Blogg

Sko til salgs!!

kr 1000,-

Ny blogg!

Da er den nye bloggen publisert! www.monicainvogue.net
Fra og med nå blir ikke denne bloggen brukt mer. Jeg skal ikke slette den så dere kan forsett se på gamle innlegg osv. Men alle nye innlegg vil komme på den nye bloggen. Håper dere liker den!

Kenzas


Fant en ny blogg som jeg syntes var veldig bra! Det er faktisk en svensk blogg. Hun heter Kenza og er en utrolig pen jente. Digget stilen hennes. Me love her stil. Bloggen hennes er www.kenzas.se.

Fashion

Salgsblogg


Har lagt ut nye ting på salgsbloggen. Jakke + bag. Vesken er fra Zara og jakken fra H&M. Jakken er størrelse 38. Tilsammen kr 850,- Selger begge sammen, ikke en og en. Høyeste bud vinner. Frakt kommer i tillegg.

Lassie
I dag har jeg vært på kurs med Sassoon. Vi skal få nye farger her på salongen så det er viktig at vi kan alt med de. Disse fargene er helt fantastisk og gir et kjempe bra resultat.
I dag skal jeg ta med Hege Elin på noe gøy. Jeg har nemlig laget en liten suprise for hun. Nysgjerrigper Hege Elin er jo på bloggen min 24/7, så kan ikke si hva det er. Overskriften er et hint på noe vi skal smake på.
Ps. Dag 8 uten snop og brus.

Har dere sett Mr Happy?Vi hadde det kjempe koselig på lørdag. Var hjemme hos Eivind og spiste fantastisk god mat. Har ikke vært på Dreams ennå, det er helt forferdelig. Har hørt at det jobber en Mr Happy der. Dette må vi få med oss. Syntes faktisk at demostrantene må gå å legge seg! Kan ikke Bergen få ha en strippeklubb? Hvis du ikke liker å gå på strippeklubb, så går du ikke. Men Dreams har hvert fall fått mye gratis reklame!
Outfit på lørdag:
Bukse Met
Veske Marc Jacobs
Jakke Diesel
Bluse Guess

Mary Lou ble helt nydelig!
Det er mange som spør om jeg kan vise dere før og etter bilde på kunder. Mary Lou tok hair ex. på 60 cm, utrolig fint. Great Lenghts koster jo litt mer en vanlig ex, men du merker forskjell på festene. Dere har kanskje hørt det før, men det er faktisk Great Lenghts kjendisene som Paris Hilton, Jennifer Lopez osv. bruker. Det er kjempe god kvalitet og ser veldig naturlig ut. Syntes resultat ble veldig bra. Men dere må regne med at det tar opp til 6 timer, det er 300 fester som skal i.

God morgen bloggen!Jeg har tenkt å vise dere mer før og etter bilder her på bloggen. Det er gøy å vise dere resultatet når noen har gjort noe helt nytt. I løpet av dagen eller i morgen skal jeg legge ut før og etter bilde av Mary Lou. Hun gikk fra helt kort hår til langt hår (Great Lenghts). Hun ble helt nydelig. Har fått mye forespørsler om jeg kan legge ut resultatet kundene før og etter. Men selvfølgelig, kunden må godta det!
Ps. Likte dere den nye headeren min?

Håper alle har en kjempe fin helg.
Håper alle har en kjempe fin helg. Dere syntes sikkert det er teit at jeg skal kjøpe meg en Chanel veske hvis jeg klarer meg uten snop. Men for meg er det et mål. Tror kroppen min har godt av et halvt år fri fra snop og brus. Det tror jeg alle har godt av. Anyway, nå er Monica off. Jeg skal på party party. Håper det blir paraply drinker på dere også. Ha en strålende helg.
Ps. 5 dag uten snop!
Outfit i dag:
Sko London
Antrekk Vero Moda
Smykke Versace og Malene Birger
Ringer London

Jeg må innrømme at langt hår er nydelig!Det er veldig fint med langt hår. Det er så mye forskjellig man kan gjøre. Noe som er veldig inn nå for tiden er en lang og litt tykk flette langs siden. Før gikk mange slik, men nå er det tilbake. Den kan gjerne være litt løs og rufsete, eller du kan velge og ha en mer fin type.
Jeg vet hvertfall en ting, jeg skal ha langt hår igjen. Det er det som er deilig å være frisør, vi kan forandre ofte. Det er gøyt når kundene blir inspirert til å forandre seg selv og gjøre noe helt nytt. Derfor er det greit når vi frisører forandrer litt på frisyrene slik at de kan få ideer til seg selv.

Chanel veske

 Chanel syntes jeg er det mest ekslusive merke. Har faktisk et veddemål med de på jobben og Kyrre. Hvis jeg ikke spiser snop helt frem til jeg skal til London 28.juli så får jeg lov å kjøpe meg en Chanel veske. Jeg får lov å spise usunn mat (men kun i helgene) men ingen snop, sjokolade og brus. NOT AT ALL! Kyrre sa det var greit og at jeg fortjener min egen Chanel veske. Syntes ikke dere?
Er veldig spent på om jeg klarer dette.. Just as you know, dag 4 uten sjokolade.

Is it to much?
Har fått meg nytt Malene Birger smykke. Lurer på om det er litt for mange diamanter på det. Eller hva syntes dere?
Må skryte litt av meg selv i dag, har vært veldig flink med trening denne uken. Har trent hver dag,  man får så deilig følelse når man har klart å gjennomføre så mange økter.
På lørdag skal vi i 30 års dag til Eivind. Happy Birthday Eivind! Jeg har veldig lyst å gå på Dreams også, så får håpe jeg får med meg gjengen. Har ikke vært der ennå. Har noen av dere vært der?

Louis Vuitton bag - Ny budrunde


Pga. useriøse bud så starter jeg budrunden på nytt. Budet begynner på kr 1 000,- og høyeste bud vinner.
Inkludert i prisen er Odd Molly tunika og en hvit jakke til. Alle budene gives på www.monicasalgsblogg.blogg.no.
Denne gang vil jeg kun ha seriøse bud!

