september 2009

I have to admit, I miss the Australia weather!

kjdf
Har alle sammen en fin onsdag? Jeg gikk for et ganske avslappet antrekk i dag. Er faktisk litt trøtt og sliten. Det hadde vært utrolig deilig med en uke i syden nå. Fått litt krefter tilbake. Merker at jeg savner været i Australia. Det er så deilig og avslappende å ligge og slappe mens du hører bølgene slå inn på stranden. Spesielt når det er regnvær her hjemme i Bergen!
Tenkte å sende Meena ut på en liten shopping guide runde i morgen. Siden vinteren nærmer seg så tenkte jeg å gi et par tips om hvor dere kan finne noen hotte boblejakker eller en fin vinterkåpe. Alle trenger en varm og god jakke når kulden slår inn.

Brudemesse 1.november kl.1700

brudeweb04
Dette var en kjempe stor suksess i februar derfor må vi lage det enda større i år. Har allerede solgt over 100 billetter så dere må være fort ute. Det er kun 450 billetter som selges. Prisen er 130,- per/stk, 100,- for de som har BT kort.
De fleste har drømt om å være brud siden de var små, hvordan skal drømme kjolen se ut, hvordan skal bordesettingen være, hvordan skal brudebuketten skal se ut, hvordan skal håret bli, sminken, det perfekte brude bildet og ikke minst ringene. Det er en god del som må planlegges når man skal gifte seg, og ikke minst hvor bryllupet skal være.
Derfor skal det være mange forskjellige utstillere slik at når du kommer blir det lettere for deg og finne ut hvordan drømme dagen din kan bli. Det blir et stort show med masse fine brudekjoler og mye mer. Alt begynner å komme på plass nå, jeg kan nesten ikke vente. Gled dere!

Jeg har fått et nytt forbilde!

Jeg syntes Samsaya er helt fantastisk! Hun har en slik utstråling og en kul personlighet. Vet ikke om dere har sett intervjuet med hun, hvis ikke gjør det! Musikken hennes er helt unbelivable. You go girl!
Ingenting er bedre når norske artister klarer å gjøre det stort! Og en ting, det er ikke ofte jeg blir så fasinert.
Grådig vittig. Er det noen som følger med på X-factor? Jeg sitter faktisk og griner når folk ikke kommer videre, om de er flinke eller ikke. Jeg vil at alle skal komme videre. Selv om ikke alle kan synge eller har et talent så er det mange som klarer å sjarmere. Så jeg kunne aldri ha sittet i dommerpanelet!  
 

Tusen takk for at dere gir tips til serier! Jeg tror True Blood blir min neste serie!

kjdf 2
Hei alle sammen. I dag tenkte jeg å svare på spørsmålene deres her.
Ida Lisette, skjorten har jeg kjøpt på Bik Bok.
Initie bordet kjøpte jeg på Living.
Stine kjolen kjøpte jeg forrige uke.
Anette, du må bare komme innom. Det kommer på rundt 1500-1600 kr.
Takk Hanna. Det går fint.
Forslag til Diva antrekk. Når jeg ser for meg en Diva så tenker jeg en typisk Jennifer Lopez look. Det er en skikkelig Diva dame, alt skal være luksus. Se litt luksuriøs ut så blir du en ekte diva!
Outfit for i dag:
Sko - Bianco
Veske - Jessica
Bukse - Bertoni
Jakke - Selected
Briller - Ebay
008
Nå har jeg lagt ut et bilde av Meena med skinnjakken. Det er str Large, men som dere ser er den litt liten i størrelsen. Meena bruker Small. Alle bud gives på salgsbloggen.

Hallo, hjelp meg!

ghgh
Nå tror jeg at jeg har sett alle seriene. Har dere noen tips om nye serier jeg kan laste ned eller kjøpe i butikken? Sier takk på forhånd. Jeg syntes det er utrolig avslappende å ha en serie som jeg kan se på om søndagene. Da slapper Monica av.

Outfit på lørdag!

kjne
Jeg hadde en utrolig kveld på lørdag. Må bare skryte litt, kunne ikke fått bedre ansatte. De er perfekte!
Det ble selvfølgelig take away (indisk). Monica fusker av og til. Kvelden endte på Feliz. 
Vinneren av pelsen er kåret. Jeg gikk gjennom det personlig og syntes du Silje Iren Røbergshagen burde gå rundt i min yndlings pels! Gratulerer! Send meg en mail på post@vogue-as.no.
EIRIN THORKILDSEN jeg så at du hadde lyst på lærling plass her og vi trenger en til make up artist. Så det hadde vært toppers om du hadde kommet inn med en søknad!
Det er sikkert mange som lurer, og ja jeg har tatt på meg ex fra Sara. Btw to pakker jenter! Må det for at det skal se ekte ut.
Outfit
Kjole fra Warehouse
Veske fra Warehouse
Smykke Marlene Birger
Tights fra Bik Bok

Når Vogue gjengen er på party!

ff
jfjf
032
uten navnjj
Jeg gikk ikke kledd slik på byn! Men syntes det er utrolig deilig å gå i en litt laffy skjorte og bukse når jeg er hjemme. Tok noen bilder av huset og hvordan jeg dekket på til besøket kom. Jeg kjøpte meg en ny treskål på Til Bords, syntes den passet godt inn i min stue.  
Meg og Anders tok en dans som var veldig populær når vi gikk på barneskolen. Madeleine og Meena fikk sjokk av latter! De syntes dette var hysterisk morsomt.
Tror jeg må filme meg selv når jeg tar denne danse moven, dere må se den live!

