august 2009

Salgsblogg!!

Jeg sa salgsbloggen skulle komme i slutten av august, og det gjorde den. Holder alltid det jeg lover!
Så nå jenter er det bare til å sjekke den ut! www.monicasalgsblogg.blogg.no Det kommer nye ting etterhvert, må bare hjem å grave frem et par goodiser først!
Dere må be for meg i natt, for i morgen skal jeg til tannlegen!! Skal ikke bare inn å borre, jeg skal trekke en tann! Holder på å dø av bare tanken. Jeg har sinnsyk TANNLEGE SKREKK og smarte Anders har fortalt om grusomme tannlege historier! Har du tannlege skrekk?
010015
Skinn bukse fra Cubus, gammel.
Sko BCBGMAXAZRIA
Jakke Belstaff fra Scabal.
Veske fra Zara.

Vinner av Header!!

cid5c86ed55342645569ee140355554b334aibel7347642
Header nummer 2 er vinneren av konkurransen! Den fikk flest stemmer til sammen. Gratulerer så mye! Du må sende meg all informasjon til e-posten min så sender vi premien til deg.
Jeg syntes alle headerne var kjempe fine så jeg kommer sikkert til å bruke en av de andre også etterhvert. Litt greit med variasjon i blant. Tusen takk til dere som har laget dem, alle gjorde en kjempe jobb!

Hjelp meg!

bilde 169Hei alle sammen har dere en bra søndag?
Jeg er litt bedre og har tenkt en del på om jeg skal ta ut ex mitt og farge det. Må innrømme at jeg savner det lyse håret mitt...men men det går ikke det blir så slitt. Så jeg trenger deres mening, skal jeg bli lysere eller like mørk så Meena?
bilde 004

God helg!

Jeg har feber folkens. Dere er heldig dere som bor hjemme hos mamma og pappa når dere er syk. Det er så deilig å bli litt skjemt bort. Da er det sitronbrus og kanskje en hjemmelaget pizza på menyen!
Kjøpte meg en ny pelsjakke på Bik Bok i dag. Den skal jeg krype godt inn i når jeg kommer hjem så jeg holder meg god og varm!  
Nathalie babe fyller 25 år i dag! Jeg kan dessverre ikke komme siden jeg har blitt syk. Men hun fikk en gave før i dag, det er det som teller. Gratulerer så mye med dagen snuppa!!004
Jakke Bik Bok 599 kr.
PS. HUSK OG STEM PÅ HEADER!!

Happy Birthday Michael Jackson!!

 
I dag var det over 400 dansere som danset i byn til Michael Jackson  sangen Thriller. Det var utrolig stilig å se på, og en veldig fin måte å hylle Michael sin bursdag på! Det har vist veldig stor suskess med dette i Stockholm. Her er bare en liten smake bit som vi filmet. Hele filmen kan du se på http://www.heitv.no/

Enda en header!

Jeg må bare beklage Marianna! I går nå vi la de ut så har vi gått glipp av den ene mailen! Jeg digget headeren, så her kommer nummer 6. Stem stem stem!! Igjen, beklager så mye Marianna. Kunne ikke gjøre noe med det før i dag.
Dette er alle headeren jeg har fått slik at alle har en sjanse til å vinne.  Det er helt til mandag å stemme, så Marianne du kan fortsatt vinne!
monicainvouge nr 6
33jijpi
Her er enda header. Frida denne har vi aldri fått, men nå er det fikset. Nr 7

Stem på header!

Her er noen av forslagene til header jeg har fått. Jeg syntes alle var kjempe fine., men kan kun velge en. Hvilke syntes dere jeg bør bruke? Velger vinneren på mandag, så det er bare til å stemme i vei!
header21.
cid5c86ed55342645569ee140355554b334aibel73476422.
monicaheader3.

monicainvoguepsd4.

moncapage05.


Plane black!

I dag har jeg gått for et helt plane black outfit! Luen er fra Zara, likte dere den?
Tror jeg begynner å bli litt små syk, men det går forhåpentligvis fort over! ..
Skal innrømme at jeg er ganske lei at folk fester langt ut på natten. Det er utlempen ved å bo med byn. Men, kanskje det er bare jeg som begynner å bli gammel? Så i dag skal jeg bare slappe av etter jobb, trenger  det etter i går.
(PARTYPEOPLES).(002


Ps. Jeg ser litt streng ut på bildet. Ha en strålende helg alle sammen!

