juli 2009

Grattis!

016

Linn Elisabeth :)

Scarlett Johansson er helt riktig:):) Send meg all informasjon på mail post@vogue-as.no!

Oslo baby!

001002023
022
026
028
029
031
033
036
044
047
054
076
079
072

Jeg vil bare gi en stor takk til min skjønne Heidi, søsteren min og hennes mann, Frode. Jeg fikk denne fantastiske turen av dem og er kjempe takknemlig. Glad i dere!
Turen var dødsbra! Den gikk ganske hard for seg. Alt jeg har å si er at Oslo rocker . Tirsdag skal jeg tilbake igjen til åpningen av Fashion Week, gleder meg.

Der nede traff vi mange kule folk og når man har det så gøyt glemmer man å ta bilder, men dette er i hvertfall det jeg fikk med. Her er masse bilder av outfitene mine. Gleder meg til neste gang.

Film kommer senere :)

Zenon:)

038

Nå er jeg kjempe redusert! Gud! Jeg har shoppet og brukt kolossalt mye penger. Nå når jeg er tilbake har jeg lovet meg selv å jobbe knall hardt. I promise. Det var deilig å komme hjem. Her ser dere reiseoutfitet mitt hjem igjen. Favorittbutikken min her nede var ZENON. Skulle ønske jeg var kjempe rik så jeg kunne kjøpt hele butikken. I går fikk jeg med meg noen sko derfra. De var de råeste jeg noen gang har sett i hele mitt liv.

 

Masse bilder og filmklipp fra turen kommer i morgen, gleder meg til å vise dere det.

Monica har det helt knall!

redigert 61jpg

redigert 56

redigert 60jpg

Nå har vi her i salongen snakket med Monica. Hun storkoser seg der nede, har det helt topp! Konserten igår var bra sa hun, men ikke noe "WOW". Etter det løpte det en skjønn jente til henne og sa hun var fan av bloggen, at hun var innom den hver dag og Monica ble selvfølgelig super glad! Tror hun må reise rundt i hele Norge for å reklamere for salongen. Hadde ikke det vært bra?

Og shoppinglivet der nede er helt crazy sier hun. Hun og Meena shopper helt vilt! Vi og kundene savner henne masse og gleder oss til hun kommer tilbake. Hun kommer hjem på torsdag, vi ses!

Her er bilde fra forrige uke. Jeg digger når Monica går med en litt avslappet stil.

Ugg - Ebay
Tights - Bik bok
Topp - Carlings
Veske - Jessica Simpson

KONK : J. Simpson Heels


016

006

Jumpsuit - Gina Tricot
Sko - Zara
Kragepels - Oasis

Det er mange som spørr meg om min bror, Stian, som jeg har tattovert på armen. Han er innom her av og til, men tror han synes jeg er litt for gammel for han. Skal ta noen hotte bilder av han senere, så dere får se :)

Som overskriften sier, skal jeg nå kjøre på med enda en ny konkurranse! Denne gangen vinner dere mine blå Jessica Simpsons hæler som jeg nylig gikk med. Jeg har aldri brukt de, jeg liker å gi så jeg tenkte noen andre kunne få nytte av de siden jeg klarer nesten ikke å gå med dem. De er veldig høye, men man må lide for skjønnheten som man sier. De er kjempe fine!
Det du må gjøre er å gjette mitt idol/forbilde. Tidligere hadde dere spurt meg og da sa jeg Megan Fox, men det er en til! Jeg kan hinte til at det i hvertfall er en kvinne, men det er ikke Angelina Jolie. Skjønner ikke hvorfor, men har fått hørt før at jeg er en typisk Jolie fan. Hmm?

Hvem gjetter du?

002

OSLO.. here we come!!

Jeg har store forventninger til turen og vet jeg ikke vil bli skuffet uansett, fordi Oslo rocker! Det kribler i magen min og om få timer sitter jeg på flyet og om enda en liten stund står jeg i en sprettende folkemengde som skriker etter Madonna. Sjelene går bananas og det jeg prøver å si er at jeg GLEDER MEG HELT SINNSYKT!

Også håper jeg det blir bra shopping, har fått en del tips og det har kommet noen nye motehus der nede som jeg definitivt skal ta turen innom. Forestiller meg selv at henger på Bogstadveien hele dagen!
Også håper jeg at jeg møter nice folk, får i meg god stemning og at dette kommer til å bli en kanon tur.

Så må jeg spørre... Likte dere reiseoutfitet mitt?