Åh gud, jeg har skallebank i dag!!

jjjj034

Det var helt sinnsykt i går! Hadde det kjempe gøy. Alltid gøy å feste med Vogue gjengen! Det ble mye action! Skal legge ut bilder i morgen.  
Hva synes dere om Second Hand kjolen min? Alle spurte meg om hva jeg hadde tatt på meg. Men ting tar jo lengre tid her i Bergen, jeg kjøpte faktisk denne i fjor på Anne Blick House.  Har sagt det før skal dere kjøpe Second Hand eller Vintage klær anbefaler jeg dere å gå på Anne Blick House!

Håper alle har en fortreffelig søndag! Monica skal sitte hjemme å se resten av Gossip Girl!

Party tonight! I got a good feeling!


Nå har jeg laget en film med tatoveringene mine. Den første tok jeg på magen som er et kinesisk tegn for slange. Slange på kinesisk betyr fisk, og jeg er født i fiskene. Men det vittige var at jeg syntes tegnet veldig stilig, men ikke viste hva det betydde før etter på!! Mel B i Spice Girl som jeg så opp til før, hadde også en slik tatovering! Den andre har jeg bak på ryggen, som veldig mange andre også har. Det var noe jeg gikk gjennom når jeg var 20 år. Samtidig som den jeg har på ankelen som også er stjernetegnet mitt, fiskene. Så er det de to siste som jeg nettopp har tatt. Min bror og min søster sitt navn på håndleddet og hunden min Blade på fingeren.

God helg alle sammen! Jeg skal finne en verdig vinner på tirsdag om hvem som skal få min elskbare pels!
99241334982824041293930824042529953483596n
Henriette Lien sin nye tatovering! Noen syntes kanskje dette er litt to much, men jeg syntes faktisk den var litt kul!

Outfit i dag!

kkk

Jeg gleder meg sånn til senere i dag. Er litt snuffsen i nesen ennå, men det ordner seg. I dag går jeg med en lyse rosa topp fra Gina Tricot. Syntes den er utrolig stilig med armene og slik. Som dere kanskje ser så har jeg blitt brunere! Tok spray tan i går. Alle på jobben skal hjem på middag hos meg i dag. Take Away middag.. Gleder meg veldig til og endelig kunne slippe meg løs og kose meg! Slippe å tenke på jobb og bare ha det gøy.

Senere i dag kommer det en video hvor jeg skal vise tatoveringene mine. Jeg har jo tatt en del impulsive tatoveringene da jeg var ung!

Hei alle leserne mine !!

089

Jeg føler for å gjøre en god ting i dag. Tenkte å gi bort denne pelsen! Jeg er døds glad i den, men tenkte å gi den vekk til noen av dere lesere. Alt dere trenger å gjøre er og skrive navn og skole. Dere fattige studenter må jo få noe av Monica! Pelsen er ikke ekte!! Det er ikke sikkert størrelsen passer, men det er jo bare stilig hvis pelsen er litt stor. Hvis ikke kan jo du gi den vekk. Men husk, SKRIV NAVN OG SKOLE!

God helg ? Smask!

Do you like my glitter lips?

jj
Det er gøy å gjøre det litt annereldes! Kanskje litt mye glitter? Who cares. Jeg har begynt å bli litt små syk! HVA ER DET FOR NOE?? JEG SKAL JO UT I HELGEN! Jeg skal hjem å drikke masse grønn te og spise hvitløk. Så blir sikkert Monica bra igjen. Jeg må ut på lørdag! Jeg lurte på en ting? Vet noen av dere om Zara kommer til Bergen? Jeg har hørt rykter fra en kjent stemme i Oslo. Jeg er stor Zara fan så hvis dette kommer blir Monica mer blakk!
zara

Nye sko på salgsbloggen.

034
Tenkte å selge disse Bcbgmaxazria skoene. Størrelse 38.5. Bud fra 400,- Brukt en gang.
www.monicasalgsblogg.blogg.no

Vinneren av konkurranse!

Vinneren av konkurransen er Malene! Hun hadde alle svarene rett. Gratulerer så mye. Du må sende meg en mail på post@vogue-as.no.
Rett svar var 5 tatoveringer: 1 på fingeren, 1 på håndleddet, 1 på ankelen, 1 på magen og 1 på korsryggen!
Premien din er: 2 par nye sko, ikke brukt!
uten navnpicnik

Hva syntes dere om lyset?

