mars 2009

Har litt uflaks for tiden005
007008

Oooh!! Var de kule, eller var de ikke kule?? hmm... De var litt kule ;) Har hatt litt uflaks med briller for tiden. Men disse fra Mark Jacobs funka igrunn ganske så bra ;) Nå som sommeren slår inn kan en ikke få nok av fete solbriller =D Tross vi bor i Bergen (regn!) så dukker sola opp i til tider. Solbrille trenden i år er solbriller som er 50- 60 og 70 talls inspirerte. Det skal helst være runde/sore eller runde/små.  Sterke farger, pastell, smykkesteiner, pilot, plastikk og organiske former er stikkord for årets solbriller. Disse som eg har her fra Marc Jacobs er helt IN ;)
Solbrilletrenden  seg godt på fjorårets brillehiter med pilotbriller og store insektbriller, men i år kommer det også flere innslag av "merkelige og rare" brillefasonger.Se åpningen av Vogue salongen min her!

video:åpning av vogue salongen

Design!!

heatdefenderbLyst til å lage dine egne klær?? Kjendisene er så heldige at de får spesialdesignet antrekk for enhver anledning! Hvor kult hadde det ikke vært å kunne designet sine egne klær for kvelden?!! Stilig å kunne ha klær som ingen andre har, med din egen toutch ;) Min søster er så heldig å kunne lage sine egene klær, og om hun blir flink så skal du se hun får lage klær til meg å ;D Lucky Sis!

avslutt blogg

tigisfactorgroup

gavepakke

0000000236

Acne!!

tigisfactorgroup

Nå kan du shoppe tidligere kolleksjoner fra svenske Acne til nedsatte priser!

Kan ikke du heller få nok av Acne? Da er det bare å sette deg godt til rette foran skjermen og gjøre deg klar til å tilbringe et par timer hos Acnes nye utsalg på nett. Her finner du blant annet kjoler, jeans, bukser, topper og sko fra tidligere sesonger - og det til kun 50 prosent av prisen.

Klikk deg inn på Acnes utsalg på Acneoutlet.se.
Me like!!!

Party!!024

013

018

016

020021Var  i 30 års dagen til Lise på lørdag =D Arrangementet ble holdt på ERA, der det var høy sjampagnefaktor og godt humør!! Mens jeg holdt meg til rødvin med tanke på helsa mi... ;-) Det var kjempe artig å gå ut med Anders og Meena, digger å gå ut med de.  Jeg koste meg veldig mye. Etterpå vi hadde rast fra oss på ERA gikk vi ut på Feliz. Der ble vi godt tatt vare på av Frode. Suss til deg Frode, alltid like kos å møte på deg =D Det er mange som spørr meg om eg kan lage en realty serie, skulle vi gjort noe sånt så måtte vi vist alt, usensurert... akkurat no blir det ingenting. Tror det bare er vennene mine som er ute etter action i hverdagen.


030036

Her blir Anders vist hvordan en virkelig skal ta dansegulvet ;)

Outfit!!!

001

004

007

Do you love my new sunglasses?

029

016

030Var på shopping i dag tidlig, var rett innom Cubus. Var ikke disse brillene helt rå? Det er litt deilig å shoppe når man får briller til kun 100 kr. Var også innom Benetton, de lurte meg til å kjøpe denne vesken her, men det er jo ikke så mye som skal til. Fargen er jo helt deilig og se på, elsker den. Det er kommet døds mye kult i butikkene nå, og sammen med været gir det meg litt vårfølelse!

GOD HELG SMASK:)

Sumo

013

009
Dårlig med blogging i det siste, men skal bli bedre. Er blitt mye større pågang i salongen så har ikke så mye tid. På torsdag var vi Sumo og spiste med jobben og det var super koselig. Vi bestilte masse forskjellige retter som var kjempe gode og koste oss med noen glass vin.
Idag skal jeg i 30 års dag til Lise, rosa inspirert,  gleder meg! :)

Liker dere den nye jakken min?

Ha en nydelig helg alle sammen, og kos dere i finværet!
.

Bryn!!

004005006Svarte, tynne streker sammen med en ellers naturlig look. De markerte øyenbrynene understreker den tøffe, harde looken. Ha gjerne øyenbrynene i en litt mørkere tone enn hårfargen din. Da får du kraftige, men elegante bryn. 