BRANDOS.NO

7521b13613bHar dere vært inne på Brandos sin side? De har utrolig mange fete sko:) Irregular Choice er ett av mine favoritt merker!
Og de har Anna Sui. Dere må se nettsiden www.Brandos.noNaturlig sminke!

Dette er hva jeg syntes er naturlig hverdags sminke. Håper dere liker den.
Monica er litt redusert i dag, har vært på Yoga. Det var litt dårlig lys SORRY:)
Dere må ha en super dag alle sammen!

Jeg begynner først med å legge øyeskyggene, her valgte jeg en lett dag makeup, med  beige/brune toner.

  1. En lys champagne farge på hele lokket
  2. Brun øyeskygge på global linjen, du kan også legge den på hele lokke ,kommer an på hvilket type look du vil ha.
  3. Markere øynene med svart kajal,(over, under og inne på våt kanten)
  4. Til slutt setter på punkt vippene. Begynner alltid ytterst på øyelokket.
  5. Maskara.

How to get straight hair!Det ble musikk på denne videoen også siden jeg kan ikke snakke når jeg føner. Jeg pleier alltid å la håret blitt litt tørt før jeg begynner. Ta gjerne litt fuktighets krem i håret, men ikke for mye siden det lett kan bli fettete! Husk også varme beskyttende. Man får ikke alltid samme effekt hvis man ikke har en ordentlig børste, så det er lurt å investere i en god og litt stor rund børste.
Når håret er halvtørt så tar du rundbørsten i håret og drar den nedover mens du føner. Gjenta et par ganger til det blir rett. Dette er noe alle klarer hjemme og håret blir mye finere enn når man strekker det. Man får mye mer volum og håret legge seg fint ned. Good luck everyone!

Spinning og yoga, er jeg ikke flink??


meena 032

I går hadde jeg klubb hjemme hos meg. Hater når huset ikke er helt ferdig, men det er ikke så mye igjen nå. Jeg lagde hjemmelaget pizza, selv om jeg ikke så veldig flink. Men fusket litt med å kjøpte ferdig laget bunn. Det var en super koselig kveld! Det er alltid like hyggelig å få besøk av jentene!
I dag tidlig var jeg på spinning intervall. Deilig å starte dagen med en god treningsøkt! Skal mest sannsynlig begynne på Yoga også nå ute i Strandgaten.
Etter jobb i dag skal jeg rett til Hege Elin, my best friend! Vi skal kose oss og spise deilig mat. Enda en jentekveld, andre gang denne uken. Men det må til! Friends is one of the most important things! Hvordan pleier dere å møte vennene deres?
Vinneren av header blir lagt ut på fredag. Dere kan være med å stemme på en favoritt!meena 034

meena 025Ps: Likte dere vesken???

Klubb i dag

I går fin pusset jeg huset til langt på natt! Skal jo ha klubb i dag så da må alt se skinnende bra ut! Gleder meg til de kommer! Likte dere øredobbene mine? Jeg syntes de er knall tøffe. Kanskje de kommer på salgsbloggen en gang, who knows! Håper dere gleder dere til den kommer!
 

008006
Outfit for i dag:
 Jumpsuit fra Selected.
Jakke fra Zara.
Øredobber fra London.

Salgsblogg!

003


Nå kommer det dere har ventet på lenge, salgsbloggen! Legger den ut i løpet av neste uke. Håper dere gleder dere. Må ta og rydde gjennom tingene hjemme så jeg finner masse god saker til dere! Her bare en liten smake bit. Sko fra Zara størrelse 39, kun brukt en gang! Selger de for 600 kr, men hvis det er mange som er interesserte er det bare til å gi bud.

Yoga!

Jeg tenkte å begynne på Yoga. Har en del problemer med ryggen så tror kanskje det kunne hjulpet. Jeg vet de har Yoga på Sats men jeg vil begynne et sted hvor det er super dyktige folk. Er det noen som har noen erfaringer eller tips om hvor de har gått? Hva syntes dere om yoga? I morgen skal jeg ha klubb, så jeg må rett hjem å rydde huset i dag. Hvordan går det med headere? Jeg har fått en del allerede, kjempe fine alle sammen. Dere er grådig flinke! Kårer ikke en vinner før slutten av uken så det er bare til å sende inn flere! Gleder meg til å se resultatet!031

