januar 2010

Ny blogg!

Da er den nye bloggen publisert! www.monicainvogue.net
Fra og med nå blir ikke denne bloggen brukt mer. Jeg skal ikke slette den så dere kan forsett se på gamle innlegg osv. Men alle nye innlegg vil komme på den nye bloggen. Håper dere liker den!

Kenzas


Fant en ny blogg som jeg syntes var veldig bra! Det er faktisk en svensk blogg. Hun heter Kenza og er en utrolig pen jente. Digget stilen hennes. Me love her stil. Bloggen hennes er www.kenzas.se.

Fashion

Salgsblogg


Har lagt ut nye ting på salgsbloggen. Jakke + bag. Vesken er fra Zara og jakken fra H&M. Jakken er størrelse 38. Tilsammen kr 850,- Selger begge sammen, ikke en og en. Høyeste bud vinner. Frakt kommer i tillegg.

Lassie
I dag har jeg vært på kurs med Sassoon. Vi skal få nye farger her på salongen så det er viktig at vi kan alt med de. Disse fargene er helt fantastisk og gir et kjempe bra resultat.
I dag skal jeg ta med Hege Elin på noe gøy. Jeg har nemlig laget en liten suprise for hun. Nysgjerrigper Hege Elin er jo på bloggen min 24/7, så kan ikke si hva det er. Overskriften er et hint på noe vi skal smake på.
Ps. Dag 8 uten snop og brus.

Har dere sett Mr Happy?Vi hadde det kjempe koselig på lørdag. Var hjemme hos Eivind og spiste fantastisk god mat. Har ikke vært på Dreams ennå, det er helt forferdelig. Har hørt at det jobber en Mr Happy der. Dette må vi få med oss. Syntes faktisk at demostrantene må gå å legge seg! Kan ikke Bergen få ha en strippeklubb? Hvis du ikke liker å gå på strippeklubb, så går du ikke. Men Dreams har hvert fall fått mye gratis reklame!
Outfit på lørdag:
Bukse Met
Veske Marc Jacobs
Jakke Diesel
Bluse Guess

Mary Lou ble helt nydelig!
Det er mange som spør om jeg kan vise dere før og etter bilde på kunder. Mary Lou tok hair ex. på 60 cm, utrolig fint. Great Lenghts koster jo litt mer en vanlig ex, men du merker forskjell på festene. Dere har kanskje hørt det før, men det er faktisk Great Lenghts kjendisene som Paris Hilton, Jennifer Lopez osv. bruker. Det er kjempe god kvalitet og ser veldig naturlig ut. Syntes resultat ble veldig bra. Men dere må regne med at det tar opp til 6 timer, det er 300 fester som skal i.

God morgen bloggen!Jeg har tenkt å vise dere mer før og etter bilder her på bloggen. Det er gøy å vise dere resultatet når noen har gjort noe helt nytt. I løpet av dagen eller i morgen skal jeg legge ut før og etter bilde av Mary Lou. Hun gikk fra helt kort hår til langt hår (Great Lenghts). Hun ble helt nydelig. Har fått mye forespørsler om jeg kan legge ut resultatet kundene før og etter. Men selvfølgelig, kunden må godta det!
Ps. Likte dere den nye headeren min?

Håper alle har en kjempe fin helg.
Håper alle har en kjempe fin helg. Dere syntes sikkert det er teit at jeg skal kjøpe meg en Chanel veske hvis jeg klarer meg uten snop. Men for meg er det et mål. Tror kroppen min har godt av et halvt år fri fra snop og brus. Det tror jeg alle har godt av. Anyway, nå er Monica off. Jeg skal på party party. Håper det blir paraply drinker på dere også. Ha en strålende helg.
Ps. 5 dag uten snop!
Outfit i dag:
Sko London
Antrekk Vero Moda
Smykke Versace og Malene Birger
Ringer London