 
Har fått et nytt lys. Hva syntes dere om det? Ser dere hva jeg gjør? Vil dere at jeg skal fortsette å filme på denne måten? Personlig syntes jeg at jeg ser ganske trøtt og forferdelig ut! Men da ser dere what makeup can do! Håper dere gir tilbake melding på hva dere liker slik at jeg vet til neste gang!
Sminke jeg brukte:
Make Up Store sin øyenskygge Brownie Microshadow .
Make Up Store glitter Choco lux 8b1
L'oreal Mascara - Double Extension
Bryn blyant-593 brown
Estee Lauder lipgloss 114 Cranberry
Franché sin rouge, Bronse. 
Vipper fra H&M.

Svart skinnjakke!

mm
Ny skinnjakke til salgs! Har nesten ikke brukt den, 2-3 ganger. Orginal pris 1599,- bud fra 650,-
Størrelse Large! Alle bud gives på www.monicasalgsblogg.blogg.no
Håper alle har en strålende dag. Det nærmere seg helg nå. Monica gleder seg som en liten unge! Skal en liten tur på byn denne helgen. Ps. Det kommer en ny sminkevideo senere i dag. Må si den er ganske bra!

Nye sko på salgsbloggen!

sko
Jeg vil bare gi dere en heads up om hva jeg ligger ut på salgsbloggen! Har nettopp lagt ut 2 par nye sko, må bli kvitt litt. Selger begge parene for 650,- til sammen! Før pris 1599,- for det første paret og 600,- for det andre paret. Str 38 på begge. (www.monicasalgsblogg.blogg.no)
Senere i dag skal jeg legge ut en døds hot skinnjakke! Gled dere.

Christmas time!

m
mg
Jeg syntes det er kult med forskjellige øredobber. Hehe jeg kjøpte disse kulene på Gina Tricot i Oslo. De er jo kule men jeg ser ut som et juletre med de. Vet ikke helt jeg, hva syntes dere? Det andre paret er fra London.
I dag skal jeg i middagsbesøk. Kyrre sin onkel og tante har sølv bryllup så det blir litt rødvin og deilig mat. Det er jo koselig å gå i familiebesøk, må jo det også av og til!
Har hatt en liten skjønnhetsdag på salongen. Har egentlig fri på tirsdager så i dag har jeg fått farget håret og pleiet meg litt. Mange spør om hvilke farge jeg bruker. I bunnen bruker jeg farge, 7.1 (6%) så tok jeg noen lyse striper i. Tonet hele håret med 9.36, brukte 1.9%, da får du en fin blankhet i håret.
Jeg glemte å si det, på lørdag så jeg en ganske kul film. Dere har sikkert sett den, The Fast and The Furious. Lenge siden jeg har sett en så bra film og den står til all forventing. Ps. det er ganske hotte gutter der jenter, det er jo lov å drømme seg vekk! Anbefales på det sterkeste. Syntes kanskje dette er den beste av de.

Slettvoll


j

lo

k
Kjøpe noe fint til huset ditt? Jeg syntes det er utrolig viktig å føle seg vel på hjemmefronten. Det er jo mye man kan gjøre. Jeg har jo veldig mye gammelt hjemme hos meg. Syntes gammeldags stil er døds stilig! Slettvoll har sinnsykt mye fint. Dessverre er det litt dyrt. Men det går jo an å spare til en ting og sette det sammen med noe annet nytt. Selv syntes jeg de hornene på øverste bilde hadde passet veldig bra hjemme hos meg!

Min e-post adresse: post@vogue-as.no

uten navn
Angående salgsbloggen alle sammen. Jeg vil kun ha seriøse kjøpere! Hvis dere byr og får vite at dere har vunnet bud runden så må dere sende meg en mail på post@vogue-as.no. Husk at frakt kommer i tillegg!! Kjøpet står som oftest i 4 dager slik at folk får sjanse til å by så sjekk innom hvis du har bydd på noe.
Hvordan går det med konkurransen? Ser at folk sliter litt. Jeg kan røpe en ting, jeg har 5 tatoveringer. Men dere må gjette hvor jeg har de! Alle svarene må komme på konkurranse innlegget, lykke til!
Skinnjakke fra Bik Bok.

Volum!!


Det er mange som bruker Dust It salt for å få volum i håret. Jeg syntes ikke det er så veldig bra og håret blir ekkelt! Jeg anbefaler DFI hårspray på det sterkeste! Du får kjempe bra volum og det holder!

Et tips folkens, lykke til!


Her er et lite tips om hvor jeg har EN av mine tatoveringer. Jeg sier ikke hvor og sier ikke hvor mange, det skal dere gjette. Lykke til alle sammen! Ha en strålende søndag. Smask Monica

KONKURRANSE!

015
I dag er det ny konkurranse som lovet! Premien er big big big, men en overraskelse.
Denne gang går konkurransen ut på å gjette riktig svar! Spørsmålet er, hvor mange tatoveringer har jeg og hvor på kroppen har jeg de? Jeg har lagt ut et innlegg før hvor jeg har sagt litt om tatoveringene mine. Så nå blir det spennende å se hva dere vet! Vinneren trekkes på torsdag.
PS. I morgen kommer en video med et lite hint hvor jeg har en eller to tatoveringer, så følg med!

