Victoria Beckham DenimViste dere at Victoria Beckham skal begynne å designe jeans igjen? Før het jo merke hennes dVb, for David Victoria Beckham. Denne gang skal merke hete Victoria Beckham Denim. Hun designet jo kjoler en stund, men nå er det tilbake til jeans. Liker dere Victoria sine jeans?
Jeg er stor favoritt av den gamle kolleksjonen. Den nye kolleksjonen blir sikkert helt rå den også. Gleder meg til den kommer. Det er jo snakk om Victoria Beckham, hun gjør alt med stil.

4 kommentarer

Eg har en Victoria Beckham bukse som eg kjøpte på T12 i Bergen når de var så populere, var egentlig tenkt å selge den nå, men kanskje eg skal beholde den!

♥ Linn Elisabeth ♥

28.nov.2009 kl.14:07

Elsket forrige jeans kolleksjon, så det blir spennende å se hva hun kommer med denne gang :)

God helg!

Hana C.

28.nov.2009 kl.14:08

digger bloggen din monica!

Ida

28.nov.2009 kl.21:47

At Victoria Beckham er et usunt forbilde for unge jenter er det ikke tvil om! Men at hennes sans for mote og fashion er unik kan ikke diskuteres. Hun er utrolig stilfull og hennes "new ins" blir straks kopiert verden over - med grunn! Jeg elsker stilen hennes, samt jeanskolleksjonen(e). Synes også kjolekolleksjonen var veldig lekker. Flere kjendiser har benyttet hennes kjoler på den røde løperen den siste tiden. Victoria er et av nåtidens største stilikon. Klem fra Ida.

Skriv en ny kommentar

hits