november 2009

Mørkeblått er det nye sorte


027kk
Viste dere at mørkeblått er blitt det nye sorte? Mørkeblå er en veldig fin farge. I dag hadde jeg på meg en mørkeblå strømpebukse med et mørkeblått dress skjørt over. Veldig enkelt og classy til jobb.
Det er mye man kan sette sammen med blått. Rødt er spesielt fint. Det piffer opp antrekket litt. Sett gjerne sammen noen hotte pumps, en blazer og knallrød leppestift.

Outfit fra lørdag!

004001
Buksedrakt fra Lott333
Sko Shopbop


KonkurranseDa var det tid for en ny konkurranse. Igjen tenkte jeg å ha et sunt tips, men denne gang er det det sunneste du kommer på. Ikke et måltid, men en grønnsak, frukt, tablett osv. Et kort og enkelt svar.
Vinneren vinner en pakke med Sunn 24. Det er det jeg bruker for å få finere hud, sterkere hår og negler. Og tro meg, jeg har merket resultater.
Vinneren blir trukket på onsdag!

PS. Konkurranse senere!
Jeg er veldig glad i de typisk norsk strikke genserne mine. De er kjempe deilig å gå med når det er vinter og kaldt ute. Det eneste dumme er at jeg ikke kan gå med de på jobb. Vi får hår på genseren og det er ikke noe behagelig.
I går var jeg ute med Ingrid. Vi stor koste oss. Det er alltid like kjekt når jeg er ute med hun. Deilig og mimre litt om Australia..
Ellers i dag har jeg egentlig ikke noen planer. Har lastet ned sesong 2 av True Blood så må se noen episoder.

Selvopptatt, dum og deilig?Det er mange som kommenterer at jeg er selvopptatt, dum, deilig osv. Selv om man har en blogg betyr det ikke at man tror man er kul og deilig. Dette er en mote blogg og jeg har valgt å blogge om klær, sminke og ikke minst salongen min. Jeg har valgt dette for det er jobben min og det er det jeg kan. Hvis dere tror at jeg tenker jeg er kul for at jeg har en blogg og driver en salong så tro om igjen. Jeg elsker det jeg driver med. Kunne sikkert skrevet mye mer om privatlivet mitt, men jeg har valgt at dette skal være moteblogg.
Etter jeg startet denne bloggen har jeg faktisk lært utrolig mye. Ting jeg ikke viste og kunne før som rettskriving, miljø, politikk (hehe kunne sikkert blitt bedre på den siste) og mye mer. Hold deg til det du kan, det er viktig.
Det er også mye dere ikke vet som jeg ikke skriver på bloggen. Jeg støtter f.eks. SOS Barnebyer og på Brudeshowet vi hadde i februar så gikk hele overskuddet til Leger uten grenser. Så hvis dere syntes jeg er selvopptatt, tror jeg er kul, deilig osv. så får dere bare syntes det. Det viktigste for meg er at familien min, kjæresten min, vennene mine, kollegaene og de andre rundt meg har det bra.

Victoria Beckham DenimViste dere at Victoria Beckham skal begynne å designe jeans igjen? Før het jo merke hennes dVb, for David Victoria Beckham. Denne gang skal merke hete Victoria Beckham Denim. Hun designet jo kjoler en stund, men nå er det tilbake til jeans. Liker dere Victoria sine jeans?
Jeg er stor favoritt av den gamle kolleksjonen. Den nye kolleksjonen blir sikkert helt rå den også. Gleder meg til den kommer. Det er jo snakk om Victoria Beckham, hun gjør alt med stil.

Lille


Var ikke vesken fra Retro fin?
I dag blir det bare en rolig kveld med min kjære. Skal ut med Ingrid i morgen. Ingrid møtte jeg faktisk i Australia, og vi har fortsatt holdt kontakten. Noe som jeg er kjempe glad for. Den damen gjorde Australia til en helt fantastisk opplevelse for meg. Vi hadde det helt utrolig der nede.
For å mimre om de gode opplevelsene i Australia så må vi ha oss en liten tur på Lille. Har dere vært der før?
PS. Det kommer ny konkurranse snart, så følg med i løpet av helgen!

Nattåpent..

017
020
019Monica er så fornøyd, jeg har vært på sniknattåpent på Retro og shoppet Tiger vesker som har kostet 3000 kr  til bare 500 kr.  Men husk å være tidlig ute for å få tak i god bitene.

Vet du ikke hvilke veske du skal ha med deg på julebord?

Det er ikke alltid lett å finne tilbehør til fest og julebord. Men en ting er sikkert, Clutch veske slår aldri feil! Her er noen tips til vesker dere kan ha med dere på julebord.

http://www.shopbop.com/new-printed-pixie-drawstring-bag/vp/v=1/845524441857305.htm?folderID=2534374302024262&fm=browse-brand-shopbysize
Marc Jacobs veske fra Shopbop.com. Kjempe lekker hvis du velger en litt enklere kjole.  
ca 1600 norske kroner.