009

013

Buksedrakt - Selected. Denne drakten er en vareprøve som de solgte. Går ikke an å få tak i den, er bare en i hele Norge. Kul?

Boots - Bianco
Solbriller - www.celebshades.com

Gratulerer Titti !!!

Grattis Titti .....
Premie:  En makeuptime hos Vogue og et sminkesett fra Trùcco!

YNDLINGSFARGEN MIN ER HVIT! untitled

Entourage

Har dere sett Entourage serien? Jeg er blitt helt hekta at jeg tilbrakte hele søndagen på det. Og han hovedskuespilleren, Vince Chase er jo dødsdeilig! Nå har jeg lånt sessong 1 og 3 av mine bestevennine Hege, så nå gjenstår det bare at jeg må kjøpe sessong 2 så er det helt komplett. Jeg anbefaler den på den sterkeste hvis du ikke har sett den.

Så skal jeg begynne å skrive hvor klærne mine er kjøpt. Skjønner det er litt frustrerende for dere å måtte spørre meg hele tiden. Skal bli flinkere på det, beklager!

Imorgen reiser jeg til Oslo med Meena. Vi skal på konserten som nevnt og på turen tenkte vi å filme inn masse for og senere kan jeg vise det til dere. Hadde ikke det vært litt kult? Det er vel ikke lov å filme inne på konserten??


016

018

006

Jumpsuit - Vrimmel
Belte - Gina Tricot
Jakke- Bik bok
Clutch - Warehouse
Armbånd - Belladonna
Sko - Jessica Simpson

Froststudio

untitled


Her er bilde av Åse, bruden fra lørdag. Syns bildet ble utrolig fint og det er tatt av Margrethe fra Froststudio. Hun er den flinkeste! Dere må bare sjekke henne ut.

Åse, du ble jo bare helt nydelig. Håper du ble fornøyd med håret og at du fikk en perfekt dag. Vi ses. Takk for vi fikk være en del av den viktigste dagen i livet ditt. Du bor jo i Oslo, så håper du tar turen innom når du er i Bergen. Vi ses! :)

LINK FROSTSTUDIO :  HER

Outfit i dag:)

010
Håper alle har en deilig søndag:)

Rosendal!!!

001006

016

014
003027Meg og Anders sto opp klokken halv fem i dag og reiste til Rosendal i dag. Jeg er stort sett et flittig A-menneske så dette var null stress. I tillegg så gledet jeg meg også så da får man lyst til å stå opp. Hvis du skal gifte deg og om du har mulighet og vil, så anbefaler jeg deg på det sterkeste å gjøre det i Rosendal. Det er tross alt en lang vei, men hele atmosfæren der gjør at det blir en uforglemmelig livs opplevelse! For det var aldeles nydelig der! Meg og Anders har det alltid gøyt når vi reiser sammen. Kjempe vittig!

Hun ble helt nydelig.Som dere ser er Magrethe på plass, hun er den beste fotografen du kan få....

 

Nå er jeg kommet hjem igjen. Hadde ikke tid til å overnatte der, hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg absolutt gjort det. I kveld skal jeg ut å spise med min kjære og vi skal også på kino. I det siste har jeg blitt kjempe hekta. Jeg har hørt at Bruno og Istid er kjedelig. Hva skal jeg se?

Congratz Sara!

006

Jeg var litt school girl idag også. Likte den nye grønne buksen min. Jeg så ikke helt fornøyd ut på bildet men i det siste har jeg faktisk vært ganske blid og glad! Nå er det helg alle sammen! Jeg gleder meg helt sinnsykt til neste uke når jeg reiser til Oslo. Jippiii!

Gratulerer Sara! Du må sende meg all informasjon på epost. Det er utrolig flott det du har gjort!
Det var utrolig vanskelig å velge vinneren av vesken fordi det var mange innslag, så derfor har jeg fått med en ny en for å gi dere flere vinne-muligheter.

TRÙCCO Sminkesett + Makeup Time på VOGUE!Følg med! Monica er i godt humør så nå kjører vi på med enda en konkurranse!

Christian Dior Spring 09


001

002

004Jeg syns det var veldig fint med det lette og organiske stoffet nede. Det er kjempe rått med stoff oppe som er dekorert på skulder men alikevel at det strammer midje slik at det blir figurformet. Jeg må jo bare si det at favoritten min var den nederste. Har dere sett det nyeste Her&Nå? Det er jo bilde av vakre Scarlett Johansen, hun var modell for Mango og hun hadde på seg den råeste leopard jakken. Vet dere om jeg kan få tak i den i Oslo? Om jeg kan, så dør jeg!