Nagler er fremdeles inn!!!

heatdefenderb

gavepakkeNagler på sitt beste! En skinnjakke med oversizede nagler er alt du trenger for å se kul ut denne våren, noe Mary-Kate Olsen beviser.tigisfactorgroup


Snart påskeferie!

002Snart er det påskeferie og det gleder jeg meg til, da skal jeg bruke monclair jakken min masse!
Syns den er kjempestilig, har brukt den så masse at jeg må nok sende den på rens snart.
ser på det øverste bildet at håret mitt er blitt ganske slitt etter all blekingen... Lurer på om jeg skal bli mørkere:)003

Vogue - Frisør & Makeup


Du finner oss her:
Nedre Torggate 2
5807 Bergen

Kontakt:
Tlf: 55 55 88 10
Mob: 40 00 88 10

Her er en prisliste over våres frisør tjenester:
  
prisliste

Nerdybriller!

Jeg har leitet og leitet over alt etter disse brillene, bare elsker nerdybriller!
Fant de ikke noen steder, så endte opp med at jeg måtte bestille de på internett. Har ventet lenge, men nå har jeg endelig fått de! Bare ett lite minus... Tror du ikke de er med STYRKE? Hehe, måtte være noe gale...
Så nå må jeg begynne å leite på nytt igjen, noen som vet hvor jeg kan få tak i de?????
Vet at de har hatt på H&M, men tror de er utsolgt...
 004

003

Lot 333

003

004

006

Lott 333 i gågaten er helt rå ! De har alt fra døds kule joggesko til damer og herrer, høye heler, buksedrakter, kjoler osv. Gøy med litt "uvanlige" butikker her i Bergen, de trenger vi absolutt flere av!

Duxiana

002

001

007

I helgen var jeg på besøk hos min søster, de har nettop pusset opp hele huset og da fått seg FLOTT DUX-seng som visst er helt fantastisk å sove i! Så i dag har jeg vært i gågaten på Duxiana og shoppet litt, syns det er utrolig viktig med god søvn så da må man kjøpe kvalitetsprodukter. Kjøpte ikke seng i dag, men skal ha den seinere.
DUX-sengen gir den ultimate søvnopplevelsen og er laget av de beste materialene, de er også laget slik at den tilpasses din kropp med støttesystem for korsryggen.

Victoria Beckhams kjolekolleksjon blir revet vekk fra butikkene.

avslutt blogg

avslutt blogg
Victoria bechkam klær, mote, designer

For et halvt år siden presenterte Victoria Beckham sin første kjolekolleksjon under moteuken i New York. En kolleksjon som består av 10 forskjellige looker, som tydelig reflekterer den glamorøse og tidløse stilen hennes.

- Kolleksjonen er inspirert av femininiteten og elegansen som preget midten av forrige århundre. Jeg har alltid vært tiltrukket av komplisert design med sømdetaljer, der strukturen fremhever kvinners silhuett, forteller Victoria Beckham til Womens Wear Daily.

Og det er tydeligvis flere som er enige. Nettbutikken Net-a-porter.com  som har kjøpt inn seks av kjolene, melder at de allerede er utsolgt. Det samme gjelder for den engelske kleskjeden Selfridges, og det til tross for at kjolene koster fra circa 14.000-18.000 kroner.

Damen er helt rå når det kommer til klær. Håper klærne hennes kommer til Bergen og at de ikke er svin dyre. 
God helg alle sammen -  love

Det er fredag!!!

017

019DET ER SÅÅÅÅÅ DEILIG MED HELG.

Hot Party-Makeup !

video:hot partymakeup

Har du dårlig tid, og skal du på fest ? her er et par tips.
Før jeg legger på makeupen tar jeg på falske øyenvipper og litt mascara, hvist ikke har Monica lim på hele øyet . Men finn ut hva som passer best for deg, egentlig skal man ta de på helt til slutt.

Step1: Tørrpudder som foundation (eller din type foundation som passer deg best)
Step2: Consealer under øynene
Step3: Basic øyenskygge
Step4: Skyggelegging
step5:svart kajal
Step6: Rouge/solpudder
Step7:Lipgloss

Hvis du drysser mye øyenskygge, er det gjerne lurt å legge et transperant løspudder under øynene.  Da er det lettere å fjerne øyensminken etterpå.

