juni 2009

SOMMERKAMPANJE :)

kr02versjon

Vi har inngått en spesialavtale med lavpris-leverandøren Mobildeal,
og gir bort 1.stk shampoo 750 ml og 1.stk conditioner 750 ml fra Tigi S-Faktor
serie til en verdi av 799,- * om du bytter over til et av deres billige mobil-
abbonement på nett denne uken. www.MOBILDEAL.no

image0011 2

Gå ikke glipp av denne muligheten jenter, den lukter helt fantastisk.

NB!! Merk bestillingen med VOGUE  , slik at vi er sikre på at alle
får produkter.

Fint om dere som kan linker denne..Ny konkurranse!

077
074
071069
Følte meg som en gladitor jente i dag. Var ganske deilig og luftig å gå slik i denne varmen. Skoene kjøpte jeg på Ebay. Liker å handle ting på nettet, da får man ting som kanskje ikke alle andre har.
Nå er det ikke lenge til jeg skal til Stavanger. Har allerede begynt å pakke. Kanskje ikke så normalt å pakke en uke frem i tid når jeg bare skal til Stavanger en helg, men må jo vite at jeg får alt med meg! Kjenner faktisk at jeg har litt kriblinger i magen før jeg reiser. Det er ikke så ofte jeg reiser siden jeg jobber hele tiden. Blir deilig med en liten ferie.
Men folkens i Stavanger, har dere noen tips hvor jeg kan shoppe der nede?!? Skal hvertfall meg en tur på Mango Bango!
PS. I DAG ER JEG I GODT HUMØR OG TENKTE Å GI VEKK EN TOALETTVESKE MED SASSOON REISE SETT!! Det dere må gjøre er å gi med dere beste pakketips. Ekstra pluss til de som linker om konkurransen!
GOOD LUCK EVERYONE!  

Sassoon reisepakke!

040
Pakketips til ferie:
Jeg er jo kanskje en av de som har størst koffert og pakker med meg flest ting på ferie! Men et godt tips når man reiser er å kjøpe reise sett med shampoo, balsam og kur. Det er veldig viktig å kure håret i denne sommer varmen. Vi selger her på salongen en toalettveske med produkter fra Sassoon. Enkel og grei til ferie, og mye bedre enn å ta med en hel flaske som både tar plass og vekt. Mitt beste reisetips.

Outfitet mitt!

024

031
051034

060
Hadde bare en time på å ordne meg, klarte å dusje, føne og krølle håret, sminke meg og kle på meg! Utrolig. Siden jeg hadde så lyst å ha noe pynt i håret så gikk Kyrre å stjal en blomst i bedet til naboen! Fargen var litt feil til kjolen men alltid fin med en ekte blomst. Måtte ta den ut igjen etter en time for da døde den! Likte dere kjolen?
Nå er jeg på jobb igjen, travelt som vanlig. Det har vært en døds herlig helg. I går slappet vi bare av og gjorde ingenting, nøt bare livet! Kjempe deilig. Blir hard trening på Sats i dag, så må jeg hjemme å rydde og begynne å pakke til Stavanger. Jeg kommer sikkert til å ha den største kofferten!
Er det noen spesielt dere ønsker at jeg skal filme angående sminke? Da kan jeg prøve å få gjort det i løpet av uken.
Ps. Jeg har ikke fått noe mail av deg Trude? Send en ny en så fikser vi det!

Nydelig!

011010015

013019021
022023
 Se bruden, var  ikke hun helt fantastisk!!! Synes kjolen, håret og sminken var helt perfekt .Kjempe god stemning ,deilig mat og drikke.Tusen takk for en kjempe god opplevelse.
Gratulere Linn og Frank!

Bryllup!