Og spessielt catwalken, den var underlig supershiny. Når modellene går modellene går på en slik undergrunn, så blir jo plagget amazing!

SeaOfShoes

para


Denne jenten er kun 17 år og eier de mest ekslusive skoene vi noen gang kommer til å få tak i. Hun kjenner store designere og bloggen hennes er verdensberømt. Hun er super søt og hun kan virkelig kunsten ved fotografi. Hun reiser rundt og tar bilder fra alle kanter, hvert bilde er til inspirasjon. Stilen er utrolig spessiell. Hun kan mikse et antrekk som vi aldri trodde ville passe, men fortsatt så gjør hun det med personlig preg og det blir alltid kult!

Dere må se henne; www.seaofshoes.typepad.com

DO YOU LIKE HER?

En bag som aldri blir `last year`


016

006


Husker dere den tiden da sånne gigantiske og store bager var skikkelig inn? Shopping markedet her var så kjedelig så jeg reiste til Tyrkia. Gikk og trasket gjennom nedstøvet boder og langt inne i siget fant jeg endelig denne. Den er i ekte skinn og brunfargen er super fin. I tillegg var den til billig penge og jeg bruker den enda fordi den er kjempe freeesh og går aldri av moten, for meg da!

Mer respons som jeg får, flere give-aways blir det til dere! Så det er bare til å sette igang og poste kommentarer. Trekningen av frynsevesken blir imorgen :-)  Kjør på jenter!

KONKURRANSE! Å være godhjertet.

Nå skal jeg ha enda en konkurranse og denne gangen vinner du en kul frynseveske fra Friis&Company. Jeg har aldri brukt den, jeg er i godt humør i tiden og føler å være super snill med alle andre.
Konkurransen går ut på en godhjerning som du selv har gjort. Har du vært flink med å hjulpet din mor ved å vaske huset? Har du vært en god lytter til venninen din som har det litt kjipt med kjæresten? Det kan være en minste ting, bare skryt av deg selv. Den jeg føler har den beste hjerningen skal få vinne bagen! 010
018

Rouge FranchéDette er en av mine beste anbefalinger, for gjennom mine år med eksperimentering på masse forskjellige merker og sminketyper er dette blitt min favoritt. Jeg har prøvd masse rouge og pudre, men har alltid fått litt kviser i skinnene, men denne rougen fra Franché er helt plettfri. Den er helt naturlig, med mineral ekstrakter og gir en veldig fin farge på lys hud og har solfaktor 20.

Pris:  389,-

Sumo!

006007

Det blir video imorgen, jeg kan ikke idag dessverre. Håper alle får en fantastisk uke, so far so good. Disse bildene ble tatt idag tidlig hjemme. Jeg elsker denne antikk stolen, fikk den til bursdagen. Jeg er faktisk på nettet for å lete etter nye gamle ting, er helt crazy på det. I Oslo finnes det større og bredere utvalg på gamle antikk varer og frakten hit til Bergen er så dyr!. Vet dere om noen leverandører som tar frakten billigere hit? 

Idag skal jeg ut å spise på Sumo med min barndomsvennine Hege. Jeg kunne gjerne tenkt meg å spise der hver dag, maten der er helt F.A.B.!

The Winner

Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen!
Vinneren er .... LIZ!
Gratulerer :)  Du må ringe til oss på 55558810 for å bestille din makeup time!

Vi ses
!prisliste

Roberto Cavalli....

kontaktprisliste


Det øverste bildet er fra moteshowet til Diane Von Furstenberg og den kolleksjonen var kjent for sitt vakre blomsterpreg, fine og unike accesories og her ser du hårbåndene som jeg har så sykt lyst til å lage. Den blusen til venstre ble brukt av Jessica Alba til Elle-coveret. Den er kjempe fin og den ble utsolgt med en gang på Net-a-Porter.

Det nederste bildet er av Eva Mendes. Den tunikaen har jeg skikkelig lyst på og jeg fant en lignende Roberto Cavalli en på Scabal, men den var litt dyr dessverre. Og jeg lurte på om dere hadde sett noe lignende?

