oktober 2009

Løøøøørdag!

043
051
048I dag skal jeg i 30 års dag til Trude. Skal kjøre så det blir ingen alkohol på meg. Kanskje jeg tar meg et lite glass rød vin. Må ta det litt rolig før den store Brude dagen, må være i god form da. Det kribler i magen jeg gleder meg sånn. Må tidlig opp på søndag, 7-8 tiden. Det er masse som skal ordnes til. Modellene og alt må bli helt perfekt til Brudeshowet. 
For de som ennå ikke har fått det med seg så har vi Brudemesse her på Hotell Norge. Her blir det motevisning med masse forskjellige bryllupskjoler, brudeoppsett, sminke og masse mer. Det blir også utstillere som skal vise deg tips til hvordan du kan ha bryllupet ditt. Dette er på søndag 1.november 2009 og starter kl. 17.00. Billetter koster 130,- og 100,- for de som har BT kort. Velkommen! God helg alle sammen.

Gratulerer Trude!

trude
I dag har min kjære Trude bursdag. Gratulerer så mye med 30 års dagen! Håper du får en kjempe fin dag!

KONKURRANSE!

007
026
Jeg var hjemme hos min mor og far og ryddet litt gjennom tingene mine i går, eller mamma ryddet. Hun fant masse! Blant annet disse to toppene fra Bik Bok og Vero Moda. De er aldri brukt før, merkelappen er på ennå. Så jeg tenkte å kjøre en ny konkurranse. Vinneren vinner disse to toppene. Alt du trenger å gjøre er å fortelle meg hvor jeg har kjøpt solbrillene jeg har på meg. Ikke hvilke merke de er, men hvilke butikk de er kjøpt på.
Vinneren kåres på mandag.
topper

Ny ting på salgsbloggen.

079
435347fabulousbeigeasymhemlinedlongtrenchc
Jeg skal selge denne drakten, den er fra Lot333. Er super glad i den, men jeg har faktisk kjøpt meg en til. Som dere sikkert vet så er jeg veldig glad i shopping. Så jeg tenkte å selge denne til en av dere, det er jo ikke alle som har mulighet til å handle på Lot333. Bud fra 1000,- orginal pris 2900,- Størrelse Small.
VINNER! Gratulerer Mariann, du vant budrunden på genseren. Send meg en mail på post@vogue-as.no.

Lyst på ny shampoo????

006 Vi kjører Ebay special price i Monica style.
Det vil si at det blir budrunde på shampooen. Budet begynner på 20kr og skal øke med 20kr hver gang du gir bud. Bud runden stopper på onsdag. Hver dag skal jeg oppdatere dere hva budet ligger på.

Nå er trenchcoaten ett av våre viktigste moteplagg. ...

tranchh 010tranchh 075
Trenchcoat varer evig, I sin tid uniform for soldatene under 1. verdenskrig.
Den gode gamle trenchcoaten har en mye sprekere historie enn de fleste andre moteplagg. Bak frakken står det eksklusive engelske merket Burberry, som ble grunnlagt i 1856 og åpnet butikk. Så mottok firmaet en bestilling fra hæren på en ny uniform for britiske offiser, og trenchcoaten så dagens lys!!

Begge mine er fra Zara, alle burde ha en Trenchcoat....

tranchh 034079Her en av mine favoritter Calvin klein den finner du på www.shopbop.com


Til alle mine fattige studenter!!!

kakakaka 007
Det er vareprøve lagerutsalg på Fanatorget. De har varer fra Jack & Jones, Selected, Vera Moda,Vila, Blend, Psycho, Park og mange flere. Et godt tips for både gutter og jenter. Dere ønsket jo tips om slike ting, desverre blir det kun for bergensere denne gang.

Vareprøvesalg denne gang på Fanatorget. Starter torsdag 29\10 fra 14 til 20 det samme fredag 30\10 og lørdag 12 til 18.

Heitv

I dag skal vi begynne med de proffe sminke videoene. Det blir litt skummelt siden jeg er vant til å stå aleine. Men det blir jo enklere for dere hjemme når dere får det skikkelig ordentlig laget. Jeg gleder meg hvertfall veldig, håper dere også gjør det. Vi skal lage alt fra naturlig sminke til drastisk sminke, ulike hår frisyrer både enkle og litt mer stylet, men det blir mest fokus på sminke. Det er heitv som står for filmingen. Hvis dere ikke har sett nettsiden deres bør du gå inn å gjøre det. Det er de som filmer Oslo Fashion Week og det er de som skal filme Brudeshowet på søndag.

Nettsiden er www.heitv.no.bilde 372
bilde 374

Har dere en fin dag???