I dag er det bryllup, gleder meg kjempe mye! Det er to bruder på salongen i dag. Syntes det er en perfekt dag til å gifte seg, solen skinner. Linn er her også, kjempe gøy! Litt nervøs, må jo gjøre henne perfekt!
Likte dere den nye jumpsuiten? Kjøpte den på Gina Tricot for 250 kr. Elsker å gå med jumpsuit. De er så baggy og komfortabel, samtidig som de er rå stilig. God helg alle sammen nå er det bryllup, skål!010008
60% på Philippa K


Som dere ser på filmen så har jeg en kjempe stor blomst i håret. Noen av dere syntes kanskje det er litt for mye, men har den for å demostrere at det finnes mange ulike alternativer! Og jeg digger jo litt to much!
På filmen viser jeg to enkle måter å sette opp håret til et bryllup. Både romantisk og fint, men fortsatt ikke for fint til å "slå" bruden som er hovedpersonen.
På første frisyre så fletter jeg luggen og da er det viktig å ha reine paseer. Fletter fletten enkelt og fester med en fliseklemme. Etterpå tuperer jeg bak og fester håret litt på siden med 3 flise klemmer, spray over. Som dere vet så liker jeg best ekte blomster, så har brukt det på denne frisyren. Det er viktig at dere spør blomsterforhandleren om en blomst som holder lenge. 
På den andre frisyren ville jeg bare ha det veldig enkelt. Fønnet håret stritt først og så tupperte det bak for å få litt høyde. Brukte falsk blomst på denne, men det ble fortsatt kjempe fint, spesielt med den fargen til Meena som er så mørk i håret. Håper dere lærer noe og får brukt for dette når dere skal noe. Lykke til!

Nå er det endelig helg jenter og gutter! Været er jo helt fantastisk så håper dere har fått på dere mini skjørt og nyter det  deilig været! Gleder meg kjempe masse til Linn sitt bryllup i morgen. Ingenting er bedre enn et bryllup i dette fine været. Blir spennende å ordne henne på håret!
Ps. Det er 60 % på ALT på Philippa K. Det har vært en brann i nærheten så pga røyk så selger de alt med 60 %. Løp og kjøp folkens!
Som dere alle sikkert har hørt så er Michael Jackson død. Jeg syntes det er utrolig trist, Tror nok ikke han kommer til å bli glemt, han er jo the king of pop!

Det er så deilig ute!!!

007r
I dag gikk jeg bare for en enkel og avslappet stil. Deilig å gå med i dette fin været, solen skinner jo for fullt utenfor! Løpte på Fløyen før jobb i dag. Prøver å være sunn med trening og sunn mat. Har vært flink, spiste knekkebrød med makrell i salsa,  lunsj sushi
Skal ha personal møte i dag. Det er jo viktig å gå gjennom ting som kan forbedre salongen. Syntes det er veldig bra å ha slike møter en gang i blant, ting kan lett skli litt ut. Istedet for å bli sint og irritert, men heller ta det opp å bli ferdig med det!  
008r

Stavanger!

sandvolleyball
ekstremsportvekovossroskildefestivalorangescenehigh
Det er så deilig at det endelig er sommer! Solen skinner og det er over 20 grader ute, deilig. Gleder meg sykt til meg og Hege Elin skal til Stavanger på Volleyball! Vi er så heldig å ha fått VIP billetter så vi har tilgang til alt. Blir super gøy. Det er jo ganske mye som skjer i sommer, Hove festival, Quart festival, Lost Weekend, Roskilde i Danmark og Ekstremsportveko på Voss! Reidun reiser til Roskilde nå på søndag, blir sikkert helt knall! Men festival er ikke helt for meg, Monica trenger hotell . Anders har vært på Voss og sett litt på ekstremsportveko, mens jeg drar til Stavanger!
Noen av dere som skal på festival eller noe spennende i sommer??
Sommer antrekket må også pakkes! Trenger jo et hot outfit til i Stavanger.
untitledjessicaalbabondgirlMeena!

iphone 094meena 080
The new Meena, likte dere det? Jeg syntes hun ble helt GORGEOUS!