Dette er bare for å demonstrere hvor lett det er å ordne seg til en fest !   Lykke til jenter :)

Drømme krøller


video:krllevideoHei alle jenter!!
Håret skal være tørrt nå du tar i varmrullene, viktig med varmebeskyttende produkter. Varmrullene må sitte ii 30 min for best mulig hold. Mine favoritt hårsprayer for å holde det på plass er; Sassoon og Dfi hårspray. tvi tvi jenter, håper dette går bra ;)

H&M 349,-

Dette er ikke skinnbukse, men sky-lær fra H&M. Den koster bare 349,- Dødskul bukse, digger den!!! Jeg har jo masse skinnbukser, men får aldri nok. 003

005


Tuesday Night Book Club!!

cimg5080

cimg5084

Denne episoden
Hvis du finner en god mann, behold ham!

Denne realityserien følger en gruppe husmødre som møtes i en bokklubb hver tirsdag kveld. Der diskuterer de alt som foregår i livene sine, fra sex til ektemenn og mere til.
Jeg har sett to episoder er helt hekta døds
kul!!!Går hver mandag kl 23 30!!

I love my new Glowes!!

009

008005Fikk dissse Phillipa hanskene til bursdagen min, takk Kjersti..
På Accessories har jeg kjøpt hodepynten min love it!!  I dag er jeg ferdig kl 19 og da skal jeg møte Ingrid, vi skal hjem å lage deilig mat og se Frustrete Fruer. Hun har mast i flere månder om å få se huset mitt,  men jeg er litt treig for jeg liker ikke å ha folk på besøk når det er halv  ferdig.  Men jeg er ganske sosial så jeg orker ikke å bry meg lengre .
Håper dere får en fantastisk tirsdag:)

Livet mitt!

0000000236

Jeg er oppvokst på Tertnes i Åsane, ja jeg er en Åsane jente og liker det;) Spilte håndball fra jeg var 7-18 i Tertnes, ja DOLLY Monica spilte faktisk håndball. Jeg sluttet siden det gikk altfor mye tid til treningen, og jeg likte heller å ha kjæreste og gå på byn. 
Elsker alt som har med hår, sminke og mote å gjøre.
Hater tannleger. Jeg er så livredd at jeg faktisk har prestert og slått til tannlegen min.
Har hatt mange kjærester gjennom årene, og mange lurer på om jeg har vært gift, og ja jeg giftet meg i Australia med Palmer. Vi gikk fra hverandre etter 4 år. Nå er jeg kjæreste med Kyrre og er veldig forelsket:)

I 2000 var jeg ferdig utdannet som frisør, da jeg først tok utdanningen min på Bergen Yrkesskole, og deretter jobbet 4 år som frisør i Bergen. Deretter tok jeg turen til Australia, (Sydney, Brisban), for å utvide min kompetanse til ett mer internasjonalt nivå.
 Australia har lenge vært kjent for sine dyktige frisører, og jeg ville derfor lære meg deres teknikker. Etter 4 år ``down under`` gikk turen hjem til Norge igjen, med ett stort mål, ``få min egen salong`` .
Jeg jobbet i to år i Norge igjen, og deretter solgte jeg leiligheten min for å åpne Vogue. Og jeg har siden 2006 vært stolt eier av Vogue frisør i Hollendergaten i Bergen, og den 1 desember 2008 åpnet jeg min andre salong på Radisson Sas Hotel Norge.

Jeg har tatt mangen kurs utenom skolegang, og er spesial utdannet innenfor farge, men jeg har aldri mottatt støtte/stipend.
Opp gjennom årene har jeg også arrangert flere ulike type moteshow. Blant annet har jeg holdt dem på Rick`s, Calibar og nå på Hotel Norge. 22 februar arrangerte salongen min årets brudeshow, og den 26 februar var jeg med den kjente designeren Sonia wu og stylet håret til modellene hennes til moteshow på Flesland.

Jeg brenner virkelig for det jeg driver med, og gir alltid det lille ekstra. Frisøryrke er et kreativt og utfordrene yrke, og jeg sørger alltid for at meg og mitt team holder seg på topp innenfor de siste oppdateringene. Salongen min representerer profesjonallisme og eksklusivitet i den høyeste standard som Bergen har og tilby, dette takket være lang erfaring og ønsket om å være "best"

Salonen min og livet mitt er to forskjellige ting, jeg er langt fra perfekt, skulle bare sett meg når jeg står opp av sengen om morningen, eller når jeg er ute og trener. Jeg liker faktisk best å trene i klærne til typen min. Skal legge ut litt bilder etterhvert av den usensurerte Monica. 
Denne bloggen startet me Monica in Vogue, men tror det etterhvert blir litt mer av Monica utenfor Vogue også;)

NILLE

002

Gratulerer Nille , du er den heldige vinner av potion 9 , send meg all informasjon om deg på mail. post@vogue-as.no
Tusen takk for alle som har lagt inn innlegg, det blir mer konkurranser og gode premier seinere !!!!

