april 2009

Ny sommer look!!

018

037

030I dag prøvde Meena ut de nye vår/sommer  fargene på meg.  Kanskje litt mye makeup til hverdagsbruk, men dødkult som party makeup til fester og byturer. I morgen e det 1 Mai og fridag for mange, så i dag er det mange som skal ut på byn. Hva med å prøve en ny farge på øyeskyggen eller lipglossen??  Noen av dere som skal?? Jeg skal ikke!!!. Jeg skal ha meg en "liten" shopping tur før jeg drar hjem for å lage god mat og slappe av med min kjære Blade... 
Digger forresten det bølgefønte håret mitt :) Ka syntes dere??
I går gikk Xibit (Pimp my ride på MTV) forbi salongvinduene fulgt av en hel liten hær av bodygards.... Det var litt kult !!!

God helg SMASK

Lyst på ny sommer farge!

victoriabeckham200¨For å gjøre makeupen din sommerlig i en fei kan du tilføre litt farge til øynene. Bytt ut brun- og sortfargene med en farget maskara eller eyeliner i turkis, grønt eller lilla.

I morgen skal Meena prøve ut den nye sommersminken på meg. Det blir spennende.
Resultatet legger vi selvfølgelig ut og håper på at du blir inspirert av den nye sommerlooken. 
Hva er vel ikke bedre enn en deilig dag i solen i Bergen by med en fin og inspirerende sommerlook?
By the way se håret til jenten helt nydelig!!

Gladiatorsandaler !!

bebaroquetightsbvictoriabeckham2

Få inspirasjon fra kjendisene.

Hvis du skal investere i et par sandaler denne sommeren, burde det være gladiatorsandaler.

Selv om de har eksistert helt siden romerslaven Spartacus gjorde opprør iført sandalene, har de ikke blitt noe mindre populære

- Sett ekstra fokus på sandalene ved å mikse dem med et par stramme jeans eller sesongens chinos.

- Hvis du skal på fest, kan du velge et par gladiatorsandaler med høy hæl eller platå.

- Du kan også velge et par flate sandaler og mikse med store smykker og en fotsid kjole, hvis du skal på fest og danse hele natten.

- Velg et par langskaftede sandaler for å få bena til å se lengre ut. Kombiner med en shorts eller skjørt med høyt liv.

victoriabeckham1victoriabeckham4

victoriabeckhamcakpoqaa

Her er to par fra Bianco første bilde de koster 800kr og de andre 450 kr

Bianco!

070

061

063
Var en tur innom Bianco i dag skulle igrunn ikke ha noe , men Synnøve viste meg disse råe skoene!
Alle i Hollywood går med disse skoene, og nå gjør Monica det også.
Synnøve har kjempe god smak,  hun velger litt andre modeller enn de andre butikkene.
Mitt favoritt merke er for tiden Acne Jeans, og det meste som produseres faller meg i smak. Det blir bare bedre og bedre. I love ACNE
kjøpte meg nettopp denne buksen, elsker fargen!!!

Bergenfesten!

007Var i 30 års dag på lørdag kjempe deilig mat å drikke. Bergen festen går av stabelen på tirsdag, det er så gøyt når det er happening i Bergen. Gullruten neste helg skal dere?? Meg og Meena skal, må jo være med når det endelig skjer noe!!!!
Anyway , skal på Sats i dag å trene, har vert altfor slapp i det siste. Må bli stram i fisken til sommeren, tror jeg skal skaffe meg personlig trener. Kjenner dere noen flinke???

018

X-factor audition i Bergen i dag


064

066

058
MELDT DEG PÅ??

Deilig med deilig vær i dag, 17 grader og skyfri himmel! I kveld skal jeg i 30 års dag. Gratulerer med dagen Hilde!!
Travel dag på jobben og i dag begynte Øivind. Han skal hjelpe oss med litt vasking og stå i resepsjonen.
Anders syns det var kjempe gøy det skulle begynne en gutt til, også er det alltid gøy med nye impulser.