067
073
074
077
Pelsjakken er ikke ekte! Når jeg sier at pelsen ikke er ekte, så lyger jeg ikke. Jeg har sagt før at jeg ekte pels hjemme, en Moncler jakke med pels på og en vest med pels på. Etter jeg så en video om hvordan pels blir produsert har jeg ikke kjøpt noe med pels lengre. Skal aldri mer ha pels!
Har alle en fin onsdag ettermiddag? Sant aprikos fargen var helt fantastisk. Man trenger jo litt farge også. Syntes det lyser opp dagen!

Me love Bocca:)

På lørdag var jeg en tur på Bocca med Ingrid og Kristin. Vi spiste kjempe deilig mat før vi gikk en liten tur videre på Feliz. Jeg glemte jo kamerat i går så måtte legge ut bildene i dag. Vi lånte disse nørdbrillene av en mann. Må finne ut hvor de er kjøpt! Traff på Christian fra Heitv, super koselig. Gleder meg til å lage sminke video med han.
I dag skal jeg en tur på klubben, det er lenge siden nå. Føler at det er full rulle hele tiden, men må jo ha tid til å treffe jentene.
Har dere glemt brudeshowet på søndag? I såfall må jeg minne det på dere. 1.November kl. 1700 er det Brudemesse her på Hotell Norge. Jeg kan nesten ikke vente, er kjempe spent. Det kribler alltid i magen før vi skal ha et moteshow. Det er døds gøy, det er en ting som jeg virkelig elsker med jobben. 
007019
013
034
039

Monica's wishlist!

003
sko
sko 3
Jeg elsket disse skoene! Spesielt de på øverste bildet. Jeg ønsker de av mine kjære til jul. Men de var litt for dyr, 2280$. Det er jo Balmain sko. Alle disse skoene kan du få kjøpt på www.shopbop.com.

Mario Krankl

01250
Verdens berømte Mario Krankl kommer til min salong! Han er en kjent frisør fra Australia som driver med oppsetting av hår for fotograferinger, tv og catwalk forestillinger. Han er blitt kåret til verdens mester i oppsett av hår og skal ha et kurs med GoldWell her i Bergen. Han skal ordne alle modellene her på salongen, noe som blir utrolig spennende for meg og mine ansatte. Det er helt fantastisk at han skal hit på min salong, og ikke minst lærerikt for oss! I can't wait!

Aleksander Wang

026001
Jeg har fått denne Aleksander Wang vesken av Kyrre. Verdens beste kjæreste!
Jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet hjemme så jeg kan ikke legge ut bildene fra lørdag før i morgen.
Hvordan går det med budrunden da folkens? Jeg tenkte å gjøre noe nytt og litt mer gøy. Så nå er det bare til å kjøre på! Kommer til å gjøre det flere ganger, av og til med produkter og slikt til lave priser. Høres ikke det greit ut?
Du som spurte om Moncler jakken. Denne kjøpt jeg i fjor, de har den ikke i år som jeg har sett. Du kan jo sjekke ut hjemmesiden deres.

Budrunde!

079
Tenkte at jeg kunne gjøre noe nytt. Vi kjører Ebay special price i Monica style.
Det vil si at det blir budrunde på genseren. Budet begynner på 250,- og skal øke med 30,- hver gang du gir bud. Bud runden stopper på fredag. Hver dag skal jeg oppdatere dere hva budet ligger på.
Genseren er brukt 1 gang og koster orginalt 800,-

Søndag

026
030
Fikk en del respons på Guess vesken så nå ligger den på salgsbloggen. Bud er fra 800,- og gives der www.monicasalgsblogg.blogg.no.  Leopard jakken på bildet er også til salgs. Bud 500,-
Har dere en fin søndag? Jeg hadde det kjempe gøy ute i går. Så i dag skal jeg bare være hjemme å slappe av. Deilig det på søndager så man får ladet opp til en ny uke. 
Ha en strålende søndag alle sammen!
34026511256043441861

BITCH

032
036
047
Noen folk må virkelig være irritert på meg. Hvem går og skriver bitch på et vinduet? Kan ikke personen heller komme inn i salongen å si det? Eller tørr du ikke? Vi har kamera utenfor, og jeg er ganske nysgjerrig så tror jeg tar meg en titt på tapen. Jeg driter i ganske mye, men når dere er så sinnsykt pysete og skriver det på vinduet istedet for å si det til meg da blir jeg faktisk litt irritert!
Men over til noe positivt. Nå er det endelig helg igjen og jeg skal ut med en god venninne av meg. Vi skal å spise på Bocca. Kanskje jeg møter deg som har skrevet på vinduet mitt!
Forresten, nå har jeg endelig klart å ordne arkivet på bloggen. Hvis dere går tilbake på gamle måneder så kommer alle innleggen (bildevisninger) etter hverandre istedet for at du må trykke deg inn på et og et.
003

Pelsjakke med hette

042
Nå selger jeg pelsjakken min fra Mango. Det er hette på den og den er utrolig deilig å gå med.
Bud fra 750,-  Den ligger på salgsbloggen (www.monicasalgsblogg.blogg.no) alle bud gives der.