Marc Jacobs veske i skinn, 2900,- Denne er også fin til å piffe opp en enkel kjole. Legg gjerne til et smykke og kanskje noen matchende sko.
30 e
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=true&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=128449&parent_category_rn=130031&productId=1456633&langId=-1
Skal du ha en mer fargerik eller møntret kjole kan du heller velge en enkel ensfarget Clutch. Slik som denne svarte clutchen fra topshop. Ca 250 norske kroner.

Drikk deg sunn

untitled
orangesandjuice
Jeg fant en side med tips om hva man må drikke for å få en finere hud, bedre helse og flatere mage. Dere har sikkert hørt om noe av det før, men det er jo gjerne greit å bli oppdatert av og til.  

Foryngende
Blåbær er fylt med antioksidanter - det vil si stoffer som beskytter cellene dine. Derfor kan en blåbærsmoothie et par ganger i uken holde deg og huden din ung og flott. Blåbær er også smekkfulle av jern og magnesium.

Tømmermenn
Dagen derpå er et glass eplemost en riktig god idé. Eplemost er rik på kullhydrater, som får opp det lave blodsukkeret, og kalium, som du har underskudd av dagen derpå. Eplemost setter også i gang nedbrytningen av alkohol i leveren, slik at du blir raskere klar til å ta fatt på dagen.

Trøtt
Juice med guarana har en rekke oppkvikkende stoffer i seg. Den eksotiske frukten er tre til fem ganger så koffeinrik som kaffebønner og virker derfor oppkvikkende. Velg guaranajuice som alternativ til kaffe når øyelokkende begynner å henge.

Kvalme
Ingefær er godt mot kvalme fordi det påvirker tarmen, som sender kvalmesignaler til hjernen. Du kan enten kjøpe en te med ingefær eller selv lage frisk ingefærte ved å helle kokende vann over en full spiseskje med revet ingefær.

Forkjølet
Echinaforce er et naturlegemiddel som er basert på planten purpursolhatt. Bland 25 dråper Echinaforce i et glass vann tre til fem ganger daglig, så snart de første forkjølelsessyntomene viser seg. Det kan både lindre og forkorte forkjølelsen.

Uren hud
Har du problemer med uren hud kan du drikke 25-50 ml aloe vera-juice på tom mage om morgenen, og det samme to ganger i løpet av dagen. Aloe vera inneholder stoffet tannin, som regulerer talgproduksjonen i huden og er fin for fordøyelsen.

Slankende
Grønn te er det beste valget hvis du ønsker en slankende effekt. Teen stimulerer stoffskiftet og øker forbrenningen. Drikker du grønn te hver dag forbrenner du også flere kalorier mens du trener.

Oppblåst
Drikk en drikkeyoghurt før du skal på date hvis du føler deg oppblåst og ønsker å sette magen på plass. Melkesyrebakteriene motarbeider de luftproduserende bakteriene og danner en sunn og naturlig tarmflora.

Stresset
Kamillete er noe av det mest beroligende du kan drikke. Så lag deg en kopp når jobben hoper seg opp, eller før sengetid hvis du har problemer med å sove. Kamillete virker også mot uro i magen.

Overmett
Det er en grunn til at restauranter serverer kaffe etter middagen. Kaffe har en effektiv virkning hvis du har spist deg altfor mett. Kaffe hjelper med å få i gang fordøyelsen og setter - helt bokstavelig - fart på sakene.

It makes Monicas day :-)

039
021032

Det er så koselig når jeg kommer inn på bloggen og ser alle de fine kommentarer dere skriver. Det inspirerer meg til å blogge mer og mer. Ingenting er bedre en ros i hverdagen. Jeg blir faktisk så glad når jeg får så koselig kommentarer at dere fortjener en ny konkurranse til helgen.

Christmas make-up

Shop billigere hos Mulberry!!!!

Har du lenge ønsket deg en veske-godbit fra Mulberry men synes prisene har vært vel stive? Da bør du benytte muligheten til å shoppe nå som kursen på britiske pund er rekordlav
Høsten hos Mulberry www.mulberry.com
En mørk palett med innslag av knæsjfarger som rosa og oransje preger sesongen i det britiske veskehuset.
Min drømme veske er Piccadilly, den er på det øverste bilde.
objca1kad1cobjca7iflz7

Sminkevideo

 
Det ble litt dårlig filming denne gang, men det er jo for å inspirere dere.
Mange lurte på hva sminke jeg brukte på lørdag, det var slik som dette. Ikke alt for mye sminke, men forsatt fint og classy.