Marc Jacobs

imgmodmj279s
 
http://www.otticanet.com/dolce-&-gabbana.cfm?p_codice_occhiale=DG_4035&glasses_type=2

Digget disse solbrillene! De er mine favoritter, men er blakk så kan nok ikke kjøpe. Har brukt litt for mye penger på salg. Men de ligger på ønskelisten!
Holder på å død av pollen allergi i dag. Er hoven og har vondt i øynene. Utrolig irriterende. Det er deilig med sol og fint vær hvertfall. Dere må ha en kjempe fin dag alle sammen.
Vi klippet Meena sitt hår i dag. Hun hadde jo døds langt hår før så nå har hun fått bob. Ble helt nydelig! Skal legge ut før og etter bilde en dag. Har dere lyst på bob, så må dere få slik! Utrolig tøft!
kk
Marc Jacobs
http://www.otticanet.com/marc-jacobs.cfm?p_codice_occhiale=MJ_279_S&glasses_type=2

Hollywood krøller


Det viktigste er at håret er helt tørt når du ruller det opp med varm ruller. Varm rullene må stå ca 30 minutt før du tar de i, så må du ha de i ca 20 min for å få best mulig resulta. Vanligvis bruker jeg ingenting i håret før jeg ruller det opp, men skal du ha ekstra hold så bruker du en (tørr) spray og sprayer på rett før du ruller opp. Det er veldig viktigt for meg å dele håret skikkelig så man ikke kan se at jeg hair extension. Jeg bruker alltid DFI hårspray til å låse håret. Den er helt fantastisk når håret skal holde en hel dag. Varmruller kan dere få kjøpt her i salongen, de er de beste!:) Håper dere får nytte av videoen og får dette til hjemme. Kiss kiss Monica! 

Sankthans!

006
014
I dag må jeg meg en tur opp på Lagunen for å hente en jakke. Må forberede meg litt til bryllupet til helgen også. Så i dag tenkte Monica å ta sol! Stakkars kroppen min. Men må jo få litt farge før helgen, og ikke minst underlag til sommeren. Skal en liten tur på klubben senere i kveld. Er jo Sankthansaften i dag! Har dere noen planer?
Clutchen på bildet fikk jeg av Meena, hun kjøpte den i London. Hun shoppet mye til meg i London. De har så sinnsykt mye tøft der.
Trude som vant konkurransen må sende meg en mail snart ellers må jeg nesten trekke en ny vinner. Trude som blir 20 år i dag er vinneren! Gratulerer med dagen.
Ha en strålende Sankthans folkens love Monica

Hotteste accessories

uten navn

gggjjhhh
Jeg syntes heavy metal stil er utrolig stilig! Med nagler på både smykker, vesker og ikke minst på sko. Bare sjekk de fete Balmain skoene på bildet under!! Rått! Det kan faktisk være stilig på klær også.
Clutch veske er et must i år! Gjerne med nagler, slangekinn og slike ting. Syntes Matthew Williams er den hotteste designeren for tiden. Han har designet masse kult til H&M som ikke koster for mye heller. Var litt skuffet over kolleksjonen til H&M, men han er jo helt rå.
balmainspring09

Don't you love Moncler

 041
Elsker den nye jakken min, hva syntes dere? Knasj farge! Hentet nettopp Blade fra dyrelegen, stakkars gutten min. Han har fikset tennene og klippet klørne sine i dag. Fortsatt litt groggy, ser ut som han er full. Vittig. Endelig full trening igjen, er nødt å skjerpe meg! Så i dag blir det styrke trening på Sats. Mange som spør meg om jeg skal ha slagsblogg, det kommer senere. Har litt mye på planen nå, men har en del klær som skal selges.
Vinneren av konkurransen er Trude, gratulerer! Send meg all informasjon på e-post post@vogue-as.no.  
039

Skoshopping!!

028009

001017

034
Shopping på en søndag, det er ikke ofte man er! Jeg var så heldig å bli invitert på sko salg før de andre, kjempe koselig å få lov til det! Måtte jo ta mine to coworkes Meena og Madeleine, og noen gode venninner av meg. Utrolig nok så kjøpte jeg ingenting og gikk jeg tom hendt hjem! Skulle faktisk ønske butikkene var åpne på søndager, hvertfall to ganger i mnd. Da hadde jeg sluppet å løpe gjennom butikkene som jeg må i hverdagene!
Denne helgen har vært kjempe deilig. Har bare slappet av, fått sove lenge og spist masse god mat! Kanskje litt for MYE SJOKOLADE! 
Til helgen igjen er det bryllup. Det er en venninne av meg som skal gifte seg, og jeg er så heldig som skal få lov til å sminke henne, sette opp håret og gjøre henne nydelig til den store dagen!
Vinneren av konkurransen kåres i løpet av dagen, så følg med!

Fort opp og fort ned igjen!

