Audrina Patridge lager ny serie

audrinapatridgemtv
Følger dere med på The Hills? Etter 5 sesong er ferdig skal Audrina lage sin egen serie. Den skal handle mer om hvordan Audrina er utenfor The Hills. Familie og venner skal også være med, men det blir mest sannsynlig ingen fra The Hills gjengen. Det ser ut som alle sklir fra hverandre etter hver sesong som går. Men det er jo bare drama, drama, drama. Blir spennende å se hvordan hennes serie blir. Den skal vist bli mer virkelighet og ikke laget så mye til.

5 kommentarer

Nille

04.des.2009 kl.15:00

Hei! Lurte på om dere har studentrabatter i salongen? Også hva inneholder den mineralmakup kiten som dere selger på hjemmesiden, og hvilke farger?

Annette

04.des.2009 kl.15:35

kult! gleder meg :D

04.des.2009 kl.22:44

Gleder meg til den kommer, vet du når?

Monica in Vogue

05.des.2009 kl.11:34

Hei! Vi har 10% for alle studenter. Franché er mineral basert og inneholder frysetørket vitaminer og solfaktor 20. Vi har mange forskjellige nyanser. Er du usikker på hvilke du trenger kan du komme innom eller sende et bilde av deg, så finner vi den rette fargen :)

Jeg er litt usikker når den kommer. Sikkert etter The Hills er ferdig.

Emma Lovise

05.des.2009 kl.15:57

Gleder meg så utrolig mye! :D Elsker Audrina, yndlingspersonen min i The Hills sjølv om ho er en veldig fram og tilbake person på meiningane sine. Håper berre at serien hennar slår an slik at det ikkje berre blir ein sesong :)

Og Monica, elsker fortsatt bloggen din! :)

- Eg har forresten en Lady Gaga konkurranse på bloggen min om du er interrissert kan du bli med her: http://ellevilleeoa.blogg.no/1259857390_lady_gaga_konkurranse.html

Skriv en ny kommentar

hits