Jeg må innrømme at langt hår er nydelig!Det er veldig fint med langt hår. Det er så mye forskjellig man kan gjøre. Noe som er veldig inn nå for tiden er en lang og litt tykk flette langs siden. Før gikk mange slik, men nå er det tilbake. Den kan gjerne være litt løs og rufsete, eller du kan velge og ha en mer fin type.
Jeg vet hvertfall en ting, jeg skal ha langt hår igjen. Det er det som er deilig å være frisør, vi kan forandre ofte. Det er gøyt når kundene blir inspirert til å forandre seg selv og gjøre noe helt nytt. Derfor er det greit når vi frisører forandrer litt på frisyrene slik at de kan få ideer til seg selv.

Chanel veske

 Chanel syntes jeg er det mest ekslusive merke. Har faktisk et veddemål med de på jobben og Kyrre. Hvis jeg ikke spiser snop helt frem til jeg skal til London 28.juli så får jeg lov å kjøpe meg en Chanel veske. Jeg får lov å spise usunn mat (men kun i helgene) men ingen snop, sjokolade og brus. NOT AT ALL! Kyrre sa det var greit og at jeg fortjener min egen Chanel veske. Syntes ikke dere?
Er veldig spent på om jeg klarer dette.. Just as you know, dag 4 uten sjokolade.

Is it to much?
Har fått meg nytt Malene Birger smykke. Lurer på om det er litt for mange diamanter på det. Eller hva syntes dere?
Må skryte litt av meg selv i dag, har vært veldig flink med trening denne uken. Har trent hver dag,  man får så deilig følelse når man har klart å gjennomføre så mange økter.
På lørdag skal vi i 30 års dag til Eivind. Happy Birthday Eivind! Jeg har veldig lyst å gå på Dreams også, så får håpe jeg får med meg gjengen. Har ikke vært der ennå. Har noen av dere vært der?

Louis Vuitton bag - Ny budrunde


Pga. useriøse bud så starter jeg budrunden på nytt. Budet begynner på kr 1 000,- og høyeste bud vinner.
Inkludert i prisen er Odd Molly tunika og en hvit jakke til. Alle budene gives på www.monicasalgsblogg.blogg.no.
Denne gang vil jeg kun ha seriøse bud!

Nelly High Heels Party


Arrangemang for de som elsker sko og høye hæler! Det holdes på Metro i Bergen og de 99 første jentene får et par gratis sko fra Nelly. De 200 neste får en goodybag til verdi av 1500,-
De som kommer får også den trendy drikken Vitamin Well. Gå inn på denne linken for å lese mer og se hvilke andre steder de skal ha Nelly High Heels Party.
http://www.facebook.com/event.php?eid=253448121751&ref=ts#/event.php?eid=253448121751

Salgsblogg!Har nevnt det et par ganger nå, men må nødt å gjenta det. Når dere gir bud på salgsbloggen så må dere være sikker på at dere skal ha det. Jeg er lei av at folk gir bud så kjøper de det ikke uten og gir heller ingen beskjed. Det er urettferdig mot de andre som ønsker å kjøpe det, og jeg må nødt å starte hele runden på nytt. Selvfølgelig, jeg skjønner hvis det skulle oppstå noe. Men da kan dere sende meg en mail å si ifra.
Når dere gir bud bør dere sjekke jevnlig om dere har vunnet, eller evt. legge igjen en e-post adresse slik at jeg kan kontakte vinneren. Men skjønner om ikke alle vil det! Derfor så sjekk om du har vunnet.
Når det gjelder Louis Vuitton vesken har jeg allerede kåret 2 vinnere som jeg ikke har fått svar fra. Dette gjelder May-Liss og Linda. Hvis ingen av dere vil ha den så går den til Paula! Send meg en mail på post@vogue-as.no hvis dere ser dette!

