mai 2009

WHAT A BEAUTYFUL DAY

036
Nå er det fram med solstolen og paraplydrinken eller deilig softis. Jeg skal ta bikinibilde til bloggen, men er hvitere hvitest akkurat nå. Men det kommer..  hva skal dere i pinsehelgen ?? Er det båtliv eller er det party som skal gjøre helgen din vellykket?? 
Sjekk forresten ut solskjermen min. Er ikke den kul?  kjøpt på bikbok... 50 kr.
Jeg er på jobb selvfølgelig. Ser ut på alle de lettkledde menneskene som går forbi vinduet mitt og gleder meg til jeg kan ta helg. Jeg skal hjem til foreldrene mine og slappe av ved bassenget og grille. De har bryllupsdag i dag!

Be fabolous and dont behave!!!!

027030

Ta vare på vennene dine!!

002003
004

I går fikk jeg vite at en gammel beskjent har sagt stygge ting om meg, om hva jeg holder med og står for. Jeg syntes det utrolig skuffende at en venn skal baksnakke sånn. Men sannheten kommer alltid frem.
Som oftest er det jenter som blir rammet og står bak baksnakkingen. Jeg syntes heller vi jenter skal stå sammen istedet for å hakke ned på hverandre. Alle liker sladder, det gjør jo jeg og. Men skal du komme med noe så kom med noe bra! Jeg liker at folk kommer med både positive og negative ting her på bloggen, forventer ikke at alle skal like meg. Men det positive med negative kommentarer gjør jo at både salongen og bloggen min blir bedre!
Men når det kommer til VENNENE mine så forlanger jeg at de ikke drar meg ned! Det er helt vanlig å snakke og diskutere om andre hvis det er noe, men å si stygge direkte ting som f.eks. "Hva er det egentlig Monica tror hun er? Tror hun at hun er Bergens deiligste? " Sånne kommentarer er unødvendig og usakelig, og by the way jeg tror IKKE jeg er Bergens deiligst jente. Slemme slemme jenter! Anders er helt enig med meg!!

GINA TRICOT

021

020

022

Hallaien peoples! Nå er endelig håret ferdig! Så at noen av dere syntes håret så pistrete ut. Det er blitt mye bedre nå, har fått klippet det og ordnet det ferdig. Hair extension tar tid å gjøre ferdig, er bare til å ha tålmodighet. Så hva syntes dere nå??
Elsket den nye drakten min fra Gina Tricot! 349 kr er ingenting for et helt antrekk. Veldig komfortabel og den skjuler all mage!!! Må også hylle Gina Tricot for all accessories de selger. Har kjøpt masse av både smykker, ringer og øredobber. Kan publisere bilde senere. 
Ble heldigvis ferdig med vaskingen i går og :-) MEN, jeg vasket så mye at jeg rotet vekk hus nøkklene :-s Typen er helt fortvilet! Haha, burde egentlig ikke være mulig ;-) Kos dere LOVE
 

Kate Moss!!!

rosa01

Har sagt det før og sier det igjen, Kate Moss er helt rå!
Torsdag 21. mat kom den nye kolleksjonen hennes for Topshop. Men Topshop.com sender dessverre ikke til Norge, men kanskje noen av dere klarer å skaffe?
Digget øredobbene som er på bildet! Noen som klarer å skaffe slike?? Hadde vært evig takknemlig hvis noen hadde klart å skaffe de! De var jo bare helt rååå!! Tror jeg må ta meg en tur til London snart :-)

Do you like my new hair??

019

012

Nå har jeg farget håret og fått nytt hair extension, you like? Det er ikke helt ferdig ennå, tar litt tid å få gjort alt sammen ferdig. Men jeg er kjempe fornøyd og håper det blir enda bedre når det er helt ferdig!
Har en del å gjøre i dag, må vaske og skrubbe hele huset! Får besøk av jentene i morgen :-D
Camilla, Bianca og Hege Elin kommer på besøk, det blir knall!