Nelly High Heels Party


Arrangemang for de som elsker sko og høye hæler! Det holdes på Metro i Bergen og de 99 første jentene får et par gratis sko fra Nelly. De 200 neste får en goodybag til verdi av 1500,-
De som kommer får også den trendy drikken Vitamin Well. Gå inn på denne linken for å lese mer og se hvilke andre steder de skal ha Nelly High Heels Party.
http://www.facebook.com/event.php?eid=253448121751&ref=ts#/event.php?eid=253448121751

Salgsblogg!Har nevnt det et par ganger nå, men må nødt å gjenta det. Når dere gir bud på salgsbloggen så må dere være sikker på at dere skal ha det. Jeg er lei av at folk gir bud så kjøper de det ikke uten og gir heller ingen beskjed. Det er urettferdig mot de andre som ønsker å kjøpe det, og jeg må nødt å starte hele runden på nytt. Selvfølgelig, jeg skjønner hvis det skulle oppstå noe. Men da kan dere sende meg en mail å si ifra.
Når dere gir bud bør dere sjekke jevnlig om dere har vunnet, eller evt. legge igjen en e-post adresse slik at jeg kan kontakte vinneren. Men skjønner om ikke alle vil det! Derfor så sjekk om du har vunnet.
Når det gjelder Louis Vuitton vesken har jeg allerede kåret 2 vinnere som jeg ikke har fått svar fra. Dette gjelder May-Liss og Linda. Hvis ingen av dere vil ha den så går den til Paula! Send meg en mail på post@vogue-as.no hvis dere ser dette!

Vil du ha en gratis klipp og hårfarge?
Hei alle sammen! Dere vet jo at jeg holder på med den nye bloggen min. Jeg har ikke så mye tid til å jobbe med designet og slike ting, så tenkte jeg kunne spørre noen av dere. Jeg trenger en person som er flink med data slik at jeg får designet og headeren slik jeg ønsker. For å gjøre dette får du en gratis klipp og farge her på Vogue! Den eneste ulempen er at personen må være i Bergen, ellers blir det kanskje litt vanskelig. Er det noen av dere som er interessert å jobbe for meg et få par timer mot en gratis hårklipp og hårfarge? I såfall send meg en mail på post@vogue-as.no.  
Viktig at du kan flink med data!

Vinner!


Vinneren av skoene er Marita! Hun ble 18 år, gratulerer så mye med dagen og skoene!:-)
Send meg en mail på post@vogue-as.no.
PS. FØLG MED SENERE, JEG TRENGER ET DATAGENI. PREMIEN ER STOR!

Konkurranse


I dag er Monica i godt humør. Skal hjem til Hege Elin å spise deilig, indisk mat etter jobb. Og siden jeg er så glad i dag, tenkte jeg at jeg kunne gi vekk ett par sko. Jeg har jo så mange. De er aldri brukt før og er foret inni. Alt du må gjøre er å fortelle meg hvorfor du er glad i dag, så får vinneren disse Adidas skoene!
Det er størrelse 39. Konkurransen avsluttes i morgen! Så nå må dere være kjapp.

Inn med trendyhattNå er det blitt inn med hatter. Kunne du tenkt deg å gå slik? Jeg likte faktisk fjærhatten, kunne kanskje gått med den. Men jeg er jo litt spesiell, liker når ting er litt overdrevent og stort. Og som dere sikkert vet så elsker jeg fjær!
Det er kanskje ikke akkurat slike hatter man går med på gaten, men la fantasien rulle. Man kan lage et utrolig stilig antrekk med en hatt til.

Hard trening!
Topp River Island
Veske Zara - Kommer snart til salgs
Sko Lille Vinkel
Briller Louis Vuitton
Håper alle har en fantastisk søndag. I dag skal jeg til min nye venn, Sats. Skal trene skikkelig hardt i dag! Det er faktisk ikke lenge til jeg skal til OFW. Skal dere dit i år? Håper det mange nye og inspirerende designere. .
Holder forsatt på med den nye nettsiden. Tar litt tid å sette seg inn i ting helt fra bunnen. Monica er ikke så teknisk heller. Men det kommer seg! Ha en nydelig søndag snakkes..

Sommeren nærmer seg


Nå er jo sommer kolleksjonen begynt å komme i butikkene. Det er ikke så lenge igjen, vi er jo allerede halvveis i januar. Det er så fint med lyse farger, likte spesielt godt den hvite toppen. Dette er noe Monica trenger for å gjøre sommerantrekket complete. Det er jo greit å begynne litt tidlig med sommerklærne. Alt sammen fant jeg på shopbop. 

Salgsblogg


Varme og deilig sko fra Zara. Størrelse 38. Bud fra kr 450,- Frakt kommer i tillegg. Alle bud gives på www.monicasalgsblogg.blogg.no.

Har dere fått med dere at vi har fått strippeklubb i Bergen?
Jakke fra Zara
Veske fra Lot 333
Sko fra Shoe She
Bukse fra Vero Moda
Smykke fra Topshop
Håper alle har en flott dag! Holder på å jobbe med den nye nettsiden min. Herregud ting tar tid. Gir dere beskjed med en gang den er klar. Vi på jobben hadde tenkt å ta en tur innom Dreams. Bergen har jo fått strippeklubb.

Armanis nye modell


Viste dere at Megan Fox er Armanis nye undertøysmodell? Hun har overtatt jobben til Victoria Beckham.
Hun er noe av det hotteste som går på to bein på denne planeten. Dette er et av de nye bildene til Armani kolleksjonen. Utrolig flott. Elsker tatoveringene til Megan.

Louis Vuitton bag


Jeg tenkte å selge denne Louis Vuitton bag. Den er nesten ikke brukt og ser omtrent helt ny ut. Baggen er falsk så budet begynner på kr 1 000,- Oppi baggen ligger Odd Molly tunikaen som ligger på salgsbloggen og den hvite jakken jeg har over. Alt dette er inkludert i prisen. Jeg vil kun ha seriøse bud! Har fått nok av useriøse bud. Alle bud gives på salgsbloggen www.monicasalgsblogg.blogg.no.

Angående salgsbloggen

Nå har det vært alt for mye tull rundt Marc Jacobs vesken jeg selger. Jeg har ikke hørt noe fra vinneren av budrunden, så derfor vinner Ida den for 1 500 kr. Send meg en mail på post@vogue-as.no.
Når jeg legger ting ut på salgsbloggen vil jeg kun ha seriøse bud! Hvis du ikke skal kjøpe det så gir du ikke bud heller.

Burberry


Ble helst forelsket i disse Burberry hanskene! Hege Elin ble jo så misunnelig siden de kun hadde et par igjen. Jeg bare måtte ha de. Det er deilig å ha noen ecxclusive hansker nå i vinterkulden.

Miu Miu smykkeHer er det nye Miu Miu smykke jeg kjøpte i London.
Angående forrige innlegg så må dere ikke misforstå meg, jeg skal ikke slutte å blogge. Men det blir mye mindre enn det jeg har gjort til nå. Bloggen skal kun handle om tips til dere om hår, sminke, mote osv. Det blir heller ingen videoer lengre. Vi holder på med den nye bloggen nå og jeg lover å legge den ut her når jeg bytter. Håper det blir i løpet av uken.

Get ready for miracle treatment?


Fudge Ends er en helt fantastisk leave in kur! Den er kjempe bra hvis du har statisk hår eller hvis håret ditt er veldig tørt. Ta kuren i tuppene etter du har vasket håret, men det er best å bruke den som et stylings produkt. Da virker den mye bedre. Den er også perfekt til å ta med seg når man skal ut å reise. Det er spesielt viktig å behandle håret når man er på ferie i solen. Den er liten og tar ikke mye plass i bagasjen. Den skal heller ikke skylles ut så du slipper stresset med å vente på å skylle ut.

