desember 2009

Godt nyttår mine kjære lesere!


Tenk, nå er hele 2009 over så går vi over til et nytt tiår i 2010. Tiden flyr avgårde.
Husker før når jeg var litt under 20 år så måtte man feste med stil på nyttårsaften. Det er jo forskjellig hva folk gjør. Noen er hjemme med familien, noen reiser vekk og noen fester eller går på byn.
I år tror jeg at jeg bare skal være hjemme. Skal på jobb på dagen, så har jo jeg min kjære baby Blade. Han tåler ikke raketter for han blir så redd. Så tror jeg må være hjemme å passe på han. Kanskje vi tar en tur på hytten eller noe, må se det litt an med jobben også. Må jo lade opp til London turen som er helgen etter så det passer jo ypperlig for meg.
Dere må ha en fantastisk dag og ha et GODT NYTTÅR! Vi snakkes i 2010.

Dress to impress
Har dere funnet antrekk til nyttårsaften? Jeg fant tre kjoler som var blant mine favoritter. Men syntes den Victoria Beckham hadde var finest.
Har dere sett musikk videoen til Black Eyed Peas - Meet my halfway? Fergie ser helt nydelig ut når hun ligger der i den grønne kjolen. Hun er en helt fantastisk dame. Bare se hun i den hvite kjolen på bildet, she look stunning.

Partylook!

Hei alle sammen! Nå har jeg laget en enkel nyttårs/party oppsett video til dere. Håper dere klarer dette hjemme. Krøll løshåret først. Del det inn i fine inndelinger, ta øverste parti vekk og tuper, spray det litt for ekstra hold. Krøll så ditt hår sånn at det blander seg med løshåret. Få gjerne hjelp av venner eller noen i familien bak slik at det blir fint, og husk å skjul festene godt. Spray hele håret for godt hold. Røff det hele opp med et pannebånd. Lykke til og godt nytt år:)

Nyttårs Make-up!


 

1. Legg et fint og jevnt underlag. Ta foundation både over og under øyet, slik at øyenskyggen holder og dekker de blå linjene under øyet.
2. Legg på den svarte øyenskyggen på hele lokket opp til øyebeinet (globallinjen). Soft kantene med soft champange farget øyenskygge.
3. Ta på masse mascara slik at de falske vippene fester seg sammen med dine vipper. Vipper fra H&M.
4. Bruk en øyenskygge som er til bryn og påfør med en skrå kost og fyll inn brynene.
5. Avslutt med litt rouge i kinnene og lipgloss på leppene.

For å feste glitteret  bruker jeg vippelimen fra H&M
Protuktene jeg har brukt i dag er:
Svart øyeskygge fra Makeup Store
Softet ut med en champagne farge med shimmer i. Glitter fra Make Up Store.

Og husk jenter; masse glitter nå til nyttår!

ELSK ELSK drakten til Jennifer:)

Victoria Secret show!
Så dere Victoria Secret showet igår? Jeg blir super inspirert av å se på det. Det er et must å se hvert år. Men alle hadde jo langt hår, de kunne jo hatt noen med kort bob, det er jo supersexy! Så dere hun med den rosa luen? Jeg måtte rett å kjøpe å kjøpe meg en. By the way skal selge jakken min, den ligger for salg på salgsbloggen. http://monicasalgsblogg.blogg.no/
Dere må følge med på salgsbloggen, for jeg skal selge en av Marc Jacobs veskene mine snart!

Hår frisyre for gutter
Nå for tiden er det veldig inn med kort hår på sidene og langt hår på toppen. Som du ser på bildene har de ikke fjernet alt håret på sidene, men har en kort lengde og på toppen litt mer lengde. David Beckham er bare en av de som kjører denne looken. Så har du lyst å gjøre noe nytt med håret ditt, eller kjæresten din sitt hår er dette en super hot.

Nå kan du kjøpe begge til 850kr!Jeg selger begge skoene til 850kr det er med frakt, stør 38-39!  Monica har begynnt med salg Ja..
www.monicasalgsblogg.no

Aleksander Wang

Som dere vet så fikk jeg en Aleksander Wang veske av Kyrre til jul. Jeg har skrevet på bloggen før at jeg hadde kjøpt meg en slik veske, det hadde jeg. Men jeg lånte den vekk til en venninne for hun skulle på byn. Så var den en idiot der ute som stjal vesken til Monica! Gjett om jeg ble lei meg da.. Men det var jo ikke venninnen min sin feil. Så nå er det en der ute som går med Monica sin Aleksander Wang veske. Håper Karma slår tilbake på hun/han!
Så derfor fikk jeg en ny av Kyrre. Jeg elsker jo den vesken og Kyrre ble veldig lei seg når den ble stjåle. Og så god som han er så kjøpte han meg en ny en. Søte Kyrre :-)