VINNEREN AV STEVE MADDEN SKOENE ER LINN:):)
Gratulerer, det er helt rikig det du skrev. Har nettopp sett på de t-skjortene, de er ganske søte og gjør alle til en cutiepai :-) Og i tillegg støtter den en god sak! Så kom du også med et bra shopping tips til under 200 kr, kjempe bra.
Linn: Send meg en mail på post@vogue-as.no og gi meg adressen og sånn så jeg får sendt skoene i løpet av dagen eller i morgen.

Jeg kunne tenkt meg å ha ennå flere konkurranser. Men da vil jeg se at dere virkelig engasjerer dere. It makes my day når jeg får mange komentarer. Kos dere!

Alle spør om tatoveringen min. Den er blitt gjort i Gågaten på Leading Light og det står min bror og min søster sitt navn "Heidi og Stian".

Do you look fabulous!!!033

003004011014023027029030032033034037039038040041044045

Jeg bare elsker solbriller, har tusen forskjellige par. Alt fra  Marc Jacobs og Tom Ford ,  til super billige solbriller kjøpt i boder til bare 20kr. 
I år er det veldig mange retro ute og går.  Gamle modeller fra 60- og 70-tallet er tilbake i nye moderne versjoner. 
 Det er masse å velge i, så finn noen som passer din ansiktsform.

Steve Madden!!

003

004005
Håper dere hatt en super helg!  Dere merker vel at jeg har fri fra blogging vær søndag, men det blir bedre. Venter på bredbånd hjemme, hvist det ikke kommer snart dør jeg. 
LYST PÅ NYE SKO??  Skal ha en liten konkurranse, der vinneren stikker av med et par av desse Steve Madden skoene i str. 38 1/2.
Skriv inn det beste shopping tipset, skal ikke koste mer enn 200kr. Kan vere alt fra klær fra Fretex til sokker fra HM. You name it. Vinneren vil bli plukket ut allerede på onsdag.


015

Helg!!

008

010

009


Jeg har pollallergi og det er helt forferdelig! Øynene er helt hovnet opp! Jeg har aldri fått det før og det var merkelig at det bare plutselig kom nå..

Er det noen av dere som vet hvor de selger fine rammer?  Hele klubben vår dro til Froststudio der Margrethe tok bilder av oss. Det ble mange nydelige bilder med mange flotte jenter. Det er fint å ha sånne bilder til minner der når du blir eldre kan se tilbake til.

Ellers så må dere ha en fin helg! Spis masse jordbær og nyt livet!!

New colour

002006004

Jeg elsket blondfargen min! Men som dere sikkert vet liker jeg å leke og eksperimentere litt med fargene. Tenkte jeg måtte roe ned litt.. alle kjemikalene sliter jo håret mitt!
De øverste bildene er fra idag, men fargen er ikke helt complete, det skal få litt glans og striper.

De nederste bildene derimot er for 3 år siden da jeg åpnet min første salong.  Tenkte å ta litt Vicortia Beckham extansion. Hva synes dere?

rosa01victoriabeckham200

Boom boom boom!!

rosa01

Alltid hvert en fan av Black Eyed Peas, en av favoritten er London Bridge.
Denne sangen er sikkert gammel for mange, men når jeg hører den så får jeg bare lyst å danse! Boom boom boom!
Ps. dette er ikke orginal videoen, men en mix fra flere av musikk videoene deres.

Ny trend!!

victoriabeckham200
Har hørt mye i det siste at det er mye giftstoffer i vannflaskene vi kjøper. Selv kjøper jeg en flaske daglig! Leste også på en nettside at hvis du kjøper en flaske vann så går det 1500 ganger mer energi og du slipper ut 80 ganger mer CO2 enn hvis du drikker fra kranen.

