Jeg må jo gi julegave til leserne mine.


Nå er det ikke mange dager igjen til jul. Jeg tenkte å gi ut to julegaver til leserne mine. Gavene blir shampoo og balsam, og en bli ny dag her på Vogue. Bli ny dag innebærer farge, klipp, kur og makeup.
Jeg vet at mange av leserne mine ikke bor i Bergen. Men om du skulle vinne denne premien så kan du bruke den en dag hvis du skal til Bergen. Hvis du ikke skal hit så kan jo du kanskje gi den videre til en venn? Premien må ikke brukes nå, den kan også brukes neste år.
Det dere trenger å gjøre er og komme med deres beste julegave tips!
Vinneren blir trekt på lille julaften 23.desember.

70 kommentarer

Julie Andersen

14.des.2009 kl.16:52

Mittbeste tips: I julen synes jeg at man skal være snille mot hverandre, og ikke mist være sammen med de man er glad i :)

Rikke

14.des.2009 kl.16:56

Istede for og gi en gave til hver venn, kunne alle dratt sammen og spist på en restaurant. Alle kunne betalt for seg selv. Dette blir billig og ikke minst koselig :D

helene

14.des.2009 kl.17:11

Et julebrev... en liten oppdatering på hva året har bringt. Alltid like kjekt å få julebrev syntes jeg, dagene går så fort.. så en liten oppdatering på hva venner og familien egentlig driver med er alltid kjekt å få med seg.

Charlotte

14.des.2009 kl.17:23

Mitt beste julegavetips er å gi en pengegave til kreftforeningen.

De fleste av oss har alt vi trenger, eller mulighet til å kjøpe oss det vi ønsker. Hvorfor ikke tenke litt alternativt? I tillegg får både du og den du gir på vegne av litt bedre samvittighet. Ønsker deg en riktig god jul! Elsker stilen din :)

Camilla

14.des.2009 kl.17:31

Et reisegavekort. Hva er vel bedre enn å komme seg vekk og slappe av litt :)
Mitt best julegavetips er, en plakat, bok eller et album med bilder og minner en har sammen med den som en gir gaven til. Dette er en kjempe flott gave og ikke minst personlig!

marianneibergen@live.no

Linn

14.des.2009 kl.18:28

mitt julegavetips er ikke et tips om en konkret gave, men et tips om noe vennegjengene i vår by driver med. isteden for at alle i gjengen kjöper gaver til hverandre, samles vi alle en dag för jul, skriver navnene våres på en lapp, og trekker ut et navn hver. dermed kjöper man bare til en person, men alle får! gaven blir undertegnet fra gjengen og det er litt ekstra spenning siden man ikke vet hvem som har kjöpt gaven :p smart?

Trine

14.des.2009 kl.19:06

Mitt beste julegavetips er å lage et album til et familienmedlem eller en god venninne..

Lim inn bilder, og skrive litt under hver.Kanskje en morsom historie som dere har opplevd sammen. Da blir gaven personlig, morsom og veldig koselig :)

Sara

14.des.2009 kl.19:33

Mitt beste tips eller som jeg liker å gjøre selv, er å kjøpe små gaver av ting jeg vet folk ønsker seg. Og så lage en litt sånn stor "alt mulig pakke" med ting folk liker og blir glade for. Absolutt ELSKER på se reaksjonene til kjære familiemedlemmer når di åpner en gave di blir glade for! Det er nesten i seg selv en gave

Ida

14.des.2009 kl.20:14

Hei!

Jeg elsker å gi vekk gaver, derfor gir jeg ikke bare bort gaver til bursdag og jul - men også små oppmerksomheter til venninner og familie sånn innimellom også.

Har du f.eks en interiørgal venninne, kjøp ett av de store interiørmagasinene, fest rundt pent bånd, og kanskje en skjokolade innpakket i cellofan.

Jumbokopper som kan brukes til suppe, og kanskje din beste suppeoppskrift innrammet i en kul ramme ? Samt noen av ingredinsene ? Krydder o.l ?

Shoppegal venninne - lag ett moodboard. Kjøp en vanlig korktavle, trekk den med ett fint stoff, og fest på forskjellige utklipp og diverse. Fest også på noen små gaver, f.eks øredobber o.l

Har du sett smykkestativene fra Lisbeth Dahl? De bør alle jenter ha - de er dødskule og praktisk!