Ny blogg

Som dere kanskje har merket så har det vært mye færre innlegg i det siste. Jeg har funnet ut at jeg kan ikke bruke så mye tid på bloggen lengre. Jeg vil være mer ute i salongen og bruke mer tid på kundene mine. Bloggen tar så mye av tiden min. Bare å lage en video tar flere timer. Derfor blir det ikke flere videoer og det blir færre innlegg. Jeg elsker å inspirere dere, så skal forsatt ha en blogg men ikke i blogg.no. Bloggen kommer til å handle om mote, hår, sminke og produkter, men det vil bli mindre enn før. Jeg driver en salong og jobben min kommer fremfor alt. Mine ansatte har til og med sagt at det er gøyere og mer trivelig på jobben når jeg er mer ute i selve salongen. Jeg har også lærlinger som skal læres og følges opp. Må bare beklage at det blir sånn, men jeg håper selvfølgelig at dere vil følge med videre når jeg bytter.
Outfit:
Hatt som jeg har ønsket meg i et år - London
Veske - Miu Miu, likte dere den?
Sko - Topshop
Kjole - Zara
Briller - Louis Vuitton
Jakke - Zara

Louis Vuitton


Da var jeg hjemme igjen i Norge og tilbake på jobb. Har kjøpt meg nye Louis Vuitton briller.
Vi hadde en ganske stille og rolig tur, men fikk med oss Movida og Nobu. Anbefaler Nobu på det sterkeste! Nydelig sushi og kul musikk. Det er to Nobu restauranter i London, men den ene har bar i tillegg.
Hos oss gikk det mest i shopping. De har så utrolig mye fint i London. Det er og vil alltid være med favoritt by. Men det er en ting som irriterer meg. Når man tror man har shoppet alt for mye så finner man noe man elsker, men tenker nei nå har jeg kjøpt nok. Så kommer du hjem og angrer! Jeg fant en døds fin Mulberry veske, så kjøpte jeg den ikke. Angrer, men jeg fikk jo min egen Miu Miu veske så er kjempe fornøyd.

Sendra bootsDa var Monica kommet hjem fra London. Vi har hatt en helt utrolig opplevelse!! Skal fortelle dere alt i morgen. I dag må jeg pakke ut og lage plass i klesskapet.
Fikk en litt sein julegave av Hege Elin før vi reiste. . Det er Sendra boots. Gud jeg elsket dem! Jeg er heldig som har en så fantastisk venn som deg!

London update!


Nå er meg og Hege Elin i London. Det er så mye spennende her! Vi er på full shopping. Vært innom Louise Vuitton, Zara og mange flere steder. Nå skal vi en tur på Abercrombie & Fitch. Blir spennende å se hvordan butikken er!
Gjett hva jeg har kjøpt meg da! Et Miu Miu smykke. Det er døds kult. Har så mye shopping poser nå at jeg hadde trengt en til å bære for meg. Dette liker vi. Senere skal vi tilbake på hotellet så skal vi ut å spise deilig mat og kose oss.
Gleder meg til å komme hjem å fortelle dere alt! Ha en fin lørdag alle sammen.

I'm off to London!


Viste dere at Monica har "Walk in closet" på jobben?. Det er jo viktig at man kjører stil både hjemme og på jobb.
Men nå må jeg dra, skal på flyplassen. Monica skal til London!!!! Det har vært mye kaos med flyene og sånn pga været, men flyet våres går som planlagt. Heldigvis! Har gledet meg i flere uker nå.
Skal blogge litt mens jeg er der nede og fortelle dere hvordan det går. Kommer hjem igjen søndag kveld.
Dere må ha en fantastisk helg alle sammen.

Marc Jacobs veske til salgs!

Som dere har sett så selger jeg Marc Jacbos vesken min. Jeg har fått veldig mange bud, men de kommer overalt. På mail, salgsbloggen og forskjellige innlegg på bloggen. Grunnen til at ingen har fått den ennå er for at jeg opplever veldig ofte at folk blir sur. Hvis vesken blir solgt for fort, jeg ikke har fått budene osv. Derfor tenkte jeg å la den ligge litt før jeg selger den slik at alle får en mulighet til å by.
Jeg begynner på nytt så alle må gi nye bud. Dessverre, men det blir litt lettere slik. Budet begynner på kr 800,- (frakt kommer i tillegg). Den som kommer med høyest bud vinner vesken. Og jeg vil kun har seriøse bud!!
Jeg setter pris på om alle bud gives på denne linken: http://monicasalgsblogg.blogg.no/1262266197_marc_jacobs_veske.html#comment
Da blir det lettere for meg å se hvem som vinner og det blir lettere for dere å se hva budet ligger på. Skriv navn og bud så kårer jeg vinneren neste uke! Lar den ligge der et par dager, slik at dere får sjans til å gi bud.

Victoria's SecretNå har jeg fått undertøyet jeg bestilte på Victoria's Secret. Syntes denne trusen var så søt. Må jo være sexy for min kjære. På bildet sitter den jo som et skudd. Den var litt stor i virkeligheten, men får gå hjem å prøve den. Det er en ulempe med å bestille ting på internett, spesielt undertøy siden det kan ikke byttes heller. Men de har utrolig mye fint undertøy der! http://www.victoriassecret.com/

Se hva jeg har fått i posten!Endelig har jeg fått UGGs skoene mine!!! Har leitet overalt på internett etter de. Det var størrelsen som var vanskelig å finne. Men til slutt fant jeg rett størrelse på www.shopbop.com. Dette er Uggsene alle kjendisene går med for tiden, så nå matcher Monica.

Kan dere se at jeg har klippet meg?
Jeg klippet meg litt i går jeg. Det ble litt kortere enn jeg trodde. Kan dere se forskjell? Sikkert ikke!
Trodde jeg hadde gjort et skikkelig bra kjøp på Victoria Secret hinn dagen. Kjøpte meg denne buksedrakten og noe undertøy. Men wtf? Alt var jo kjempe stort. Det er plass til 50 av Monica bare i buksedrakten. På bildet har jeg strammet den mye opp for å holde den på plass! 
Nå begynner ting å komme i boks til London. Har booket meg og Hege Elin inn på Movida nattklubb og Cuckoo club. Har aldri vært på Movida før, men har hørt at det er et veldig bra utested! Har noen av dere vært der før? Dere må gjerne komme med noen hotte tips til nattklubber, bra resturanter eller noen kule butikker.