Starbucks Coffee!

180pxstarbucksventimintmochachipfrappuccino
Har dere smakt Starbucks kaffe? Det er verdens beste kaffe. Jeg elsker den. Hovedkvartert ligger i Seattle i USA, men finnes i mange flere land. Dessverre har ikke vi Starbucks Coffee bar her i Norge, noen som jeg syntes er utrolig dumt. Jeg skulle ønske noen hadde startet det opp her i Bergen. Da hadde det blitt mye kaffe på Monica!

www.monicainvogue.no

016 Nå er den nye nettsiden min endelig ferdig! www.monicainvogue.noJeg elsker den. Monica har laget den og har gjort en kjempe god jobb. Så vis dere trenger hjelp til  ny nettside anbefaler jeg hun på det sterkeste tlf 41000432. . Kunne ikke blitt mer fornøyd med siden. Hva syns dere? Det viktig at dere sier deres menning:)

Outfit!Buksedrakt lott 333!

012
015Jeg vurdere sterkt og ta vaksine mot svineinfulensa. Det er jo mange som har dødd av det allerede. skal du ta  vaksinen? Burde jeg ta den?
I dag skal meg og min søster på kino, vi skal se Vogue (han som står bak og startet magasinet Vogue)..
Veldig spennende og se hvordan alt begynte. Ha en kjempe fin fredag alle sammen

Intervju!

003


Nå har meg og Anders nettopp kommet tilbake fra Sosiale Medie dager med BT. Som jeg nevnte i går skulle jeg ble intervjuet av Trine Grung ang. sosiale medier. Jeg må si jeg ble litt svett når 100 mennesker sitter å ser på meg. Men det gikk kjempe bra! Trine Grung har jo gjort dette mange ganger før, så det gikk jo med glans. Jeg fikk stort inspirasjon av dette.

008

Sosiale medier!

004
Jeg skal være med i Bergens Tidenes konferanse om sosiale medier 23.oktober. Her er det en rekke foredragsholdere som skal dele sine erfaringer fra sosiale medier. De skal gi deg både ny kunnskap og ny inspirasjon. Siden jeg driver egen salong og har benyttet min egen blogg som markedsføringskanal, skal Trine Grung intervjue meg. Det er rundt 100 stykker som skal være med på konferansen, det blir utrolig spennende. Helt ærlig så må jeg si at jeg er litt nervøs, men det er jo gøy å prøve noe nytt!

Min nye Marc Jacobs veske has arrived!

007
008
022
Den kom i posten i dag. Jeg er super lykkelig, it makes my day. Har funnet meg et par designer vesker som jeg har lyst på. Men de er jo så dyre. Fant en til Marc Jacobs veske. Den jeg fikk nå var faktisk mye større enn jeg trodde. Men det er jo god plass, så da kan jeg gå på trening med stil. 

Chloe veske

016
053
Jeg er super glad i Louis Vuitton vesken min, som sikkert alle vet at jeg fikk til min 30 års dag. Det er ganske mye designer vester snakk for tiden, men jeg er blitt helt hektet! Det er så mange fine vesker som jeg har lyst på. Har leitet mye etter Chloe vesker, men finner ingen. Vet dere om en side hvor de har Chloe vesker? Eller generelt en bra side med designer klær, vesker, sko osv. Jeg elsker å få tips av dere lesere!
Vet dere om noen, uten om Vincci, bra butikker hvor de selger designer vesker i Bergen? Må jo ønske meg en til jul av min kjære. Jeg syntes egentlig det er bedre å kjøpe ting på netter siden de har mye bedre og bredere utvalg.
Ellers da? Er dere ute å nyter solen i dette friske og fine høst været? Nå er jo høsten kom for fullt med alle fargene på bladene. I dag er det 50 % på Cubus, må jo tipse leserne mine.

Odd Molly

g
Jeg har lagt Odd Molly toppen min ut på salg! Det er også en ny jakke. Sjekk det ut på
www.monicasalgsblogg.blogg.no.
Når jeg legger ut pakke tilbud så gjelder det hele pakken. Da selger jeg ikke bare 1 ting, men alt.

Marc Jacobs!

marcj2197114291p1v1m56577569831812695254x500
Gjett hvem som har bestilt seg ny Marc Jacob veske? I love it! Venter på den i posten nå! Cant wait!
Bestilte en til designer veske, men jeg sier ikke hvilke. Dere må vente i spenning.

