Selvopptatt, dum og deilig?Det er mange som kommenterer at jeg er selvopptatt, dum, deilig osv. Selv om man har en blogg betyr det ikke at man tror man er kul og deilig. Dette er en mote blogg og jeg har valgt å blogge om klær, sminke og ikke minst salongen min. Jeg har valgt dette for det er jobben min og det er det jeg kan. Hvis dere tror at jeg tenker jeg er kul for at jeg har en blogg og driver en salong så tro om igjen. Jeg elsker det jeg driver med. Kunne sikkert skrevet mye mer om privatlivet mitt, men jeg har valgt at dette skal være moteblogg.
Etter jeg startet denne bloggen har jeg faktisk lært utrolig mye. Ting jeg ikke viste og kunne før som rettskriving, miljø, politikk (hehe kunne sikkert blitt bedre på den siste) og mye mer. Hold deg til det du kan, det er viktig.
Det er også mye dere ikke vet som jeg ikke skriver på bloggen. Jeg støtter f.eks. SOS Barnebyer og på Brudeshowet vi hadde i februar så gikk hele overskuddet til Leger uten grenser. Så hvis dere syntes jeg er selvopptatt, tror jeg er kul, deilig osv. så får dere bare syntes det. Det viktigste for meg er at familien min, kjæresten min, vennene mine, kollegaene og de andre rundt meg har det bra.

19 kommentarer

:)

28.nov.2009 kl.17:21

hva bruker du for å bli brun :p ?

Joakim

28.nov.2009 kl.18:12

Slike kommentarer kommer som regel fra folk som er sjalu.

Jeanette

28.nov.2009 kl.18:42

Helt enig med deg,Monica :D Stå på! :D

Liv

28.nov.2009 kl.18:47

Hei hei, synes det er ille at du føler at du må forsvare deg for slike uintelligente mennesker som er nødt til å slenge dritt for at de skal føle seg bedre selv.

Det er klart at dette kun er misunnelse, og at de gjerne skulle vært deg, hatt din jobb og salong osv.

Vær så snill å ikke ta deg nær av det, men tenk heller på alle de som synes du har en flott blogg, skriver bra, ser helt smashing ut osv. Det er flere av oss :-)

Det beste er å ignorere kommentarene, for det de ønsker er jo en reaksjon på drittslengingen sin. Og får de ikke det, ja så er det du som vinner :-)

Jeg håper en positiv kommentar veier litt opp for de negative!

Ønsker deg en kjempefin lørdag videre :-)

Klem fra Liv

Tone

28.nov.2009 kl.19:02

Folk som tror at du ikke er mer enn det du viser i bloggen tar veldig feil! Det gjelder vel for alle bloggere.. Stå på du:-)

Lise

28.nov.2009 kl.19:09

jeg synes du virker som en alle tiders kvinne, med bein i nesen, utstråling og et smil som ingen kan motstå :) stå på monica!

Victoria Bjerknes

28.nov.2009 kl.19:29

Jeg, jeg digger deg Monica! Stå på, å vær den du er !!!

28.nov.2009 kl.19:46

Monica er den beste damen...

Annette

28.nov.2009 kl.21:09

du er slettes ikke selvopptatt!

du virker som en kjempestilig dame :)

Den gode feen

28.nov.2009 kl.21:26

Hei Monica.

Ikkje bry deg om skittkasting. Eg er så lukkeleg over å ha funne din blogg. Sjølv om min blogg er den rake motsetninga, så er eg også opptatt av hår, sminke og mote (men nevner det ikkje i bloggen min). Eg budde i Bergen i 16 år, før eg for eit par år sidan flytta til Stavanger. Gjennom bloggen din får eg litt av Bergensfølelsen eg saknar her nede. Eg er venninne med Asle D, og veit at du er ei toppers jente :)

Ha ein flott lørdag, klem frå Linda

Ida - living princess

28.nov.2009 kl.22:00

Jeg mener det går an å være selvopptatt, men likevel ikke selvgod og egoistisk. Det er to forskjellige ting. Man kan være selvopptatt og likevel ha et varmt og omsorgsfullt hjerte. Selvopptatt er vel de aller fleste mennesker til en viss grad - dog noen mer enn andre. Det trenger imidlertid ikke bety at du ikke bryr deg om andre eller er ond. Å være selvopptatt i den forstand at man bryr seg om eget utseende, stil, fashion, trening osv. er ikke nødvendigvis negativt så lenge det ikke overdrives. Men dersom en av disse tingene går på bekostning av andre ting i livet, og settes foran viktigere verdier og gjøremål - da mener jeg at selvopptattheten er gått for langt. Jeg liker godt bloggen din <3 Klem fra Ida.

ShoeGirl

29.nov.2009 kl.10:42

Slike kommentarer er det bare å heve seg over :) Det er nok som du sier, at mange skjønner ikke at bloggen din bare viser en liten del av ditt liv. Og det er vel kanskje et snev av misunnelse inne i bildet også ;)

Stå på, bloggen din er kjempebra og gir masse inspirasjon!

Hana C.

29.nov.2009 kl.11:01

vedder at de som sier slikt bare er sjalu på deg monica! og det har de all grunn til å være! du er helt topp! :D

lizz_dl

29.nov.2009 kl.11:29

jeg må si at jeg har aldri fått det inntrykket av deg. Syntes du virker som en veldig god og snill person som har veldig gode verdier i livet.

Det er rart hva folk kan komme på og si om mennesker de faktisk ikke kjenner engang.

Stå på Monica :D

Camilla

29.nov.2009 kl.12:48

You Go Girl! ;-)

♥ Linn Elisabeth ♥

29.nov.2009 kl.17:42

Det er alltid noen som skal slenge med leppa, klart livet ditt består av mer enn mote, hår og sminke - alle som har normal sosial intelligens skjønner jo det. Stå på med motebloggen din du, jeg liker den kjempegodt :)

Ha en fin 1.søndag i advent!

Ida Haug

29.nov.2009 kl.20:30

Folk er bare sjalue! du er så vanvittig nydelig, og har ett liv mange misunner deg! Stå på, sier jeg bare:D:D

Lene Johannesen

30.nov.2009 kl.22:37

Slike mennesker er det bare å heve seg over! Enkelte unner ingen andre enn seg selv suksess, synd for de, der går de nemlig glipp av mye!

Keep up the good work! :)

Monica in Vogue

01.des.2009 kl.16:19

Tusen takk for alle koselig kommentarer folkens!

Hei ":)" Jeg har spraytan i kjelleren.

Skriv en ny kommentar

hits