Gleder meg til Bocca ikveld.Nå skal jeg til legen å ta MR av foten min. Det skal bli deilig og endelig å få vite hva det er. 
I dag skal meg og Hege Elin ut å spise på Bocca. Håper jeg får gjort en sminkevideo til dere før jeg går ut å spiser.  

Outfit fra lørdag

uten navn
ll
Lørdag ble en herlig kveld. Jeg tenkte at jeg skulle dra tidlig hjem pga mye jobb. Men det endte opp med kaffe og Baileys til klokken om 5 morningen. Til vanlig klarer jeg ikke å være våken så lenge, men på lørdag klarte jeg det med stil. Det var bra vi holdt oss inne og ikke gikk på byn. Ellers har jeg hatt en helt fantastisk helg, helt til jeg hørte at noen hadde ødelagt pepperkakebyen. Håper de hadde dårlig samvittighet når de våknet søndags morgen! 
Skoene fra Shoe She
Skinnbukse fra Selected
Veske fra Zara
Bluse fra Nova

Hvem har ødelagt pepperkakebyen?

bsfullpepperkakebypa175775lowres
Hvem kan gjøre dette med pepperkakebyen vår? Det er rett og slett super harry. Håper virkelig de finner hvem som har gjort det. Vet dere at den som finner hvem som har gjort det, får 100 000 kr i finnerlønn?

Produkter du må ha om vinteren

108
Om vinteren trenger hud og hår mye pleie. Monica må ha disse produktene om vinteren. Sunn 24 dekker alle vitamin behovene for hud og hår. Franché sin fantastiske fuktighets mist inneholder C vitamin. Du må påføre både før og etter make-up, gjerne opp til 4 ganger daglig nå om vinteren. Bed Head Ego Boost er helt fantastisk. Det er en leave in balsam. Og Sassoon sin Deap Treat gjør håret ditt til et glans fullt Hollywood hår.

HangoverSom vanlig har jeg bare en rolig søndag. Har tatt på meg kosedrakten i dag. Kjøpte den faktisk i Australia, utrolig deilig å gå med. Har litt hangover etter lørdag så måtte ta meg og Marc Jacobs på en liten tur. Kan jo ikke sitte inne hver søndag å se på tv serier.

Gratulerer med dagen Maria

052029
046
Nå er det endelig lørdag. I dag skal jeg i 30 års dag til Maria. Gratulerer med dagen Maria! Tror ikke det blir så mye drikke på meg, kanskje et glass rødvin. Må jo alltid feire 30 års dag, det er viktig å få med seg. Man blir bare 30 en gang.
Tro det eller ei folkens, Monica vet ikke hva hun skal gå med. Aarrh jeg hater det. Får vel rote litt i skapet så finner jeg sikkert noe med merkelappen fortsatt på. God helg smask...

www.aneblichhouse.no

001
006011I går var jeg og min søster innom Ane Blich House, der de har åpnet en til etasje med Vintage og Second Hand. Butikken holder til på Nesttun. Et av yndlingsplaggene mine var en buksedrakt og en lekker lilla kjole. Alle dere som ikke har vært der må ta  turen innom. Jeg syns det er utrolig bra at de satser mer på Vintage og Second Hand. Dette noe Bergen virkelig trenger.

Jeg elsker masse farger
I dag var jeg veldig fargefull. Men man må jo ha litt farger i blant. Vi bruker mye dress klær på jobben og da blir det mye svart. I dag skal meg og min søster opp på Ane Blich. De har åpnet en til etasje med Second Hand og Vintage. Hmm masse spennende til Monica. 
Veske fra Mango
Genser Fornarina
Øredobber fra Gina Tricot

Jeg har verdens beste venninne:)

005Det er ikke mange ganger det står blomster og venter på Monica, . Jeg ble så glad,  tusen takk Hege Elin . Gleder meg til London SMASK...

Om jeg blir blakk

063
Har fått en del spørsmål som "Blir du aldri blakk", "Hvor mye tjener du" osv.
Som alle vet så elsker jeg shopping. Jeg er veldig glad i dyre merker og det er en veldig dum ting. Men all min tid går til shopping og jobb. Jeg jobber knall hardt på salongen som jeg driver. Er på jobb hver eneste dag, 6 ganger i uken. Hvis jeg har ferie så pleier jeg mest å dra på små turer som f.eks. til London. Jeg kan ikke huske sist jeg var på en ekslusiv reise for flere tusen. Og dere kan jo regne sammen hvor mye jeg sparer på det og kan bruke på andre ting. Dette er et valg jeg har gjort og jeg liker det. Det er jo opp til en hver hva man vil bruke tiden og pengene sine på. Og jeg skal love deg at inni mellom er Monica super blakk! Jeg har nevnt det før, jeg har en super grei kjæreste. Kunne ikke holdt på slik hvis det ikke hadde vært for han.