Guess veske!

076078
Hei alle sammen. Ser dere jakken jeg går med? Det er en gammel jakke fra Oasis. Jeg er utrolig glad i den, men tenkte å selge den. Er det noen som er interessert? Da vil jeg høre tilbakemeldinger, ellers kommer den ikke på salgsbloggen. Liker dere vesken? Da kan du kjøpe den! Bud 800,-. Jeg ligger det ikke på salgsbloggen hvis ingen er interessert. Ha en nydelig dag alle sammen!
Ps. nye ting på salgsbloggen. Fake Louis Vuitton veske.

Acne!

051010

046
Jeg syntes disse skoene fra Acne er helt fantastiske! De har fått inn masse sko med tjukk hæl. De er fra forrige sesong men var en favoritt!
Jeg har tenkt på en ting når det gjelder salgsbloggen. Det kommer masse mer! Men hvis dere har et plagg som dere liker, enten noe som jeg har gått nå nylig eller for lenge siden, så kan dere skrive det på salgsbloggen. Jeg skal vurdere ut i fra hva dere ønsker om jeg velger å selge det!
63572009552616574634921l
Disse Pistol skoene fra Acne står på ønskelisten til Monica! 

Outfit!

012015
Hvordan kan man se om en Louis Vuitton veske er fake eller ekte? De ligner mye, men både kvalitet og pris er annerledes fra ekte til fake. En ekte LV veske har mye ferre farger enn en falsk. De falske bruker 33 forskjellige farger, men de ekte kun bruker 5-10 farger. En fake veske holder også samme farge hele tiden. Ekte veske blir litt mørkere i fargen og er selvfølgelig ekte skinn. Symbolene og mønster er heller ikke plassert "riktig" forhold til sømmer og håndtak. Hvis du vil ha ekte veske bør du kjøpe i en butikk eller på seriøse nettsider!
Jakke Scabal 3 år siden
Buksedrakt Lott 333
Veske ebay
Smykke Malene Birger

Lørdag

002
028
044
046
Jeg tok nesten ingen på bilder på lørdag :( Sånn går det når man har det gøy! Måtte ta et bilde av min søster og mannen hennes på teateret. Traff Natalie på Bocca senere. Hun viste frem den nye tatoveringen sin. Den var helt fantastisk! Hun tok den på Leading Light, de er kjempe flinke der. Jeg skal også ta en tattoo snart!

Julebord sesong


kd
Nå er det ikke lenge til jul og julebord sesong. Har noen av dere funnet kjole til jul eller har dere ikke begynt ennå? Jeg fant en helt fantastisk kjole i rød på Oasis. Jeg kjøpte den faktisk i sommer.
Hvor skal dere på julebord?
Jeg syntes den svarte kjolen øverst til venstre var helt fantastisk! Pamela sin var litt spesiell.
Men jeg vil bare si en ting. På julebord syntes jeg faktisk rødt passer best. Det er mange som kommer i svart, men rødt sprer mer jule følelse! Det er jo opp til en hver hva dere går i, men rødt passer best til julesesong syntes jeg! Ingenting er bedre enn å få skikkelig julefølese.  

Mascarade var døds bra:)

rr
rrr
Det var kjempe gøy i går! Alltid like koselig å feste med jentene. Jeg anbefaler på det sterkeste å gå på teater stykke Mascarade. Det går på Den nasjonale scene. Utrolig dumt at jeg skulle ut med familien samme dag som jeg skulle ut. Alle i familien var med, men fikk heldigvis med meg teater stykke...
Fikk litt Paris feeling av disse bildene. Gjorde ikke dere? Ha en fin søndag!
Jakke Zara
Bukse Mango
Topp Bik Bok

SVA

028
j n
Nå er det endelig lørdag og solen skinner! Jeg hadde helt glemt at jeg skulle på teater med hele familien i dag. Så jeg må nødt å løpe hjem og dusje og så rett på teater. Skal jeg ut med jentene senere i dag å feire Jannicke sin bursdag. Vi skal spise deilig middag på Steakers og ut på Bocca etterpå. Gleder meg!
Har dere lest bladet SVA? De har kommet ut med et nytt blad nå. Jeg syntes SVA er helt fantastisk. De har så mye inspirerende og bra bilder. I mine øyne er dette det beste motebladet! Dere kan gå inn på www.heitv.no og se klipp fra SVA bladet der. Ha en fabulous helg alle sammen. Smask!

Gratulerer Benedikte!

