Har du en deilig vinter lue?
Det er viktig med en god, varm lue nå som det er så kaldt. Jeg elsker denne luen som jeg kjøpte på Scabal for to år siden. Monica er på vei til the family. Håper de har laget biff til meg. Nam. Jeg har nedtelling til London, fem dager igjen:)
By the way.har du ikke sett Avatar, må du løpe til din nærmereste kino og se den! Det var en opplevelse. Den beste filmen jeg noensinne har sett:)))))))))))))))))

6 kommentarer

Jeanette

03.jan.2010 kl.13:19

Ja,har nok en lue ja.Fant utrolig nok en jeg kledde OG som er varm og god.Og kul,så klart! Begynner å bli lei denne kulden i Bergen by nå må jeg si.Håper virkelig at det blir mildere snart!

Forresten lurte jeg på en liten ting! Jeg har en brukt Jimmy Choo veske som lukter veldig vondt og rart.Vet ikke hva det er,men går det an å rense en slik veske på renseri tror du? Det er en ekte Jimmy Choo veske,så regner med at den skal tåle litt.

Vet du hva en Jimmy Choo veske koster når de er helt ny?

Vilde

03.jan.2010 kl.14:13

Søt lue! :) Trenger en ny selv jeg, for nå er det kaldt ute altså!

Mariann

03.jan.2010 kl.16:17

Hei :) Kul lue og du kledde den ja :) Hvor har du kjøpt solbrillene? Kunne tenkt meg de ja :P

Martiinee

03.jan.2010 kl.17:10

Kjære Monica

Jeg så på bloggen til Ulrikke Lund at hun hadde vært hos deg før jul for å farge håret. Hun har fått drømme fargen som jeg vil ha hvordan får jeg den fargen, jeg har litt mørkere enn hva Ulrikke var men ååå den fargen du ga henne var såååå fin

Linn:)

03.jan.2010 kl.18:49

Hei:) Hvor bestiller du Marc Jabobs veskene dine fra? og hva betaler du i toll og porto? :)

monica

03.jan.2010 kl.21:23

Hei Jeanette jeg ville spurt ett renseri, Jimmy choo veske ny koster rundt 10000-14000kr, kommer ann på hvilken modell du skal ha!

Hei Mariann solbrillene er kjøpt på www.otticanet.com.

Hei martine vanskelig og svare når jeg ikke har sett deg.

Hei Linn gå inn på www.shopbop.com

Skriv en ny kommentar

hits