Tror du Monica skal se etter disse veskene i London eller?Jeg ringte faktisk til hovedkontoret til Louise Vuitton i London for å høre om de hadde vesken og hva den kostet. De var dessverre tom men de hadde den i mindre størrelse. Men for den sinnsyke prisen på kr 14 000,- kommer ikke jeg til å kjøpe den! Kjedelig for jeg elsket den. Men det er jo lov å håpe på at de har Victoria Beckham sin veske, eller noe som ligner. Kan jo ikke bruke opp alle pengene mine på kun en veske.

Jeg har farget håret mitt:)

 Det var deilig med ny farge, tok litt mørke striper i det. Do you like? No skal jeg klippe meg, må se fresh ut til London:)) Håper alle har en nydelig dag.

Nyheter 2010Designer: Giuseppe Zanotti  Han er super hot no, skoene ser ut som sukkertøy nam pris 8808kr


Designer: Balmain pris 7801krDesigner: D&G pris 7101kr

Vet dere at jeg selger Marc Jacobs sko?Brukt tre ganger ny pris 2200kr selger de for 1400kr. stør 39. Gå inn på www.monicassalgsblogg.blogg.no

Min egen Louis Vuitton
Som dere vet fikk jeg Alexander Wang veske av Kyrre til jul. Men  fikk også en Louis Vuitton lommebok! Vet jeg er ganske bortskjemt... Grunnen til at jeg ikke har vist den til dere ennå er for at jeg måtte bytte de, men jeg har drømt om en annen modell.  Jeg er utrolig heldig, nå har jeg min egen Louis Vuitton lommebok.

Har du en deilig vinter lue?
Det er viktig med en god, varm lue nå som det er så kaldt. Jeg elsker denne luen som jeg kjøpte på Scabal for to år siden. Monica er på vei til the family. Håper de har laget biff til meg. Nam. Jeg har nedtelling til London, fem dager igjen:)
By the way.har du ikke sett Avatar, må du løpe til din nærmereste kino og se den! Det var en opplevelse. Den beste filmen jeg noensinne har sett:)))))))))))))))))

AvatarI dag har jeg vært flink jente, startet dagen med trening. Sats skal bli min nye venn.. I kveld skal jeg se Avatar, alle sier  den er helt fantastisk. Dette blir en opplevelse, vet om mange som har sett den opp til flere ganger. Har du sett den?Skinnbukse - Selected
Topp - Cubus
Jakke - Warehouse
Lue - Zara
Veske - Louis Vuitton
Hansker - Peak

Marc JacobsBegynner 2010 med å selge Marc Jacobs vesken min. Det er en av yndlings veskene mine, men jeg har så mange vesker og dere har sikkert mer bruk for den enn meg. Selger den for bare 800 kr. Den er helt ny, brukt to ganger. Alle henvisninger går til slagsbloggen   http://monicasalgsblogg.blogg.no/

Godt nyttår mine kjære lesere!


Tenk, nå er hele 2009 over så går vi over til et nytt tiår i 2010. Tiden flyr avgårde.
Husker før når jeg var litt under 20 år så måtte man feste med stil på nyttårsaften. Det er jo forskjellig hva folk gjør. Noen er hjemme med familien, noen reiser vekk og noen fester eller går på byn.
I år tror jeg at jeg bare skal være hjemme. Skal på jobb på dagen, så har jo jeg min kjære baby Blade. Han tåler ikke raketter for han blir så redd. Så tror jeg må være hjemme å passe på han. Kanskje vi tar en tur på hytten eller noe, må se det litt an med jobben også. Må jo lade opp til London turen som er helgen etter så det passer jo ypperlig for meg.
Dere må ha en fantastisk dag og ha et GODT NYTTÅR! Vi snakkes i 2010.

Dress to impress
Har dere funnet antrekk til nyttårsaften? Jeg fant tre kjoler som var blant mine favoritter. Men syntes den Victoria Beckham hadde var finest.
Har dere sett musikk videoen til Black Eyed Peas - Meet my halfway? Fergie ser helt nydelig ut når hun ligger der i den grønne kjolen. Hun er en helt fantastisk dame. Bare se hun i den hvite kjolen på bildet, she look stunning.

Partylook!

Hei alle sammen! Nå har jeg laget en enkel nyttårs/party oppsett video til dere. Håper dere klarer dette hjemme. Krøll løshåret først. Del det inn i fine inndelinger, ta øverste parti vekk og tuper, spray det litt for ekstra hold. Krøll så ditt hår sånn at det blander seg med løshåret. Få gjerne hjelp av venner eller noen i familien bak slik at det blir fint, og husk å skjul festene godt. Spray hele håret for godt hold. Røff det hele opp med et pannebånd. Lykke til og godt nytt år:)

Nyttårs Make-up!


 

1. Legg et fint og jevnt underlag. Ta foundation både over og under øyet, slik at øyenskyggen holder og dekker de blå linjene under øyet.
2. Legg på den svarte øyenskyggen på hele lokket opp til øyebeinet (globallinjen). Soft kantene med soft champange farget øyenskygge.
3. Ta på masse mascara slik at de falske vippene fester seg sammen med dine vipper. Vipper fra H&M.
4. Bruk en øyenskygge som er til bryn og påfør med en skrå kost og fyll inn brynene.
5. Avslutt med litt rouge i kinnene og lipgloss på leppene.

For å feste glitteret  bruker jeg vippelimen fra H&M
Protuktene jeg har brukt i dag er:
Svart øyeskygge fra Makeup Store
Softet ut med en champagne farge med shimmer i. Glitter fra Make Up Store.

Og husk jenter; masse glitter nå til nyttår!

ELSK ELSK drakten til Jennifer:)

Victoria Secret show!
Så dere Victoria Secret showet igår? Jeg blir super inspirert av å se på det. Det er et must å se hvert år. Men alle hadde jo langt hår, de kunne jo hatt noen med kort bob, det er jo supersexy! Så dere hun med den rosa luen? Jeg måtte rett å kjøpe å kjøpe meg en. By the way skal selge jakken min, den ligger for salg på salgsbloggen. http://monicasalgsblogg.blogg.no/
Dere må følge med på salgsbloggen, for jeg skal selge en av Marc Jacobs veskene mine snart!

Hår frisyre for gutter
Nå for tiden er det veldig inn med kort hår på sidene og langt hår på toppen. Som du ser på bildene har de ikke fjernet alt håret på sidene, men har en kort lengde og på toppen litt mer lengde. David Beckham er bare en av de som kjører denne looken. Så har du lyst å gjøre noe nytt med håret ditt, eller kjæresten din sitt hår er dette en super hot.