Hangover

018

Igår var jeg på kino og så Hangover, filmen var helt rå og den er definitivt til å anbefales. Den må dere se.Jeg kunne faktisk tenkt å gå på kino hver dag, men det er jo helt forferedelig varmt. Hadde tenkt å ta på meg skinnbuksen men er glad jeg tok på meg litt lette klær
Jeg har et spørsmål: Hva går du med på en konsert? Jeg skal på Madonnakonserten og en liten tur på byen etterpå. Hvilket utesteder anbefaler dere på en tirsdag kveld? Håper dere lesere fra Oslo gir meg noen hotte tips på hvor jeg skal gå :)

Så må dere huske konkurransen, trekningen blir imorgen og jeg er veldig spent!

Lørdags outfit!

bilde 339

bilde 342Håper alle har en fin helg!!
Meg og min kjære var på deilig middag hos min søster og mannen i går. Det var kjempe koselig og masse god mat.
Jeg glemte kamraet. HELT UTROLIG!!! men,men...
Nå skal jeg til negledamen min hun er den beste, og det vet jeg alt om. Har hatt negler i ti år og det er ikke lett å finne en som er så fantasisk som CAMILLA:)
Etterpå blir det litt Shusi på Sumo så svinger vi innom kinoen, alle sa i går at vi må se Hangover:. Har dere sett den ??

Husk konkeranssen!!
Vinneren får full make-up,  Vipper og hele pakken..........................

God helg alle sammen!

016
Syntes jeg virker ganske sur på mange av bildene jeg tar. Her ser jeg hvertfall litt glad ut. Håper alle skal kose seg i helgen. Jeg skal opp til søsteren min som jeg nevnte tidligere. Hun skal lage deilig mat, gleder meg! Blir kanskje en liten by tur etterpå.
Jeg blir litt sur når jeg ser filmene vi lager. Vi bruker ganske mye tid på de, og når vi ligger de inn på youtube så blir kvaliteten døds dårlig! Før vi legger de ut ser den kjempe bra ut og kvaliteten er god! Men håper dere får nytte av videoen....Kisses

Konkurranse!

Håper dere får nytte av videoen, lykke til og god helg! Husk konkurransen, den er på videoen!

Lørdag!!

007
Ja nå er det helg alle sammen! Det er helt dødt på jobb, alle er jo på ferie. Så i dag lagde vi enda en sminke video. Den kommer litt senere. Elsker buksen jeg har på meg. Har en slik i gul også. Kjempe komfortabel å gå i, dressy og fin til jobben. Følg med på videoen folkens, det kommer en konkurranse! Håper alle får en strålende helg.
018

School Girl today!

018
Er litt School Girl i dag. Elsker denne stilen, kunne gjerne gått med slips hver dag! Døds kult.
Blir deilig med helg, elsker det. Jeg har egentlig bare tenkt å slappe av. Er invitert til deilig middag hos min søster. Skal huske kameraet denne gang så dere får se huset! Gled dere, det er helt rått. Hva skal dere i helgen??
Noen av dere som så Ungkaren i går? Var helt sinnsykt. Stakkars Melissa, hun var jo en døds skjønn jente. Det var Molly og, men å bli fridd til først og så dumpet! Stakkars jente! Håper hun får sitt eget Bachelorette show.
Gleder meg faktisk veldig til neste helg. Meg og Anders har fått forespørsel om å komme til Rosendal for å ordne Åse til bryllupet sitt. Jeg pleier ikke å gjøre slike oppdrag, men når de ringer å sier at de kun har lyst på deg så sier jeg selvfølgelig ja! Det går jo en hel dag, men det er koselig å bli ønsket til en slik jobb. Det er så spesielt å gifte seg at bruden bør få alle ønskene oppfylt. Det er en glede for meg og kunne være med på deg!
God helg alle sammen! Snakkes i morgen.
016
007

Frokost og lunsj

132
Det er mange som lurer på hva jeg spiser. Jeg pleier å variere mye, men dette er hvertfall noe av det jeg pleier å ha til frokost og lunsj. Rug Sprø med makrell i salsa er min favoritt. Kjempe godt! Og Rug Brød med reker! Ellers må jeg nødt til å ha frukt hver dag! Enten om det er bananer, nektariner, jordbær og ikke minst epler! Må nødt å spise to epler daglig. Det er kjempe viktig og ikke minst godt for tennene.
Dette er hvertfall noe av det jeg spiser til frokost og lunsj, kanskje rundt 3 ganger i uken. Ellers finner jeg på noe annet sundt og godt.

London Fashion Week!