Skjorte: Warehouse
tights: Gina T
Sko Jessica Simpson

Bruden vår

Jeg ble utrolig fornøyd med bruden på lørdag! Ble ganske stolt når jeg våknet opp og så hun på forsiden av BA. De valgte jo noe litt uten om det vanlige, nemlig å gifte seg på Ulrikken! Utrolig stilig at de gjorde det. Hun valgte og ikke ha noe slør eller tiara på, men satte noen roser i istedet for. Ble veldig foynøyd med resultatet. Kjolen hennes var også usedvanlig vakker! Hun var på forsiden på Ba i går.014022

Phillippa

Det var mange som lurte på toppen jeg gikk med på lørdag. Jeg gikk med skinnbukse til og en svart enkel jakke. Man kan egentlig bruke mye forskjellig til den, syntes det er veldig stilig med jeans til. Men på lørdag valgte jeg skinnbukse og noen svarte Pumps. Toppen kjøpte jeg på Philippa på Nestun.002

Sjoko!

Jeg var ute en liten tur i går, var kjempe koselig. Var ute og spiste med min kjære på Steakers. Vi måtte jo også besøke det nye stedet som heter Sjoko. Var fantastisk god stemning og vi stor koste oss! Stor applaus til Sjoko! Dere kan besøke nettsiden på www.sjoko.no. Er ganske sliten for tiden, vært mye  party i det siste. Så neste helg er det Nathalie sin 25 års da, må jo feire at baben har stor dag! Etter dette blir det en lang pause.
Håper det går bra med konkurransen og jeg får mye respons. Gleder meg til å se! Håper alle har en fortreffelig søndag, be fabolous!013
012

Konkurranse - Ny Header!!

monica02007
Hei alle sammen! Jeg tenkte det var på tide å skaffe meg en ny header! Jeg så at Ulrikke hadde stor suksess med det, så jeg tenkte å lage en konkurranse. Dere kan sende meg forslag til headere på post@vogue-as.no. Den headeren jeg velger å bruke vinner en shampoo og balsam fra Sebastian! Selvfølelig kommer jeg til å legge ut en del av forslagene så kan dere få være med å stemme på hvilke jeg skal bruke.
Dere kan gjerne bruke bildene fra dette innlegg, eller andre. Disse er de nyeste og det er de som Margrethe fra Froststudio tok på photoshooten (www.froststudio.no). Det er helt opp til dere hva dere vil bruke og dere kan velge fra alle innleggene! Det er litt gøyt med nye bilder. Jeg kårer vinneren neste uke, håper på mye respons!

004

Louis Vuitton.

olvmulticolorfringebaga

pradabag

095m

Her er noen av mine favoritt vesker for tiden. Louis Vuitton, Prada og Christian Louboutin.
Hint hint til Kyrre, kanskje jeg får en til jul!  Hvilke likte dere best?

Helg!!

012

Hva planer har dere for i dag? Jeg tenkte å lage en ny video snart. Får se hva vi får tid til.  Tenkte å vise litt mer nøytral sminke og et enkelt oppsett. Nå har jo de fleste begynt på skolen igjen, så vi må jo vise litt enkle skolefrisyrer. Slik at dere kan se hot ut på skole benken! Så nå er det bare til å gjøre seg klar til hard jobbing gutter og jenter!

I dag åpner et nytt utsted ved siden av Scotch man. Tenkte meg en tur ut dit på lørdag. Må jo sjekke ut nye steder som kommer i Bergen!

Dette må Monica ha på badet!

005001
Her er noen av produktene jeg bruker,og må ha!!
Parfymer: Dolce Gabbana"the One"og Gucci" Flora". Andre parfymer jeg bruker er Marc Jacobs"Daisy", Colè, Gucci "Rush",  Zen
Noen av produktene jeg bruker til huden,Dermalogica øyekrem, fuktighetskrem og fuktighetsmaske , Eye makeup remover i fra Clinique, Skrub i fra Tromborg. Serum i fra Dr.Brandt, i.d med sol faktor 30, body butter og ett must er skylle vann til munn Listerine..

FRANCE!

057
059
046
047
France er sminken vi bruker og selger her på salongen. Det er den jeg syntes er best. Vi selger både foundation, rouge og øyenskygger. Min farge på rougen heter "Bronse". Have fun and be fabulous! Går ganske dressy kledd i dag. Alle spør om jeg kan ta vekk merke på brillene, sorry girls det er støpt på og brillene er fra Nelly. Digger de.
Outfit:
Bukse og vest fra Villa
Sko fra Anna Sui
Skjorte fra Benetton.