033

030
Jeg røk fort opp på blogg listen, men røk like fort ned igjen! Jaja, bare vittig det. Gøy så lenge det varte! Hehe.
Har dere noen planer for helgen? Er det full party eller sitte hjemme å slappe av? Det skal hvertfall jeg!
Kjolen jeg har på meg kjøpte Meena til meg i London! Var den ikke råå?!! Anders kom hjem igjen fra Voss i dag. Han har vært å hoppet i fallskjerm! Han har jo blitt klin galen. Snakker ikke om annet. Noen av dere som har hoppet i fallskjerm før? Jeg har aldri hoppet i fallskjerm før, men hvis jeg måtte ha hoppet hadde jeg gjort det!
Dere må ha en knall helg folkens, og ikke glem konkurransen! Smask.

Konkurranse!

002kk
I dag blir det konkurranse! Konkurransen går enkelt og greit ut på at du skal fortelle meg hvorfor akkurat DU fortjener å vinne denne toalett vesken! Premien er en våt eyeliner og en basic øyenskygge fra Trucco, og selvfølgelig toalett vesken på bildet. Verdi 750,-. Et ekstra pluss til de som reklamere for konkurransen samtidig som de har et bra svar!
Vinneren blir trukket på mandag!

Basic makeup!


Lyset var dårlig så da blir det dårlig kvalitet. Men vi lærer etterhvert så det blir bedre og bedre. Skal prøve å gjøre det bedre for dere. Dette er hvertfall den sminken jeg bruker til vanlig, selvfølgelig forskjellige øyenskygger. Falske vipper bruker jeg helst spesielle annledninger, men tok det med på filmen. I morgen er det konkurranse!
1. Foundation til Franché
2. Rouge fra Franché (Alt er mineraler)
3. Trucco foundation på øyelokket for at øyenskyggen skal feste seg.
4. Highlight øyenskygge fra Franché
5. Eyeliner langs kanten
6. Falske vipper fra H&M, klipp de til på lengden.
7. "Indi" Ligloss fra Makeup Store.

Fragletopp!

002

001

Ser dere at jeg har kommet opp på 29 plass!! Det må jo bety at dere liker det jeg skriver og blogger om :) Syntes det er kjempe gøy!  Alle tror jeg har fragle topp på meg jeg synes den er kjempe fin, eller hva??
Tenkte å lage en konkurranse hvor dere kan vinne sminke! Vi må jo dele ut litt goodiser!!

Outfit!

004

005
Do you like my catsuit ?? Digger brillene, syntes de er skikkelig vintage stil.
Har kjøpt jakken på Wearhouse, drakten er fra Nova og skoene er fra Bianco!
Har endelig vært på salg nå. Kjøpte meg en ny kjole på Philippa på Nestun, halv pris! Elsker salg! Har dere vært på salg ennå?  
I dag har det vært super travelt på jobb! Så i morgen blir det sminke video, håper dere gleder dere.

Har ikke internett hjemme!


3
Sorry folkens, jeg vet jeg ikke får svart dere med en gang, men svarer alltid etterhvert. Typen min er så treig med å få ordnet internett hjemme! Så eneste mulighet for meg til å svare er når jeg er på jobb. Men av og til er det så travelt at jeg så vidt har tid. Derfor må jeg bare unnskyld hvis det tar litt tid før jeg svarer, men det kommer alltid!
Ser på blogg.no at jeg har gått opp til 41 plass nå! Kjempe artig!
Det kommer flere innlegg i dag, må jo vise outfit for dagen! I morgen skal vi filme. Skal lage en film hvor jeg viser min basic sminke som jeg bruker til daglig. Det er så mange som spør hvordan jeg sminker meg og hva slags produkter jeg bruker. I morgen skal jeg vise alt fra scratch. Med falske vipper selvfølgelig. Kiss kiss! 

SOMMERJOBBHei !!

Noen bergensere som ikke har fått seg sommerjobb enda ???
Nå kan du jobbe i Strandgaten med Mobildeal sin nye sommerkampanje.
Her har du sjangsen til å tjene gode penger, treffe hyggelig mennesker og være med på morsomme aktiviteter.

Skriv Navn og Nummer her  eller  mail til post@mobildeal.no og bli kontaktet for mer info.