Endlig vært på besøk hos SATS:)Nå har jeg vært på Sats en tur. Deilig å komme seg i gang igjen etter Julen. Trente i to timer så nå er samvittigheten MYE bedre :) Ser dere jeg prøver å tøye ? Ikke noe å skryte av, men det blir bedre og bedre ;) Tror ikke jeg er helt normal, for nå kribler det i hendene etter å begynne på jobb igjen i morgen. 
Husk at i morgen er Victoria secret show på tv 3 kl 22.30 og  Black Eyed Peas skal opptre....

Abercrombie & Fitch

Har dere hørt om Abercrombie & Fitch butikken? Den ligger i London. De har stort utvalg av jeans, topper, gensere og masse mer. Det koster litt mer en H&M, Top Shop og lignende butikker, men det er ikke så gale priser.
Det som er veldig gøy med denne butikken er selve konsepte. Reklamekampanjene deres er super sexy, de spiller høy musikk i butikken og de har lettkledde butikkansatte. Kommer du inn der så må du ikke bli sjokkert når det kommer en mann bort i bar overkropp og spør om du trenger hjelp!
Men de har fått mye omtale i media. Det var en som jobbet der som mistet jobben pga hun mistet armen i en ulykke. Hun måtte enten slutte eller gå til lager arbeid. A&F har også uttalt i media: "Vi ansetter pene mennesker fordi pene mennesker tiltrekker andre pene mennesker, og vi vil markedsføre oss til kule, pene mennesker. Vi henvender oss ikke til andre enn dem". Det er jo helt sykt, det kan ikke være sånn på en arbeidsplass. Men tror de har skjerpet seg de siste årene. Butikken er hvertfall veldig populær og 1125 butikker i USA, Canda og Storbritannia.
Butikken har faktisk eksistert siden 1892! Men i 1990 overtok Michael S. Jeffries og gjorde butikken med suksessfull og sexy. Før var det ganske gubbete stil.
Gjett om meg og Hege Elin skal dit da! Gleder meg til å sjekke ut butikken, de har utrolig mye kult der og hotte menn i bar overkropp!
HEGE ELIN! Gled deg, jeg skal lage denne turen til en uforglemmelig helg for deg!!!
Sjekk ut nettsiden deres: http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/HomePage?langId=-1&storeId=11203&catalogId=10901

2. Juledag
Heisann alle sammen. I dag skal meg og Kyrre i besøk til familien hans.
Hvilke dag mener dere er party dag i julen egentlig? Det er mange som mener det er 1. juledag, mens andre mener det er 2. juledag. Jeg syntes 1. juledag er med familie dag og 2. juledag er mer fest dag. Men i år skal Monica bare ha en rolig jul og kose seg med familien. Så det blir ingen paraply drink på meg.
Outfit:
Buksedress : Peak
Sko: Sorel
Briller: Marc Jacobs

Ønskeliste
Sjekk Louis Vuitton vesken til Jessica Simpson. Den er på Monicas nye ønskeliste.
Skoene også, de må jeg bare bestille, De passer jo perfekt nå om vinteren.

1.juledagDa var julaften ferdig. Det er sykt hvor lang tid vi forbereder hos til julaften, med julepresanger, pynting osv. Så er selve dagen over på 1,2,3.  Men jeg stor koste meg. Hele familien samlet, masse deilig mat og julepresanger. Tror kanskje jeg spiste litt for mye mat da.. Men det er lov når det er jul! Spiser jo det kun en gang i året. Fikk dere mye fint til jul?
I dag skal vi bare ut å spise frokost hos foreldrene mine. Etterpå skal vi hjem å slappe av og se litt på julefilmer. Julen handler om å kose seg og slappe av med sine nærmeste.
Ps: Likte dere det nye julehalsbåndet til Blade?

Gjett hva Monica fikk til jul!!!

Gjett hva jeg fikk av Kyrre?!?!! ALEKSANDER WANG VESKE!! Herregud nå er Monica helt i skyene. Kyrre vet hvordan han skal gjøre Monica glad. Meg og Kyrre pleier å åpne gavene fra hverandre på morningen, så det var en helt super start på dagen :)
Håper alle sammen har hatt en strålende jul!

God jul alle sammen!