Nå kan du kjøpe begge til 850kr!Jeg selger begge skoene til 850kr det er med frakt, stør 38-39!  Monica har begynnt med salg Ja..
www.monicasalgsblogg.no

Aleksander Wang

Som dere vet så fikk jeg en Aleksander Wang veske av Kyrre til jul. Jeg har skrevet på bloggen før at jeg hadde kjøpt meg en slik veske, det hadde jeg. Men jeg lånte den vekk til en venninne for hun skulle på byn. Så var den en idiot der ute som stjal vesken til Monica! Gjett om jeg ble lei meg da.. Men det var jo ikke venninnen min sin feil. Så nå er det en der ute som går med Monica sin Aleksander Wang veske. Håper Karma slår tilbake på hun/han!
Så derfor fikk jeg en ny av Kyrre. Jeg elsker jo den vesken og Kyrre ble veldig lei seg når den ble stjåle. Og så god som han er så kjøpte han meg en ny en. Søte Kyrre :-)

Endlig vært på besøk hos SATS:)Nå har jeg vært på Sats en tur. Deilig å komme seg i gang igjen etter Julen. Trente i to timer så nå er samvittigheten MYE bedre :) Ser dere jeg prøver å tøye ? Ikke noe å skryte av, men det blir bedre og bedre ;) Tror ikke jeg er helt normal, for nå kribler det i hendene etter å begynne på jobb igjen i morgen. 
Husk at i morgen er Victoria secret show på tv 3 kl 22.30 og  Black Eyed Peas skal opptre....

Abercrombie & Fitch

Har dere hørt om Abercrombie & Fitch butikken? Den ligger i London. De har stort utvalg av jeans, topper, gensere og masse mer. Det koster litt mer en H&M, Top Shop og lignende butikker, men det er ikke så gale priser.
Det som er veldig gøy med denne butikken er selve konsepte. Reklamekampanjene deres er super sexy, de spiller høy musikk i butikken og de har lettkledde butikkansatte. Kommer du inn der så må du ikke bli sjokkert når det kommer en mann bort i bar overkropp og spør om du trenger hjelp!
Men de har fått mye omtale i media. Det var en som jobbet der som mistet jobben pga hun mistet armen i en ulykke. Hun måtte enten slutte eller gå til lager arbeid. A&F har også uttalt i media: "Vi ansetter pene mennesker fordi pene mennesker tiltrekker andre pene mennesker, og vi vil markedsføre oss til kule, pene mennesker. Vi henvender oss ikke til andre enn dem". Det er jo helt sykt, det kan ikke være sånn på en arbeidsplass. Men tror de har skjerpet seg de siste årene. Butikken er hvertfall veldig populær og 1125 butikker i USA, Canda og Storbritannia.
Butikken har faktisk eksistert siden 1892! Men i 1990 overtok Michael S. Jeffries og gjorde butikken med suksessfull og sexy. Før var det ganske gubbete stil.
Gjett om meg og Hege Elin skal dit da! Gleder meg til å sjekke ut butikken, de har utrolig mye kult der og hotte menn i bar overkropp!
HEGE ELIN! Gled deg, jeg skal lage denne turen til en uforglemmelig helg for deg!!!
Sjekk ut nettsiden deres: http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/HomePage?langId=-1&storeId=11203&catalogId=10901

2. Juledag
Heisann alle sammen. I dag skal meg og Kyrre i besøk til familien hans.
Hvilke dag mener dere er party dag i julen egentlig? Det er mange som mener det er 1. juledag, mens andre mener det er 2. juledag. Jeg syntes 1. juledag er med familie dag og 2. juledag er mer fest dag. Men i år skal Monica bare ha en rolig jul og kose seg med familien. Så det blir ingen paraply drink på meg.
Outfit:
Buksedress : Peak
Sko: Sorel
Briller: Marc Jacobs

Ønskeliste
Sjekk Louis Vuitton vesken til Jessica Simpson. Den er på Monicas nye ønskeliste.
Skoene også, de må jeg bare bestille, De passer jo perfekt nå om vinteren.

1.juledagDa var julaften ferdig. Det er sykt hvor lang tid vi forbereder hos til julaften, med julepresanger, pynting osv. Så er selve dagen over på 1,2,3.  Men jeg stor koste meg. Hele familien samlet, masse deilig mat og julepresanger. Tror kanskje jeg spiste litt for mye mat da.. Men det er lov når det er jul! Spiser jo det kun en gang i året. Fikk dere mye fint til jul?
I dag skal vi bare ut å spise frokost hos foreldrene mine. Etterpå skal vi hjem å slappe av og se litt på julefilmer. Julen handler om å kose seg og slappe av med sine nærmeste.
Ps: Likte dere det nye julehalsbåndet til Blade?

Gjett hva Monica fikk til jul!!!

Gjett hva jeg fikk av Kyrre?!?!! ALEKSANDER WANG VESKE!! Herregud nå er Monica helt i skyene. Kyrre vet hvordan han skal gjøre Monica glad. Meg og Kyrre pleier å åpne gavene fra hverandre på morningen, så det var en helt super start på dagen :)
Håper alle sammen har hatt en strålende jul!

God jul alle sammen!

Nå er det endelig 24.desember. Har fri fra jobben i dag så har sovet lenge. Det er så deilig å våkne opp i et varmt og deilig hus når det er snø på utsiden. Får skikkelig julestemning.
I kveld skal vi å spise pinnekjøtt hos familien min. Broren min Stian og søsteren min Heidi kommer også. Hun har med seg sin mann Frode, så det blir masse folk. Gleder meg veldig, spesielt til pinnekjøtt!
Dere må ha en kjempe fin jul alle sammen!!! GOD JUL! Juleklem fra Monica <3

JULEFERIE:)


Nå er det jul folkens. Dette er faktisk min siste dag på jobben før mandag. Kan dere tenke dere det. Det blir litt deilig med fri et par dager. Så blir vi ladet opp til mandagen.
I helgen er jeg sikkert invitert på 100 fester, men skal ikke på noen av de. Jeg skal være hjemme og få min skjønnhetssøvn, ta ansiktsmaske og gjøre meg klar til London. Vet det er mye London snakk, men jeg gleder meg sånn. Hadde jeg kunne flyttet dit hadde jeg gjort det!
Håper alle mine søte lesere får masse fint til jul og stor koser seg i ferien!
Outfit i dag
Bukse Vero Moda
Jakke Vero Moda
Topp London
Hansker Peak

Vinnere av julegavene!

Heisann alle sammen! Da har vi kåret vinnerene til julegavene. Det var kjempe masse bra tips så var ikke lett å velge.
Bli ny dag går til IdaPida.
Shampoo og Balsam går til Madeleine.
Gratulerer. Send meg en mail på post@vogue-as.no. God jul :-)

Tre nøtter til Askepott

Jeg har en tradisjon hver julaften, og det er Tre nøtter til Askepott. Jeg må nødt å se den hver eneste jul. Det er min favoritt film, men ser det kun på julaften. Ellers blir det ikke det samme. Tror faktisk det er den filmen som gir meg mest julestemning av alt. Helt fantastisk film. Pleier dere å se den på julaften?
Tror omtrent alle har sett den, men hvis ikke  dere seriøst se den. Den går på NRK1 og NRK super kl.11.00 torsdag 24.desember.
 