Er det mulig at det regner og blåser samtidig?
Herregud så det regner og blåser i Bergen for tiden. Jeg skulle gå tur på fjellet i dag men den turen ble liten, holdt jo på å blåse vekk. Akkurat i dag skulle jeg ønske jeg bodde i Australia. Det går greit med regnet, men går i med vinden? At det blåser og regner samtidig er det verste. Flytte fra Bergen??
Topp Marlene Birger
Jakke Gina Tricot
Ps. Du som ønsket å kjøpe buksedrakten på salgsbloggen, er du forsatt interessert? Send meg en e-post på post@vogue-as.no

Marc Jacobs støvlerJeg har funnet meg et par Marc Jacobs støvler på Vincci som jeg virkelig har lyst på. Trenger jo et par støvler i dette regn været her i Bergen. Har et par rosa Hunter støvler, de er veldig søte. Men kunne tenkt meg et par svarte også. Siden alle har Hunter kunne jeg gjerne tenkt med Marc Jakocs sine. Er jo litt gøy å ha et par som ikke alle andre har. Marc Jacobs sine er litt mer classy og fin enn det Hunter er, de er med baggy. Likte at de er litt mer feminin med hel på. Monica har dessverre ikke råd til de så de står på ønskelisten.

Parykker

011
028


Jeg kjøper masse parykker på Ebay, denne er ikke ekte hår. Da er det mye høyere prisklasse. Hvis du er flink å lete på Ebay kan du faktisk finne parykker helt ned i 1 kr. Denne parykken kjøpte jeg for 5 kroner! Det er viktig at dere følger med hele tiden sånn at dere ikke blir utbydd. Var ikke Anders skjønn? Ellers har ikke Monica gjort noe mer spennende i dag, men var nede på politi stasjonen for jeg måtte ha nytt pass. Ventet i over i halv time, gjorde alt jeg skulle også ringte de meg et par timer senere og sa de ikke var fornøyd med bildet. Er det mulig.....

Sonia Rykiel


Vet du hvem H&M sin nye gjestedesigner blir? Hennes og Mauritz hadde jo stor suksess med Jimmy Choo kolleksjonen forrige uke. Neste gang er det den franske Sonia Rykiel som står for tur. Allerede 5.desember kommer den første kolleksjonen hennes med dameundertøy og tilbehør.
Neste år 20.februar er det planlagt strikkevarer, så det kommer mer. Men dette kommer kun i 250 butikker, i motsetning til 1500 på undertøyskolleksjonen.
Sonia Rykiel er en designer som er opptatt av at kvinner skal kunne ha gode innstillinger innen mote, uten å bekymre seg for økonomiske midler.
Er dere spent??

Veske på salgsbloggenDette er min yndlingsveske. Tenkte å selge den til en av dere. Den er veldig grei å ha med seg og har god plass. Elsker den. Bud fra 400,- Den ligger på salgsbloggen så alle bud gives der.

Favoritt skjørt196
Dette er mitt favoritt skjørt. Kjøpte det for et år siden på Twister. Har du et favoritt skjørt? Jeg pleier ikke å bruke mini skjørt, syntes ikke det er så fint på meg. Men det er veldig fint på andre.
Tenkte meg en tur ut i Åsane til mamma og pappa i kveld. Har faktisk tenkt på å kjøpe meg et hus der. Det er drømmen min. Savner Åsane, syntes det er litt mye bråk her i byn. Man får ikke skikkelig skjønnhetssøvn når man bor midt i sentrum.

Hotte miniskjørt til høstenSkjørt med fjær fra Topshop 750,-
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=true&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=151408&parent_category_rn=85550&productId=1073975&langId=-1
380
Skjørt fra Gina Tricot, 199,-

I år er det inn med sexy og lårkorte skjørt til høsten. Som du ser er det skinn, mønster og frynser som gjelder.
Her har jeg plukket ut noen tips til hotte skjørt.  

Acne designSom sikkert alle vet så er jeg forelsket i Acne! Nå har designeren Eva Larsson gått med på å lansere Acne kolleksjon på Lindex. Det er en stund siden nå, men greit for de som ikke har fått det med seg ennå. Kolleksjonen hun har designet er både lekker og luksuriøs, men til en lavere pris. Jeg har allerede kjøpt den svarte kjolen på bildet over. Det er jo blitt veldig inn med kun en arm på topper og kjoler. Men jeg føler ikke det helt ennå. Jeg syntes det føles ut som jeg kun har en arm. Men den er utrolig fin den på bildet over.