Mitt aller beste julegavetips er å kombinere noe praktisk, noe godt og noe fint. Da kan det ikke bli feil. Kjøp noe som du tror mottageren blir glad for, og noe du forbinder med henne/han.

Og mitt ALLER beste tips nå før du skal ut å shoppe - skriv en liste over hvem, du skal kjøpe til, hva du skal kjøpe og i hvilken btukkk du skal handle. På den måten er du ferdig med alle julegavene på to timer.. I promise ;-D

KLem

Eirin

14.des.2009 kl.20:16

I år slet jeg virkelig med å finne en gave til bestemor og bestefar. Jeg tenkte å gi dem et bilde, en bok eller et lys. Men bestemor kan nesten ikke se noe, så det hadde hun ikke hatt glede av. Jeg bestemte meg for å kjøpe en krukke å fylle den med twist. Etter hvert begynte jeg å tenke på at bestemor, som alltid baker 7 sorter av julekaker, ikke kan bake i år. Jeg satte igang med baking. Jeg laget tre sorter og fyllte krukken som jeg hadde kjøpt.

Jeg fant også ut at jeg ikke ville vente med å gi gaven til julaften slik at bestemor og bestefar kunne få nyte julekakene gjennom adventstiden. Når jeg leverte gaven begynte bestemor å gråte fordi hun ble så glad. De synes dette var storartet!

Dette er den beste gaven jeg kommer til å gi i år. Uansett hvem det gjelder, så blir de alltid glad for hjemmebakte julekaker :-)

martine

14.des.2009 kl.20:18

Scrapbook med bilder av deg og den du gir til og diverse.

Toalett mappe med gode sminkeprodukter som du plukker ut selv og putter oppi.

Gaver med mening, www.gavermedmening.no, betal en sum inn der, og skriv den i din venns navn. :) mer info på nettsiden

Gavekort på yndlingsbutikken, salongen til den du skal gi til

Carinaa

14.des.2009 kl.20:26

Mitt beste julegavetips er vel å gi denne "bli ny dagen" til noen jeg vet trenger det veldig
mye. Som hadde hatt godt av å få en liten forandring for seg selv. Ellers måtte det vel bli og ta vare på hverandre. Gjør det hele året men spesielt nå i jula. Jeg selv har gitt meg og moren min sjansen til å få et bedre forhold igjen. Hun har et år igjen å leve. Og jeg vil ikke miste et sekund av det.
Pass på hverandre. Gjør gode ting mot og med hverandre. Gjør det nå før det er forsent :)
God jul<3

Madelaine

14.des.2009 kl.20:43

Jeg synes den beste julegaven jeg gir eller kan få er en fotobok. Den kan man lage på japan foto sin nettside, det er kjempe enkelt, billig og du får utrolig fine resultater!

Hvis det er til venninner eller noe synes jeg det er er morro å gjøre litt ut av det, kjøpe en søt kurv og legge vin og masse forskjellige godsaker oppi evt. hårprodukter, hudprodukter,gavekort osv. med selofan rundt.

Jeg hadde hvertfall blitt veldig glad for dette :)

olga fra Oslo

14.des.2009 kl.20:53

Mitt beste julegavetips er en veske!Uanset alle elsker vesker og har og har du en nye veske blir du veldig glad.Og det gjør ikke noe om veske er dyrt eller ikke.Viktigste at den er ikke fake!

Maren Charlotte

14.des.2009 kl.21:02

Noe personlig :) Kanskje har man noen fine bilder sammen med en venn? Da er det perfekt å fremkalle bildene, kjøpe fine rammer og gi i gave til den vennen. Det gjorde jeg til mine nærmeste venninner i fjor :)

Maiken

14.des.2009 kl.21:15

Jeg er en fattig student som egentlig ikke har råd til å kjøpe så dyre julegaver derfor har jeg og vennnine mine bestemt oss for å ha "secret santa" i år! det vil si at alle trekker et navn, også gir man kunn gave til den ene personen! man avslører seg ikke før alle skal gi gaven=) dette er r noe jeg virkelig vill anbefale for man får virkelig gitt en ordentlig gave, også syns jeg det er veldig koslelig å gi bort gavekort på middag og kino=) for da får man en opplevelse og man får unnet seg noe i hverdagen=)

Jorunn

14.des.2009 kl.21:29

Jeg liker å gi gaver som i "kinderegg" gaver, en eske full av overraskelser...