Skinnjakker!

Skinnjakke er døds hot for tiden! Både korte, lange, brune og svarte. Her er et par hotte tips om hvor dere kan finne både skinnjakker med en lav pris og med høy pris.

1
1. Kort grå skinnjakke fra B-young 799.95,- og 2. Kort svart skinnjakke fra B-young 499.95,-

2
1. Svart skinnjakke fra B-young 499.95,- og 2. Brun skinnjakke fra B-young 1925,-

034
Veldig kort svart skinnjakke fra B-young 299,-

3
1. Svart skinnjakke fra H&M 299,- og 2. Svart vest i skinn fra H&M 399,-

4
1. Brun skinnjakke fra Retro 2500,- og 2. Svart skinnjakke fra Retro 2200,-

Døds deilig eplekake, dette kan du Heidi!

ll
m
Nå er det endelig helg folkens! Jeg var på Lagunen i dag. Kjøpte en ny seng til Blade, stor og deilig! Han har jo en skinnsofa hjemme, men det er viktig at han har det komfortabelt når han er med meg på jobb også!
Nå har jeg nettopp vært i besøk hos min søster. Det var kjempe koselig, alltid kjekt å hilse på familien igjen. Heidi lagde kjempe deilig mat, hun er mye flinkere enn meg. Fikk også en herlig eplekake til dessert. Det er noe Heidi virkelig kan! Er jo lov å unne seg litt god saker når man er i besøk. Vi har hvertfall kost oss masse!
Dere må ha en fin fredagskveld alle sammen! Gled dere til konkurransen i morgen. Smask fra Monica.

Hotte vesker!

Her er masse tips om hvor dere kan finne hotte vesker I DAG! Både billige og dyre. De dyre kan jo dere ønske dere til en spesiell annledning eller noe. Her er hvertfall et stort utvalg fra forskjellige butikker.

003
Marc Jacobs veske fra Vincci 5798,- Dette er høstens nyeste M J veske! Døds stilig.

005
Svart Marc Jacobs veske fra Vincci 5798,-

007
Brun Marc Jacobs veske fra Vincci 5498,-

011
Dolce & Gabbana veske fra Vincci 9298,- (Den store)

017
Liten Dolce & Gabbana veske fra Vincci 5598,-

021
Sendra slangeskinn veske fra Scabal på Kløverhuset 9000,-

033
Knall rosa Moncler vest fra Scabal 3000,- Jeg måtte bare ta denne med også! Den er døds stilig!

037
Svart clutch veske fra Warehouse London på Xhibithion 349,-

041
Sølv Clutch veske fra Wearhouse London 349,-

043
Svart Clutch veske med paljetter fra Warehouse London 449,-

046
Blå veske fra Warehouse London 549,-

049
Sebra mønstret Clutch veske fra Warehouse London 399,-

050
Sølv Clutch veske med slangeskinn fra Warehouse London 299,-

051
Svart og gull Clutch veske fra Wearhouse London 299,-

HAPPY BIRTHDAY!

I dag har min kjære søster bursdag! Må jo gratulerer henne med dagen. Skal i besøk til henne senere i kveld. Håper hun har bakt masse kaker til meg! Gleder meg til å gi henne gaven fra meg, Kyrre og Blade. Du må ha en kjempe fin dag. Jeg er utrolig glad i deg!! HAPPY BIRTHDAY SIS! 
Kiss kiss from your little sis!
uten navn

Dranella!!

p
kfdkf
Dette er faktisk en kjole. Jeg kjøpte den for 4 år siden i Stavanger. Dranella er merke og det er fra en dansk designer. Liker den kjempe godt. Men vet dere hva, jeg fikk farge på den i dag!:( Det er ulempen med å være frisør, klærne dine blir ødelagt.
I helgen skjer det mye i Bergen by. På lørdag er det moteshow på Contra. Noen som skal dit?
Hvordan går det med leserne mine da, har alle det bra?
013


HOT TIPS JENTER PÅ LINDEX HAR DE FAKE SINNBUKSE TIL 299KR SITTER SOM ET SKUDD!

Favoritter!


Her er 4 av mine favoritt lipglosser!
Gentle Coarl fra Mac, Love Alert fra Mac, Love red fra Franché og SL7 fra Shiseido sin. Som dere ser så skal vi begynne å ta in Franché lipgloss. Knall rød! Det er den jeg brukte på bildene i går. Døds god på leppene!

Should I go blonde again?

044
042
Jeg syntes denne jakken er kjempe stilig. Men jeg tenkte å selge den til en av dere! Jeg liker den døds godt men jeg har så mange jakker at jeg må nødt. Kjøpte den for 2900,- men bud begynner på 800,- Alle bud gives på salgsbloggen!
Syntes dere at jeg burde bli blond igjen? Jeg har bare parykk på meg her! Men nå ser dere hvor stor forandring bare en hår frisyre kan gjøre! Jeg syntes det er gøy med litt forandringer i blant.
I dag skal vi ha møte angående Brudeshowet. Det er masse planlegging som må til for at det skal bli helt perfekt!