Vil du ha en gratis klipp og hårfarge?
Hei alle sammen! Dere vet jo at jeg holder på med den nye bloggen min. Jeg har ikke så mye tid til å jobbe med designet og slike ting, så tenkte jeg kunne spørre noen av dere. Jeg trenger en person som er flink med data slik at jeg får designet og headeren slik jeg ønsker. For å gjøre dette får du en gratis klipp og farge her på Vogue! Den eneste ulempen er at personen må være i Bergen, ellers blir det kanskje litt vanskelig. Er det noen av dere som er interessert å jobbe for meg et få par timer mot en gratis hårklipp og hårfarge? I såfall send meg en mail på post@vogue-as.no.  
Viktig at du kan flink med data!

Vinner!


Vinneren av skoene er Marita! Hun ble 18 år, gratulerer så mye med dagen og skoene!:-)
Send meg en mail på post@vogue-as.no.
PS. FØLG MED SENERE, JEG TRENGER ET DATAGENI. PREMIEN ER STOR!

Konkurranse


I dag er Monica i godt humør. Skal hjem til Hege Elin å spise deilig, indisk mat etter jobb. Og siden jeg er så glad i dag, tenkte jeg at jeg kunne gi vekk ett par sko. Jeg har jo så mange. De er aldri brukt før og er foret inni. Alt du må gjøre er å fortelle meg hvorfor du er glad i dag, så får vinneren disse Adidas skoene!
Det er størrelse 39. Konkurransen avsluttes i morgen! Så nå må dere være kjapp.

Inn med trendyhattNå er det blitt inn med hatter. Kunne du tenkt deg å gå slik? Jeg likte faktisk fjærhatten, kunne kanskje gått med den. Men jeg er jo litt spesiell, liker når ting er litt overdrevent og stort. Og som dere sikkert vet så elsker jeg fjær!
Det er kanskje ikke akkurat slike hatter man går med på gaten, men la fantasien rulle. Man kan lage et utrolig stilig antrekk med en hatt til.

Hard trening!
Topp River Island
Veske Zara - Kommer snart til salgs
Sko Lille Vinkel
Briller Louis Vuitton
Håper alle har en fantastisk søndag. I dag skal jeg til min nye venn, Sats. Skal trene skikkelig hardt i dag! Det er faktisk ikke lenge til jeg skal til OFW. Skal dere dit i år? Håper det mange nye og inspirerende designere. .
Holder forsatt på med den nye nettsiden. Tar litt tid å sette seg inn i ting helt fra bunnen. Monica er ikke så teknisk heller. Men det kommer seg! Ha en nydelig søndag snakkes..

Sommeren nærmer seg


Nå er jo sommer kolleksjonen begynt å komme i butikkene. Det er ikke så lenge igjen, vi er jo allerede halvveis i januar. Det er så fint med lyse farger, likte spesielt godt den hvite toppen. Dette er noe Monica trenger for å gjøre sommerantrekket complete. Det er jo greit å begynne litt tidlig med sommerklærne. Alt sammen fant jeg på shopbop. 

Salgsblogg


Varme og deilig sko fra Zara. Størrelse 38. Bud fra kr 450,- Frakt kommer i tillegg. Alle bud gives på www.monicasalgsblogg.blogg.no.

Har dere fått med dere at vi har fått strippeklubb i Bergen?
Jakke fra Zara
Veske fra Lot 333
Sko fra Shoe She
Bukse fra Vero Moda
Smykke fra Topshop
Håper alle har en flott dag! Holder på å jobbe med den nye nettsiden min. Herregud ting tar tid. Gir dere beskjed med en gang den er klar. Vi på jobben hadde tenkt å ta en tur innom Dreams. Bergen har jo fått strippeklubb.

Armanis nye modell


Viste dere at Megan Fox er Armanis nye undertøysmodell? Hun har overtatt jobben til Victoria Beckham.
Hun er noe av det hotteste som går på to bein på denne planeten. Dette er et av de nye bildene til Armani kolleksjonen. Utrolig flott. Elsker tatoveringene til Megan.