Der kan man gjerne legge ting som personen har nevnt i forskjellige sammenhenger, ting personen ikke forventer å få (personen tror gjerne ikke du har fått det med deg en gang), man kan gi både dyre og mindre dyre ting (det er tanken som teller..)

Man kan også lage sine egne gavekort som man legger oppi, dette gavekortet kan være alt fra en himmelsk aften med deg eller en helgetur til Paris.. Da blir gaven noe dere opplever sammen... Man kan legge oppi kart over byen man skal til, en vin og en vinåpner... Ja, du skjønner tegningen.. ;)

Stine

14.des.2009 kl.21:37

Mitt beste julegavetips er å kjøpe noe som du vet betyr noe for den personen.

til bestevenninnen min for eks. har jeg kjøpt en søt eske hvor jeg har puttet ting oppi

som har noe med vårt vennskap å gjøre, ting som kan minne henne om ting vi har gjort sammen.

i tillegg til det, har jeg lagt ved et album med bilder av oss. :-) litt anderledes, men kjekt. tror

jeg hadde blitt glad for noe sånt, hvertfall :)

tinamaogbabybenjamin

14.des.2009 kl.22:14

Opplevelser er stikkordet. Man lever mye lengre på opplevelser enn en genser eller hardanger-bestikk. ;) Renog pen leilighet/hus (inkl koselige kaffeslabberas-pauser) til bestemor, konsertbillett til bror, romantisk middag for to til mamsen og papsen, opplevelsesdag med kino/badeland/akvariet/vil-vite-senteret til tantebarn, hyttetur med deg til kjæresten, fadderbarn fra fels plan-fadder til tante, og jentetur til london til bestevenninnen. (Alt kommer jo an på budsjettet, men ikke alt det nevnte trenger å være så veldig dyrt)

Krysser fingre og tær for å bli den heldige vinner. :D

Synnøve

14.des.2009 kl.22:16

Jeg har det perfekte julegavetips: Min kjæreste er i militæret og jeg ser han bare ca hver andre måned.. Derfor tenkte jeg lenge på hva jeg skulle gi han, for jeg ville gjerne gi han noe vi kunne gjøre sammen - kvalitetstid! Derfor meldte jeg oss på et salsakurs som virkelig er hot, spennende og ikke minst morsomt. Tenkt så gøy der er å kunne danse en så sexy dans sammen! Syns virkelig det er en fin gave å få!!

Malin

14.des.2009 kl.22:20

Julen er en herlig tid der man har en gylden mulighet til å vise hvor glad du er i menneskene rundt deg ! Mine beste julegave tips som både er hyggelige og personlige er 1. å lage et album der du limer inn bilder og skriver noe koselig 2. eller å kjøpe digital fotoramme som også er utrolig kjekt å ha ! her kan nye bilder bli lagt inn og du kan ha den stående fremme hele tiden :-) 3. om du er kort på pengefronten går det ann å gi et selvlaget gavekort på en selvlaget middag hjemme hos deg, kakebaking, masasje osv . det er tanken som teller :-)

fotballfrua

14.des.2009 kl.22:27

Den beste julegaven ville for meg helt klart ha vært en bli ny dag hos dere på Vogue! Da hadde jeg blitt "ny", og dessuten så hadde jeg fått sett den flotte byen dere har. Elsker Bergen! :)

Foruten om det, er det utrolig hyggelig å samle en gjeng med gode venner og familie for å ha et lite juleverksted sammen, hvor man da kan lage sine egne julegaver! Utrolig hyggelig! :)

Monajenten

14.des.2009 kl.22:34

Det kommer jo veldig an på hvem som skal få gavene:-)

Da jeg og kjæresten min hadde vært sammen et år, ga jeg et album til ham. Det inneholdt bilder og minner fra vårt første år sammen - alt fra kinobilletter til flybilletter og graviditetstesten (ehh ja;-)) Har aldri sett han så rørt hverken før eller siden.

Har gitt det samme til en venninne og det blir satt utrolig stor pris på. Man viser omtanke og kjærlighet ved en sånn gave, og man viser at man har lagt ned tid og energi for å gi en super og ikke minst personlig gave:-)

Til besteforeldre pleier jeg å gi "goodiebags" :-) En liten koselig kurv med f.eks. en god spekeskinke, hjemmelaget moccalikør, bilder av mine barn, som da blir deres oldebarn, noen gode som de liker å lese o.l.

Til venner liker jeg å gi opplevelsesgaver hvis de ikke ønsker seg noe spesielt. Vi lever i en travel verden og det er godt å bruke litt tid på hverandre i blant, og bare kose seg. Man kan gi kinobilletter, teaterbilletter, spandere middag osv.