018
006
Beklager at jeg ikke har blogget før i dag. Har jobbet med bloggen i hele dag så har ikke fått tid til å legge ut noe innlegg. Som dere ser øverst har jeg fått en meny liste. Der kan du finne prislister, kontakt og åpningstider.
I dag er det nattåpent i byn! Var en tur i Skostredet, kjempe koselig gate!
Jeg var rett oppe hos min søster i går. De har det kuleste huset i Bergen! Hadde tenkt å ta bilde men jeg glemmer jo kameraet hver gang! Vi snakket litt og bestemte oss for å bli 3 dager i stedet for 2 dager i Oslo. JIPPI!
Det blir ikke Oslo og København Fashion Week på meg i år. Vi har så mange bruder på salongen, så det blir heller London Fashion Week! My favorite town!
016

Hjelp??


Før jeg legger filmer ut på youtube så ser de helt perfekt ut! Men når jeg legger de ut blir filmen avlang og dårlig kvalitet! Noen som vet noe om dette??
Her har vi lagt svart og rosa øyenskygge. En ny type soting.
- Begynn med foundation på øyelokket.
- Highlight øyenskygge under brynene frem til globalen. (Rett under øyetbeinet er global linjen)
- Svart øyenskygge i hele global linjen (Husk å soft kantene)
- Rosa på lokket
- Svart våt eyeliner
- Svart kajal på våtkanten, både oppe og nede
- Mascara og vipper
Skal lage en ny film til helgen med en helt sinnsyk sminke! Dette var bare en kort film for å inspirere dere litt. Kanskje litt mye med den rosa sløyfen, men må jo ha det litt gøy og!

Hair Extension!

003
011

Det er mange som spør om både lengder, fester og om hair extension sliter på håret. Great Lengths sveiser vi på her på salongen. Det er helt ekte hår og kommer fra India og produseres i Italia.
Prisen variere på lengden du skal ha. Det er 100 til 150 fester til sammen og vi klipper de opp så de tilpasses håret,
til sammen 200 til 300 fester!
30 cm koster ca 5800 kr, 40 cm koster ca 8000 kr og 50 cm koster ca 9000 kr.
Vi anbefaler at du tar pauser når du bruker hair extension. Great Lengths kan sitte i håret fra 3-6 måneder. Alle mister normalt 50-150 hårstrå hver dag, og disse blir sittende i festene. Disse må børstes ut fra festene så du unngår floker i hodebunnen. Bruk naturbørste på hair extension! Noen av festene kommer til å løsne, så tar derfor vare på disse så sitter vi de på igjen på 3 ukers kontrollen. Denne kontrollen er gratis. Det er også viktig at du får en kontrakt  av frisøren så du vet at salongen er seriøs!

Jeg skal til hudpleieren i dag, blir så deilig. Må jo unne slikt i blant. Skal lage middag til min kjære når jeg kommer hjem. Tenkte å lage litt sunn middag, fersk kylling! Så må jo jeg selvfølgelig få med meg The Apprentice.
Vet dere at det er nattåpent i byn på torsdag? Jeg skal hvertfall å shoppe litt! Vi er åpent til vanlig tid, så har derfor ikke nattåpent.

Se de deilige bollene;)

018019
Terje skjemmer oss bort her på Vogue! Først kom han med Vogue kake og dagen etter kom han med 2 dosin nystekte boller rett fra ovnen! Kjempe gode! Fortsetter han slik så må jeg nødt å trene dobbelt så hardt! Har ikke så godt av det, men de var sinnsykt gode! Er det mulg å være så snill?? Tusen takk Terje!
Kjempe koselig å høre at dere liker filmene! Jeg syntes stemmen min blir vanvittig rar på film, men men.
ER DET NOEN SOM SKAL PÅ MADONNA KONSERT? En venninne av meg har 2 billetter til overs. Det er den siste konserten 30.juli, begge billettene for 1800 kr.

Spørsmål og svar!

Ble litt mye emh, ah, eeh og vifting med armene. Men jeg er faktisk ganske nervøs når jeg skal snakke foran kamera. Vil jo at dere skal få best mulig inntrykk også! Håper hvertfall dere fikk svar på spørsmålene deres.