Sommerlook

006049
001
Jeg har litt summer feeling i dag pga klesstilen. Blir litt godt humør av lyse klær. Det er jo sol ute og faktisk ikke så kaldt heller.
Var hos legen i dag, måtte ta bilde av foten for å finne ut hva som er gale. Senere i dag skal vi filme med Heitv. De er endelig blitt frisk igjen. Så nå skal vi filme sminkevideoer!
Det var en som lurte på utdannelsen min og hvordan det er å være frisør. Jeg skal lage et innlegg om det, så de som lurer kan bare klikke seg inn på linken som liggen under "linker" på høyre side under alle bildene. Det kommer senere.

Mandag

016
Mandags morning, Monica er kjempe trøtt. Dette er dagen man egentlig bare vil sove.....

Shopping tips
Kjole 462$ og smykke 300$. Alt sammen er fra www.shopbop.com De har så utrolig mye tøft der inne. Dette er Monicas nye favoritt nettside.

Det er deilig når du finner skatter hjemme
Fant to gammle skatter hjemme, solbriller og buksedrakt. Har ikke sett de på lenge. Solrillene kjøpte Kyrre på en sportsbutikk på Os for tre år siden. Buksedrakten fant jeg hjemme i skapet. Den er kjøpt på Bik Bok for lenge siden. Tror jeg bare gav 100 kr for den. Som jeg har sagt utellelig mange ganger før og som sikkert alle vet så er jo jeg en stor fan av buksedrakter.. Den er litt krøllete, men sånn går det når det går fort i svingene!

God helg

Nå er det endelig helg igjen. Er litt sur for jeg kun fikk tak i den ene Jimmy Choo vesken jeg ville ha. Den er døds kul! Men ville ha en svart Clutch med en stjerne i midten med masse diamanter på. Noen som fikk tak i den og vil selge den til Monica?? Fikk også tak i armbåndet jeg ville ha. Er super fornøyd ellers! 
I dag skal jeg å spise Chicken Ticka. Håper alle sammen har en kjempe fin helg.  

Jimmy Choo

041042

Jeg stod opp 7 i dag tidlig, er super trøtt. Måtte jo være der når Jimmy Choo åpnet. Jeg fikk ikke være på åpningen, men hadde bånnet. De har nye regler i år, alle fikk bånd som viste at man kunne komme inn. Tror jeg var en av de første som stod i køen, men kom ikke inn før 10. Siden jeg måtte jobbe så måtte jeg sende opp to av mine medarbeidere. Man får jo bare lov til å kjøpe en ting av hver. Jeg fikk hvertfall en av veskene jeg ville ha. Skal legge ut bilder senere. Har du vært der i dag? 047
Kjolen jeg har på meg er fra Viktor&Rolf

Outfit i dag

045061

Jakke: H&M
Buksedrakt: Gina Tricot
Sko: Bianco
Smykker: Cubus

Julegave tips

121
Vet du ikke hva du skal kjøpe i julegave?
Dette flotte Dior smykke selger de på alle kosmetikk butikkene. Veldig praktisk å ha med seg for de som liker lipgloss! Det er nemlig lipgloss inni smykket.

KLIKK DEG INN PÅ FILEN, SÅ SER DU BRUDESHOWET VÅRT!

Law Abiding Citizen
Håper alle er en fin dag. Monica er ganske lei.. Har hatt vondt i foten i over et år nå. Har prøvd både å trene og maserer men ingenting har hjulpet. Skal prøve å ta nåler i hele foten for å se om det hjelper. På mandag skal jeg til legen, må finne ut hva det er.
Har egentlig ingen planer i helgen. Kanskje jeg skal en tur på kino. Har dere en bra film å anbefale? Har hørt at Law Abiding Citizen er veldig bra.

Ansiktsmasker

Alle trenger ansiktsmasker nå om vinteren. Huden blir tørr og da trenger vi fuktighet. Her er de 4 produktene jeg syntes er best. Du får kjøpt alle produktene på P. Koch parfymeriet (Ligger på Galleriet i Bergen)

La Prairie minimaliserer rynker og gir mer fasthet i huden. Den skal brukes ca. 3 ganger i uken.
Pris 1002,-

Lancome er en dyp rensende maske. Bruk gjerne en fuktigmaske etter, f.eks. Sisley Maske som står under.
Pris 316,-

Shiseido er en krem for en mer ungdommelig hud. Den er bra for porer og til ungdommer som har litt problem hud.
Pris 275,-

Sisley Maske er en maske som renser i dybden. Den fjerner talg og urenheter og gjenoppfrisker øyeblikkelig. Den passer til alle hudtyper og gir en fin glød i huden.  
Pris 620,-

Hvorfor er alt så dyrt!
Jeg elsker disse skoene fra Givenchy. Enda et par sko på Monica har på ønskelisten. 