Kjæresten min ga meg hairextensions til 4-årsdagen vår, og det syns jeg var fantastisk smart:-)

Synne Bergen

14.des.2009 kl.22:42

Jeg synes det er lurt å gi noe personen ikke unner seg selv.

Ellen

14.des.2009 kl.23:20

Til venninner er det veldig kjekt å gi bort opplevelser som for eksempel en middag, kino,teater-besøk ++. De fleste har det de trenger, men opplevelser og tid sammen kan man ikke få nok av ;-)

I år har jeg og et par av mine venninner bestemt oss for å droppe julegavene og heller legge penger i en felles reisekasse, slik at vi spare opp penger til en utenlandstur til neste år :)

Ellers er gavekort på hudpleie og frisørsalonger ofte en slager. Dette er noe man alltid vil få bruk for og ikke kan få for mye av. Mye kjekkere å gi bort noe som blir brukt, enn noe som blir dytta ned i en skuff og kastet til neste år! :-)

Kine

15.des.2009 kl.09:12

Ta et gammelt eller nytt bilde av deg og personen du skal gi gaven til, fremkall det og få det på sånn lerret. Lag et kort, et fotoalbum, samle gamle minner som f.eks, kino biletter. er det til kjæresten, så kan du jo lage noe litt mer romantisk, som en dogtag med dato og navn på?

Samle det oppi en boks, gjerne en boks du har laget collage på, sånn at det er masse bilder på den. Pluss at alle jenter er glad i sjokolade! : )

monicaaaa

15.des.2009 kl.09:15

Beste julegavetipset mitt er å lage et fotoalbum til en spesiell person som betyr utrolig mye for deg, og som du vil prøve å vise til denne personen !

det du kan gjøre, er å lage et nydelig fotoalbum med minner, bilder og tekst ifra årene oppover som du har opplevd sammen med denne personen.

Du kan enten kjøpe fotoalbum selv, og lime inn bilder, skrive tekst, og lime inn utklipp og ting selv.

Eller du kan gjøre det enda enklere å lage ett helt utrolig fint fotoalbum på : www.fotoknudsen.no

Der kan du velge i alle størrelser, og fasonger. Det er veldig enkelt, og ikke minst billig. I julen skal det ikke handle om penger, og om hvor mye gaven kommer på. Det skal være tanken som teller !! så hvorfor ikke samle sammen alle minnene, og gi? Det er en ting du alltid tar vare, og ikke minst blir både glad og rørt av å få!

Håper jeg vinner i trekingen forresten ! ;) bor i nærheten av BERGEN også <3

Maren

15.des.2009 kl.09:54

Til venninene eller mor:

Gå ut på middag sammen og senere kino eller byn!

Dette gjorde eg i år med mine venniner. Vi spiste en fantastisk god pizza på peppes for så å reise på new moon premiere sammen:)

God Jul!

Silje

15.des.2009 kl.12:12

Hei!

Mitt julegavetips er noe jeg kaller "forunderlig-box", en boks med masse nyttige ting som

man alltid har brukt for. Men dette er noe som passer best til jenter da, for jenter trenger

alltid noe nytt små "stæsj". Som ny neglefil, neglelakk, øyenskygge osv. Bruk fantasien

din å putt oppi mye rart, du kan også det en personlig vri:) Jeg vet at jeg hadde blitt kjempe

gla for en sånn gave, og de jeg har gitt den til blir alltid like gla:)

Lykke til med julehandelen! Skal snart ut på julehandel jeg også. Elsker julegaten i Bergen,

den er så koslig og nesten litt romantisk:)

God Jul

Sandra

15.des.2009 kl.12:29

Mitt beste julegavetips er et fadderbarn. Det finnes en organisasjon som heter Bring Children From Streets som har sete her i Bergen, nærmere bestemt i Loddefjord, som støtter et barnehjem i Uganda. Det er en flott julegave til deg selv og samboeren din. Og det er en super julegave til et barn som trenger det. :) Bringchildren.no

Jeg fikk akkurat et julekort av mitt fadderbarn med tegning og bilde, og det var utrolig koselig!

Elise

15.des.2009 kl.13:00

Mitt beste julegavetips er å gi gaver som gleder og som ikkje nødvendigvis er dyre!