VINNEREN AV KONKURRANSEN!


Nå er vinneren kåret! Gratulerer til ELISABETH fra Asker! Vi sender deg en mail på e-posten din slik at vi kan få adressen og det vi trenger.
Premien er en kjole fra Zara med et belte fra Gina Tricot! Alt sammen er helt nytt. På filmen kan du se hvordan det ser ut.

Av og til kan Monica også bli sint!

 
Jeg var hos tannlegen og trakk enda en tann i dag! Laget en video til dere denne gang også, men kunne ikke snakke pga bedøvelsen. Men det kommer en kul sminke video snart! 
Krøllene lager jeg med varmruller. Vi selger det her på salongen for 1100 kr. Varm de i ca 30 min før du begynner og ha de i håret i 30 min. Bruk hårspray både før og etter for at krøllene skal holde best mulig.

Men HVA ER DETTE FOR NOE? Når jeg går inn for å lese hvem som leser bloggen min på konkurransen så møter jeg på dette? Du kunne hvertfall lagt det inn på et annet innlegg, løk!


"14.sep.2009 kl.19:32
Vel, siden du spurte svarer jeg ærlig: Å kikke innom denne bloggen er en guilty pleasure, men minus pleasure-delen. Det er litt som å se på en bilulykke - man vil ikke se, men klarer ikke å se vekk. Det er slitsomt å lese på grunn av dårlig språk og layout, kjipe videoer og ingen inspirasjon å hente, for min del. Men at andre liker det er bare bra :)"


Jeg bryr meg ikke om slike kommentarer. Om jeg er feit, kler meg dårlig, stygge bein, stygg nese, operasjoner osv. I couldn't care less. 
Men å si at det ser ut som en bilulykke? Meld deg på Dr.Phill showet, snakkes!

Dagens tips

llllø
uten navn
Kjøpte dette beltet på Gina Tricot! Utrolig kult, kun 129 kr. Kjøpte et i brunt de har svart og! Jeg digget det. Hva syntes dere? Det er begynt å bli inn med store belter igjen så det er bare til å løpe og kjøpe! Jeg kjøpte det i dag så de har fortsatt!
I dag skal meg og Madeleine på spinning igjen. Denne gang blir det hard spinning med Petter! Det var jo egentlig det vi skulle forrige gang, men da var ikke Petter der. Så vi prøver igjen! Jeg gleder meg, det skal bli deilig å få en hard treningsøkt! Kos dere klem

Jeg vet jeg ikke er perfekt, men det er så tett på at det skremmer!

på
Jeg fikk denne kjøleskap magneten av min tante! Var den ikke vittig?? Jeg holdt på å le meg ihjel når jeg fikk den. Den skulle jeg gått med rundt halsen hele tiden.
HUSK KONKURRANSEN JENTER! Gled dere til premien, det er døds kult! Så nå må dere kjøre på med å skrive inn navn og sted!

KONKURRANSE!

bilde 002

Jeg lurer på hvem som leser bloggen min, så alt du trenger å gjøre er og skrive navne ditt og hvor i landet du bor!!!
PREMIEN ER EN OVERRASKELSE..(Det er noe du kan bruke til fest) Vinneren blir trukket på onsdag!
Ps:Skriv e-post addressen din.
SMASK.

Franché Sea Mist is a must!


Jeg tenkte å vise dere denne før og etter makeup sprayen fra Franché Sea Mist kr 395. Den innholder vitamin C og er kjempe bra for huden! Den gir både fuktighet og holder på sminken. Den er et must i vesken på en lang dag!
Vi selger den her på Salongen og hvis du vil ha den så kan vi også sende den i posten. Da sender du meg en mail på post@vogue-as.no

Til Bords

Nå er det endelig lørdag.
Et lite tips! Hvis dere trenger noen nye ting til huset så må dere gå på Til Bords som ligger i Olav Kyrres Gate. De har 30-50% på alt der! Jeg var der og fant meg en god del godsaker. Så hvis dere trenger noe hotte ting til huset så ta veien dit!
Ryggspesialisten min er på ferie, og det merker Monica ganske godt! Kom tilbake! Skal se om min kjære gidd å gi meg et par tak, men han er grådig grinete på det der. Syntes vi jenter burde få ryggmasasje hver kveld, ikke sant?

Veske:Shoe She
Topp:London
Bukse Selected
Jakke Malene Birger
lllzooooommm

Friis & Company bag!

jjjj


uten navn
Veske til salgs. Kjøpte denne på Friis & Company. Orginal pris 1000 kr, bud 500,- Jeg syntes den er døds kul, men jeg har så mange vesker! Må selge et par stykker.
Nå er jo det helg igjen folkens, døds deilig. Er det party all night long eller er det film og smågodt i helgen? På meg igjen er det stille og rolig i helgen. Det frister ikke så veldig å gå ut når det er slik vær. Da syntes jeg det er bedre å sitte inne og kose meg med film og litt små godt.