078
Benedikte er vinneren av konkurransen! Gratulerer så mye.
Det var kjempe masse bra tips. Det er bra dere kommer med så mye bra man kan gjøre for miljøet. Benedikte hadde et ganske enkelt og bra svar. Kjøp av økologisk mat, slå av lys og resirkulere boss.
Benedikte, du må sende meg en mail på post@vogue-as.no.

It's a sunny day!

mmm
mm
Det er deilig med helg! Vet dere at Lux åpner i Bergen i dag? Det er kun 2 steder i Norge hvor de har Lux, i Oslo og nå åpner de her. De har overtatt lokalet til Tiger Tiger som nå er stengt. Lux er en kjempe eksklusiv nattklubb, så det blir sikkert kjempe bra! I dag er det kun privat åpning for inviterte, men i morgen kan hvem som helst gå. Tror jeg skal en tur dit i morgen. Nathalie baben er jo i byn, så må ta en tur å si hei!
Likte dere pelsen min? Kjøpte den på Mango i London. Det som jeg syntes er helt fantastisk med denne pelsen er at det er hette på den. Da kan jeg holde meg god og varm i Norges vinterkulde! Pelsen er selvfølgelig FALSK!
Og folkens, nå må dere kjøre på!! Mer mer mer kommentarer, kom igjen! Jo mer og bedre respons jeg får, jo bedre premier blir det!

Herreklær fra Retro!

a1
032
041
a2
Alle klærne er fra Retro i Bergen. Utrolig gøyt å gjøre noe nytt. Alt kler jo den smukke! Sjekk ut veskene, helt rå begge to. Begge er fra Tiger of Sweden. Skoene på øverste bildet er veldig hot på gutter for tiden! Jeg syntes Anders så ut som en supermodell, syntes ikke dere?

Konkurranse!

097
Jeg tenkte å ha enda en ny konkurranse. Vinneren vinner denne toppen og vesken. Vesken er faktisk fra Fretex, men det er jo det nye.
Det dere må gjøre er å gi et tips om en miljøvennelig ting vi kan gjøre! Det trenger bare å være et lite og enkelt tips, men super bra for miljøet. Det er ikke vits å skrive et langt svar for det er ikke slik jeg trekker vinneren. Vinneren kåres på lørdag. Nå håper jeg på mye respons folkens! Jo mer respons jeg får jo mer kommer jeg til å legge ut også. Jeg blir mye mer engasjert når det er mye respons. Så lykke til!

Sminkevideo kommer til å bli bedre og bedre folkens!

kk

Beklager så mye folkens, bloggen har ikke gått helt som den skal. Det er så mye stress på jobben for tiden. Føler ikke jeg får vist alt jeg skal. Men jeg har en liten hemmelighet på gang. Sminkevideoene fremover skal bli mye mer proffe, så jeg holder litt igjen med amatør videoene. Skal ikke si for mye om det ennå, men forteller mer neste uke. Dere må bare komme med tips hvis dere har noen spesielle ønsker til hva jeg skal filme.
Har funnet masse kule klær til Anders i dag. Alt er herreklær fra Retro. Har tatt bilde av det så skal legge det ut her på bloggen. Det er jo kult å vise litt gutte klær også.
Har vært med min personlig trener i dag. Fikk et oppsett på mat. Det er utrolig hvor mye man kan spise så lenge det er sunt.
Gratulerer med dagen Jannicke! My friend is 31 years old. We're going to party all night long on saturday! Grattis!

Viste du at Bruuns Bazaar har åpnet nettbutikk!!

jlk

. Jeg leste på Costume at de har nettopp åpnet nettbutikk,med bare noen få klikk kan du nå kjøpe Bruuns Bazaar og lillesøstermerket Bzr - nå har nemlig det danske motehuset åpnet nettbutikk. Her finner du ballerinasko med nagler, militærinspirerte vinterkåper, løse kjoler, asymmetriske kardiganer og mange andre plagg i avslappet, enkel og feminin stil med delikate kvaliteter http://shop.bruunsbazaar.com/

Acne!

åp


I går var jeg og Kristin på Ane Blich House. Vi fikk se høst kolleksjonen til Acne, og jeg elsker Acne!. Jeg falt for en lilla skinnjakke, men den kostet 14 000 kroner. Så det blir litt dyrt for meg, men den kommer  i svart den var litt billigere...Likte veldig godt kjolen. Får meg er det veldig inspierende og gå på en slik visning. De skal begynne med et nytt merke som heter What Comes Around Goes Around, klærene er helt fantastiske (og de er de eneste i Bergen). Etter moteshowet gikk meg og kristin på Sumo. ME LOVE SUMO!!!
Ps: Prøvde og lage en sminke video har litt trøbbel med pc så den kommer i morgen:):):)

Gratulerer Bodil S!