48!!

005
006

Ser at jeg ligger på 48 plass på blogglisten. Kjempe artig at jeg har kommet dit! Men kom igjen folkens, klarer vi å få den enda høyere?! Jeg blir bare mer og mer inspirert og vil blogge enda mer da! Digger når jeg får mye respons, blir mye mer engasjert.
Likte dere den nye dressen min? Skal til hudpleie i dag, det blir deilig!
Tusen takk for tips om hagemøbler, skal opp å se der en av dagene! Så ut som de hadde utrolig mye stilig der. Tusen takk for andre kommentarer også, keep going!

Fan Thomas!

40524341242665117868n400

Har dere sett Fan Thomas på vgtv? Utrolig vittig! Ligner jo faktisk på Jan Thomas og. Har ikke fått sett alle episodene men det er jo døds tidig. Liker dere det? Hvis dere ikke har sett det så kan dere gå innpå http://www.vgtv.no/?id=22169&category=55 

London!

003

Det er veldig mange som spør og sender mail om hvilke hårfarge jeg bruker. Men først vil jeg si at det vil bli forskjellig fra hår til hår. Jeg farget mitt hår fra helt lys til slik jeg har det nå. Hvis du er helt mørk så vil det jo bli annerledes. Så alt kommer an på farge og hår. Men jeg brukte hvertfall 7.1 og 7.0 og ute i håret på stripene brukte jeg 7.3 og 7.0, litt sjokolade brun farge.
Meena reiser til London i dag! Er døds misunnelig på hun. Shopping i London! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før, dra til London fra mandag til kanskje onsdag!! London is my favorite town!
I dag skal jeg ut i Åsane og se på hagemøbler. Trenger noen nye fine hagemøbler til sommeren kommer! Skal på klubben i dag, må jo hilse på mine gode venninner. Ha en fin dag alle sammen. 

Økologisk

350

På H&M har de begynt å produsere varer med økologisk bomull! Det er jo kjempe bra. Denne bagen er et miljøvennlig alternativ til plastpose og de selger den på H&M for 49,90,-

Til høsten skal de få enda mer i økologisk bomull. Får håpe flere butikker også begynner med slik så vi kunder kan handle med god samvittighet! Det trenger hvertfall jeg hehe.

Mine favoritterHåper alle har hatt en døds fin helg.
Her er da en film hvor jeg viser og forteller om mine favoritt produkter. Det er dessverre litt dårlig lyd, men håper dere hører hva jeg sier. Høres ut som jeg lesber gjennom hele filmen, men dette er bare komisk. Tenkte på å ta den vekk, men må jo gi dere en latterkule. Ærlig så hater jeg å filme for stemmen blir så rar på film, men jeg gjør det for dere! Hva syntes dere om dynasty toppen min? Håper dette blir lærerikt for dere. Produkt 1 og 2, shampoo og balsam "Lemonade Sheer" av Sebastian, produkt 3 "Potion 9" kur og produkt 4 "DFI" den beste volum sprayen ever!! Hadebra vi snakkes!:)
DET NYE KAMRAET KOMMER I MORGEN! Tror jeg trenger det haha!

Fjær!


12

redobber 001

Hvis jeg kunne så hadde jeg sikkert gått med en fjær hele dagen. Syntes det er utrolig stilig med fjær som accessories! Kjøpte disse øredobbene på Gina Tricot. Har sagt det før, og sier det igjen Gina Tricot har det mest fantastiske utvalget når det gjelder accessories.
Skal lage en del videoer angående hva jeg bruker til huden min, håret osv. Jeg syntes det er viktig å bruke ordentlig produkter, er ganske fanatiker når det gjelder slike ting. Også med rynker, ser på det øverste bilde at jeg har fått en liten rynke oppe i pannen. I'm getting old!!
I dag skal jeg å spise sjømat hos FISH på Hotell Norge. De serverer en rekke utmerket sjømat. Blir også litt champagne til, men skal ikke ta den helt ut! Ble litt mye forrige helg. Man må jo passe på skjønnheten også, alkohol gjør deg eldre. Liker heller bedre å slappe av og kose meg. Og ikke minst jobben, som er viktigst!!
Har dere noen planer for denne helgen? Dere må hvertfall kose dere masse, enten i sofakroken eller ute på byn! God helg! Smask Monica.