Philippa K!

jj
Syntes det er på tide å vise noen hotte plagg som er kommet inn på Philippa K butikken i Bergen.
Leather Biker Jacket 6000,-
Mohair Jacquard Cardi 3200,-
Jeg tenkte at jeg kunne begynne å legge ut tips om hotte nyheter i butikkene! Hvis dere vil at jeg skal forsette med det så må dere bare gi meg en lyd.

Leopard er så inn!

007
hh
Fargene og alt er døds fint kombinert sammen. Jeg fant denne jakken hjemme i skapet. Kjøpte den på Oasis for 3 år siden. Det er utrolig hva du finner i skapet  hvis du virkelig leiter.
Likte dere sløyen jeg hadde på meg? Jeg holder på med innkjøp til brudeshowet. Det er så sinnsykt mye forberedelser før det begynner. Men det er utrolig gøy også! Håper dere gleder dere!
Må bare si en ting. Jeg er helt ny når det gjelder salgsbloggen. Ser at folk byr etter at jeg har sagt ja til andre. Så nå kommer tingene til å ligge i kanskje 3-4 dager før jeg utgir hvem som har vunnet budrunden. Dette er pga jeg har fått en del mail fra folk som er skuffet siden de ikke har fått sjangs til å gi bud før jeg har solgt. Slik at dere er forberedt på at vinneren ikke blir utgitt før etter 3-4 dager.
Jeg fikk en ny header på mail i dag. Syntes den var utrolig fin, fargene og alt passet perfekt. Syntes ikke dere?? Tusen takk Heidi!

Blomsterpikene mine

lblittleflowergirl
Krise! Jeg vet ikke om blomsterpikene mine fra brudeshowet i fjor ser på bloggen min. Men hvis dere gjør ring meg! Det er viktig, jeg trenger dere!

Lady Gaga!

fp3576475angladygagavirgin090909

uten navn


Lady Gage er en rå dame! Hun har en døds kul klesstil, men ganske spesiell forhold til andre!  Ikke minst så kan hun både synge og danse. Musikk videoene hennes er alltid like bra.

Jessica Simpson og Buffalo sko

038042
Nye sko på salgsbloggen! Jeg selger disse Jessica Simpson og Buffalo skoene.
Jessica Simpson sko (øverste) bud fra 350,-, orginal pris 800,-.
Buffalo skoene (nederste) er kun brukt en gang. Orginal pris 800,- bud fra 300,-
Alle bud gives på salgsbloggen - www.monicasalgsblogg.blogg.no.

Ny header

monicafarge
Har lagt ut en ny header. Folk syntes det så så trist ut med den andre jeg hadde pga så mørke farger. Så prøver ut denne en liten stund. Liker å variere litt, så kommer sikkert til å bytte igjen etterhvert!

Vintage!

030
001
022
Nå er det Vintage stil som er inn! Selv så elsker jeg Vintage! Syntes det er så stilig å mikse sammen Vintage klær med nye klær! Spesielt accessories! Sitte man sammen Vintage og accessories blir det alltid en hit! Hvis dere følger med på Rachel Zoe sitt show så har hun masse tips. Hun går jo nesten kun i Vintage klær. Det dumme her i Bergen er at det bare er en butikk som har Vintage klær, og det er Ane Blich House (http://www.aneblichhouse.no/) Jeg var der i går og fant meg masse god saker!
I januar skal meg og min min bestevenninne Hege Elin mest sannsynlig til London og da skal jeg i ALLE Vintage butikkene der nede! I London har de det beste utvalge når det kommer til Vintage klær. Skal gjøre mye research før jeg drar. Mine gode lesere må jo også bare komme med noen hotte tips til butikker i London! Må bare si at jeg sitter veldig stor pris på når dere kommer med tips her på bloggen. For eksempel tipset om krem mot strekkmerker, fantastisk at du deler det med andre! Jeg har jo det ganske travelt her på jobb så får ikke sagt godt nok takk. Men jeg syntes det er veldig bra at dere kommer med tips til andre også. Så fortsett med det!
Matros jakken jeg har på meg kjøpte jeg på Koma i Oslo. Har fått veldig mye skryt over den!
Det nye hotte jenter er sko med veldig tjukk hæl. Jeg er ikke helt der ennå, men syntes disse skoene var fantastiske! Outfit for dagen:
Sko Nova
Jakke Vintage

Net-a-porter

036048

47119oul
Som alle vet så elsker jeg buksedrakter! Det er så deilig og komfortabelt å gå med og samtidig stilig! Fant en døds kul buksedrakt i dag på www.net-a-porter.com, nederste bilde. 
I dag er jeg oppe hos en venninne, Jannicke og koser meg. Skal spise deilig hjemmelaget pizza og slappe av. Fyfy, men må jo det når jeg er i besøk. Men ingen sjokolade og snop! Som dere har merket så er jo det helt forferdelig vær i Bergen! Frister ikke mye å gå ute da.  
Spinningen på Elixia var veldig bra. Meg og Madeleine hadde en god treningsøkt! Men Petter var ikke der så havnet litt på en bom! Så vi må prøve igjen neste mandag. Ha en fin dag alle sammen!