I år har vi i venninnegjengen m.a blitt enige om i gi kun et julekort til hverandre, også heller gi presanger til bursdager osv :) Fra ene venninnen fikk vi et julekort som støttet kreftforeningen og lussekatter som hun selv hadde laget- kjempe kos! :) Ellers er det alltid gøy å lage noe hjemmelaget å gi det i stedet for :)

I gi et kort der med klippekort på bake/venninnekvelder, kino besøk osv er kjempe kjekt å få :)

Fatima Revne

15.des.2009 kl.13:01

Den beste gaven du noengang kan få er jo en tur til det stedet du har drømt å reise til ;)

F.eks jeg, jeg har aldri vært i Paris. Ville vært utrolig glad hvis jeg hadde fått en flybilett

til Paris eller eventuelt andre steder her i Europa.

Jeg bor forresten til Bergen, så ville vært veldig kjekt å få en ny sveis ;) Har hatt samme

sveisen i mange år. I want Vogue to change my hair, my life!

fatimarevne@hotmail.com

Julejenta

15.des.2009 kl.13:30

Mitt beste julegave tips er: hjemmelaget gavekort! Man kan lage gavekort på husvask, bilvask, jeg lager middagen x.ant. ganger, jeg spanderer cafétur, jeg ordner alt til koselig tur med bål og grilling, massasje-stund hjemme hos meg osv. Det har jeg både fått og gitt bort, og det har vært full suksess! :-)

God jul!

Camilla

15.des.2009 kl.14:37

Et sentrumsgavekort.

Over 300 brukersteder innen shopping, kultur, restaurant, opplevelser og alle de andre tilbudene Bergen sentrum byr på, finnes garantert noe for enhver smak. Man kjøper det på Bergensentrum.no

jeanett

15.des.2009 kl.15:52

En fin julegave kan være å lage et fotoalbum eller gi en digital fotoramme :)

Groi Nundal

15.des.2009 kl.16:57

Mitt beste julegavetips er å gi noe du har laget selv. Vis at du bryr deg om den personen du gir den til! Du kan også gi ''gaver'' til personer du ikke kjenner ved å si noe hyggelig til dem og gi dem et komplimang! :)

Hana C

15.des.2009 kl.17:09

Julegaveshopping er ikke akkuratt min sterkeste side. Derfor kjøper jeg ofte gavekort + ansiktsmaske. MEN. For at den personen jeg gir gave til ikke skal finne ut hva jeg har gitt han/hun pleier jeg å pakke det inn og legge det i en eske som er mye større. Bare for morro skyld.

- hahahana.blogg.no

Hanne

15.des.2009 kl.17:58

Hmm , mitt beste tips er vell å gi gavekort :p For da kan di heller kjøpe de di ønsker selv. Men du kan jo ta dem me på middag på en resturante eller kafe. (Eller piknik) Det er alltid kosligt med sånt : )

Men viss du ikke gidder å kjøpe noe kan du foreksemepl lage øyredobber,smykker og armbånd. Sånn er alltid kjekt ! : )

15.des.2009 kl.18:13

Jeg syntes egentlig at et gave kort fra en frisør salong er litt artig jeg:) Jeg hadde blitt veldig glad for det ihvertfall:O)

Henriette

15.des.2009 kl.18:35

Personlig synes jeg ikke noen TING er spesielt gode gavetips til en spesiell person, det kan kanskje bli litt upersonlig til mennesker som betyr alt/mye for deg. Selvfølgelig er det normalt til venner/familie, men til den ene spesielle personen i livet ditt, vil du kanskje gi noe som kan taes fram mange år etterpå som ett flott minne.

Mitt beste gavetips til kjæresten, er en bok der du skriver ned tankene og følelsene dine om han og om deres forhold. Gode minner og limer inn fine bilder fra spesielle oppleveleser. Det VARMER å få høre at man er verdens beste, og at man faktisk betyr mye for sin kjære. Jeg tror at forholdet vil leve lengre når man får ny glød med en full bok av sjarmerende ting og masse flotte minner/bilder fra sin kjære, enn f.eks en parfyme eller ett sjal. Kanskje man faktisk trengte ett nytt sjal, og blir glad der og da, men han vil definitivt få mye mer glede av noe mer personlig du har lagt tid og følelser ned i. :)

Det holder jeg på å lage til kjæresten min nå, satser på at han blir glad. :)

Linda

15.des.2009 kl.19:03

Julegavetips:

Til mor og far: Lag noe selv. Mødre og fedre liker alltid det best !