Filmen ble jo helt rar, ser ut som en lang sjiraff!vittig det

13.jul.2009

Outfit

020
Er veldig glad i disse skoene. Kjøpte de på Sara i London i fjor. Men det er så tynn hel på de så klarer å gå på de i max en time! That's it.
I dag skal jeg på Sumo og spise middag med en ny business partner. Har startet et nytt firma med masse nye spennende prosjekter! Nevnte for et par måneder siden at det kommer masse spennende, men kan dessverre ikke avsløre noe ennå. Har holdt på med dette 7 måneder nå. Men jeg kan love dere at dere kommer til å bli kjempe glad når dere får vite hva det er! Gled dere, det gjør hvertfall jeg!
022

Solstrand!


bilde 311

bilde 312bilde 319bilde 331bilde 329
I helgen var meg og Kyrre på solstrand. Er alltid like fantastisk og komme ut der og slappe av.  Badet og spaet blir bare bedre og bedre. Det nye varme utebasenget  er jo helt luksus. Monica har spist alt for mye, må jogge i to timer i morgen!
Håper alle har hatt en nydelig helg;)
Snakkes i morgen da er det movie time, er det noe mer dere vil spørre meg om?

Skinn tights!

043


056
053

Elsker denne stilen! Rocket! Det er kanskje litt mer byn antrekk. Skinn tightsen får man kjøpt på Villa for 249 kr. Dette er en av favoritt stilene mine. Jeg kunne gått slik hver dag, men på Vogue er det litt mer classy stil.
Er det party i helgen eller er alle på ferie å slapper av med paraply drinken? Det kunne jeg tenkt meg, men jeg reiser til Solstrand. Skal bare slappe av og få masasje, det trenger jeg! Har noen vært på Solstrand? Det er jo helt nydelig, skulle ikke tro det hørte til Bergen når man er der. Føles mer ut som et eksotisk sted.
Anyway, ha en god helg alle sammen! Så snakkes vi på mandag. Kan være jeg blogger litt i morgen, men må se om jeg får tid. Love you all!
Helg!

084

Denne helgen skal jeg bare slappe av! Tenkte å trene litt og spise sundt! Trenger en slik helg i blant. Må jo lade opp til Madonna konserten også! Jeg er så heldig å ha verdens beste søster som har gitt meg både opphold og billett til Madonna konsert i bursdags gave! Gleder meg kjempe masse! Noen av dere som skal på Madonna konsert??

Etter Michael Jackson sin tragiske død må vi jo få med den store legenden Madonna. Tror det blir ganske stort siden hun aldri har vært i Norge før.
082

Bli ny dag!

034
I dag tenkte jeg å lage en SPØRSMÅLSRUNDE! Dere kan spørre meg om noe dere lurer på så skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan. Tenkte å filme svarene istedet for å skrive alt ned. Filmer svarene på mandag, så dere kan komme med spørsmål frem til det.
Har en ny ide til video blogg. For kunder som ønsker det så kan vi filme før og etter behandlingen. Både med hår og sminke. Så får dere lesere se helhets inntrykket på en "bli ny dag".

Vogue kake!

007
016017

I går fikk jeg meg en stor overraskelse! Terje hadde han med seg verdens fineste kake til meg! Han hadde lagd en egen Vogue kake for salongen min! Døds fin! Fikk nesten tårer i øynene, utrolig fint gjort av han. Tenk at han lagde en egen Vogue kake til meg! Ikke bare var den nydelig, men smakte også helt himmelsk! NAM!
Terje eier sitt eget bake firma som heter Baker Shop. Her kan man bestille kaker og desserter til alle salgs arrangementer. Hjemmesiden deres er www.bakeshop.no, anbefales! Helt fantastiske kaker! Sjekk hvor utrolig fin den var da! Jeg elsket den.
Her er et etter bildet av hvordan Terje ble på håret! Før bilde ser du øverst.029

Knall oransje!

 
Hei.  Vi hadde litt problemer med filmen, men nå er det ordnet. Tusen takk for fine kommentarer .....
Blir litt oppgitt når man legger ned så mye tid og resultatet ikke blir perfekt. Det tar litt tid å lære det nye kameraet . Men,men........Håper dere lærer noe og blir inspiret , og vi håper neste film blir perfekt

Toms!


Syntes dere stemmen min var bedre? I morgen blir det sminke video!
Toms heter skoene og du får kjøpt de på Scabal på Kløverhuset, på Vrimmel, Retro og Infinity på Lagunen.

Lyskekrone

002003

Jeg prøvde å vaske lysekronen i går. Ble litt stresset, dette gjorde ikke Monica med stil. Har dere noen forslag om hvordan jeg kan vaske lysekronene mine? Har jo en del i salongen og som trenger seg en god støv vask!