Buksedrakt!

069
055
Siden det var mye respons så selger jeg buksedrakten! Har fått bud på 900 kr, så hvis du er interessert må du gi en lyd! Den ligger på salgsbloggen, så setter pris på å få alle budene der. Det er str M.
Kommer det ikke flere bud innen i morgen så er den din Maya!
www.monicasalgsblogg.blogg.no

Sex and the City 2!!

Nå kommer det Sex and the City 2! Herregud så jeg gleder meg! Jeg fant nettopp ut av det, henger kanskje litt etter. Den første filmen deres var jo en stor hit! Har alle sesongene hjemme som jeg har sett flere ganger. Ingenting er bedre enn å følge disse 4 jentene i Manhatten med Manolo Blahnik sko, hotte designerklær og intriger! Don't you just love Samantha! Den damen er helt rå, jeg digger henne! Gleder meg enormt til filmen kommer, gjør ikke dere??
Her er en liten smakebit fra filminnspillingen!
350satcfilmingxp468x460

Spinning time!

004
009
Enda en skinnjakke til salgs! Gå inn på salgsbloggen www.monicasalgsblogg.blogg.no Gi helst alle budene på salgsbloggen. Jeg vurderer å selge denne buksedrakten også. Det er silke og den koster egentlig 2600 kr. Jeg selger den for 900,-. Jeg syntes den er rå stilig, men har så mange. Størrelse M! Hvis det ikke er så mange som er interessert så legge jeg den ikke ut.
I dag skal meg og Madeleine prøve en spinning time på Elixia. Det er Petter som har timen, han er helt rå på spinning! Så må få prøve ut en av timene hans. Hvis ikke dere har prøvd de så anbefaler jeg det på det sterkeste! Du kjenner virkelig at du trener!

Jimmy Choo!

Jimmy Choos kommer til H&M!! H&M har startet et nytt designersamarbeid som kommer 14.november. De skal både ha klær til dame og herre, accessories og glamorøse sko! Men det er ikke alle H&M som skal få Jimmy Choo. 15.oktober kommer det ut hvilke butikker som kommer til å føre dette merket. Jeg håper virkelig de får det til Bergen! Blir helt rått hvis det kommer hit. Da blir det første man til mølla!
www.hm.com
jimmychoo007jimmychooadcampaignanouckleper

Galleri utstilling

002

009
I går var jeg og min kjære på galleri utstilling. Det var masse flotte bilder der! De var ganske dyre, men jeg finner jo alltid noe som faller i smak! Jeg har ikke så veldig peiling på bilde kunst.
 Ellers syntes jeg det er veldig deilig å slappe av på en søndag. Det er ingen som har turt å bryte seg inn hos Monica igjen! Heldigvis for det. Dere må ha en fortreffelig søndag alle sammen.

Er det mulig?!

016
013
062
Jeg tror det kommer til å klikke for meg hvis det skjer igjen! Hvem tror du stod uten for døren halv 5 om morningen når Monica prøver å få skjønnhetssøvnen sin? Det var en som prøvde å bryte seg inn ved å riste på døren! Hvor dum går det an å bli? Merket tydelig at det var en narkoman. Kjæresten min kledde på seg og kjørte etter han. Han fikk tak i han og ringte politiet, men han fikk seg unna! Utrolig irriterende!! Skal man ikke få sove fred her i Bergen by? Er det mulig å være så respektløs? Nå blir det full alarm med sensor over alt! Hvis noen prøver seg igjen kommer det til å hyle over hele Bergen. Hunden min pleier å bjeffe på alle og alt, men når dette skjedde så lå han bare å snorket!!
I dag skal jeg på kunst utstilling. Håper jeg får sove godt i helgen uten at noen prøver å bryte seg inn! God helg alle sammen. Kos dere mens det er fint vær i Bergen! Syntes dette outfitet passet med både briller med blankt glass og vanlige solbriller. Be fabulous.
Outfit:
Kjole fra Wearhouse.
Veske Louis Vuitton
Jakke Marlene Birger
Hårbøyle fra Glitter
Briller fra Ebay
Briller med blankt glass fra Nelly.com
024

The 80's!


The 80's is back!!
1. Foundation i fjeset, spesielt ved øynene.
2. Knall rosa øyenskygge på hele øyelokket.
3. Soft kantene.
4. Våt liner oppå øyet.
5. Eyeliner på våtkanten både oppe og nede.
6. Litt svart øyenskygge under øynene for å få mer intens look.
7. Siste finish med rouge (bruk gjerne litt rosa rouge til denne looken), mascara og lipgloss!

Hansker!