Louis Vuitton bag


Jeg tenkte å selge denne Louis Vuitton bag. Den er nesten ikke brukt og ser omtrent helt ny ut. Baggen er falsk så budet begynner på kr 1 000,- Oppi baggen ligger Odd Molly tunikaen som ligger på salgsbloggen og den hvite jakken jeg har over. Alt dette er inkludert i prisen. Jeg vil kun ha seriøse bud! Har fått nok av useriøse bud. Alle bud gives på salgsbloggen www.monicasalgsblogg.blogg.no.

Angående salgsbloggen

Nå har det vært alt for mye tull rundt Marc Jacobs vesken jeg selger. Jeg har ikke hørt noe fra vinneren av budrunden, så derfor vinner Ida den for 1 500 kr. Send meg en mail på post@vogue-as.no.
Når jeg legger ting ut på salgsbloggen vil jeg kun ha seriøse bud! Hvis du ikke skal kjøpe det så gir du ikke bud heller.

Burberry


Ble helst forelsket i disse Burberry hanskene! Hege Elin ble jo så misunnelig siden de kun hadde et par igjen. Jeg bare måtte ha de. Det er deilig å ha noen ecxclusive hansker nå i vinterkulden.

Miu Miu smykkeHer er det nye Miu Miu smykke jeg kjøpte i London.
Angående forrige innlegg så må dere ikke misforstå meg, jeg skal ikke slutte å blogge. Men det blir mye mindre enn det jeg har gjort til nå. Bloggen skal kun handle om tips til dere om hår, sminke, mote osv. Det blir heller ingen videoer lengre. Vi holder på med den nye bloggen nå og jeg lover å legge den ut her når jeg bytter. Håper det blir i løpet av uken.

Get ready for miracle treatment?


Fudge Ends er en helt fantastisk leave in kur! Den er kjempe bra hvis du har statisk hår eller hvis håret ditt er veldig tørt. Ta kuren i tuppene etter du har vasket håret, men det er best å bruke den som et stylings produkt. Da virker den mye bedre. Den er også perfekt til å ta med seg når man skal ut å reise. Det er spesielt viktig å behandle håret når man er på ferie i solen. Den er liten og tar ikke mye plass i bagasjen. Den skal heller ikke skylles ut så du slipper stresset med å vente på å skylle ut.

Ny blogg

Som dere kanskje har merket så har det vært mye færre innlegg i det siste. Jeg har funnet ut at jeg kan ikke bruke så mye tid på bloggen lengre. Jeg vil være mer ute i salongen og bruke mer tid på kundene mine. Bloggen tar så mye av tiden min. Bare å lage en video tar flere timer. Derfor blir det ikke flere videoer og det blir færre innlegg. Jeg elsker å inspirere dere, så skal forsatt ha en blogg men ikke i blogg.no. Bloggen kommer til å handle om mote, hår, sminke og produkter, men det vil bli mindre enn før. Jeg driver en salong og jobben min kommer fremfor alt. Mine ansatte har til og med sagt at det er gøyere og mer trivelig på jobben når jeg er mer ute i selve salongen. Jeg har også lærlinger som skal læres og følges opp. Må bare beklage at det blir sånn, men jeg håper selvfølgelig at dere vil følge med videre når jeg bytter.
Outfit:
Hatt som jeg har ønsket meg i et år - London
Veske - Miu Miu, likte dere den?
Sko - Topshop
Kjole - Zara
Briller - Louis Vuitton
Jakke - Zara

Louis Vuitton


Da var jeg hjemme igjen i Norge og tilbake på jobb. Har kjøpt meg nye Louis Vuitton briller.
Vi hadde en ganske stille og rolig tur, men fikk med oss Movida og Nobu. Anbefaler Nobu på det sterkeste! Nydelig sushi og kul musikk. Det er to Nobu restauranter i London, men den ene har bar i tillegg.
Hos oss gikk det mest i shopping. De har så utrolig mye fint i London. Det er og vil alltid være med favoritt by. Men det er en ting som irriterer meg. Når man tror man har shoppet alt for mye så finner man noe man elsker, men tenker nei nå har jeg kjøpt nok. Så kommer du hjem og angrer! Jeg fant en døds fin Mulberry veske, så kjøpte jeg den ikke. Angrer, men jeg fikk jo min egen Miu Miu veske så er kjempe fornøyd.