Coldplay

007
003
020
013
032
034
035
043
I går var jeg på Coldplay konsert. Det var en helt fantastisk opplevelse! Coldplay er jo kjent for å lage veldig bra liv, og han har endelig skjønt det. Scenen skal være akkurat slik han har laget den til. Terning kast 6!
Det hadde vært døds kult hvis Black Eyed Peas, Britney Spears eller Kayne West hadde kommet til Bergen. Da måtte Monica hatt Golden circus billetter! Meg og Hege Elin koser oss uansett hvor vi er. Møtte på Carsten og Christer, var kjempe kjekt å se de igjen! Møtte også på Fredrik som nettopp har blitt nybakt pappa. Gratulerer så Fredrik! 
Først gikk vi ut og spiste på Sumo, ynglings stedet til Monica. Det var ganske stille og rolig i går, må jo på jobb dagen etter. Jeg klarer ikke å feste for mye dagen før jobb.
Tusen takk for at vi fikk billetter til After Partyet Hilde! Du er en knupp!
Outfit:
Jumpsuit fra Scabal
Topp kjøpt i Australia
Sko fra Bianco
Jakke fra Scabal.
Caps Peak

Sminke video!

Her er enda en sminke video, håper dere får nytte av den! Jeg har forklart veldig detaljert hva jeg har gjort og snakket om ulike produkter jeg liker å bruke.

Det er kanskje litt lettere når jeg snakker på sminke videoene, men hvis jeg skal gjøre det så må det være helt stille på salongen. Så av og til blir det videoer med musikk til. Men håper dere skjønner og lærer av de selv om.

Hollywood krøller


Hollywood krøller for kort hår. Enkelt, kjapt og greit!
Det er viktig å spraye håret masse med hårspray så krøllene holder seg.
Bruk bare noen flise klemmer til å sette opp håret med og wolla du er ferdig. Bruk gjerne et speil for å se hvordan det ser ut bak.

Sminkevideo!


Hei alle sammen! Gled dere, vi skal legge ut 3 videoer i dag. To sminkevideoer og en Hollywood krøller video. Første videoen snakket jeg, men minsket den sammen og tok en sang til. Dette er pga det var for mye støy i bakgrunnen siden det er så tavelt på jobb. Men det kommer en sminkevideo til hvor jeg forklarer detaljert hva jeg gjør.
Dere spør om hva jeg bruker. Akkurat nå for tiden bruker jeg Mac sin foundation rundt øyene og Mac mineral pudder. Som sol pudder bruker jeg alltid FRANCE sitt! Jeg kan bare si en ting, jeg har brukt mange forskjellige puddre og fått kviser. Men jeg har aldri fått noen kviser av France sitt! Det er dette pudderet som gjør at jeg får den gløden i huden også. Har fått masse tilbakemeldinger fra andre som har kjøpt det over nett og de stor fornøyd! Ingenting er bedre enn det.
Kos dere med videoen, vi snakkes senere!

Gratulerer med dagen Reidun!

reidun

n7836600345777525937
I dag har Reidun bursdag!! Gratulerer så mye med dagen! Vi har kjøpt gave og ostekake til hun. Håper hun får en strålende dag! Du gjør en fantastisk jobb her på Vogue!

Grattis Hilde!

040
Gratulerer Hilde du vant konkurransen! Send meg en mail til post@vogue-as.no eller ring å bestill når du vil bestille time.
Håper alle har det bra. I dag var jeg på spinning klokken 10, det var tøft. Må nødt å komme i gang igjen, er jo helt ute av form for tiden. Gleder meg til onsdag da er det Coldplay konsert. Ser ut som det blir bra vær og!
I dag har jeg valgt å gå med hatt, elsker å gå med det. Etter jobb skal meg og Anders gå litt i butikker. Så må jeg hjem å vaske huset! I går lå jeg bare på sofaen og så på tv. Må jo nyte det mens jeg kan!
052
Outfit:
Sko - Shoe She
Strømpe bukse - H&M
Skjørt - H&M
Hatt - Zara
Jakke - Zara

Hei!