034033

024
Sjekk jakken jeg har på meg! Herregud den er så lekker. Det begynner å bli litt inn igjen med puff armer. Syntes det er utrolig stilig! Hanskene er fra Phillippa, fikk de til 30 års dagen min. Jeg forguder de! Nå når vinteren kommer er jo det på tide å ta frem hanskene igjen. Jeg elsker jo hansker, har tusenvis hjemme. Er det noen som vet hvor jeg kan finne noen hansker med litt pusete pels på??
Nå er det helg, det blir deilig. Skal holde det jeg sa om og ikke drikke og feste så mye fremover. Så i helgen skal jeg bare slappe av. Har forresten følgt med på The Hills, har sett alle 4 sesongene nå! Men helt seriøst SPENCER!! Han er jo sprengt. Jeg forstår virkelig ikke hvordan det er mulig å være så DUM. Er dere ikke enig?
Men over til en annen ting. Det er mange som spør om det er lærling plass her. Svaret er ja, vi har tenkt å få en ny lærling her. Syntes det er greit å få mange kandidater som jeg kan velge mellom, så det er bare til å komme inn med en søknad!

Skinnjakke!

014

011
Har lagt ut enda en ting på salgsbloggen nå! Ryddet litt hjemme så fant jeg denne skinnjakken! Har hatt den i nesten 2 år, og kun brukt den 2 ganger. Syntes den er døds tøff, men jeg har så mange så jeg tenkte jeg kunne selge den til dere. Det er ekte skinn, men det mangler en knapp på den ene lommen. Sjekk det ut på www.monicasalgsblogg.blogg.no!

Outfit!

045014
Har lagt ut noen nye sko og noen nørdebriller på salgsbloggen (www.monicasalgsblogg.blogg.no) I morgen kommer det to skinnjakker så det er bare til å følge med!
Syntes denne fake pelsen er døds kul! Kjøpte den på Benetton for 2 år siden. Jeg vet det er mange av dere som vil kjøpe noen av pels jakkene mine. Men dessverre jeg er sinnsykt glad i de og mange har jeg kjøpt i London. Håper vinteren kommer snart, så jeg kan begynne å bruke de. Er fortsatt litt varmt ennå. Pels jakker er noe av samle objektene mine, fake pelsjakker altså!
Snart vil Vogue sin nettside være klar. Her kan dere kjøpte alle våre produkter, både av sminke, shampoo, utstyr osv.  
Outfit:
Sko - Din Sko
Topp - Bik Bok
Briller - Ebay

Marc Jacobs!

Marc Jacobs er en av mine favoritt designere. Jeg er elsker solbrillene hans. Detter er et bilde fra en av hans nye høst kolleksjoner. Veskene som han designer er helt fantastiske. Han er også designer for Louis Vuitton. Victoria Beckham som er hans ikon, er også veldig stor fan av han! Han er, har alltid vært og kommer alltid til å være min største favoritt designer!
marcmarcjacobs300x400
marcjacobsthekidelasticquiltedframehandbag

Brudeshow 1.november!!

028
025
GLED DERE ALLE SAMMEN, 1.NOVEMBER BLIR DET BRUDESHOW!!
Jeg har vært på en liten shopping. Kjøpte meg disse svarte støvlettene med frynser, på Din Sko! Som dere kanskje har skjønt så digger jeg frynser! Cardiganen kjøpte jeg på Gina Tricot, kun 299 kr! Fant den faktisk i Costume, finner alltid klær der. Noe som er veldig bra med Gina Tricot er at det de reklamerer for i blader har de i butikken samtidig. Stor applaus til de for det! Sorry, men H&M er helt elendig når det gjelder slike ting. De har aldri varene i butikken når man ser de i bladet, de kommer flere dager/uker senere.
Har lagt ut noe mer på salgsbloggen, kommer mer i løpet av uken! Så det er bare til å følge med.
Outfit i dag:
Bukse fra Selected .
Cardigan fra Gina Tricot .
Sko fra Din Sko 
Briller Ebay

Costume!

033
Alle burde abonnere på Costume! Det gjør jeg. De har utrolig mye kult og alltid alt innen mote og trend. Det er et helt fantastisk blad, jeg elsker å lese det. It's a must have!!

Nå er det lårhøye støvletter som er inn!

emanuel ungaroalexander mcqueenAlexander McQueenkr 8332


Emanuel Ungaro kr 8000
Suede stretch thigh-high
jimmy chooJimmy Choo 9069kr


Super hot lårhøye støvletter var å se flere steder på catwalken i høst . Du kan bruke de til det meste tights, løse shortser og haremsbukser. Du finner alt på www.Net-A-PORTER.com

Krøller med rettetang!

Ser ganske sur på filmen, men jeg hadde nettopp vært å trekt en tann! Jeg har jo tannlege skrekk til tusen. Skulle egentlig ikke på jobb, men må jo alltid ta meg en tur innom Vogue. Måtte jo lage en film til dere lesere også. Så jeg satt og koste meg med en smoothie mens Meena krøllet håret mitt. Hadde forferdelig vondt!
Jeg ville bare vise til dere at man kan faktisk bruke en rettetang til andre ting enn bare til å rette håret! Det er veldig enkelt og man får brukt rettetangen til andre ting. Husk varmebeskyttende jenter, og lykke til!
Må bare få si, jeg elsket hårbøylen. Kjøpte den på Glitter!
hits