Men jeg syntes det er kjempe stilig med de flaskene man kan bruke flere ganger! For eksempel Camelbak flaskene. De er stilig, miljøvennlig og i tillegg så går alt overskuddet til vannprosjekter i UNICEF.

Ole Gunnar Solskjær er også med på å støtte miljøvennlige flasker som UNICEF lager. For hver flaske som selges så går det 1 kr til skoler i Malawi til å få rent vann.

UNICEF flasker skal man få kjøpt på vanlige dagligvare butikker som Meny, Spar, Kiwi, Deli De Luca, MIX, Joker osv, mens de miljøvennlige Camelbak flaskene skal man få kjøpt på sportsbutikker.
Dette er noe vi virkelig bør følge opp, oppfordrer dere alle til å gjøre det! Ser jeg dere jenter eller gutter med en av disse flaskene så skal dere få en suss av meg!  


rosa01


Festspillene!!

008

005

001

I dag er en stor dag! Min lille sønn, Blade blir 5 år i dag!! Hipp hipp hurra for Blade!
Det er også starten på festspillene i dag! Dronning Sonia og Kong Harald var her i byn på åpningen.
Hva er deres planer for dagen da? Tror jeg tar meg en liten tur på Bocca etter jobb å tar meg en liten Mojito.
Dere må ha en fin små helg alle sammen, fri på torsdag vet dere.

20.mai.2009

rosa01

Velkommen hjem

Kom hjem til møbler som gjør det godt å leve. Til møbler som lever lenge, og som du kan leve med uansett hvordan tidene forandrer seg.
Hjemme så har jeg masse møbler i hvitt. Men har også litt av den gammelagse stilen, har fått mange møbler i gaver som sånn 1800-tallet stil. Jeg digger å mikse ting med litt gammelags stil. Bare sjekk denne stolen som Sienna Miller sitter i, den var bare helt råå!! Noen som vet om det er mulig å få tak i en sånn stol?

Brianna LopezDette er så forferdelig! at jeg må nødt å skrive om det! Skjønner ikke hvordan folk kan være så grusomme!
Dette har skjedd på ordentlig og det handler om en 5 mnd gammel jente som heter Brianna Lopez. Det er en stund siden det skjedde, hun døde 19.juli 2002 - 5 mnd gammel. Hun har gjennomgått noe grusomt som INGEN burde gjennomgå!
Torsdag 18 juli, dagen før Brianna døde så var hun med moren, faren Walter og onkelen Steven. De hadde drukket, noe som gjorde at moren gikk å la seg, uten Brianna. Faren og onkelen har da "lekt" med Brianna ved å kaste henne i luften så hodet traff taket, og noen ganger har de ikke tatt hun i mot. De gikk å la seg uten Brianna, men midt på natten har faren stått opp igjen for å legge hun.
Torsdag morgen fant moren Brianna med fullt av blåmerker og faren sier de har vist lekt litt "vilt" med henne. Et par timer senere finner moren henne bevisstløs. De ringer 911, men Brianna døde senere på sykehuset. Ved senere obuksjoner viser det seg at Brianna har blitt både seksuelt misbrukt og mishandlet fysisk over lengre tid. Hun har 15 bitemerker på kroppen, 2 brekte ribbein, 3 kraniebrud, hevelse på hjernen, SBS syndrom, brudd på begge beina og flere blå merker. Faren sier også at Brianna gråt og var bevisst under hele mishandlingen.
Hva slags mennesker gjør sånn?! De må jo ha noen syke problemer i hodet sitt!! Hva kan få noen til å mishandle en liten baby slik?!
Denne saken har gått så inn på meg at jeg valgte å skrive om det her på bloggen. Tenk hvilke smerte og angst denne lille jenten har blitt utsatt for, jeg blir helt kvalm av å tenke på det!

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=76296681181

Matros girl!!!