ææ

Du er vinneren av konkuransen. Skulle jo egentlig trekke vinneren igår, men det var rett og slett for mye å gjøre på jobb. Send med all informasjon på post@vouge-as.no Premien er 2 produkter. Rett svar var 20. mai og Blade er 5 år.
Jeg elsket den nye jeans tightsen. Man kan ha så mye forskjellig til.
Sko Guess
Skjorte Gina Tricot
Jakke Amanda

Utvasket bukse!

jlk
jfj
Husker dere denne buksen? Det var jo veldig inn med utvasket bukse før and now it's back! Kjøpte den på Vrimmel. Det er en tights jeans så den er utrolig deilig å gå med.
I dag skal jeg på Ane Blich House på motevisning. Acne skal ha privat visning med neste sommer kolleksjonen. Det er jo viktig å være oppdatert på de nye trendene. Etterpå skal meg og Kristine ut å spise. Senere i kveld blir det rydding og vasking,  Monica skal ha besøk i morgen det er viktig at det skinner!

Skjørt - Salgsblogg

monica in vogue 021
Jeg tenkte å selge dette skjørtet! Syntes det er døds fint, men det passer ikke til meg lengre. Jeg må bare innse at det er for lite. Så jeg selger det istedet. Brukt kun en gang. Bud fra 700,-  Alle bud gives på salgsbloggen www.monicasalgsblogg.blogg.no

Jimmy Choo

2

www.monicasalgsblogg.blogg.no

kk
h
Har lagt ut noen nye ting på salgsbloggen. Den brune genseren er fra Zara og er aldri brukt før. Det er størrelse M Bud fra 550,-
Skoene har jeg heller aldri brukt før, men selger de til dere pga de er litt små til meg. Jeg kunne gjerne tenkt meg å gå med de, men siden de er litt trang er det bedre å selge de. De er størrelse 38 med litt pus pels inni. God og varm til vinteren! Bud fra 600,-
Bud gives på www.monicasalgsblogg.blogg.no

Jeg har verdens beste hund:)

rihannajtm037154
Tenkte å ha en ny konkurranse. Dere må gjette når Blade har bursdag og hvor gammel han er. Vinneren kåres på tirsdag, premien er hårprodukter....
Lykke til smask Monica

Outfit!

086

Likte dere den nye kolleksjonen hennes?

hululululululI går  var eg på Jenny Skavland kolleksjonen. Klærene hennes var en stor suksess!  Må si at Jenny er mye flottere i virkeligheten..
Etter på var jeg en tur på bocca med gjengen.  Jeg må si at Bocca blir bare bedre og bedre!
Ja vi selger Sara clips her på salongen.
Det er mange som spør om huden min
1. ALDRI TA SOL I ANSIKTET!
Jeg bruker kun Franchè sin sminke, foundation og solpudder, vi selger det her på salongen som de eneste i bergen. Viktig å drikker masse vann. Det er lurt å spise vitaminer det hjelper også på huden,  jeg tar Sunn 24 den er super mot hud, hår og negler.
Tusen takk for kjempe koselige kommentarer. Når jeg får så mye koselige kommentarer blir jeg super glad og helgen min blir helt fantastisk.
God helg alle sammen

Jenny Skavland

redigert


Likte dere Juicy Couture genseren min?

I dag skal jeg en tur på Jenny Skavland kolleksjonen på Bik Bok. Gleder meg veldig til å se! Tror den nye kolleksjonen hennes er helt rå! Tenkte meg en tur på Bocca etterpå. Jeg drar med meg Anders fra jobben. Men det blir ingen drikke på meg. Er i full gang med trening så jeg skal være sunn. Blir kanskje et lite glass rødvin. Håper jeg møter på Hege Elin der også. Føler ikke jeg får gått ut så mye, er så sliten og trøtt for tiden. Mye jobbing! Så det er viktig å få med seg når det skjer ting i Bergen.
Som dere ser så er jeg ganske brun, eller gul-brun. Sprayet meg nede i kjelleren i går. Om vinteren blir man så lys og bleik, så da er det deilig å få litt farge og føle seg fresh igjen!

Rihanna!!!!!!

350

001
Rihanna under Chanel sin visning iført et blyantskjørt i tweed, hvit korsettopp, Chanel-veske og en hel horde av perler og gullkjeder rundt halsen. Blyantskjørt er det nye du bare må ha, så sexy..
Rihanna er mitt nye idol. Det var Jay-Z som fant henne i barbados, og i sommer 2005 kom hun med sin første hit  "Pon de Replay" og forsatt slik, og kom med flere og flere hits .Nå er hun ute med sitt 3 album. Rihanna er alltid stilfull og ser ut som hun nettopp har kommet ut i fra runway'en. Hun har og de kuleste hår trendene.