031026

 Hei hei alle sammen. Hvordan går det med dere? Tenkte å kjøre en til konkurransen snart! Da vil jeg se engasjement! Kanskje jeg gir bort TI i stedet for EN makeup time. Hvem vet. Så det er bare til å kjøre på med tips!I dag skal jeg sitte hjemme i sofakroken og se på Gossip Girl og Californiacation! Hva er deres planer for søndagen da? Her er noen bilder fra Oslo. Elsker denne grønne kjolen fra Akne. Liker når man kan bruke et klesplagg til flere ting. Selv om det er en kjole så brukte jeg den til en topp!  Topp fra AkneBukse MetJeansSko Anna Sui

Konkurranse!

012 Vinn en makeup time her på Vogue! Konkurransen går ut på å komme med det beste tipse til et antrekk til høsten! Hva syntes du er hot? Si et helt antrekk, om du vil ha genser, topp, jakke eller bukse, tights, skjørt osv. Vær kreativ og sett sammen et kult antrekk til høsten som kommer!
Hvis du ikke bor i Bergen så kan du ha makeup timen til gode hvis du komme hit en gang. 
GOOD LUCK..

Monica har klippet seg!

kkkk
030
Nå har jeg klippet meg! Syntes kort hår er litt mer passelig når jeg er frisør, men liker langt også! Når man er frisør så endrer man frisyre hele tiden. Man har alltid lyst å gjøre noe nytt. Over kan du se før og etter bilde.
Hva synes dere??

Gitar kameratene

014
019

022

032

050

054
I går var jeg på konsert med min kjære. Det var veldig koselig, selv om jeg ikke er noe særlig konsert menneske. Men må jo være med typen min! Vi traff Jannicke og Ørjan der, de rocket med foten! Ellers var det veldig stille og rolig. Jeg var ganske edru hele kvelden! Hvis jeg drikker så må jeg på toalettet hele tiden! Så det hadde blitt et lite problem.
Deilig med lørdag nå! Skal bare slappe av, er jo Coldplay konsert på onsdag! Det blir gøy. Men hvis det regner så vet jeg faktisk ikke om jeg gidd å gå! Da selger jeg billetten, eller hvem vet, kanskje jeg gir den vekk!
Det blir konkurranse senere, følg med! 
Malen, brillene kjøpte jeg på nelly.com.
Tusen takk didid. Meena er fra India. Hun er en helt fantastisk jente og gjør en kjempe god jobb! Vi har hatt det så sinnsykt gøy sammen i Oslo!
Outfit:
Jakke fra Zara
Sko Uggs fra Ebay
Jumpsuit fra Lot 333.

Endelig fredag!

058
054
050
Tenkte jeg kunne svare på spørsmålene deres på et innlegg i dag.
Marit, jeg kjøpte de lilla øredobbene på Gina Tricot.
Jeg kjøpte det brune armbåndet med mønster på Mango, og de andre på Accessories.
Hei Mona. Jeg syntes det var kjempe gøy i Oslo, men var deilig å komme hjem. Syntes åpningen var bra, veldig bra musikk.
Hei Lena. Du kan farge Great Lenghts, håret vil ikke løsne. Vi bruker dessverre ikke Wella her.
Pelsen kjøpte jeg på H&M for 200 kr i fjor.
Heihei Terje! Takk for fine komplimenter. Jeg var ikke på salongen til Jan Thomas, fikk heller ikke spist sushi. Ble mye shopping!
Ha en kjempe fin helg alle sammen!
Outfit:
Jumpsuit fra Lot 333
Toms sko.

Favoritt blogg!

36338121250075337177n600
Jeg har funnet meg en ny favoritt blogg! Hun ligger på andre plass på topp listen, vel fortjent syntes jeg!
Hun virker som en utrolig nydelig jente og har en gøy blogg. Selv om hun bare er 14 år så skriver hun kjempe masse bra som er interessant å lese. Døds søt jente! Og utrolig pen. Anbefaler dere å lese den bloggen.
www.voe.blogg.no er bloggen hennes.

Gitar Guttene!

008007
Jeg kjøpte denne kjolen på Zara, utrolig fin mokka farge. Kjøpte en jakke til også.
Kjæresten min var nettopp innom og fortalte at han hadde kjøpt billetter til Gitar Guttene! VERDENS BESTE KJÆRESTE!  Er det noen andre som skal der??
Til deg som lurte på Gina drakten min. Jeg kjøpte den i butikken. Jeg har hatt den i kofferten og gått med den i hele dag, den er fortsatt like fin. Så du trenger ikke bekymre deg for å bestille den på nett. Og ikke minst så er fargen lekker i virkeligheten.

I like Oslo, but I love Bergen!