Top Shop

085
Likte dere de nye øredobbene jeg kjøpte på Top Shop?
Tror du ikke den ene fjæren falt av når jeg gikk med de i dag! Superglue, have to fiks them.
086

Ny frisyre

102


Som jeg nevnte på videoen så har jeg klippet meg. Det er ikke så veldig stor forskjell, men det var deilig å få det gjort. Gleder meg til å spare håret slik at jeg får hele lengder. Det er så oppklippet nå, eller rettere sagt knekt av! Jeg har veldig lyst på en kort bob, men da trenger jeg hele lengder for at det skal se bra ut. Det er mitt mål.
Syntes håret til Siri Tollerød så helt fantastisk ut. Slik ønsker jeg at mitt hår skal bli. Men man vet aldri, med tiden kan det være jeg ombestemme meg.
Håper alle har en kjempe fin onsdag. Syntes dere sminkevideoen ble bra? Den ble litt annerledes enn de andre jeg har lagd. Vet at dere ønsker at jeg skal vise naturlig sminke, men det kommer masse etterhvert. Videoen jeg lagde i går var for å vise noe nytt og inspirere dere. Syntes det er veldig gøy å lage slike filmer, har savnet det .hoved3

Sminkevideo


Jeg bruker Franché sin Rouge og Franché sitt Mineral pudder som dekker alle ugjevnheter.
Concealer fra Mac NC20
Solpudder med shimmer fra Mac Gold Deposit
Svart øyenskygge Microshadow fra Makeup Store
Lys øyenskygge for å få myke overganger
L'oreal sin mascara
Glitter under øyene Fuchsia fra Makeup Store
Alle mine koster er fra Franché og Mac.

Måtte delen filmen i to pga den var for lang på youtube.

VideobloggingDet er veldig mange som spør meg om når det kommer videoblogging. Det kommer etterhvert. Jeg må bare beklager at det har tatt så lang tid. Vi holder på å filme slik at det blir mer proft for dere hjemme. Jeg ser at det tar lang tid, så jeg har laget en i dag (kommer seinere). Jeg blir veldig inspirert av å lage sminke videoer til dere. Jeg går faktisk gjennom blader og veldig mye på nettet for å finne tips til hva jeg kan vise dere. Denne gang har jeg tenkt å vise noe med diamanter. De som filmer for oss ligger flat med svineinfluensa. Føler alle er syk og har fått influensaen for tiden, vi må være forsiktige.

Er veldig Malene Birger i dag
Se disse skoene. De er helt fantastisk. Kjøpte de for mange mange år siden. Det er Jessica Simpson og er en av mine favoritt støvletter. Elsker de!

Jeg kjører Malene Birger fra topp til tå. Alt sammen er Malene Birger, men det meste er fra den gamle kolleksjonen. Smykke er fra den nye kolleksjonen. Jeg er ganske pist off for øyeblikket. Tror du ikke hele blusen har raknet over hele sømmen, på BEGGE armene! Har kun brukt den to ganger. Det er helt utrolig, men er for seint å klage nå. Problem.. Har dere hatt problemer med silke bluser fra Malene Birger?
Hatten er kjøpt på Filippa K.
I dag skal jeg se Top Modell og Lipstick Jungle. Dere må jo tro jeg er helt tv slave! Men det får Monica til å koble helt av.

Vinner av konkurranse!

054
Vinneren av konkurransen er Lizz_dl. Gratulerer! Premien er denne Raer buksen. Aldri brukt før, orginal pris 2100,-
Det er W28, så hvis den ikke passer kan jo du gi den som julegave eller til en venninne.
Send meg all informasjon på post@vogue-as.no.

Juledekorasjon

untitleduten navnpicnik
Har dere noen tips om hvor man kan kjøpe juledekorasjon? Har sett mye fint på Riviera Maison, men kunne godt trengt litt flere tips. Skal dere ha juletre i år? Jeg får skikkelig julestemning av det, men det er mye stress når det drysser og sånn. Kanskje jeg kjøper et i plastikk i stedet. Lysene er jo også veldig viktig. Jeg pleier å kjøpte mine på Ikea. Men hvis dere vet om et bra sted så bare kom med det, så lenge det ikke koster flere hundre kroner.
Noe av det beste jeg vet med julen er PINNEKJØTT og julebrus! Herregud jeg kunne spist pinnekjøtt og drukket julebrus hver dag. Men holder meg til julen.

True BloodVi må jo ha litt farger inn i bildet, ikke bare de samme gamle triste fargene. Syntes alle jenter burde ha en rosa fleece i skapet. Det er både fint og praktisk når det er kaldt ute. Perfekt å gå tur med i kulden.
Monica er helt i 100 for tiden. Har funnet ut at jeg kan se alle yndlingseriene mine på dataen istedet for å bruke tonnevis med penger på å kjøpe de! Ekstra pluss er at jeg kan koble pcen til tven så jeg får sett alt på tv. Kommer til å bli rik når jeg sparer alle de pengene. Da blir det mer klær på Monica haha.
Skal se True Blood hele helgen. Har hørt at denne serien er helt rå!! Stemmer det? Gleder meg veldig til å se den.