Er jeg for gammel?

068
Er jeg for gammel til å blogge? Jeg liker å blogge om mote, sminke og reklamere for salongen min. Er det noe dumt i det? Jeg prøver å vise hvordan man kan påføre sminke til både daglig bruk og fest bruk, hvordan man kan sette opp hår til forskjellige annledninger og lære til de som vil lære det! Jeg elsker å finne nye og gamle klær og sette dem sammen til noe kult! Jeg liker å inspirere dere lesere til hva man kan gjøre og gå med i en vanlig hverdag! Er man for gammel til å blogge da? Selv så blogger jeg ikke så mye om privatlivet mitt, men prøver litt pga etterspørsel om det. Hvis du syntes jeg er for gammel til å blogge, hvorfor er du innpå bloggen min da? JEG KAN JO SLUTTE Å BLOGGE?? Men hvorfor gjøre det? Jeg jo elsker dette!

Nytt videokamera!


007002
Jeg har hatt en helt fantastisk helg! Håper meg og Hege Elin får gjenta noe slik snart. Alle trenger jo seg en jente tur i blant. Gled dere til i morgen, jeg har kjøpt meg videokamera! Kan endelig snakke uten å virke full. Så i morgen blir det sminkevideo! Skal fortelle underveis akkurat hva jeg gjør, ser at mange av dere vil det. Skal også gi de beste tipsene om produkter som du kan bruke i sol og varme. 
Til deg som spurte om solbrillene så er det Dolce & Gabbana.
Har klart å knuse skjermen på mobilen min. Koster meg 3000 kr å fikse det! Noen som vet hvordan man kan fikse skjermen på Apple mobil billigere??
006

Följ min blogg med bloglovin

Mer morro i Stavanger!

024039

042

044050

037
080

086
088
090

Lørdagen startet vi dagen med en deilig frokost på en restaurant i Stavanger. Der møtte vi to kjempe snille gutter fra Moods of Norway, Frode og Christian. De er to av eierne av Moods of Norway og var noen kjempe hyggelige fyrer! Hege Elin fortalte at hun ikke hadde noen kjole å gå med, så hun fikk faktisk låne en kjole av dem! Kjolen er fra kolleksjonen som kommer i 2010 og den var helt nydelig! Jeg og kunne få låne en kjole, men de hadde bare størrelse Small:(
Vi måtte jo selvfølelig få med oss en Volleyball match når vi først var der. Det var deilig å få Syden følelse med sand mellom tærne. Det var helt sinnsyk steming på tribunen og jeg tror Brasil vant. 
Om kvelden gikk vi ut å spiste sushi på Tumbuka så gikk vi ut på Halv 12. Det var kjempe masse folk, men meg og Hege Elin klarer alltid å fikse oss så vi kom rett gjennom! Der møtte vi på guttene fra Moods of Norway igjen. Har vært så mye å gjøre og hatt det så gøy, så man glemmer rett og slett å ta bilder! Men har hatt det helt fantastisk! Må selvfølgelig tilbake neste år.

Dette var helt sinnsykt gøyt!

066065


069

071
074
Nå har jeg kommet hjem fra en helt rå helg! Har kost oss kjempe mye, vært en av de beste helgene i mitt liv! Møtte kjempe mange helt fantastiske folk! Dette er bilder fra første kveld. Første var vi ute å spiste på Halv 12 og så gikk vi videre ut på Tumbuka. Der møtte vi kjempe mange! Bl.a. John Carew, William og gutta fra Oslo, Bjørn Maaseide, Charlotte fra MTV og mange mange fler. Kjempe hyggelige folk alle sammen! Dette har vært en helt ubeskrivelig helg!
Kommer flere bilder!

Monica i Stavanger!

025
023018
Nå er Monica i Stavanger! Vi på salongen må jo selvfølgelig oppdatere dere lesere og legge ut noen bilder! Dette er et av outfitene hun har med seg. Kul kjole? Meena kjøpte den i London. Vi savner henne kjempe masse, gleder oss til hun er tilbake! Håper hun har stor koser seg i Stavanger! Dere må ha en fin dag alle sammen.

Malene Birger!

052
043
Nå er jeg i Stavanger! Er kjempe spent. Det er varmt og deilig, og temperaturen er hot hot hot! Først er det shopping, champagnen står klar og så er det ut på byn!!
Dette er outfitet jeg reiste i. Elsker toppen! Ser ut som en gammel chanel topp, men det er faktisk Guess. Og ikke minst Malene Birger vesken! Dere må ha en strålende helg!
045

My walk in closet!