001
004
012
014
023
035
037
064
066
067
005
Oslo Fashion Week var bra, men det var et par ting som kunne vært bedre. Musikken var hvertfall veldig bra! Som dere vet så blir jeg blakk hver gang jeg reiser til Oslo! Så det blir lenge til neste gang. Men har sagt det før og sier det igjen, Oslo har en ting Bergen ikke har. Og det er butikker. Her er et av par bildene fra turen.
Vi traff Hege Elin og Bente der nede. Alltid hyggelig å møte de! De var på innkjøping til butikken, Shoe She. 
Jeg er litt glad for å være hjemme nå, blir en stund til en ny reise. Men hvis jeg kunne hadde jeg blitt der hele uken, men Monica må jobbe. 
Skal kjøre en ny konkurranse snart. Må bare hjem å se hva jeg har først. Har så mye klær så må hjem å finne en god premie! Ellers så er det mange som lurer på salgsbloggen. Vi holder på med den nå, så skal prøve å få den ut i slutten av august. Gled dere!

Gratulerer Stian!!

n6840118576062489222
My little baby brother har bursdag i dag. Gratulerer så mye med dagen!! Håper du får en kjempe fin dag og koser deg masse! Kjempe glad i deg broren min.
Ps. Bildet er gammelt. Det er det eneste bildet jeg har av han. Må få tatt noen nye av han en dag.

Monica i Oslo!

042

047

045
Nå er Monica i Oslo. Hun og Meena har det kjempe gøy! I går var de på åpningen og på afterparty, og i dag er det moteshow. Det er mange leserer som kommer bort og hilser, kjempe koselig! 
Vi gleder oss til de er tilbake! Bildene tok vi før hun reiste. Ha en fin dag alle sammen :-)
Outfit:
Jakke - H&M
Veske - Thailand
Topp - Infinity

I love Oslo!

006
019
Sangen til videoen i går ble litt feil. I går var det veldig mye å gjøre så måtte bare velge en sang. Men men sånn går det når Monica har det travelt. Men når ting begynner å roe seg litt så lover jeg å lage en døds kul video til dere! Den blir noe helt annerledes. Etter OFW så blir det ikke noe mer reising på meg på en stund heller.
Jeg trenger meg en ny kjole! Noen som vet hvor de selger Vintage kjoler i Oslo?? Help me!
Likte dere skoene forresten? Døds stilig! Men nå må jeg gå for å rekke flyet. Bye bye! 
034

Triana sminke!


Her er sminke videoen dere har ventet på! Dette er bare en av måtene Triana har sminken sin på. Hun bruker veldig mye brunt, så finn den brun fargen som passer deg. Bruk kayal over og under øyet, våt kayal over.
1. Først foundation, spesielt over øynene så øyenskyggen holder.
2. Legg så den brune skyggen på hele globallinjen og soft alle kantene.
3. Så legger du en lys skygge på lokket og softer mellom den brune og lyse skyggen slik at du får en fin overgang.
4. Etter det tar du svart våt liner langs vippe roten over øyet. Den skal være litt tykk ytterst på lokket.
5. Til slutt flaske øyenvipper og mascara.

En veldig glad Monica:)

bilde 355bilde 353bilde 361
bilde 362
bilde 364

Ja kjæresten fikk overtalt meg. Har vært ute å kjørt vannscooter,  men det var litt bølgete så jeg ble litt redd. Men jeg fikk likevel prøve meg litt på egenhånd.  Gleder meg til vi skal utpå igjen. Anbefales på det sterkeste!!  Noen andre som har gjort noe spennende i dag ?  Eller er alle sliten og slapp etter en hard helg ?

Nå tar jeg meg en treningsøkt tror jeg.  Bye,Bye så lenge !!

LOUIS VUITTON KAKE!!!

bilde 345
Liker dere kaken som jeg gav i 30 års dag til Hege? Jeg er iallefall super fornøyd du er den beste!!.Det er Terje fra Bakershop.no som har laget den, han er bare kjempe flink. Han lager alt mulig, fotballkaker etc. sjekk nettsiden www.bakershop.no
Hva skal jeg gjøre i dag?  Kjæresten min masser om at jeg skal være med på vannnscooter.  Høres det gøy ut eller ?

Nyt dagen folkens det er sooooooool.

Suprise Suprise!