Sendra bootsDa var Monica kommet hjem fra London. Vi har hatt en helt utrolig opplevelse!! Skal fortelle dere alt i morgen. I dag må jeg pakke ut og lage plass i klesskapet.
Fikk en litt sein julegave av Hege Elin før vi reiste. . Det er Sendra boots. Gud jeg elsket dem! Jeg er heldig som har en så fantastisk venn som deg!

London update!


Nå er meg og Hege Elin i London. Det er så mye spennende her! Vi er på full shopping. Vært innom Louise Vuitton, Zara og mange flere steder. Nå skal vi en tur på Abercrombie & Fitch. Blir spennende å se hvordan butikken er!
Gjett hva jeg har kjøpt meg da! Et Miu Miu smykke. Det er døds kult. Har så mye shopping poser nå at jeg hadde trengt en til å bære for meg. Dette liker vi. Senere skal vi tilbake på hotellet så skal vi ut å spise deilig mat og kose oss.
Gleder meg til å komme hjem å fortelle dere alt! Ha en fin lørdag alle sammen.

I'm off to London!


Viste dere at Monica har "Walk in closet" på jobben?. Det er jo viktig at man kjører stil både hjemme og på jobb.
Men nå må jeg dra, skal på flyplassen. Monica skal til London!!!! Det har vært mye kaos med flyene og sånn pga været, men flyet våres går som planlagt. Heldigvis! Har gledet meg i flere uker nå.
Skal blogge litt mens jeg er der nede og fortelle dere hvordan det går. Kommer hjem igjen søndag kveld.
Dere må ha en fantastisk helg alle sammen.

Marc Jacobs veske til salgs!

Som dere har sett så selger jeg Marc Jacbos vesken min. Jeg har fått veldig mange bud, men de kommer overalt. På mail, salgsbloggen og forskjellige innlegg på bloggen. Grunnen til at ingen har fått den ennå er for at jeg opplever veldig ofte at folk blir sur. Hvis vesken blir solgt for fort, jeg ikke har fått budene osv. Derfor tenkte jeg å la den ligge litt før jeg selger den slik at alle får en mulighet til å by.
Jeg begynner på nytt så alle må gi nye bud. Dessverre, men det blir litt lettere slik. Budet begynner på kr 800,- (frakt kommer i tillegg). Den som kommer med høyest bud vinner vesken. Og jeg vil kun har seriøse bud!!
Jeg setter pris på om alle bud gives på denne linken: http://monicasalgsblogg.blogg.no/1262266197_marc_jacobs_veske.html#comment
Da blir det lettere for meg å se hvem som vinner og det blir lettere for dere å se hva budet ligger på. Skriv navn og bud så kårer jeg vinneren neste uke! Lar den ligge der et par dager, slik at dere får sjans til å gi bud.

Victoria's SecretNå har jeg fått undertøyet jeg bestilte på Victoria's Secret. Syntes denne trusen var så søt. Må jo være sexy for min kjære. På bildet sitter den jo som et skudd. Den var litt stor i virkeligheten, men får gå hjem å prøve den. Det er en ulempe med å bestille ting på internett, spesielt undertøy siden det kan ikke byttes heller. Men de har utrolig mye fint undertøy der! http://www.victoriassecret.com/

Se hva jeg har fått i posten!Endelig har jeg fått UGGs skoene mine!!! Har leitet overalt på internett etter de. Det var størrelsen som var vanskelig å finne. Men til slutt fant jeg rett størrelse på www.shopbop.com. Dette er Uggsene alle kjendisene går med for tiden, så nå matcher Monica.