Jumpsuit

005003

006


Buksedress fra Bik Bok, koster bare 400 kr, jeg kunne gått med slike hver dag...I dag er det utrolig deilig vær i Bergen, herlig at våren er kommet! Var på fjellet i dag tidlig og løp for første gang denne uken ,har vært syk og da er det jo viktig å slappe av...Jeg skal være med kjæresten min i dag bestille take away fra Arti indisk restaurant som ligger i Kong Oscarsgt. Chicken tika er min  favoritt!
Det er lørdag og konkurransen er i gang, husk du kan vinne potion 9 den beste kuren ever!!!!
  

KONKURRANSE!!!

Feirer fredagen og ny blogg med en stor konkurranse! Du kan vinne en stor krukke med Potion 9, verdens beste proteinkur, den har en verdi på 1000,-.
Konkurransen starter NÅ og avsluttes på mandag kl.16. Alt du trenger å gjøre er:
Skriv et lite innlegg på din blogg om konkurransen, og legg en link til siden min.
Du kan gjerne også skrive noen ord om bloggen min.
Husk å legg igjen navn og link i kommentarfeltet mitt!
Om du ikke har blogg så trenger du bare å skrive hvorfor du fortjener å vinne.

Husk! Denne kan bli din!
img0355

Kontakt

34026551247755534879n800


Retro!!

027

014

015

016

017

018

022

024

026

Retro er den nye butikken som overtar for Companys i Bergen!
Var der i dag og tok masse bilder. Skulle egentlig se etter de nye jeansene til Stella McCartney,fargen var helt nydelig og de koster 3200,- men favorittjeansene mine er jo met jeans, så jeg vet ikke helt....
Butikken var kjempekul, men litt space med gule trapper og gule utstillingsdukker.
Legger ut et bilde av meg selv med en grønn topp, grunnen til det er at jeg hadde en kunde som ringte meg KUN pga. akkurat den hehe ;)

13.mar.2009

Er du en 36-37 kan du få tak i et par sko som bare 1 eller 2 har i Europa. Jeg fikk ikke tærnene mine nedi, men kjøpte et annet par istedenfor i BCBGMAXAZRIA.

Masse råflotte vår og sommersko i alle str og modeller. Over 200 forskjellige styles fordelt på 3 hotte merker, JESSICA SIMPSON, BCBGirls og BCBGMAXAZRIA.

Åpningstidene vil være:
Torsdag og Fredag fra 17:00 til 21:00
Lørdag 12:00 til 16:00

Priser:
Fra 250,- til 450,-

Sandbrekke veien 95, 5225 Nesttun.

Mvh Sebastian / Shoelutions AS004007001

003

002

De hvite Jessica Simpsons skoene var dødsrå!! men...har ikke penger, må vente... heheEd hardy!!

009Fikk de av Anja som jobber på Scabal. I love Ed hardy!! De kommer med masse kule speise ting, sko, tights å capser b.l.a. Tusen takk Anja!! see you soon shopping girl!

Hvem tagger på bildene mine?!

005
Lurer hvem som tagger på bildene utenfor salongen min?
Vi har kamera utenfor i alle vinkler, så det er bare å fortsette hehe...

VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG!

avslutt blogg

Fra nå av kommer jeg kun til å bruke denne bloggen!
Som dere vet så oppdaterer jeg siden min flere ganger for dagen med både bilder og tekst fra min hverdag.
Håper dere liker nye siden min, jeg elsker den!

KRØLLENE MINE ER BERØMTE

003

004

Mange spør om jeg kan vise hvordan jeg krøller håret mitt, så det blir videoblogg i neste uke!
Krøller er veldig in for tiden, jeg syns varmruller er best til hjemmebrukk, de holder best på krøllene.
Viktig å bruke riktige hårprodukter som beskytter mot varmeverktøy!
hits