Var det noen som så Norske Talenter i går?
Jeg gjorde noe utenom det vanlige og stemte faktisk,
Jeg stemte på Aaro som var utrolig flink med diablo, er det mulig å være så flink!
Men som den Bergenspatrioten jeg er, så er det rapperen Rene som er min favoritt.
God helg alle sammen!

Sort øyensminke


 yesminke

Sort øyensminke slår aldri feil, men det har heller aldri vært mer riktig enn denne våren. På catwalken til Matthew Williamson var looken sotete og mystisk.

Slik gjør du det:

1.. En flytende eyeliner passer godt til en markert og grafisk look, mens geléliner, kajal er ideelle til et mykere uttrykk og på våtkanten.
2. Preparer huden rundt øynene med en makeupbase for øynene eller litt concealer festet med pudder. Bruk et håndholdt speil som du kan se ned i. Hvil den ene albuen på en fast overflate, og bruk den motsatte hånden til forsiktig å strekke ut huden på øyenlokket. Tegn med korte strøk. Rett opp feil med en fuktig bomullspinne.
3. Har du små øyne er det fint med en forlenget, flytende liner oppe, eller du kan bruke sort kajal utenfor inner- og ytterkrok av øyet, som hos Lagerfeld.
4. Til store øyne er det ofte fint med sort kajal på våtkanten nede, og du kan gjerne ramme inn øynene i en mer sotet variant.

Fredag:):)

Vittig: Meena har tatt tattoovering, pitteliten og hun skrek så det ristet i taket. Sjefen ble litt stresset.. Det frister, jeg har lyst på en til!
Ellers er det kjempetravelt på jobb, men prøver alikevel så godt jeg kan å oppdatere bloggen for dere. 
Nå er det tid for dåp og konfirmasjon, og alle skal bli fin og ny på håret til 17mai!!

Jeg har vært på min daglige joggetur til Fløyen, deilig med litt trim og frisk luft. God måte å starte dagen på. 
Skal i 30årsdag imorgen, gleder meg! Black & White party! Men hva skal jeg ha på meg????
028

Kjendiskolleksjonen!!!

003 
Vårkolleksjonen til Matthew Williamson er kommet på H&M.

Jeg ble litt skuffet, dette svarte ikke til forventningene mine. Jeg ble blakk på kolleksjonen til Cavalli:O)
Det ble jeg ikke denne gangen. Hadde kjempe lyst på vesten, de var tom for størrelsen min. Det var en super kul jakke, men den fant jeg ut ble for dyr og ikke verdt prisen. Men det var en veske som jeg digget, oi oi oi....den ble tom etter 2 sekunder.
NOEN SOM KAN SKAFFE DEN TIL MEG? JEG ENDTE OPP MED INGENTING!!! Nå blir Kyrre gullet glad:O)
001

Vi er ikke farlig!!!!!!Vi får ofte høre at mange tror vi har så veldig stive priser her på salongen.  Vi har et utrolig flott lokale, men vi ligger i gjennomsnitt på samme prisklasse som de fleste større salonger her i byn. Vi er hverken billig eller dyr!!
Her på Vogue frisør har vi kjempe dyktige og erfarne frisører, som er klar til å yte sin kompetanse oven for deg som kunde, og for å gjøre besøket så behagelig og tilfredsstillende som mulig.

Hvite tenner!!!

victoriabeckham1Jeg har seriøst tannlegeskrekk. Litt pyse kan du si.  Hadde time i dag til vanlig sjekk, og fikk vite at jeg må trekke en gjeksel, jeg kommer til å dø!!!!!. Har vurdert å bleike tennene, men har hørt at det kan være farlig for emaljen og gjøre skikkelig vondt. Noen som har prøvd????  De ble jo litt lysere etter dagens rens uansett. :):):)

hot med strømpebukse!!!

039

043bebaroquetightsb
Er litt annderledes kledd idag. Elsker blonder og nettingstrømper, og kom over noen kjempe hotte på Gina Tricot idag. Blonder i masse forskjellige farger. Utrolig kult med slitte jeans med blondestrømper under

044

Hårpynt!!!

victoriabeckham2victoriabeckham1

victoriabeckham4victoriabeckham200
victoriabeckhamcakpoqaa

Hårbøyle i alle farger og fasonger er en favoritt blant Hollywoods it-jenter. Hipt og kult til hverdags eller glamorøst til fest? Valget er ditt.  Det er det ikke tvil om at hårbøyler er blant sommerens heteste tilbehør.  Jeg syns victoria kler alt, men når jeg prøver lignende så ser det ikke like bra ut.  Har dere sett hvor de selger store hårbøyler me diamanter og smykker??
040

Paradise Hotel og outfit!

