Har dere sett Mr Happy?Vi hadde det kjempe koselig på lørdag. Var hjemme hos Eivind og spiste fantastisk god mat. Har ikke vært på Dreams ennå, det er helt forferdelig. Har hørt at det jobber en Mr Happy der. Dette må vi få med oss. Syntes faktisk at demostrantene må gå å legge seg! Kan ikke Bergen få ha en strippeklubb? Hvis du ikke liker å gå på strippeklubb, så går du ikke. Men Dreams har hvert fall fått mye gratis reklame!
Outfit på lørdag:
Bukse Met
Veske Marc Jacobs
Jakke Diesel
Bluse Guess

10 kommentarer

Glenn

25.jan.2010 kl.18:47

Ja dei må gje seg! Dreams er bra for Bergen, dette trenger me. Det var ein del flotte kvinnfolk, men eg så ikkje Mr Happy Monica :-( Haha

stine og karo

25.jan.2010 kl.20:17

lurer på en ting monica ???what the fuck do you think you are???du er norsk?``ikke lek så jævla important a,oppfører deg som du skulle vært kjendis jo,du driver bare en jævla frisør salong joer faen ikke mulig assa >??tror du har mye penger eller siden du handler så mye klær eller noe hav er det du prøver å vise for noe????cause in my eyes you aint nothin but a fake ass biiatch

Silje

25.jan.2010 kl.20:29

Kan ikke folk få lov til å vere den de er uten at andre bryr seg om det?! Er hennes valg om hun har lyst å skrive en blogg! Er utrolig glad i bloggen til Monica jeg, en stooor inspirasjonskilde til den lille grå musen jeg er som ikke liker å stikke seg ut! Er ikke rart det blir krig i verden når folk oppfører seg på den måten.. Vær deg selv og ikke diss andre for hva de er:) et snev av sjalusi kanskje?

Rigmor

25.jan.2010 kl.21:33

huff a meg da......stine og karo....det lyyyste jo misunnelse av den kommentaren deres.......slutt og les bloggen da vel om hun plager dere på noe vis....monica er en kul dame med en selvstendig stil og hun tør stikke seg frem og vere seg selv....som igjen gjør at slike høner som dere blir provosert !! få dere et liv og slutt og diss andre som lever sitt!!!!!!!!!

go monica;)))

line

25.jan.2010 kl.23:51

hahahaha er det mulig, du er så deilig Monica. De har lyst og være deg

Benedikte

26.jan.2010 kl.01:07

Keep up the good work. Bloggen din gir flott inspirasjon :D Og Thumps up for dreams

strippeklubb, demonstantene burde bare holde seg unna. Men all reklame er bra reklame

så kan tenke meg Dreams er fornøyd

26.jan.2010 kl.08:49

Stine og Karo må være fra Bergen. tapere. Misunnelig eller?

Ulrikke

26.jan.2010 kl.10:42

Seriøst....stine og karo.......dere må vere 14 år eller noe....misunnelse på høyt plan :D

monica er all real ! og ingen fake bitch ...verken fake boobs eller noe...bare litt øyenvipper og sminke og hårfarge.....slik er jo alle......det heter å fremheve det vi har fått utdelt ;)

bjarne

27.jan.2010 kl.17:17

Du er den deiligste damen i Bergen! De må dra til helvete de som slenger drit!!

Hanne

28.jan.2010 kl.15:59

sykt fint outfit!

spilte foresten squash mot eivind hinndagen =)

mine foreldre var også på festen til eivind og damen.

gjett om mamma å de ble full, uff.

ikke vanlig for de å gå på fest med mye yngre folk. haha

Skriv en ny kommentar

hits