001

002

004Det er tøft og begynne på ny uke, etter så mye fri å deilig vær!!
Gleder meg til Box timen i dag på Sats, jeg føler jeg kommer inn i trenings rutinen min igjen.
Snakket med en kost expert han sa at jeg må kutte ut sukker, HJELP me love sjokolade. Det er min største svakhet.
Skjønner ikke de som har vilje styrke og klarerer stå imot cokkis vær dag!!

Helt ny:)

014

Berit ble helt ny , hun ble kjempe fornøyd og det er det viktigste. Stjerne for en dag!
Vi brukte valgte en sjokolade brun farge , highligths soft karamell farge, make-up lyse fine bruntoner!

Bli ny!!

009

Dette er Berit Blumenthal, hun er vinneren av vår  "bli ny konkurransen"  Berit er 58år og fra Bærum, og har reist hele veien til Bergen for å bli ny. Hun har ikke ordnet håret på 1 år, og dette er en av de tingene som gjør at det er helt fantastisk å være frisør. Bare gled dere til vi har gjort Berit helt ny med både hår og make-up.

17 mai!!!

019023

027030033
035016
009

Har hatt en nydelig 17. mai. Skulle egentlig ikke til byn i år, men måtte jo ta en liten tur for å se Bergen i sitt S. Var en tur innom Calibar, så stakk hele gjengen jeg går i klubb med opp til Linn i fjellveien. De hadde et helt utrolig nydelig hus med den fantastiske utsikten! Det kunne ikke blitt bedre. Men tror jeg har spist alt for mye så jeg må trene i 4 timer i dag.
Hva syntes dere om den nye matros drakten til Blade?? Syntes den var helt råå! Fikk den av en kjempe god kunde Elisabeth tusen takk , passer perfekt :-)

Helg!!

006

008

Jeg elsker Malene Birger toppen min!!

Skal snart fikse neglene hos negledamen og go back to the french..
Helgen suser inn. Og været er helt fantastisk!  Kan det bli bedre?
God helg alle sammen;)

Froststudio!

rosa01


Brudebildene som jeg har ute i salongen er blitt fotografert av Magrethe.
Margrethe har en stor lidenskap innenfor fotografi og er kjempe flink!
Hun tar alt fra søte baby/familiebilder til store, glam motebilder..
Men det hun elsker  mest  er brudebilder, så hvis du er så heldig og skal gifte deg MÅ du bestille hos www.froststudio.no
Du vil få profesjonelle og fine bilder, skal jeg love deg!  :-)
 
Meg og Margrethe har nå for tiden et nytt prosjekt på gang. Shooten skal være ute i skogen og stylingen blir skitten og kul. Bildene kommer til å bli så bra! Dette blir spennende!

Couture right at you!!

016


019

022


I kveld er det finale på Paradise Hotel. Gleder meg! Programmet i seg selv er backstabbing og hele konseptet er teit. Unge livlige folk som sjenkes med alkohol og ikke får sex på ukesvis, er det interessant? Det hele Tyder på at intriger, sex og utroskap selger! Vi liker jo det!  Og husk å få med dere den danske serien idag, kl halv 11.

Og har dere hørt om Dexter? Det er en kjempe bra serie som handler om en psycho seriemorder som dreper kun de han mener ikke fortjener å leve. Og gjennom den spennende reisen hans med å finne de "onde", blir du bare helt betatt.
Den må dere se!!!

CANNES

006


008

009

Er helt hekta på bølge føhn for tiden.  Ja, og dette er antrekket for dagen!

Har dere hørt om filmfestivalen Cannes?   Den holdes til i Frankrike og er virkelig den mest annerkjente festivalen innen film i hele Europa! Her snakker vi om 30000 akkrediterte gjester og over 4000 journalister. Den er helt rå! Og er definitivt årets høydepunkt! Men selvfølgelig må du ha litt gode connections for komme deg inn på ting!
I år skal Meena dit, og jeg er så glad på hennes vegne og håper hun koser seg og får mange gode forbindelser. 

Neste år er det bestemt at jeg skal dit! Bookingen er klar og absolutt ingenting skal hindre meg!  Oooh!