Til søster eller bror : Kjøp en dvd eller et spill eller noe de har ønsket seg !

Til veninner: Kjøp parfyme og bodylotion gavesett.. Bare 199 fr cubus. ellers så er det greitt med en singlett i forskjellige farger til alle veninnene !

Eventuelt andre brae gavetips: Kalendere, kopper, digitale rammer som det er egne bilder inni med gode minner ! ;)

Stine

15.des.2009 kl.21:13

Årets tøffaste julegave er miljøvennlege handlenett. Eg har kjøpt mange, og skal gje vekk
ein slik til alle eg kjenner. Desse er supre: http://www.flipandtumble.com/
:-)

15.des.2009 kl.21:45

Mitt beste julegavetips er å gi bort noe man har laget selv. Da viser du at du virkelig setter pris på vedkommende, ved at du har brukt kanskje timesvis på å lage noe fint, istedenfor at du løper inn på en butikk og kjøper den første genseren du ser. Den fineste gaven jeg har fått var en bok med masse bilder som jeg fikk av barndomsvenninnen min:) God jul!!

Daniela

15.des.2009 kl.22:41

Mitt beste julegavetips er en bli-ny dag. Det kan du gi til både mamma, venninne, kjæreste, søster, bestemor osv. En koselig dag sammen med frisørtime, klesshopping, make-up kurs og en koselig middag med en du er glad i ville gledet meg i alle fall :-)

Daniela

15.des.2009 kl.22:41

Mitt beste julegavetips er en bli-ny dag. Det kan du gi til både mamma, venninne, kjæreste, søster, bestemor osv. En koselig dag sammen med frisørtime, klesshopping, make-up kurs og en koselig middag med en du er glad i ville gledet meg i alle fall :-)

Ingrid E

16.des.2009 kl.00:12

Mitt beste julegavetips:

Nyttårssalget på www.norwegian.no. Der selger de billige billetter fra kr. 299 til storbyer i Europa. Det er en minnerik gave som er hyggelig å dele med andre.

Har gitt det til venner og kjæreste før, og det har vært knallsuksess alle ganger.

Gro

16.des.2009 kl.00:18

En gave med en personlig tvist. Som sier noe om hvem den er ifra. F.eks noe du har laget selv:)

Ingrid E

16.des.2009 kl.00:19

Jeg har et tips til:

- Du trenger et tomt syltetøyglass.

- Vask det, og lim på en lapp der det står f.eks "Monica sitt koseglass".

- Oppi glasset putter du små lapper der du kan gi personen en "kinodate", "massasje", "frokost på sengen", "jeg vasker hele huset", "takeaway sushi", "middag ute: du velger sted", "roadtrip: du velger destinasjon", "huset til disposisjon for jentekeld" osv.

- På den måten varer julegaven hele året :)

Carina

16.des.2009 kl.00:50

En perfekt julegave kan være noe du vet den personen trenger:-)

noe du vet den personen kommer til og sette meget pris på.

det er virkelig tanken som teller, hehe.

et fint julegavekort er også fint, eller et gavekort om du er usikker på hva personen liker, alt etter som:-)

ha en god jul, monica!

Marlene

16.des.2009 kl.04:25

Mitt beste julegave tips er at du bruker tiden din på de du er glad i.Kan gi de ett hjemlaget kort, hvor det står mange fine ord. Gi de en spa time, er også noe alle liker.En fin pysjamas, og noen fine tøfler er også deilig å ha!:)

RAGNHILD ERIKA

16.des.2009 kl.16:41

Mitt beste julegave tips er vel noe personelig altsa noe du har laget selv eller noe internt mellom deg og den personen du skal gi det til. Moren min elsker massasje og spa så til henne har jeg laget et gave kort på massasje hjemme :) altsa hjemme spa :) som hun kan bruke ti ganger, det er clips på det so hun må rive av or hver gang :) Å til faren min har jeg malet et maleri som minner meg om han, eller jeg tenkte på han når jeg laget det. Å male har jeg arvet av han, han malet mye når han var på alderen min, så håper han blir fornøyd ! :)

Digger blggen din !