Outfit fra lørdag
Jeg har kjøpt julepresang til meg selv og åpnet den. En ny Marc Jacobs veske, dont you love it? Likte dere den nye kjolen min fra Acne? Me love.
Kjole fra Acne
Veske Marc Jacobs
Sko Kurt Geiger

Julebord med jobben

På lørdag var vi på julebord med jobben. Det var kjempe koselig! Anne Kat lagde et døds bra show. Utrolig gøy at vi fikk gå på hennes siste show her i Bergen. Etterpå gikk vi på Bocca og spiste deilig mat med litt vin. Bocca gir en helt utrolig serive, så en tier til de!

www.monicasalgsblogg.blogg.no


Ta en titt på salgsbloggen, har lagt ut to nye kjoler. Blant annet denne Roberto Cavalli kjolen. Bud fra kr 500,-. Alle bud gives på salgsbloggen.

Varmruller


Jeg anbefaler varmruller av merket PROFI.
De er kjempe gode og vi bruker de her på salongen.
Det følger med klyper som du fester varmrullene med når du har rullet opp håret.
Husk og varm opp rullene ca 30 minutter før du tar de i. Så lar du de stå i håret i ca 30 minutter.
Ta rullene ut og fiks krøllene slik du ønsker.
Det koster kr 1100,- her på salongen, og kr 1300,- hvis du bestiller på nettsiden (som inkl. frakt).
Trykk på http://monicainvogue.no/produkter/ så kommer du rett til nettsiden hvor vi selger varmruller.
Dette er en perfekt julegave til alle jenter!

SjokoladebolleJeg ser ut som en sjokoladebolle med hvitt outfit på. Det er mandag morning og Monica er super fornøyd med livet sitt. Jeg er kjempe glad for tiden. Må nevne det hele tiden til dere, det er viktig.
Nå er det snart julaften. I cant wait! Lurer på hva jeg får av kjæresten. 
Det er ikke lenge til vi skal trekke vinnerne av julegavene. Skal gå gjennom litt av det i dag og se om dere har kommet med noen hotte tips. Har fortsatt er par gaver igjen så kanskje jeg finner noe bra. Men det er litt enklere hvis dere gir svarene innpå det innlegget det gjelder.

HUSK VARMRULLER!


Jeg glemte å si det i filmen, men husk varmruller. Jeg hadde i varmruller før jeg satt håret opp. Da får man litt mer fylde på håret. Dette er en enkel og veldig kjapp håroppsett. Passer både til julaften og nyttårsaften.
PS. folkens. Et bra julegave tips hvis du ikke vet hva du skal kjøpe, varmruller! Alle jenter trenger det. Det er så mye forskjellig man kan lage og gjøre. En perfekt julegave.

Sminkevideo1. Lag et fint og gjevnt underlag. Ta foundation både over og under øyet, slik at øyenskyggen holder og dekker de blå linjene under øyet.
2. Legg på den blå øyenskyggen på hele lokket opp til øyebeinet (globallinjen). Soft kantene med lilla øyenskygge.
3. Ta masse mascara på slik at de falske vippene fester seg sammen med dine vipper. Vipper fra H&M.
4. Bruk en øyenskygge som er til bryn og påfør med en skrå kost og fyll det inn i brynene.
5. Avslutt med litt rouge i kinnene og lipgloss på leppene.

Blå øyenskygge, Microshadow deep blue fra Makeup Store.
Lilla øyenskygge,Microshadow silk fra Makeup Store.
Rouge, Gentle fra Mac.
Syntes det er fint å ha litt sommerfarger nå på vintertiden.

SNØØØ!!
Jeg holdt på dø når jeg kom til byn i dag tidlig. Det er så fint her når det er snø. Jeg syntes faktisk at Bergen er verdens beste by. Det er jo helt nydelig her, nesten som en egen stor Kardemommeby. Får skikkelig julestemning. Håper det varer helt til julaften. Lenge siden Bergen har hatt hvit jul.
I dag er det endelig julebord. Men tror jeg må revurdere hva skal jeg gå med i dag. Åååårrh, irriterende. For all del, jeg elsker at det er kommet snø. Men det ødelegger outfitet mitt. Kommer jo til å frosse til is med kun en kjole uten strømpebukse. Så jeg må hjem å sjekke outfitet mitt en gang til. 
Følger dere med på X-Factor? Syntes det bare begynner å bli tull nå. Chand er flink, men han ikke den flinkeste. Mange av mine favoritter gikk ut for lenge siden. Men hvis dommerene hadde latt Elin Gaustad komme videre så hadde hun knust Chand rett ned i støvlene. Stemmen hennes er så soft og behagelig å høre på. Jeg får helt gåsehud. Spesielt den sangen hun sang i går, Confessional Song. Den bør hun virkelig være stolt over. You go Elin!

Big panties is back!
Har dere hørt Rihannas nye sang "Hard" med Young Jeezy. Herregud den er så bra. Og musikkvideo! Fy søren. Alt Rihanna gjør og tar i går til gull. Den nye sangen må dere høre, den er bare helt utrolig.
Hvis dere ser på videoen så har hun på seg en høy "truse". Det er er super hot. Vet det er litt vanskelig å vende seg til sånn, men jeg syntes alle bør gå rett til butikken å kjøpe seg en hot truse!

WTF Anne Kat?!Hva skjer? Har dere fått med dere at Anne Kat har avlyst de siste showene både fredag og lørdag? Heldigvis skal vi på det showet som går kl 1900, ikke det kl 2130. Håper ikke hun avlyser det også da. Etter Anne Kat showet går turen videre på Bocca. Der blir det deilig mat og litt rødvin. Monica må også bestille seg en paraply drink.
Jeg holder på å lage en døds kul sminkevideo og håroppsett til dere! Er litt usikker på når jeg får den utpå, men håper på at det blir snart. Det er så travelt på jobben for tiden så må prøve skvise inn litt tid.

Deler ut 2 makeup timerll
Vi deler ut 2 gratis makeup timer. Alt du trenger å gjøre er og komme innom salongen og si "Embrace your dreams".
Jeg vet dette er dumt for de som ikke bor i Bergen, men når jeg driver en salong må jeg gi litt slike gaver også. Det kommer jo goodies til dere andre også.