Følger dere med på noen reality program på tv? Jeg ser litt på Paradise Hotel for tiden.. Syntes at Nanna og gjengen tror de eier hele hotellet og at de er litt stygge med noen av de andre jentene! Hva er det som skjer med noen jenter da? Er det nødvendig å være så bitchy hele tiden? Litt irriterende... Hva syntes dere? Har dere noen favoritter? Min favoritt er Petter...
046

052

048

Party!056062

067Vi koste oss masse i 30års dag i går.  Vi fikk servert nydelig økologisk mat på resturangen "på høyden" . Dessverre måtte vi gi oss litt tidlig siden det er arbeidsdag i dag,  men det er jeg selvfølgelig veldig glad for akkurat nå.  Det er jo fantastisk vær og sommeren er like om hjørnet, så kom dere ut folkens!!  Det har iallefall jeg planer om etter jeg er ferdig med dagens plikter.  Det blir trening og tur på fjellet på meg. Må få brent noen kalorier fra gårsdagen utskjeielser.Men nå skal jeg først gjøre min gode vennine Hegelin fra shoeshe på håret, hun skal på kjempe party i dag og må se smashing hot ut!!!!!   LOVE LOVe.........     God helg videre....

Outfit!!

013

014

011Åh.. Har hatt en stressende uke mye å gjøre men sånn er det etter litt ferie. Men jeg har fått ristet det av meg, det er jo ikke lett å være grinete i verdens vakreste by når den en skjelden gang byr på sol og nydelig vær.  Her er dagens anntrekk, synes det er sexy med dress på damer, eller? Sjekk ut neglene mine!, takk Camilla you make my day. Skal i 30 års dag det gleder jeg meg masse til,  ja det blir noen av de i år.  Kos dere i finværet alle sammen som har det, og god helg...... BEHAVE.

Skinnjakke er HOT!!!!

nder visningene i Milano, Paris og New York i høst var det ett plagg som gjaldt. Modellene er kjent for sin moteriktige og avslappa stil og kombinerer skinnjakken med tights, boots, jeans, høye hæler og stramme kjoler.004006Jeg elsker min fra BIK BOK:)006
005

GRATTIS TIL LINN SIN MOR:-))))

681288690110Din mor er hjertlig velkommen til salongen min for å bli helt ny, gleder meg kjempe masse til å treffe henne! Hun må ringe på nr 40004438 for å bestille time:)Dette har vært veldig vanskelig å avgjøre..........utrolig mange flotte innlegg.........Det kommer mange flere  konkuranser senere!! Gled dere!!!!

Ny farge!!

006

007

Farget håret mitt i dag, å ble litt mørk. Håret mitt er kjempe slitt etter all bekingen, så det suger  til seg fargen.  Jeg har snakket me fargespesialist i dag, og Monica må bli mørk igjen!
I kveld trekker vi ut vinneren av "bli ny " konkuransen så gled dere alle sammen!!!!!

Konkurransen gjelder fremdeles!!!

046

Det er alltid litt tregt å komme i gang etter påsken....
Men i dag er jo det kjempefint vær i Bergen!
Husk at "bli-ny" konkurransen gjelder fremdeles folkens, har fått en god del svar og mange bra kandidater å velge mellom! Vinneren blir som sagt trekt i morgen, så det er bare å fortsette å skrive inn! Gleder meg til i morgen til å finne en VINNER!!! Smask
Ha en flott dag i finværet!!

Påske aften!!

097093116


115106113103Var ganske dårlig etter fredagen og skulle engentlig ta det rolig, men alle insisterte på at vi skulle komme. Vi hadde en super kveld på dr. holms med deilig middag og høy champange faktor . Utrolig gøyt og treffe nye mennesker. Det ble en hard påske uke, men var helt fantastisk med FERIE!!!!!