Kan dere se at jeg har klippet meg?
Jeg klippet meg litt i går jeg. Det ble litt kortere enn jeg trodde. Kan dere se forskjell? Sikkert ikke!
Trodde jeg hadde gjort et skikkelig bra kjøp på Victoria Secret hinn dagen. Kjøpte meg denne buksedrakten og noe undertøy. Men wtf? Alt var jo kjempe stort. Det er plass til 50 av Monica bare i buksedrakten. På bildet har jeg strammet den mye opp for å holde den på plass! 
Nå begynner ting å komme i boks til London. Har booket meg og Hege Elin inn på Movida nattklubb og Cuckoo club. Har aldri vært på Movida før, men har hørt at det er et veldig bra utested! Har noen av dere vært der før? Dere må gjerne komme med noen hotte tips til nattklubber, bra resturanter eller noen kule butikker.

Tror du Monica skal se etter disse veskene i London eller?Jeg ringte faktisk til hovedkontoret til Louise Vuitton i London for å høre om de hadde vesken og hva den kostet. De var dessverre tom men de hadde den i mindre størrelse. Men for den sinnsyke prisen på kr 14 000,- kommer ikke jeg til å kjøpe den! Kjedelig for jeg elsket den. Men det er jo lov å håpe på at de har Victoria Beckham sin veske, eller noe som ligner. Kan jo ikke bruke opp alle pengene mine på kun en veske.

Jeg har farget håret mitt:)

 Det var deilig med ny farge, tok litt mørke striper i det. Do you like? No skal jeg klippe meg, må se fresh ut til London:)) Håper alle har en nydelig dag.

Nyheter 2010Designer: Giuseppe Zanotti  Han er super hot no, skoene ser ut som sukkertøy nam pris 8808kr


Designer: Balmain pris 7801krDesigner: D&G pris 7101kr

Vet dere at jeg selger Marc Jacobs sko?Brukt tre ganger ny pris 2200kr selger de for 1400kr. stør 39. Gå inn på www.monicassalgsblogg.blogg.no

Min egen Louis Vuitton
Som dere vet fikk jeg Alexander Wang veske av Kyrre til jul. Men  fikk også en Louis Vuitton lommebok! Vet jeg er ganske bortskjemt... Grunnen til at jeg ikke har vist den til dere ennå er for at jeg måtte bytte de, men jeg har drømt om en annen modell.  Jeg er utrolig heldig, nå har jeg min egen Louis Vuitton lommebok.

Har du en deilig vinter lue?
Det er viktig med en god, varm lue nå som det er så kaldt. Jeg elsker denne luen som jeg kjøpte på Scabal for to år siden. Monica er på vei til the family. Håper de har laget biff til meg. Nam. Jeg har nedtelling til London, fem dager igjen:)
By the way.har du ikke sett Avatar, må du løpe til din nærmereste kino og se den! Det var en opplevelse. Den beste filmen jeg noensinne har sett:)))))))))))))))))

AvatarI dag har jeg vært flink jente, startet dagen med trening. Sats skal bli min nye venn.. I kveld skal jeg se Avatar, alle sier  den er helt fantastisk. Dette blir en opplevelse, vet om mange som har sett den opp til flere ganger. Har du sett den?Skinnbukse - Selected
Topp - Cubus
Jakke - Warehouse
Lue - Zara
Veske - Louis Vuitton
Hansker - Peak

Marc JacobsBegynner 2010 med å selge Marc Jacobs vesken min. Det er en av yndlings veskene mine, men jeg har så mange vesker og dere har sikkert mer bruk for den enn meg. Selger den for bare 800 kr. Den er helt ny, brukt to ganger. Alle henvisninger går til slagsbloggen   http://monicasalgsblogg.blogg.no/
hits