Blade

036
Jeg elsker hunden min! Den er så søt. Vil gjerne ha en til, men Kyrre er litt usikker det er jo mye arbeid i begynnelsen, selv om det hadde vært litt koselig  å få en ny kompis ti Blade....
Skal til Hege elin i kveld, gleder meg! Hun er helt fantastisk til å lage mat, beste husmoren i byen!  Men først må ta en liten tur på fløyen med Blade...

16. mai!!

047

053

061


Hva skal dere 16. og 17. mai?
Jeg tror det er en del som skal feste 16. mai, det er jo russens dag og en god stemning på Brann Stadion.
I det mye har det blitt litt mye festing og jobb, så tror jeg blir hjemme og bare slapper av med mine nærmeste. Det blir deilig å få litt hvile i kroppen!

Sjekk skoene! Kjøpte de for en stund siden ! Frynser er hot hot og trenden glir rett gjennom i hollywood! Hva synes dere? 

Vivienne Westwood

dorthe skappel 

Hvorfor kan ikke Jan Thomas gi noen bergensere en pris de fortjener? Oslopiffen som sluker inn?  Bare for å si det på en pen og saklig måte så så Dorthe Skappel helt forferdelig ut! Skulle hatt terningkast 1, gammel 60-talls, med rosa fjær?! Dyr var den og!!! Kunne de ikke gi noen håpfulle studenter til å designe den flotteste kjolen da? Folk på Tv2 mister jobbene sine men Diva Dorthe får kjole til 300000. Kjempe bra! Hvis Jan Thomas synes håret til Dorthe så high fashion ut.....  da gir jeg opp!!

helene rask

Greit nok at vi har stylet henne, men håret så helt fantastisk ut! Og av alle kunne ikke Jan Thomas se det? Eller var det det faktumet at han ikke ville se det? Og skoene er kjempe fine, Men selvfølgelig kunne han ikke si noe drit om kjolen, det er jo Vivienne Westwood, beste stylisten i verden!

Outfit!

007
011

009CHECK OUT THE RING!  Triana klikket når hun så den og trodde den var meget ekslusiv og dyr, men det er den ikke! 150 kr på Gina Tricot! Deilig når du kan få sånne fine ting til billig penge!

Festen!!005

008

014

017

019

025

Dagen startet hektisk og travelt med all fiksingen og styringen. VG var her og kjørte fullt intervju angående bloggingen og kjendiser var innom, Thomas Leikvoll bl a. Skikkelig koselig! Synes vi gjorde en kjempe god jobb med Helene sitt hår!
 Så kom det big moment.... GULLRUTEN! Når jeg kom hjem satt meg og Meena med rosa champagne og stæshet oss til afterpartyet. Det var bare det vi rakk, sånn er det når du må jobbe hele kvelden. Møtte Ulrikke hun hadde den fineste kjolen, ogPetter og Triana. Hun er bare helt rå og jeg var i lykkerus, oppførte meg som en liten unge! Blir bare en liten baby når du møter sånne kjendiser, Triana er jo bare helt nydelig! Jeg fant ikke Jan Thomas da, så det var litt trist!
 Etter det var vi på Feliz og festet med partykingen Petter. Og ja, kjempe hyggelig!

Gullruten!022

014

Da var det endelig lørdag! Se vansene til et litt mer classy antrekk !!!
Ordnet håret til en brud i dag, hun ble helt nydelig! Det mest fantastiske med å være frisør er å ordne en brud, siden det er en av de viktigste dagene i livet.
Har også vært kjendiser her som fikset seg til Gullruten. VG var her å intervjuet, hmm spennende!
I kveld er endelig Gullruten!  PARTY!!!
Noen av dere som skal se Gullruten i dag?
Ha en fin lørdag alle sammen!:-D

Helg:):)

010
015


I dag er det super travelt på jobb! Masse å gjøre. 
De som skal opptre på Gullruten har ankommet Bergen nå, og de bor på Hotel Norge. Spennende! Uheldigvis for de (og oss) regner det.. Men velkommen til Bergen!
Gleder meg kjempe mye til i morgen! Har endelig fått kjøpt meg kjole til Gullruten nå, så da er det heldigvis i boks! Gled dere til å se den :-)
Ha en strålende dag!!