Hair Accessories!

burlesquefeatherfascinator

jj

dollhouse001

Jeg syntes det er utrolig stilig med litt accessories i håret. Det er ikke mye som skal til for at et enkelt antrekk kan bli til noe unikt og stilig. Man kan bli helt annerledes med bare en liten blomst i håret.
Det øverste bilde var kjempe kult! Forskjellige tatoveringer og med den blomsten i håret gjorde hele looken hot hot hot.
I håret syntes jeg faktisk at ekte blomster er det fineste. Neste uke skal vi filme hvordan man lager en enkel hårfrisyre, men piffer den opp med hair accessories. Blir kjempe stilig!:)

Sommerkjole!

004

Det er noen som har spurt om jobben til de på salongen er å jobbe med bloggen. Svaret er ja, det er en del av det. Men de elsker det. Istedet for kun å vaske og rydde så får de flere oppgaver som for eksempel å jobbe med bloggen, finne ut av ting og slikt. Jeg er ganske mye opptatt så jeg må nødt å få hjelp med bloggen for at jeg skal kunne oppdatere den.
Jeg gleder meg kjempe mye til sommersalget begynner! SHOPPING!! Vet dere om noen av butikkene som har begynt med salg? Vet at Bik Bok har begynt med 50 % allerede. 
Skal i bryllup om 2 uker også så trenger en døds fin sommerkjole! Noen som har noen tips om hvor jeg kan finne en?

Syk verden!

uten navn

Leste nylig saken om Therese Johansson Rojo, den 15 år gamle jenten som ble drept i Sverige. Det er helt forferdlig! Kun 15 år gammel og å bli drept av noen egne bekjente? Hva skjer med verden! I tillegg er morderene bare 16 år gamle selv. Skjønner ikke hvordan det er mulig, det er jo helt syk. Det forteller bare hvor syk verden kan være i dag. Hun var på en fest med venner så blir hun drept noen minutter etter. Noe slikt kan man virkelig ikke se for seg skje.
Å drepe en 15 år gammel jente pga sjalusi? Noen mennesker kan ikke ha det godt med seg selv!:-(

Do you like blue?


Håper alle har det fint for tiden! Skal begynne å lage masse videoer om sminke og hår fremover. Det blir kjempe gøy så håper dere blir inspirert og gir masse feedback tilbake.
Jeg pleier ikke å sjekke hvor mange lesere jeg har daglig, men det er jo ganske gøy å sjekke når det er mange! Håper dere liker det jeg legger ut og lærer fra det. Kjempe koselig med tilbake meldinger og enda flere tips om hva dere vil at jeg skal skrive om.
Det er mange som spør om utdannelsen min. Jeg hadde 1 år på grunnkurs, 1 år på frisørlinjen, 2 år i lære, jobbet som frisør i 2 år og deretter reiste jeg til Australia og jobbet som frisør i 4 år. Tok ekstra utdannelse som fargespesialist og så kom jeg hjem igjen og jobbet et par år til som frisør. Startet min egen salong 5.august 2006.
På filmen begynner jeg helt fra bunnen å viser hvordan man legger knash sminke. Viser også hvordan man tar på falske øyenvipper. Dette er vipper fra H&M (long). Min favoritt lim kjøpes på Makeup Store, den er kjempe god. En ting som er veldig viktig med falske vipper er at når du har påført limen, vent et halvt minutt før du setter på vippene.
Har veldig stort hår som dere ser. De i salongen tror jeg skal være med i et teater stykke eller noe haha. Likte dere det? Kanskje litt mye! Men kult når man skal ut på byen en kveld :) Kiss kiss Monica.

Hvordan legge sotete øyne!Endelig klarte jeg å legge filmen ut! Slik gjør du:
1. Foundation på øyelokket for å gjøre det fuktig.
2. Highlight under brynene (hvit eller kremhvit).
3. Svart øyenskygge på hele lokket.
4. Soft alle kantene, gjenta med highlight for å få en fin overgang.
5. Svart kajal rundt øynene både på våtlinjen og vipperoten.
6. Øyenskygge under øynene, langs vipperoten.
7. Mascara.
Det gikk litt fort i svingene i går så dette er bare et eksempel på hvordan man legger sotete sminke.
Har laget enda en film, sykt rå. Der er det litt mer knalle farger som blir brukt. Gled dere!! Det blir litt lettere å se hvordan sminken er lagt for jeg har gjort det på meg selv der.