Marita K.M

16.des.2009 kl.20:05

En kaldender til en av die nærmeste hvor du har tatt bilder for vær mnd, en koslig kalender å se på. Det går også ann å ramme inn et fint bilde av deg og den personen som du skal gi til, tanken som teller :- )

Anette

16.des.2009 kl.20:38

Lag dine egne gavekort, der du feks vasker hele huset til besteforeldrene dine, sitter

barnevakt for en venninde eller hjelper til med noe annet :) Dette er noe venner og familie

setter pris på, og som de kan bruke når de har behov for det

tina

17.des.2009 kl.03:36

En gave fra www.gavermedmening.no. Du gir en personlig gave, samtidig som du hjelper andre mennesker i nød. Perfekt til noen som har alt.

God jul!

Mariann

17.des.2009 kl.12:03

Scrapbook :-) eller kjøpe noe fint dill dall, som øredobber, smykker og alt innen den kategorien. Jeg har kjøpt sko og øredobber til mine venner, nixon klokke til kjæresten min osv.

HENRIETTE

17.des.2009 kl.19:09

En liten ting til alle du bryr deg om med et korselig jule kort ved sidna :)

Ikke glem å send en julemelding til hele kontakt listen din !

Kjempe fin blogg.

Klem Henriette / www.fridaoghenriettee.blogg.no / snuppelup@hotmail.com

♥ Linn Elisabeth ♥

17.des.2009 kl.19:10

Den beste julegaven må være ala premien din her, en "Bli Ny" dag hvor man blir stellt med enten på hudpleiesalong eller hos frisør etc.

Massasje, ansiktsbehandlinger og den slags er jo utroooolig deilig å få!!

Fantastisk premie du deler ut :D

Ha en fin førjulstid!!

Silje Tollefsen

17.des.2009 kl.19:38

Julegavetips! Gavekort på middag og revybilletter.

IdaPida

17.des.2009 kl.20:21

Etter pappa døde i November 2006, har jeg funnet ut at julen ville ikke vært noe uten familien. Det er utrolig tomt uten en av de viktigste personene i ens liv og all verdens pakker kan ikke gjøre opp for at pappa ikke er blant oss lenger. At han aldri kommer til å feire jul med oss igjen.

Det jeg prøver å si er at uansett hvor gode julegaver man gir, er det det at man er sammen med de en er glad i som teller mest. Tross dette har vi selvsagt ikke sluttet å gi gaver til hverandre! Vi kan ikke droppe tradisjoner, selv om vi har innsett at der er mange viktige ting i livet våres, mer en pakker og mat på julaften.

I år gir jeg min kjæreste (som dessverre aldri fikk møtt pappa) en fotobok som jeg laget på internett (ifolor.no). Den pakket jeg full med bilder av oss to, sammen og hver for oss fra turen vi var på i sommer. I tillegg har jeg skrevet noen "godord" på noen av sidene. Den kostet ikke mange pengene (rundt 300 for 48 A4 sider, med flere bilder på hver side). Dette er en gave som viser hvor mye han betyr for meg, og hvor glad jeg er for hva vi har sammen! Elsker han og han fortjener det beste! Så dette var mitt julegavetips! Den kan selvsagt lages til andre annledninger også, og til andre enn kjæresten ;)

Helene

17.des.2009 kl.21:10

Jeg har gitt samboeren min gavekort hos Marlboro til jul.

Gavekort er bra, da kan man selv velg hva man vil ha... :)

Torinn Emilie Mikalsen

17.des.2009 kl.22:58

Om du har en bestevenn / god venn - noen du setter pris på. Så kan det å lage et fotoalbum med ting dere har gjort sammen være en fin ting. Jeg fikk et slikt hos bestevenninnen min for to år siden, og det er en av de beste julegavene jeg har fått. Det trenger ikke å være dyrt og stort. Bare en bok som er om dere og alt dere har gjort opp igjennom tidene. Dette er en fin måte å vise noen at du er glad i dem og setter pris på at du har dem i livet ditt.

Noe annet kan være å kjøpe noe som er nyttig. Noe du vet vedkommende kommer til å få bruk for :)

annie!

18.des.2009 kl.01:16

Mitt beste julegavetips er Paristur, noe som kjæresten min får i år! Da får vi reise bort, og gjøre noe hyggelig sammen. <3 gleder meg!

Madeleine

18.des.2009 kl.12:41

mitt aller beste julegavetips er et gavekort på spa:) det er avslappende og deilig, og det passer til alle uansett alder eller kjønn. du kan bestille massasje time eller bare sette et beløp på kortet så den du gir det til kan velge selv. det er super deilig på spa:)

tonje

18.des.2009 kl.15:46

lage små kort hvor du legger kortene i en eske hvor det står komplimenter og morsomme ting dere har opplevd sammen, personen blir garantert glad og takknemlig! Istedenfor å gi hverandre julegaver tar dere dere heller en tur sammen til et solfyllt sted, og koser dere der. shopper, soler dere og fester!

