva man vil bruke tiden og pengene sine på. Og jeg skal love deg at inni mellom er Monica super blakk! Jeg har nevnt det før, jeg har en super grei kjæreste. Kunne ikke holdt på slik hvis det ikke hadde vært for han.

7 kommentarer

Mona

20.nov.2009 kl.12:00

Hvor mye tar du ut i lønn hver mnd da? :)

StineMaritaGrimslid

20.nov.2009 kl.12:01

Helt enig. vi bruker pengene våre forskjellig. Noen på dyre reiser, andre på klær og kosetikk. Det er jo opp til hver enkelt!

Nina

20.nov.2009 kl.12:26

Hvordan bør jeg gå frem for å få håret lyst igjen når jeg har farget det brunt? Frisøren farget det alt for mørkt. Nesten svartbrunt. Også brukte frisøren korigering litt senere for å få fargen litt lysere, men da ble det rødskjær. Jeg hadde lyse striper før jeg farget det brunt. Trenger svar før lørdag. Skal til frisøren igjen da.

Monica in Vogue

20.nov.2009 kl.13:52

Hva jeg har i lønn er veldig forskjellig:)

Hei Nina det veldig vanskelig og svare når jeg ikke har sett håret ditt, Jeg tror jeg ville tatt lyse striper igjen. Men det kommer veldig ann på kvaliteten på håret! Lykke til..

kamilla

20.nov.2009 kl.15:02

du er supersøt når du smiler!!!har merket du har begynt å smile på bildene i det siste!!!keep it going!;-)

20.nov.2009 kl.17:14

Hvor har du kjøpt den toppen? : )

Trine

21.nov.2009 kl.00:14

Høres bra ut :) Men går du med så fine klær på jobben?

Skriv en ny kommentar

hits