Er det mulig?

054

Vet dere hva, i dag har ingenting gått min vei!! Har prøvd nå i flere timer å legge ut den videoen. Får prøve igjen i morgen, kan ikke sitte her mer nå. Har til og med prøvd å ta på meg briller! Haha. Dere får smøre dere med tålmodighet og vente til i morgen. Men hvor er kommentarene mine folkens?
Er dere på Bruce Sprinsteen konsert i dag?:)

Bruden vår!

033053

Noen av ønskene deres var å få se brude sminke og resultatet fra noen som har vært på salongen. Her er bruden vi hadde på lørdag. Ordnet håret og sminken hennes. Hvis du ser på øynene hennes så la vi på noen punktvipper i kantene, det blir veldig lekkert på både bilder og i virkeligheten. Hun ble kjempe nydelig! Og kjolen hennes var døds lekker! Hva syntes dere?:) Sjekk den stilige bilen til også. Håper dagen hennes ble perfekt!

Shopping guide for men!!!

069
068
066

063
062

Her av noen av mine favoritt butikker for menn (og damer):
På Ricco Vero har de veldig classy klær til menn, mens på Scabal er de litt tøffere men også classy. Veldig mye stilig. Stress og Twisted har også masse kule klær men de er litt mer funky og røff i stilen. Barrio er en butikk som ligger i Skostredet. De har håndplukket design fra andre land i verden, så klærne der er litt mer annereldes og spesiell. En til butikk jeg har lyst å nevne er Retro, har ikke bildet av den. De har døds mye kult!
Så må jeg også si at knall rød bukse med hvit skjorte til er knall stilig på gutter! Vet det er vanskelig å få på seg en stram rød bukse (kan være litt baggy også), men det er super hot for tiden!!

Outfit fra lørdag!

012

006

Jeg har hatt en super helg.! På lørdag var vi på Bocca, som er ett av mine favoritt steder. Er kjempe koselig å ta et glass rødvin eller bare en kaffe, og der er alltid god stemning uansett hvilken dag. 

I morgen skal jeg legge ut make-up video og en shopping guide til gutter.

Er litt orange!! Vittig!

m13

mm

m3

m7
Må innrømme at det var tungt å stå opp i dag. Pleier egentlig ikke å gå ut en fredag, men må unne det og av og til.
Har brud på salongen i dag, så det er viktig at dagen hennes blir perfekt! Oh my gad for en brudekjole! Neste uke skal jeg skrive masse om ønskene deres!
Hva syntes dere om den nye jumpsuiten? Kjøpt på Bik Bok med halv pris!! Hvilke jakke syntes dere passet best til dette outfitet? Klarte ikke helt å bestemme meg.
Noen av dere som skal ut i helgen? Vi skal ut å breake i dag og :D Tung helg for Monica!
Dere må ha en strålende helg alle sammen!

Helg!

009

011

Sjekk ut den nye buksen. Liker egentlig ikke sånne bukser, men syntes snitte på denne var veldig fint , litt mer classy. Det er faktisk en Bertoni bukse, de har 50-70% på alle dameklær! De skal slutte med å selge klær til damer, det syntes jeg er utrolig synd. Men de har fortsatt døds kule klær til herrer.
Jeg ser at jeg får flere og flere lesere. Det er utrolig gøyt! Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om så bare si ifra. Om det er om hår, mote, sminke osv så gjør jeg gjerne det!:-)
På jobb i dag har det vært kjempe travelt, men det er bare gøy! Gleder meg sånn til i kveld! Skal ut å spise sushi, blir sikkert litt champagne med jordbær til og, nam!!
Sjekk været da, det er jo kjempe fint. Blir så glad når det er sånn. Dere må ha en kjempe fin helg alle sammen!!

Bik bok 50%!!