038


                                        041
Gleder meg til etter jobb, da skal jeg til Hege med overraskelsen! Vi hadde faktisk tenkt oss ut på Lost, men det ble ikke noe av. Skal bare hjem å slappe av med min kjære. Gjett hvem som fikk 10 røde roser av han i dag da! Kjempe fine. Likte dere hårbøylen min fra London? 
Sminke video kommer på mandag. Gleder meg kjempe mye til å reise på tirsdag!
God helg alle sammen, love you all!

Gratulerer!

030035

029
Gratulerer så mye med dagen Fredrikke!!  Håper hun får en kjempe fin dag!
Anders ordnet forloveren, hun ble kjempe stilig med den ene fletten. Nydelig kjole!
Jeg syntes brudebuketten til bruden var ganske spesielt, vakkert!

Vakre hjem

003024
Får en del spørsmål om jeg kan legge ut bilder av huset mitt. Her er hvertfall to bilder. Som dere kanskje har skjønt så er jeg veldig glad i gammeldags stil! Har nesten lyst å kjøpe ny sofa hele tiden! Så elsker jeg lysekroner, syntes det er døds fint. Hvis du ser på lampen så ser du at skjermen er litt gammeldags stil. Kjøpte den på Vakre Hjem og har lagt av 2 til, de er helt fantastisk! Nå gjenstår det bare et litt gammeldags slit bord som vi leiter etter.

Oslo Fashion Week!009005
Neste uke drar meg og Meena til Oslo, igjen! Tørr vi?? Denne gang er det Oslo Fashion Week. Gleder meg kjempe mye. Blir bare mer og mer fattig med denne reisingen. Hva skal jeg gå med der??

Nå er det endelig helg! Er det full fest i helgen eller skal dere bare slappe av? Dere må kose dere and behave!
Outfit i dag:
Bukse fra betroni
Jakke fra Bertoni
Bluse fra Infinity
Armbånd fra Glitter
Solbriller fra Ebay

Outfit fra i går.

004
Så denne buksen på en venninne av meg, Kristin. Syntes den var så stilig at jeg måtte kjøpe den selv! Fikk den faktisk på halv pris også!
Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre i dag. Tror jeg skal hjem å slappe av og spise indisk mat med Entourage på tv! Barndoms venninnen min Hege fyller 30 år så jeg har en liten suprise til henne! Det er alltid gøy å gi en liten suprise til gode venner.
Er blitt invitert på fest på Lost Weekend i morgen. Vet ikke helt om jeg skal gå ennå, men tror jeg må ta meg en tur. Hege Elin er jo der så da er det alltid party! Noen andre som skal på Lost Weekend??
Outfitet er fra i går, kommer et nytt innlegg senere.
Bukse fra Selected.
Skjorte fra Vila.
Sko fra Bianco.
Veksen er fra Guess.
Armbåndet er fra Mango.

Sminkevideo kommer!:-)

156154160
I dag har jeg vært og gjort masse ting! Vært oppe siden 6 i dag tidlig. Likte dere kronen min? Syntes den var døds stilig! Må si tusen takk til Anders som hjalp meg med styling og alt under fotoshooten! Tusen takk Anders :-)
Skal ha møte med jobben i dag. Er greit å ha det i blant. Men beklager til alle sammen at jeg ikke har fått laget noe sminke video ennå! Det har vært så mye på jobben og vi har mange bruder fremover! Skal prøve å få laget den i morgen eller så må dere nok vente til neste uke. Men da lover jeg at den kommer!

Hmm hva har Monica gjort for noe i dag?

097

117099
I dag har jeg vært på en helt sykt fotoshoot! Det er egentlig litt hemmelig, så har ikke lyst å legge ut noen av bildene før jeg får de av Margrethe. Dette er bare noen bilder Anders tok mens han var med meg. Var helt sinnsykt gøy og bildene ble helt annerledes enn jeg hadde forventet!! Margrethe gjør bildene på en helt annen måte enn andre fotografer så de blir noe for seg selv. Helt rå! Jeg får mange tilbud fra forskjellige fotografer, men går kun til Margrethe! Jeg vil virkelig anbefale hun, hun er døds flink! Og jenter, hvis dere skal gifte dere book i god tid i for veien til fotoshoot! Jeg har linken til siden hennes hvor dere kan gå inn hvis dere er interessert. http://www.froststudio.no/ Anbefales!!

Rachel Zoe!