A

21.des.2009 kl.14:59

Hei Monica,

her kommer noen julegavetips fra Oslo:) Jeg har ramset opp alt jeg kommer på uavhengig av alder og mottaker.

- Batteri drevet vippetang

- Gode sminke koster

- Toalettmappe

- Sminkepung

- Universal gavekort

- Skjerf

- Dagbok/kalender for 2010

- Hansker

- Body butter/body lotion/hånd krem

- Blomster

- Stearinlys

- Hårvoks/spray/shampo/balsam/kur/time hos deg

- Cardigan

- Ullsokker

- Ull undertøy

- Treningsutstyr som f.eks medesinball eller joga matte

- Vin/likør//Whiskey/Cognac/Akevitt

- Lommelerke

- Abonnement på et magasin

- Hjemmebakst

- Julekort/brev

- Fotoalbum (lag et album fylt med bilder og gode minner om den du skal gi til)

- CD (brenn en CD med musikk som betyr noe for deg/den du skal gi til)

- DVD

- Elektronisk fotoramme

- Julepynt

- Hodelykt

- Kokebok (lag evt en kokebok med dine favoritt oppskrifter)

- Hudpleie/massasje behandling

- Smykker

- Te/kaffe

- Konfekt

- Flax lodd

- Klippekort (lag et klippekort på ulike tjenester du kan stå til tjeneste med f.eks husvask, middag etc.)

- Konsert/revy/musikal/show/kino billetter

- Pledd

- Lego

- Barbie

- Tegnesaker

- Fargeleggingsbok

- Strømpebukser

- Sokker

- Undertøy

- Pysjamas

- Kosebamser

- Joggedress

- Puslespill

- Selskapsspill

- Spill som yatzy/Ludo/Uno etc

- Hobby sett som perler/sette sammen fly/biler

- Sminkedukke

- Kryssord/sudoku

- Kryssord ordbok

- Tøffler

- Elektronisk tannbørste

- Bli ny dag hos deg

- Handysize er en finurlig liten butikk man kan finne mye man ikke har tenkt på

Håper noe av dette er til inspirasjon/hjelp:)

GOD JUL!!

Fotomaia

21.des.2009 kl.15:46

Noe HJEMMELAGET.

Det er tanken som teller. : )

Ragnhild Helen

21.des.2009 kl.18:25

Julegavetips:

Når jeg var liten var undertøy noe av det værste man fikk til jul.

Men det er mitt tips, spesiellt til jenter, venninnegaver, mor, datter you name it. ALLE jenter liker å gå å kjøpe seg noe nytt å lekkert undertøy, gir en liten luksusfølelse i hverdagen. Men vi er ikke alltid så flinke til det selv, siden det ikke vises.

PS. Anbefaler på det sterkeste et gavekort på undertøy, så alle kan finne sin egen str, mønster etter smak og stoffkvalitet etter bruk.

Signe

22.des.2009 kl.12:14

Hei Monica.

Jeg har mange julegavetips og noen av de er allerede nevnt over. Jeg har likevel ett tips som jeg mener er det beste, og som jeg setter mest pris på å gi. Da jeg har lite garderobeplass er jeg avhengig av å bare ha en sesong i skapet om gangen. Det betyr at sommerklærne mine ligger nedpakket i boden om vinteren og omvendt. For hver gang jeg pakker ned og opp klærne går jeg igjennom de og ser over hva som kan brukes og ikke. De klærne som jeg ikke lenger vil ha glede av pakker jeg i kartonger og leverer til Frelsesarmeens innsamlingsstasjoner. Jeg pleier også å skrive en liten julehilsen som jeg legger sammen med klærne, for å gi de en slags historie og en knagg å henge giveren på. Dette har jeg gjort i noen år nå, og det er med godt hjerte jeg levere fra meg klærne hver gang. Jeg gjør en god gjerning, sparer miljøet og gleder andre mennesker med noe jeg har hatt kjært og nært.

Hilsen Signe

caroline

23.des.2009 kl.16:05

mitt beste tips er at det er tanken som teller! min bestevenninne og jeg skal spise sammen på resturant istedenfor ¨å kjøpe dyre gaver til hverandre! :-)

Skriv en ny kommentar

hits