Rihanna!

00320m 
00340m

Rihanna ser super HOt ut! Elsker denne nye looken hennes! Sjekk tattoveringen på hånden helt rååå!
Hvitt korsett, har dere sett det noen steder???

The Hills!!

victoriabeckham

bebaroquetightsbSpencer Pratt & Heidi Montag giftet seg 25April i Westminster Presbyterian Church i Pasadena, California..Elsker The Hills. Håper det kommer flere sesonger:)
Det er jo helt utrolig at de har giftet seg etter alt som har skjedd, men de får sikkert mer tv seere etter dette:)

Gleder meg til helgen!!

034

033

035

I går var jeg på SatsBox AUAU, jeg har gansperr, kan jo være at jeg ikke greier å bevege meg i morgen!
Mange som spør om jeg ikke snart skal ha baby, alle venninnene mine har fått, men jeg føler meg ikke helt klar for en liten Monica enda. Jeg kunne tenke meg å adoptere senere, men det tar jo alvorlig lang tid.
Ha en fin dag allesammen!!
Dagens tips:  ta en tur på Dromedar i strandgaten, de har verdens beste gulerotkake, mmm nam :)

Mine fovoritt butikker!!!

011

010

016

017
 Scabal ligger på kløverhuset, lot 333 ligger i gågaten, Acne studio i Christies gate 9 og Filippa K ligger i Håkons gt.33. Forløbig så er Acne min favoritt, her har de fått inn masse kult.

Christian Dior.

00340m00260m

Christian Dior New look anno 2009 av John Galliano er fremdeles sofistikert og glamorøs, men yngre og sexy, helt nydelige kjoler!!!

00390m00320m


Shopping på Nesttun!!

006
Byens beste vitagesamling ligger på Nesttun. De drar selv til Notting Hill og plukker med seg de flotteste palett kjoler og quiltede chanel vesker til butikken sin. Spør du med bør enhver bergenserfashonist ta turen. Her selger de også helt nye klær i fra merker som Whyred, Fifth Avenue Shoe Repair, Vera & William, Acne og Nina Jarebrik.

Philippa ligger også på Nestun, der har de mitt fovoritt merke Met Jeans.

008

Shopping liste!!

031

032

028

Har alle hatt en fin helg?Jeg har bare slappet av og ryddet huset, kjedelig men må til!
Jeg skal lage en guide over de beste stedene å shoppe i Bergen, men har ikke tid til å gjøre det idag, mandagen er alltid litt travel, og jeg har lyst å gjøre det skikkelig.
Prøvde en ny øyenskygge idag ! Mosegrønn heter den, de sier grønn er den nye sommerfargen. Hm, vet ikke helt. Det er ikke akkuart min favoritt.
Gullruten nærmer seg med stormskritt, og jeg har enda ikke kjøpt kjole, HJELP. Har lyst på en kort kjole, som viser mye bein, kansje grønn?  Ønsk meg lykke til!

BÅTTUR!


051

019028045

014012Igår var vi ute med båten til min søster og Frode mannen hennes.  Super deilig å få en fridag og slappe av litt. Er ikke kjempe glad i sjøen, men gutten min elsker det.  Så jeg prøver så godt jeg kan.  Det er jo deilig om sommeren, men i går frøs jeg litt og da ble jeg litt små grinete.
Planen var å reise ut i Øygarden å se på hytten til min gode vennine Hegelin, men været ble for dårlig.
Men det kommer nok flere godværsdager dette året får vi håpe. 

God Helg
hits