Deilig og komme hjem!"!

123Til denne gutten!!!

Peak!

bilde 260bilde 279
bilde 264


Elsker Peak drakten min, den er super praktisk her på fjellet. Kjæresten har make, ja som et gammelt ektepar. Folk ser iallefall at vi hører sammen. Grilldress blir vel det neste!!  Nå er det SPA!! Det skal bli kjempe deilig :)   Senere skal vi kjøre ATV og Grille, det er jo helt fantastisk vær her oppe i dag!!!! Hvordan er været i Bergen ?

Geilo!!!

bilde 250

bilde 244bilde 246
bilde 247bilde 248bilde 254
bilde 255bilde 258
Hei alle sammen koser dere dere i påsken?????
Er det kjedelig hjemme? Vi storkoser oss på Geilo. Vi kom opp i går ettermiddag tok en liteen liten tur på after-ski, er alltid hyggelig treffe kjente Bergensere .Det er helt fantaststik atmonsfære her i påske tider...Vi var en tur på langrenn i dag, det var kjempe koselig, Nå tar vi turen ut igjen og får oss litt mat før mer after-ski , I morgen skal vi leie Stor ATV - firhjuling, møte koselig venner og grille stå litt på slalom. Love it deiiiiiiiiiiiiiiilig med ferie Har dere det bra???KISSES

God påske og ikke glem KONKURRANSEN!!!

007
Kos dere i påsken alle sammen!! Kan jo være jeg finner en datamaskin da kan jeg oppdatere dere på all sladder som skjer på geilo... Hehe...  Kisses til alle sammen, Monica is going to spa!!!
Husk konkurransen da! Gleder meg kjempemasse til å trekke en verdig vinner til bli-ny dagen!!!

Me like!!!

012Meena på jobben har nettopp kjøpt seg nye briller , rå???  Jeg skal låne de med til Geilo, ja tror jeg må ha sånne. Digger Marc Jacobs men er blakk så må vente til neste lønning.

Mandag...

058
060

057

Det er alltid litt tregt å komme i gang etter helgen...
Men i dag er jo det kjempefint vær i Bergen! Så vi har tatt påskevasken på salongen i dag ;)
Husk at "bli-ny" konkurransen gjelder fremdeles folkens, har fått en god del svar og mange bra kandidater å velge mellom! Vinneren blir som sagt trekt onsdagen ETTER påske, så det er bare å fortsette å skrive inn!
Ha en flott dag i finværet!!

Fest i helgen!


015
014013

016015
017023026

034038051

045048052

I helgen hadde vi bursdagsfest for gutten!
Familien til Kyrre hadde laget tapas som var minst like god som på Escalon, det var kjempe godt!
Han fikk masse flotte gaver, blant annet en hvit mini-pc som var dødstilig!
Det var god stemning og vi hadde det kjempe kjekt ;)

Outfit!!

006

004
011

BLI-NY KONKURRANSE!!!

014

011

005

Jeg har bestemt meg!
Det blir konkurranse og premien er en "bli-ny dag" her på Vogue!
Dette inkluderer klipp, en fargebehandling og makeup. Før og etter bilder blir selfølgelig publisert her på bloggen min, så det er viktig at du som prøver deg er ute etter litt forandring og selgølgelig fortjener det!
Så hvis du vil vinne må du skrive hvorfor akkurat DU fortjener det. Vinneren blir trekt onsdagen etter påske!
Til dere som ikke bor i Bergen, eller ikke har mulighet til å komme på salongen, husk at det kommer flere konkurranser fremover. Dessuten er det fullt mulig å legge inn et godt ord for en annen du syns fortjener det, en venninne, mor, søster, bestemor osv, ikke bare deg selv :)
Nå forventer jeg mange svar her, gleder meg til å trekke ut en verdig vinner!
Ha en super helg og en en strålende påskefeiring!
Klem ;)

Hurra!!!

001Gutten 30 år Hurra hurra!!!