Har dere sett det nye programmet med Rachel Zoe på tv3? Den damen rocker! Jeg har alltid vist hvem hun var og har alltid vært en stor fan av hun! Hun er jo helt fantastsik, og like shoppe gal som meg. Hvis dere er glad i fashion så anbefaler jeg dere å se The Rachel Zoe Project på tv3 tirsdager kl.20.30. Must must must!
I dag må jeg hjem å slappe av! Har ikke følt meg helt vel i dag så trenger å hvile litt. Hjelper alltid litt med mat og drikke, så håper jeg på litt masasje av min kjære når jeg kommer hjem!
009


001picnik010

Outfit i dag:
Jakke fra Mango
Bukse fra Mango
Hello Kitty topp fra Bik Bok
Smykke fra London
Ring fra Gina Tricot
Armbånd fra Marlene Birger

Slik kunne jeg tenkt meg å gå på Oslo Fashion Week!

para
Er det noen som vet hvor jeg får tak i en slik hatt?? Jeg reiser til Oslo neste tirsdag og har døds lyst på den! Hadde vært evig takknemlig hvis det var noen som viste det! Sjekk ut jakken også, døds stilig! Har dere sett noe lignende et sted??

Min hårfarge - Bunnfarge 8.1 - Striper minicolor 7.3 og innimellom blondor. Da får du en veldig fin stripe effekt!

redigert 56

038
016
Outfit:
Bukse - Zara
Topp - Oasis
Jakke - Selected
Hatt - H&M
Veske - Zara
Sko - Bianco
Ser at det er mange som vil at jeg skal skrive om hvor jeg shopper og slik. Må skjule det litt pga kjæresten min. Dere vet jo hvordan gutter er! De blir jo rasende hvis vi kjøper litt for mye. Men jeg skal prøve å ta bilder etter jeg har kjøpt noe og si hvor jeg har kjøpt det. Kanskje jeg lager en video hvis jeg har shoppet mye en gang!
Så det var noen som lurte på forskjellen på ulike farge metoder.
FARGE er en permanent behandling og dekker 100% grå hår. Fargen går ikke ut av håret, men vokser ut når nytt hår gror.
MINI COLOR er en lettere farge behandling. Dekker opp til 70%. Den trenger ikke så langt inn i håret og vaskes ut av håret etterhvert. Men dette kommer helt an på hår kvalitet! Den går aldri helt ut av håret.
SKYLL er en farge som holder opp til 6-8 vask. Det er mer en toning av håret. Det finnes f.eks. i shampoo for å tilsette pigmenter i håret. Denne fargen går helt ut av håret!
I løpet av uken skal jeg lage en video hvor jeg sette på vipper og en video med Triana sin sminke.

Koma!!

041
På koma i Oslo kjøpte jeg den hvite skinnjakken min. Det er en av mine favoritter i Oslo! De har alltid noe tøft når jeg kommer dit. Kjøpte ikke disse skoene, men kanskje de har de ennå når jeg skal tilbake neste uke!
Det er mange som spør om mine favoritter. Jeg kan begynne med favoritt parfyme. Jeg har to stykker som jeg elsker, DOLCE & GABBANA ONE og GUCCI RUSH! Kjempe gode parfymer begge to. Gucci Rush passer perfekt til alle anledninger og på byen.
Så har vi mine favoritt spise steder Sumo, Soho og ARTI! Hvis dere liker indisk mat så vil jeg anbefale Arti på det sterkeste! Spiser der 2 ganger i uken!  De holder til i Kong Oscars gate.
Mine favoritt utesteder er Caliba, Bocca, Feliz og Contra. Kjempe bra steder alle fire.  

Video fra Oslo!

 
Filmene blir ikke noe bra! Jeg vet ikke hvorfor de blir sånn. Men kan ikke slutte med videoblogg av den grunn.
Dere var kommet med masse tips, kjempe bra! Skal prøve å få oppfylt de fleste ønskene i løpet av uken. Må se hvor mange jeg får tatt, men det kommer.

God helg:)

006

016  

Nå er det helg, kommer til å bli skikkelig deilig å få slappet av nå. Ønsker dere alle en nydelig helg og må dere storkose dere masse masse. Jeg skal slappe av med kjæresten min hele helgen, skal bare spise herlig mat med min elskede! Har dere noen ønsker om hva jeg kunne filmet, tatt bilde av, skrevet om? Har dere noen spesielle ønsker? Jeg så dere hadde ønsker om Tone Damli Aaberge og Triana Iglesias? Men har dere noe mer, så fikser vi det.

 

God helg alle sammen. Love you all!


hits