TRAVELT!Herregud, det er så travelt for tiden. Alle skal ordne håret sitt før jul. Men jeg elsker det! Tiden går så fort og jeg stor koser meg på jobb. Har så mange kjekke kunder også som gjør det enda bedre.
I dag skal jeg begynne på julegavene. Nå kan jeg faktisk ikke utsette det lengre. Det er sykt å tenke på, det er jo kun 1 uke igjen til jul. Og i følge værvarselen ser jo det ut som det blir bra vær. Kanskje det blir hvit jul i år? Det blir hvertfall ikke regn! Men krysser fingrene for snø!
Men folkens, har dere ikke lyst på julegaver eller? Jeg syntes ikke dere har gidd så mye intiativ denne gang. Hvis jeg ser masse engasjement så gir jeg kanskje ut enda flere gaver. Men ikke ennå, dette er ikke bra nok. Det er 6 dager igjen til jeg kårer vinnerene så nå må dere stå på.

Monica tipser jule gaver:)

Hver jul lanserer Estée Lauder samleobjekter, og de har til sammen kreert over 770 pudderdåser og kompaktparfymer siden 1963. Årets må-ha-produkt tilhører den klassiske duften Youth-Dew. Den varme og eksotiske duften ligger kompakt i et nydelig kameliaskrin med Swarovski-lås. Youth-Dew Cameo fra Estée Lauder, 1.800 kroner. Portraits av Mario Testino, 300 kroner hos Amazon.com. Cellular Treatment Gold Illusion Line Filler fra  LPrairie1.250 kroner.

Jag er så utrolig glad for tiden!


 
For en herlig morgen. I dag startet jeg dagen med å se på Sex In The City mens jeg spiste deilig frokost. Etterpå tok jeg meg en tur på fjellet. Det er så herlig å gå på fjellet før jobb og når det er så fint vær ute. Desember har vært en kjempe fin måned og rett etter nyttår reiser jeg till Lonodon.JIPPI:)  Nå har vi hatt Osccar fra Sverige på utplassering i snart 3 uker.. Men neste uke reiser han tillbake till Sverige. Der er trist, men han kommer tillbake hit om ca et år. Så det blir bra. Ellers må dere ha en kjempe fin dag alle sammen.

PS. Jag elsket det nye tatoveringen min. Den ble helt perfekt!
Buksedrakt  er fra www.shopbop.

Husk Julegavetips!


Dere må huske julegavene folkens! Det er kun 8 dager igjen.

Lilla


Lille er jo den hotte fargen i år. På catwalken, sminkehyllene og ikke minst i kles butikkene finner du masse lilla for tiden.
Det er mange som er litt redd for å bruke denne fargen for det er ikke så mye man kan bruke til. Men har du et lilla plagg og setter det sammen med en basisfarge som svart, hvit osv. så kan du få ett super hot antrekk.
Har du f.eks. en knall lilla kjole og setter det sammen med en svart strømpebukse og noen svart pumps, da har du det perfekte outfit. Men husk, hvis du ønsker at hovedplagget skal få oppmerksomheten så må du tone ned på tilbehøret. Mye tilbehør er for å piffe opp et enkelt antrekk. Ønsker du å piffe opp et enkelt plagg med litt farge, bruk gjerne lilla. Ha et lilla belte, en lilla topp eller noe lignende til et basis klesplagg. Det er ikke mye som skal til for å gi litt liv i antrekket.

Leading LightNå er tatoveringen min ferdig. Jeg ble kjempe fornøyd! Det står "Embrace your dreams, live in the moment". Likte dere den? Hvis dere skal ta tatovering anbefaler jeg virkelig Leading Light, det er mitt favoritt sted. De gjør alltid en kjempe bra jobb. Men, det er kun Jørn som tar mine tatoveringer. Han er min faste tattovør. Det gjorde faktisk ikke så vondt i dag, tror Jørn har sin egen spesielle måte å tatovere folk på. Har tatt tatovering andre steder og det er ikke samme kvalitet som det er på Leading Light.
Hvis du er interessert kan jo du ta en titt innom bloggen deres, http://leadinglight.blogg.no/. De har nettopp laget den, men det er jo litt gøy å følge med på hva de driver med så får du kanskje noen tips til din tatovering.
Det er litt farlig med tatoveringer, du kan faktisk bli avhengig. Jeg har lyst å bygge på den jeg har på korsryggen. Har sett på mange tegninger, så kanskje jeg gjør det. Har lyst å utfylle den med farger, syntes det er utrolig stilig. Kanskje dere har noen hotte tips?
Leading Light Bergen:
Strandgaten 88, 5003 Bergen
55 55 83 83

Gratulerer med dagen Mamma og Tingeling!!

Tenk at bestevenninnen min og mamma har bursdag på samme dag. Har faktisk ikke tenk over det.
Men gratulerer så mye begge to! Jeg er kjempe glad i dere!! Ha en strålende dag mine kjære.

Gjett hvor Monica er!


Nå er jeg på Leading Light og tar min 6 tatovering. Har planlagt dette lenge. Dere får vente å se hva det blir, legger ut bilde senere.
Likte faktisk disse tatoveringene veldig godt. Men tror ikke jeg kunne hatt en så stor en.
Monica er litt pysete så trenger støtte fra dere lesere. Grunnen er for jeg er litt pysete. Jeg syntes ikke det gjør så vondt, men det er jo ikke akkurat deilig å ta tatovering heller. Er veldig spent på resultatet. Wish me luck!

Anne Kat Hærland - Liker dere showet hennes?


Toppen jeg har på meg er kjøpt på Gina Tricot, do you like?
Så denne uken blir det mye jobbing, alle skal jo bli fin til jul:) Skal jo ut på denne lørdag også. Da blir det julebord med Vogue gjengen. Vi skal på Anne Kat Hærland show på Ole Bull Scene. Har dere sett showet? Hun har jo vært her på Vogue og ordnet seg, må si hun virker som en veldig kul dame. Hun sa faktisk til oss at det var det siste showet og at det kom til å bli døds bra. 
Jeg har faktisk ikke begynt med å kjøpe julegaver ennå, det er helt tragisk. Derfor håper jeg at dere kommer med masse flotte gavetips til meg.

Jeg må jo gi julegave til leserne mine.


Nå er det ikke mange dager igjen til jul. Jeg tenkte å gi ut to julegaver til leserne mine. Gavene blir shampoo og balsam, og en bli ny dag her på Vogue. Bli ny dag innebærer farge, klipp, kur og makeup.
Jeg vet at mange av leserne mine ikke bor i Bergen. Men om du skulle vinne denne premien så kan du bruke den en dag hvis du skal til Bergen. Hvis du ikke skal hit så kan jo du kanskje gi den videre til en venn? Premien må ikke brukes nå, den kan også brukes neste år.
Det dere trenger å gjøre er og komme med deres beste julegave tips!
Vinneren blir trekt på lille julaften 23.desember.

Det var så koselig på lørdag:)

Johnny DeppJohnny Depp må være den deiligste mannen på 2 bein! Han er min favoritt skuespiller. I Pirates of the Caribbean spiller han så utrolig bra og er super hot. Det er faktisk helt sykt at han er 46 år og har vært skuespiller siden han var 11 år. Fortsatt så er han hottere enn skuespillerene som er 20 år! Liker dere Johnny Depp?