House

nhkg
Nå er det snart helg igjen folkens! Tiden flyr. I dag skal jeg bare hjem å slappe av. Skal legge beina på bordet og kose meg med House sesong 1. Er ganske sliten når jeg jobber fra 10 om morningen til 10 om kvelden. Det går ikke i lange løp. Var på trening i dag tidlig også. Det var deilig, men hardt! Så i dag skal jeg bare slappe av. Er det noen som har sett House? Er det en bra serie som jeg burde se?
I morgen kommer jo Jenny Skavland kolleksjon til Bergen. Noen av dere som skal dit?

Volum!

 
Dere vil jo se mer tips om hår frisyrer. Dette er et veldig kjapt og enkelt tips om hvordan du kan få masse volum. Vil du ha ganske stort hår en dag så bør du kreppe håret. Jeg bruker en mini kreppetang som lager ganske små bølger. Du kan bruke stor også. Tuper håret etterpå så får du en fantastisk volum form! Håret må være tørt før du begynner å kreppe. Krepp håret lett og tuper det. Spray det med hårspray etterpå så det holder, så woila har du volum resten av kvelden!

Monica klarer ikke å gå!

ubg
Monica klarer ikke å gå i dag. Det blir veldig spennende å se når jeg skal møte min personlig trener igjen i morgen.  
I dag skal vi øve til Brudeshowet. Jeg gleder meg veldig nå når vi har begynt å komme i gang.  Det er utrolig gøyt å planlegge et show, at ikke det blir bare et vanlig show men også litt action. Musikken og alt må være perfekt!
Det er mye som skal planlegges og gjøres.
Kjole Warehouse
Sko Ebay
Veske Louis Vuitton
Briller Nelly

Fall i håret


I dag ville jeg bare vise dere hvordan man lager lette krøller for å få litt fall i det. Du tar mindre ruller i det og lar ikke varmrullene sitte i så lenge. Da får du litt mindre krøll og de detter litt fortere ut igjen i løpet av dagen. Jeg tar bare litt hårspray i det.

Sunn 24!

nmm
I dag hadde jeg min første time med personlig trener klokken 0800. Det var virkelig verdt pengene! En som forteller deg hvordan du skal spise riktig og trene rett. Jeg gleder meg utrolig mye til neste time. Håper jeg begynner å se resultater snart! Alt kommer jo an på kostholdet og VILJESTYRKE!
Sunn 24 er et kjempe bra kosttilskudd for sunnere hud, hår og negler!
Dr. Bjørn E. Bondevik har flere års erfaring innen hudsykdommer og hudkosmetiske problemstillinger. Han er den eneste hudlegen i Norge med spesialisering innen behandling og forebygging med vitaminer og mineraler. Dr. Bondevik har utviklet og produsert kostilskudd designet for hud og hår.
Grunnen til at jeg ikke har skrevet om dette før er for at jeg ville teste det selv for å se om det funker. Jeg er sinnsykt fornøyd! Har brukt det i litt over en mnd nå og merker store forandringer allerede! Huden er blitt mye finere også. Det er kun to butikker som selger det her i Bergen, og vi er en av dem. Noe som også er utrolig bra med denne pakken er at alt er norske råvarer. Du får alt for 399,-. Jeg tar Omega 3-6-9 i tillegg til Sunn 24.
Lurer du på noe annet kan du klikke deg inn på https://sunn24.secure.flexiweb.no/. Vi selger Sunn 24 her!
Jakke Selected
Hatt Vintage

Ny hårfarge?

bilde 002bilde 003
Jeg syntes denne hår fargen er helt fantastisk! Har faktisk lyst å farge håret mitt slik. Diskuterte litt med en venninne av meg om hun også skal farge håret i denne fargen. Hun hadde blitt helt nydelig med den! Det er ganske få som kler slik farge, men hvis du tørr så blir det helt sikkert rå flott!
Ashley blir bare flottere og flottere. Vet ikke om det skyldes operasjoner eller et sunt kosthold?

Nathalie!


Gratulerer Nathalie du er vinneren av konkurransen! Hun er 158 cm høy. Jeg sa litt feil i filmen, jeg sa 156 cm istedet for 158 cm! Gratulerer! Send meg en mail på post@vogue-as.no.
Smask Monica! Ha en fin dag alle sammen.

Dance movie made by Monica


Måtte gjøre dette ganske kjapt. Det er litt dance moves fra 5 klasse. Jeg ser at det ble litt aerobic inni mellom, men det er jo bra. Ble litt slow motion. Jeg fikk veldig mye skryt i 5 klasse og fikk høre at jeg var så flink. Men en ting er sikkert, jeg burde ikke melde meg på dansefeber!