Marc Jackobs veske!

Jeg elsker Marc Jackobs! Han har så mye kule vesker at jeg vil ha alle sammen. Har nettopp kjøpt en ny en som jeg bare elsker. Hvem er din favoritt designer?
Hmm det er lørdag i dag. Hva skal dere, på party eller være hjemme å ta vare på kjærlighetslivet? Monica har faktisk hatt tid til å sjekke ut Syden turer. Jeg skal jo som alle vet til London i januar with my best friend Hege Elin. Men har fått streng beskjed om at jeg må ta en uke ferie. Det er ikke så lett når man driver sin egen salong, det blir mest jobb jobb jobb. Men etter jul så skal jeg ta meg en liten ferie. Har søkt litt og det er jo mest Gran Canaria og Hellas som er typiske reisesteder for en rimelig pris. Har dere noen hete tips til hvor jeg kan reise? Og da mener jeg steder som ikke har alt for dyre priser. Har veldig lyst å reise til Dubai eller New York. Men tenker helst Syden slik at jeg kan slappe av og hvile mine frisør muskler!
Anyway people, have a nice weekend!

Chanel veske

imgthingcayakrax
Denne Chanel vesken er høyt oppe på Monicas ønskeliste! Kommer aldri til å få den, den var ganske dyr 8 298,- Men den ligger på ønskelisten selvom. Fant den på http://www.vintagedesignerhandbagsonline.com 

Konkurranse og vinner av SHAMPOOFavoritt skoene mine fra Bcbgmaxazria

Jeg tenkte å lage en ny stor konkurranse! Premien får dere ikke vite ennå, men garanterer dere at dere kommer til å like det. Det er noe du kan gå med og det er aldri brukt før. Har aldri gitt vekk en så dyr gave før, så nå må dere bare kjøre på med tips! Alt du trenger å gjøre er og komme med ditt beste, men sunne middagstips. Jeg er så møkka lei de samme middagene hele tiden. Monica er ikke flink til å lage middag! Kom med et deilig, men raskt og sunt middagtips så kanskje du blir den heldige vinneren. Gjerne skriv opp en sunn dessert også, ekstra pluss.
Forresten jeg har helt glemt og kåre vinneren av budrunden på Sebastian Shampooen!
Vinneren er Linn med høyeste bud på 160,- Send meg en e-post på post@vogue-as.no

Birna

Som dere vet så er Monica veldig glad i buksedrakter! Denne buksedrakten er helt fantastisk. Den heter Birna og koster 2199,- Liker den veldig godt, og så sitter den så fint på.. Blusen heter Gentle men's og koster 1699,- Syntes fargen er helt nydelig på den.Alt er fra Twisted. Må jo gi dere lesere litt shopping tips. Disse klærne har jeg bare lånt for å vise dere tips om hva dere kan kjøpe. Selv om det er dyre klær så kan dere jo tenkte sammensetningen av klærne og inspirere til å bruke andre farger. Og nei, jeg er ikke sponset! 
PS. Det kommer en stor konkurranse, så følge med!!

Monica er i shopping humørJeg tenkte å begynne med og skrive ned hvilke merke klærne er slik at dere også kan finne de.
Denne skinn buksen heter Dr Denim og er kjøpt på Twister. Pris 799,- Kjempe behagelig å gå med.
Den rød genseren heter Gentle men's og koster 1995,- Fikk dere ikke litt julestemning av den? Rød er jo typisk julefarge og nå er det ikke lenge igjen til jul. Har dere begynt å handle julegaver?
Sko Acne. Liker dere ikke de? Jeg syntes de er døds tøffe!

Paul and Zoe

118
110
Har kjøpt meg en ny vinterjakke. Trenger det når det begynner å bli kaldt og vinter ute. Den er kjøpt på Retro og heter Paul and Zoe. Elsker jakker med hetter.

Marlene Birger

103093
090
Jeg har nettopp kjøpt meg en ny bluse på Retro. Det er Marlene Birger så dere får kjøpt den rundt i hele Norge. Var den ikke helt fantastisk? Dette er min nye favoritt bluse.

Ny hårsveis?

Jeg leste i det nye Se og Hør i går. Victoria Beckham har fått seg ny hårsveis and I love it! Vurdere sterkt å klippe meg slik. Hva syntes dere? Burde jeg klippe meg? Syntes håret var så mykt og fint, og litt bølgete. Dere kan jo bedømme selv hva dere syntes. Jeg likte det hvertfall utrolig godt. Victoria så helt fantastisk ut.

