Abercrombie & Fitch

Har dere hørt om Abercrombie & Fitch butikken? Den ligger i London. De har stort utvalg av jeans, topper, gensere og masse mer. Det koster litt mer en H&M, Top Shop og lignende butikker, men det er ikke så gale priser.
Det som er veldig gøy med denne butikken er selve konsepte. Reklamekampanjene deres er super sexy, de spiller høy musikk i butikken og de har lettkledde butikkansatte. Kommer du inn der så må du ikke bli sjokkert når det kommer en mann bort i bar overkropp og spør om du trenger hjelp!
Men de har fått mye omtale i media. Det var en som jobbet der som mistet jobben pga hun mistet armen i en ulykke. Hun måtte enten slutte eller gå til lager arbeid. A&F har også uttalt i media: "Vi ansetter pene mennesker fordi pene mennesker tiltrekker andre pene mennesker, og vi vil markedsføre oss til kule, pene mennesker. Vi henvender oss ikke til andre enn dem". Det er jo helt sykt, det kan ikke være sånn på en arbeidsplass. Men tror de har skjerpet seg de siste årene. Butikken er hvertfall veldig populær og 1125 butikker i USA, Canda og Storbritannia.
Butikken har faktisk eksistert siden 1892! Men i 1990 overtok Michael S. Jeffries og gjorde butikken med suksessfull og sexy. Før var det ganske gubbete stil.
Gjett om meg og Hege Elin skal dit da! Gleder meg til å sjekke ut butikken, de har utrolig mye kult der og hotte menn i bar overkropp!
HEGE ELIN! Gled deg, jeg skal lage denne turen til en uforglemmelig helg for deg!!!
Sjekk ut nettsiden deres: http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/HomePage?langId=-1&storeId=11203&catalogId=10901

4 kommentarer

27.des.2009 kl.17:53

Jeg var der får en månd siden, kjempe bra. Guttene som jobber der er super hot..

Bare vær tidlig ute Monica, det var kø når jeg var der.

Monajenten

27.des.2009 kl.21:02

Jeg var der i oktober, og det var kø for å komme inn, vi trodde først det var et museum;-) Inne var det fullstendig kaos, ca. 50 stk i kø til prøverommet og 50 stk i kø til å betale:-P Så good luck! :-)

27.des.2009 kl.23:44

Helt fantastik. Må oppleves.

ceciliek.

29.des.2009 kl.18:37

jeg haaaater Ab & Fitch! Styrer alltid unna butikken, blir så kvalm av parfymen de går rundt og sprayer hver halve time.. æææsj :(

Skriv en ny kommentar

hits