Fillipa K

hv
God morgen alle lesere. Nå er det søndag og det regner ute. Ikke at det er et sjokk i Bergen by! I dag skal jeg bare slappe av og kose meg med Entourage.
Likte dere jakken? De selger den på Fillipa K! Jeg skulle jo gi et part tips om vinterjakker. Denne er kjempe fin og deilig å gå med! Husk gaven folkens, SKRIV HVOR HØY DU ER! Vinneren kåres i morgen.

God helg

bjk
jjjn
Først vil jeg gratulere min kjære Renate som har bursdag i dag! Gratulerer med dagen babe!!
Som jeg lovet så skal jeg gi vekk en liten gave. Hva det blir er en suprise! Alt du trenger å gjøre er og skrive hvor høy du er! Vinneren kåres på mandag.
Dere må ha en strålende helg alle sammen! Monica skal bare slappe av denne helgen.

Party makeup!

 
Er det noen som skal ut i dag? Tenkte jeg kunne lage en video til dere hvor jeg viser en litt enkel party makeup. Hvis dere ikke vet hvordan dere skal sminke dere så er det kult å inspirere med noe litt annerledes og nytt!
Jeg brukte:
Øyenskygge 1 - Chanel 69 Black Star
Øyenskygge 2 - Trucco Duo Eye Colour California Girl
Lipgloss Yves Saint Laurent SPF 10

Warehouse!

mm
Houndstooth Coat 1399,-
kf
Boyfriend Jacket 1549,-

Har alle det fint? Nå er det endelig helg igjen! Høstferien begynner jo også denne uken, hvertfall for de fleste. Kan tenke meg det blir deilig.
Jeg var hos Ørjan i dag. Han er den som fikser ryggen til Monica! Ryggen min blir alltid fin og god igjen etter jeg har vært hos han. På tirsdag begynner Monica med personlig trener. Jeg bare sier dere, klokken 0815 begynner min første time! Det blir hardt, nå skal jeg se resultater!
Begge jakkene på bildene er fra Warehouse! Stilig sant?
Den svarte og hvite jakken heter Houndstooth Coat, pris 1399,-
Den rosa jakken heter Boyfriend Jacket, pris 1549,-
Dette blir et problem for meg jenter. Men det blir sikkert et sinnsykt bra tips for dere! Jeg har jo lyst på begge jakkene, men favoritten min ble Boyfriend Jacket!

Jenny Skavland!

js
Jenny Skavland har vært med å lage sin egen kolleksjon til Bik Bok.
Fredag 9.oktober kommer den på Bik Bok som ligger på Torgallmenningen i BERGEN!
Torsdag 8 oktober kommer den i Oslo i Storingsgaten.
Løradg 10 oktober kommer den til Thomas ang gate i Trondheim! Dette lanseres før kolleksjonen kommer ut til alle butikkene 15.oktober.
Me love Jenny Skavland! Hvis det er en som is rocking Norway for the moment så er det Jenny Skavland!

Look I have a babynose!

jf hb
Mange spør om jeg har operert nesen. Her er et bilde av meg som liten. Som dere ser her hadde jeg helt samme nese før som jeg har nå! Jeg ble født men en liten nese og har aldri fikset på den. Som jeg har sagt før så har jeg aldri tatt noen operasjoner verken i fjeset eller på kroppen. Det eneste jeg har prøvd er Restylane som jeg har fortalt om før.

Nettside kommer snart, JAA!!

pøæ
I dag har jeg vært i møte med Monica. Hun holder på med den nye nettsiden til Vogue. Gleder meg til den kommer! Den blir mye bedre enn det forrige. Her kommer all informasjon om salongen, priser osv. Men dere må smøre dere med tålmodighet i 2 uker til, da kommer den endelig!
Monica er begynte å bli ganske gavmild, så jeg tenkte å gi en liten gave på lørdag. Stay tuned!!
Kusinen min Carina blir 20 år i dag - Gratulerer med dagen!!!
Outfit:
Cardigan fra Gina Tricot
Strømpebukse fra H&M
Sko Bcbgmaxazria

Jessica Simpson 20%!!

kjs
Tips til dere folkens! I morgen er det 20% på alle Jessica Simpson skoene på Shoe She! De har fått sinnsykt mye fine støvletter så det er verdt å ta turen inn på Vestkanten!

Helt nye sko!

img85d24
Har lagt ut nye sko på Salgsbloggen. Kjøpte meg disse skoene i London. Har aldri brukt de før! De er døds stilig. Men jeg tenkte å selge de til dere! Størrelse 38, bud fra 600,-
hits