Gucci


mg7051

Regissøren Ridley Scott skal lage en film om det italienske motehuset Gucci. Filmen Gucci handler om drap, dekadanse og glamour på 70- og 80- tallet. Gjett hvem som har hovedrollene da? Leonardo DiCaprio og Angelina Jolie. Leonardo skal spille motekongen som startet Gucci, Maurizio Gucci, mens Angelina Jolie skal spille kone- og eks kone Patrizia Reggiani. I 1995 ble Maurizio drept og Patrizia ble dømt for å ha bestilt mordet på sin verdensberømte designereksmann. Noe som hun benekter! Gleder meg til denne filmen kommer!

Videoblogging165

Det kommer masse videoer etterhvert! Vi samarbeider med Heitv så videoene blir mye mer proff. Det er en del ting som skal gjøres så det tar litt tid. Men hvis alt går som det skal så er hvertfall to av de klar til neste uke. Just be patient people. Det kommer til å bli mye lettere for dere og dere kommer til å lære mye mer når de blir laget slik.
Jeg får en del mail om hvilke sminke dere ønsker at jeg skal vise, så det er bare til å komme med tips. 
Det er så irriterende, hver gang jeg går med skjorte så spriker den med nussene mine!

Riviera Maison

165162
164
158
Jeg tror jeg må begynne å shoppe på dette stedet. De hadde utrolig mye fine ting. Fant et bord jeg gjerne kunne tenkt meg. Se putene, utrolig deilig. Jeg likte alt! Hvis det er noen av dere som sliter med jule presang til Monica så kan dere bare kjøpe et gavekort herfra. HiHi
Butikken er heter Riviera Maison og er nettopp åpnet på Xhibition. Merke er opprinnelig fra Nederland, men nå har de kommet mye flere steder, bl.a. her i Bergen. De har også en nettside hvis du er interessert: http://www.rivieramaison.com/ her kan du se hvilke andre steder i Norge de hører til.

I love my new Acne shoes
Jeg har fått meg nye sko fra Acne. Trodde de var utsolgt men hadde ett par igjen til Monica JIPPI.....

Nye bilder


Her er noen flere bilder fra fotoshooten til meg og Margrethe fra Froststudio. Likte dere bildene??

Vinner av konkurranse!
Vinneren av konkurransen er Stine loi. Hun var faktisk den eneste som var nærmest. Hun tippet på Sundt senteret og rett svar er Urban som ligger på Sundt. Jeg vil at hun skulle vinne siden hun var nærmest svaret.
Det er mange som spør om hvilke hårfarge jeg bruker. Det som er med min farge er at fargen ser annerledes ut i fra hvilke frisyre jeg har. Har jeg krøller kan det se mørkere ut, har jeg stritt hår kan det se lysere ut osv.  
Men jeg bruker hvertfall WELLA 8.1 og litt 7.1. Litt BLONDOR STRIPER mikset med litt 7.3 og litt 0.34. Kommer an på om jeg vil ha mørkere effekt. Hadde aldri trodd jeg skulle bli så fornøyd med en hårfarge som denne, håret mitt blir bare sunnere og sunnere. Tror Sunn 24 har hjulpet mye også!
Btw. Hvordan går det med shampooen? Ser at det høyeste budet ligger på 140,- Bud runden står til onsdag.
Outfit:
Bukse MET Jeans
Sko Anna Sui
Pels Bik Bok
Skjorte Benetton

Mario Krankl i salongenNå er Mario Krankl i salongen. Han er utrolig dyktig. Det er så inspirerene å se han jobbe. Han får alt til å se så reint og fint ut. Oppsettene er helt fantastisk. Man lærer utrolig mye når man er tilstedet under hele prosessen. 
Monica er litt sliten fra i går, men det går jo greit når vi har en superstar i salongen. Gleder meg veldig til å se showet hans i kveld.

Bilder fra Brudeshowet6
Brudeshowet i går var veldig vellykket. Det var masse folk og alt så kjempe bra ut. Modellene var helt nydelig med masse flotte kjoler. Det er allerede 3 brudepar som har vært innom og ville booke time. Det er det vi kaller suksess.
Må bare beklage at det ble litt seint innlegg i dag. Men nå har dere masse bilder.

Gjør oss klar til Brudeshowet!30 års dag!


I går var jeg i Trude sin 30 års dag. Det var kjempe koselig! Vi var å spiste på Bocca så tok vi en liten tur ut. Jeg måtte jo dra litt tidlig hjem siden jeg skulle tidlig opp. Men det var kjempe gøy. Fikk dessverre ikke tatt så mange bilder, men her er noen av dem.
Nå er vi i full gang med Brudeshowet! Holder på med oppsett og sminke nå. Gleder meg utrolig mye!! Heitv følger etter meg hele tiden. Det som er jo det som er gøy med showet, behind the scenes!

Outfit på lørdag
Jakke Zara
Topp Bik Bok
Bukse Met jeans
Øredobber Gina Tricot
hits