002

012
Det er en del spørsmål om jeg kan ta bilder og vise huset mitt. Så i dag har jeg tatt bilde av mitt walk in closet! Var ganske hysterisk i dag, må jo få med meg alt til jeg reister! Tenkte det var en perfekt tid å ta bilde av mitt walk in closet, som jeg ikke er så stolt av siden det er så forferdelig rotete for tiden! Det pleier å være ryddig, men av og til når jeg skal på jobb så må jeg rive ut alt for å finne det perfekte plagg! Men gjør ikke alle jenter det da? Skulle kanskje hatt et enda større rom, har faktisk flere skap rundt i huset med klær i. Kjæresten min klager på at han har lite hjørne borte i kroken til klærne sine, men sånn ble det bare.

Nå skal jeg ha ferie i 3 dager, endelig!

046
What's up med Bergen? Fint vær hele tiden, dette er jo helt fantastisk! I fjor var det døds bra hele sommeren så hvis dette fortsetter tror jeg folk utsetter syden ferien til mer ut på høsten! Jeg syntes Bergen er utrolig vakker om sommeren
Ja nå reiser jeg i morgen. Blir ikke så mye blogging i løpet av helgen. Men får håpe at internett og alt er på stell til søndag så jeg kan blogge om alt sladderet som skjer i Stavanger! 
Etter jobb i dag må jeg få kjøpt meg litt stash til Stavanger! Reiser jo i morgen så må kjøpt meg en ny bikini og diverse! Så skal jeg hjem å skrubbe kroppen, må jo bli brun og fin. Kanskje litt orange. Men tror det går fint denne gang siden jeg har litt underlag fra før. See you!  

Jeg trenger en kul og sexy bikini!

bettie
Jeg trenger meg en ny bikini til Stavanger turen! Det kan godt være en badedrakt så lenge den er kul (og sexy!) Badedrakt kan man faktisk bruke til andre ting også. F.eks. som en topp med en shorts eller jeans over. Skal du på café så kan du hive en shorts over og hvis du skal på byn kan du legge til en fin denminjakke. Vil du heller være litt avslappet men samtidig stilig så kan du ta på en denimshorts mens badedrakten piffer opp looken. På stranden kan man legge til smykker og armbånd som gjør både badedrakt og bikini enda kulere. Oppmerksomheten blir også trukket litt vekk fra kroppen da. 
Viste dere at Dorthe Skappel har gitt ut en ny badedraktkolleksjon? Kolleksjonen er inspirert av pinupstil "Bettie". Syntes de er ganske stilig jeg! Hun er jo ganske flott datteren til Dorthe Skappel!
Likte den rød bikinien med frynser på! Noen som vet et sted de selger noen kule bikinier?
16271largep829532defaultdefault178x267


Marianne og Camilla!

056

052
I dag får vi endelig internett hjemme!  Da kan jeg begynne å blogge litt mer der og svare på kommentarer hele tiden!Kanskje jeg kan blogge litt mer om privat livet og, ikke bare salongen. Men det får vi se etter hvert. 
Likte dere jakken min? Kjøpte den på Sara i fjor, fant den langt inne i skapet. Tror jeg må begynne å rydde litt oftere der, har en del klær. Så en god nyhet til de som ville at jeg skulle lage en SALGSBLOGG. Jeg kommer til å lage det i løpet av august.
Lurer på hva jeg skal lage til middag i dag! Det er vanskelig å finne på noe nytt hver dag. Noen som har noe bra tips til et sunt og godt måltid? Kan ofte bli for mye av det samme. Så trenger nye forslag!
Meg og Meena var og shoppet på Mac i går. Fikk meg en ny Lip conditioner, helt fantastisk på leppene! Du får en lett og naturlig farge. Me love!
VINNEREN AV KONKURRANSEN ER MARIANNE. Siden jeg skal på ferie så er jeg i ekstra godt humør! Derfor har jeg valgt to vinnere av denne konkurransen, og den andre er CAMILLA! Det var masse fine innlegg og tips, stå på jenter! Så lover jeg at det kommer mange gode konkurranser fremover. Liker at dere tar intiativ. Send meg alt på e-post post@vogue-as.no så sender jeg i løpet av uken.
Trude, jeg har sendt premien i posten så du får det sikkert i dag eller i morgen. Håper du får godt nytte av det!
051
hits