Belstaff


 Belstaff er super hot, men det dumme med dette merket er at det er så dyrt. Syntes det er litt i overkant å betale 11 000,-  for en jakke. Jeg kjøpte heldigvis min på salg. Kanskje jeg kjøper meg en ny til jul.
Belstaff jakken Victoria Beckham har på seg på dette bildet er akkurat en slik jeg vil ha!
5dace60c722d7550victoriabeckhamstyle

Grattis med dagen Tingeling

I dag skal jeg rett hjem etter jobb. Må jo gjøre meg klar for en ny kveld senere.
Det er mange som sier jeg ser så oransje ut. Det er fordi jeg bruker spraytan. Har sagt det før, jeg har spraytan dusj i kjelleren så derfor er jeg så brun/oransje. Jeg digger å være brun, hvertfall når jeg skal ut. Man føler seg mye freshere når man har litt farge. Da får det heller bare være litt gult og oransje.
Outfit fra i dag:0ik

12.des.2009

Det var døds gøy i går. Har litt vondt i hodet i dag men er fin ellers. Det er super travelt på jobb så vi får se hvordan dette går.  Men det var hvertfall en stor suksess i går.. Hvis dere skal ut å spise en dag anbefaler jeg virkelig Sumo. De har fantastisk  mat, så dit må dere gå!
Outfit fra i går:020

023
027

Outfit i dag

021uuuu
034lllllllllllllllllllll
014ppppppppppp God helg alle sammen.. Snakkes i morgen
SMASK

Rolex klokke


Det kommer til å bli en hard helg for Monica. Jeg skal ut både på fredag og lørdag. Men det er gøy da! Syntes det er litt deilig når man bare er ute og har det gøy med jentene.
I dag skal jeg ut med alle på jobben. Mailen har bursdag. Gratulerer med dagen Mailen! Vi skal å spise deilig mat på Sumo. Alltid like gøy å feste med Vogue gjengen!
I dag har jeg på meg en dress jakke med en topp inni. Det er faktisk bare noen små ting som må til for å gjøre et outfit kult. Syntes det er super hot med en smal, feminin klokke med masse armbånd til. Jeg har veldig lyst på en Rollex klokke, men de koster jo opp til 400 000 kr. Det blir alt for dyrt! Men hvis noen av dere lesere vet om noen kule klokker så må dere bare si ifra! Jeg elsker tips fra dere.

Jeg savner det lange håret mitt
Jeg savner det gamle håret mitt. Føler meg litt naken med kort hår. Men er så lei av hair extension så vil ikke ha det tilbake. Hva syntes dere, langt eller kort hår? Men det er jo bare for Monica til å ta i Sara extension så har jeg langt hår. Kanskje det blir langt hår til helgen? Jeg har en hard helg foran meg. Party fredag og lørdag! Pluss jobb på lørdag. Hvordan skal jeg klare dette?? Neida, det blir bra dette. Det tar på å være 30 år, jeg er ikke 20 lengre.

Oppsett til julebord


Det er utrolig mye man kan gjøre med håret når man skal ut. Dette er bare to lette tips om hva dere kan gjøre. Hva syntes dere om parykken? Ser du ut som jeg er 90 år? Hehe, må jo inspirere dere lesere.
Så må jeg bare si et par ting. Nei jeg tror ikke jeg er deilig. Og at jeg "sjefer" med Madeleine på filmen er for at hun skal sitte best til for dere. Hun vet ikke hvordan hun skal sitte så jeg må nødt å si i fra. Jeg gjør det for at dere skal se best mulig. Syntes det er litt dumt at dere skal hele tiden kommentere hvilke feil jeg gjør.

Dere må jo bare nyte Rihannas nye tatovering!

008
127017
Dere må jo bare nyte den nye tatoveringen til Rihanna. Hun har tatt en ny rett over brystet hvor det står "Never a failure, always a lesson" skrevet baklengs. Dette er hennes personlig motto. Hun tok tatoveringen på NYC tattoo som er hennes favoritt sted.
Som jeg har nevnt før så skal jeg ta en ny tatovering. Hvor den skal være er forsatt en hemmelighet, men har lyst å ta den i morgen. Får se hva det blir tid til. Håper hvertfall det blir i løpet av desember. Jørn, tatovøren min er alltid opptatt! Men han er kjempe dyktig. Eneste stedet jeg tatoverer meg er på Leading Light, der er Jørn favoritt tatovøren min.

HårfargeNå holder jeg på å farge håret mitt. Hadde begynt å få en ganske tydelig ettervekst. Ser dere at jeg har fått grå hår. Å my god  Monica har begynt å bli gammel..
Det er mange som spør hvilke hårfarge jeg bruker. Har nevnt det er par ganger, men er jo greit å minne det på dere.
Jeg bruker Wella 8.1 med 7.1. Av og til tar jeg lyse striper og av og til mørke. På de lyse bruker jeg blondor og på de mørke 7.3. Vi har fått inn nye farger på salongen, Sassoon. Jeg prøvde den i dag, ble litt mørkere men jeg likte det. Den gir en helt fantastisk glans på håret. 

Sminkevideo


1. Lag et fint og gjevnt underlag. Ta foundation både over og under øyet, slik at øyenskyggen holder og dekker de blå linjene under øyet.
2. Legg på den brune øyenskyggen på hele lokket opp til øyebeinet (globallinjen). Soft kantene godt med en rein kost!
3. Legg på vipper, å gå deretter over med svart våtliner.
4. Ta masse mascara på slik at de falske vippene fester seg sammen med dine vipper. Vipper fra H&M.
5. Bruk en øyenskygge som er til bryn og påfør med en skrå kost og fyll det inn i brynene.
6. Avslutt med litt rouge i kinnene og lipgloss på leppene.
Jeg har ingen sminke under øyet, kun glitter. Som dere vet har Monica har makeup tatovering, så det ser ut som jeg har litt kajal på. Lykke til alle sammen.

Håroppsett


Jeg tenkte å vise dere noen enkle oppsett som dere kan gjøre hjemme. For å få en vellykket oppsett trenger du en naturbørste, en tuperingskam, fliseklemmer og en hårspray. Når du skal tupere håret er tuperingskam best. DFI sin hårspray er helt genial og holder frisyren hele kvelden.
Denne oppsetten er det best å spørre din mor eller en venninne om de kan hjelpe deg bak. Jeg brukte en stor nål til å føre båndet gjennom håret. Vi holder på å lage masse videoer med håroppsett, dette var bare en liten test. Likte dere det? I løpet av uken kommer det en video hvor jeg viser en mer elegant frisyre som du kan gjøre hjemme. Det er ikke vits at jeg viser alt for avanserte oppsett, så derfor jeg gjør det fort og enkelt slik at dere hjemme skal klare dette selv.  
hits