004002

Hva skjer? Folk tok litt av med kommentarer på forrige innlegg. Tror kanskje det er noen som tuller med bloggen min, men dere får no bare styre på!
Jeg vet ikke om jeg gidd å svare på det en gang men jeg har IKKE IKKE IKKE silikon!!
Til deg som lurer på hvor kjolen er kjøpt så er den kjøpt på Emilie i fjor, det er en Gant kjole.
Skoene er fra Din Sko. Har ikke lånt de fra de som spiller blokkfløyte på Torgallmenningen.
Til anonym: Jeg er medlem den norske statskirke, men ikke noe spesielt mer enn det. Du kan sende meg en mail på post@vogue-as.no hvis du ikke vil ta det her på bloggen.
Paris H: Alle mine venner er super flotte. Haha de er ikke sjalu på meg. By the way jeg syntes Ulrikke sin blogg er helt fantastisk, veldig inspirerende. Men folk skal få ha sine egne meninger.
Gleder meg til i kveld, skal fikse neglene mine!:-D Og i morgen skal jeg en tur på Sumo og spise deilig mat. Jeg er veldig glad i sushi, liker dere det? Det er mange som syntes det er ekkelt med rå fisk.
Så en god nyhet til alle!! Det er 50% på alle Bik Bok butikker i hele Norge i dag!!:-D Det betyr alle merke varer som Diesel, Lee osv. Det er jo helt fantastisk! Håper dere har en helt strålende torsdag :) Smask!

Små pupper inn!!

006
Jeg vet ikke om noe spesielt sted hvor de er flinke, men jeg anbefaler ikke å ta silikon! Jeg syntes det er døds flott med små pupper, selv om jeg er født med store så kunne jeg faktisk tenkt meg mindre.

Det er mange som lurer på hvor man kan ta Restilane i leppene. Hvis du skal ta det vil jeg anbefale Klinikk Haugesund AS 55290050 (http://www.klinikk-haugesund.com/). Det er en lege som gjør det og de er veldig flinke. Jeg ble ikke noe fornøyd selv siden jeg så ut som Donald Duck etterpå! Kanskje det ble litt for mye. Men hvis du skal ta så ville jeg valgt denne klinikken.

Louis Vuitton

015

rosa01

Hadde jeg vært rik hadde disse skoene vært høyest på min ønskeliste! Det kan jo være julenissen hiver de ned pipen om et halvt år. Men jeg har ikke vært så snill i år.. Hihi
De har faktisk bosspose i Louis Vuitton og nå, er ikke det litt snobbish?


Get the look!

rapportrosa01victoriabeckham200
Neste uke skal vi lage en film om hvordan man lager heavy makeup. Syntes faktisk knall oransje er ganske stilig så skal prøve ut det og! Håper dere blir inspirert! Det er jo viktig at dere hjemme klarer det og :-)

White!

016Først av alt vil jeg bare si tusen takk for masse kommentarer. Jeg digger når dere kommenterer! Selv om det er positivt eller negativt, jeg får bare lyst til å blogge enda mer da!

Men jeg så at en av dere kommenterte skrivefeilene og at jeg ikke skrev bra nok norsk. Jeg skal innrømme at jeg ikke har den beste karakteren i norsk og ikke er den flinkeste til å skrive, men so what? Må dere henge dere opp i små feil? Jeg blogger for å fortelle og inspirere. Kan jo bare begynne å vise bilder? Men det blir vel kanskje litt kjedelig, har jo lyst å fortelle litt hva jeg driver med i hverdagen og oppdatere dere med sladder. Jeg er ingen forfatter, men har faktisk blitt mye bedre til å skrive etter jeg begynte med bloggen! Er ikke det bare bra da?:-D
Til helgen blir det full rulle, gleder meg! Skal ut med jentene å kose meg, og Anders selvfølgelig!:-)

Outfit: Jakke fra Sara - Topp Bik Bok -  Bukse Scabal - Sko Company's (gamle) 

Outfit!!

008007012


Bare helt nydelig!

014

022021

Min søster og sin mann har kjøpt seg en til hund, Leo, han er en fantegutt! Så no har Max fått seg en kamerat, jeg har sagt det før kunne tenkt meg en til:):)
Dette har vært en fantastisk helg, er dere brun og deilige? Jeg er rosa hihi.
Kos dere videre i fin været!
hits