Fletter!!! Romantisk og rocka ;)

019

Fletter er i vinden igjen! Og se hvor tøft det kan bli! Fletter trenger ikke samenlignes med små søte skolebarn og gamle gårdskoner, men kan også funke ganske så bra en tur på byn! Sett at du en dag ikke vet hva du skal gjøre med luggen din, så lag en flette istedet. Det er så mange forskjellige varianter du kan lage, den jeg har her går fra toppen av hodet til like bak øret. Du kan også lage en flette som går hele hodet rundt. Som gir en "hårbøyle" effekt. God helg! PS ser ut som det blir bli ny dag, kommer nytt innlegg ang konken i morgen ;)

Først er det party i helgen!!!016
011 

Det er så deilig vær ute! Anders spanderte is på alle han er så sjønn, NAM!
Merker at kjæresten min er stresset, fordi vi skal ha party i morgen =D Men det blir koselig det, gleder meg til å se alle gamle kjente igjen! Og feire at godgutten har rundet de goe 30 ;) Det skal bli ett skikkelig bra party! Må bare håpe nå da at været vil holde seg leeeeenge!! Kan jo nesten kle oss mindre å nå! Men pass på å ikke la dere lure, tross den varme fine solen, så er det kaldt i luften. Kle dere godt uansett ;) Som med gode strike gensere og pelsluer er perfekt for aprilvær =D
017
Her koser vi oss å leker i parken med Blade,  at hunden min er verdens nydeligste, ! Nok en deilig solrik dag i byn, må bare nytes! Kom dere ut i solen folkens. Er ikke hverdagskost for oss dette her... Elsk!


Meena er månedens employee!! Du er så nydelig søta, flinkest å jobbe også! Du har stått på å vært super flink siden vi startet salongen i desember. Og med den peneste lua ever ;)Hun kler den best:)

018
*glimt i øyet*

Påske!!!

009

010

Klar for påsken alle sammen??
Det er jeg! Skal på Geilo med gutten, gleder meg masse!
Du finner meg på Dr.Holms med en iced tea i hånden ;)

Sminkefjerner

Det er kjempe viktig å ha en god øyesminke fjerner!
Min favoritt er mary kay sin, den er oljefri og tar til og med vekk vannfast sminke uten at huden rundt øynene føles tørr etterpå. Den har også pleiestoffer som gir silkemyke vipper ;)

mk2


Shop den nye Kate Moss for Topshop-kolleksjonen

Nå kan du igjen kle deg som Kate Moss, når stilikonet og supermodellen sender sin 9. kolleksjon for Topshop ut i butikkene.

Kolleksjonen består som vanlig av paljettkjoler, hotpants og blomstrete topper, men som noe helt nytt er det også massevis av liberty-print - blant annet på en kort jakke.

Vi nordmenn kan dessverre ikke kjøpe Topshop-klær her til lands eller i nettbutikken, men er du i utlandet så burde du ta turen innom og sjekke ut den nye Kate Moss-kolleksjonen.

260

Gutten 30 år!

tigisfactorgroup

Baby I love you!
Gutten ble litt overrasket da han fikk Moncler jakke, Peak dress, Dolce Gabbana briller OG Geilo tur. Jeg elsker og gi gaver!
Når det gjelder konkurransen, så bestemmer jeg meg innen lørdag.
MEN! Dere må hjelpe meg med hva premien blir, kom med forslag, det holder ikke med bare 7 stk som sier noe...
Jeg hadde tenkt å gi vekk en bli-ny dag til en som virkelig fortjener å bli tatt godt vare på, som kanskje ikke ellers ville hatt mulighet til det. Men dere bestemmer, så hyl ut!
;)

Gutten er snart 30 år!

004

Gleder meg til i morgen, da er gutten 30 år!
Så nå skal jeg snart hjem og vaske og rydde til vi får besøk av familien.
Huff, jeg har kjøpt så masse gaver til han at nå er jeg kjempe blakk! Kommer nok til å være gjeldsslave en god stund fremover hehe. Men han fortjener hvert øre ;)
Lurer på om vi skal ha en ny konkurranse snart....?
Hva ønsker du deg? Kanskje en bli-ny dag hos Vogue?
Vi får se...
hits