Nå er det endelig 24.desember. Har fri fra jobben i dag så har sovet lenge. Det er så deilig å våkne opp i et varmt og deilig hus når det er snø på utsiden. Får skikkelig julestemning.
I kveld skal vi å spise pinnekjøtt hos familien min. Broren min Stian og søsteren min Heidi kommer også. Hun har med seg sin mann Frode, så det blir masse folk. Gleder meg veldig, spesielt til pinnekjøtt!
Dere må ha en kjempe fin jul alle sammen!!! GOD JUL! Juleklem fra Monica <3

JULEFERIE:)


Nå er det jul folkens. Dette er faktisk min siste dag på jobben før mandag. Kan dere tenke dere det. Det blir litt deilig med fri et par dager. Så blir vi ladet opp til mandagen.
I helgen er jeg sikkert invitert på 100 fester, men skal ikke på noen av de. Jeg skal være hjemme og få min skjønnhetssøvn, ta ansiktsmaske og gjøre meg klar til London. Vet det er mye London snakk, men jeg gleder meg sånn. Hadde jeg kunne flyttet dit hadde jeg gjort det!
Håper alle mine søte lesere får masse fint til jul og stor koser seg i ferien!
Outfit i dag
Bukse Vero Moda
Jakke Vero Moda
Topp London
Hansker Peak

Vinnere av julegavene!

Heisann alle sammen! Da har vi kåret vinnerene til julegavene. Det var kjempe masse bra tips så var ikke lett å velge.
Bli ny dag går til IdaPida.
Shampoo og Balsam går til Madeleine.
Gratulerer. Send meg en mail på post@vogue-as.no. God jul :-)

Tre nøtter til Askepott

Jeg har en tradisjon hver julaften, og det er Tre nøtter til Askepott. Jeg må nødt å se den hver eneste jul. Det er min favoritt film, men ser det kun på julaften. Ellers blir det ikke det samme. Tror faktisk det er den filmen som gir meg mest julestemning av alt. Helt fantastisk film. Pleier dere å se den på julaften?
Tror omtrent alle har sett den, men hvis ikke  dere seriøst se den. Den går på NRK1 og NRK super kl.11.00 torsdag 24.desember.
 

Outfit fra lørdag
Jeg har kjøpt julepresang til meg selv og åpnet den. En ny Marc Jacobs veske, dont you love it? Likte dere den nye kjolen min fra Acne? Me love.
Kjole fra Acne
Veske Marc Jacobs
Sko Kurt Geiger

Julebord med jobben

På lørdag var vi på julebord med jobben. Det var kjempe koselig! Anne Kat lagde et døds bra show. Utrolig gøy at vi fikk gå på hennes siste show her i Bergen. Etterpå gikk vi på Bocca og spiste deilig mat med litt vin. Bocca gir en helt utrolig serive, så en tier til de!

www.monicasalgsblogg.blogg.no


Ta en titt på salgsbloggen, har lagt ut to nye kjoler. Blant annet denne Roberto Cavalli kjolen. Bud fra kr 500,-. Alle bud gives på salgsbloggen.

Varmruller


Jeg anbefaler varmruller av merket PROFI.
De er kjempe gode og vi bruker de her på salongen.
Det følger med klyper som du fester varmrullene med når du har rullet opp håret.
Husk og varm opp rullene ca 30 minutter før du tar de i. Så lar du de stå i håret i ca 30 minutter.
Ta rullene ut og fiks krøllene slik du ønsker.
Det koster kr 1100,- her på salongen, og kr 1300,- hvis du bestiller på nettsiden (som inkl. frakt).
Trykk på http://monicainvogue.no/produkter/ så kommer du rett til nettsiden hvor vi selger varmruller.
Dette er en perfekt julegave til alle jenter!

SjokoladebolleJeg ser ut som en sjokoladebolle med hvitt outfit på. Det er mandag morning og Monica er super fornøyd med livet sitt. Jeg er kjempe glad for tiden. Må nevne det hele tiden til dere, det er viktig.
Nå er det snart julaften. I cant wait! Lurer på hva jeg får av kjæresten. 
Det er ikke lenge til vi skal trekke vinnerne av julegavene. Skal gå gjennom litt av det i dag og se om dere har kommet med noen hotte tips. Har fortsatt er par gaver igjen så kanskje jeg finner noe bra. Men det er litt enklere hvis dere gir svarene innpå det innlegget det gjelder.

HUSK VARMRULLER!


Jeg glemte å si det i filmen, men husk varmruller. Jeg hadde i varmruller før jeg satt håret opp. Da får man litt mer fylde på håret. Dette er en enkel og veldig kjapp håroppsett. Passer både til julaften og nyttårsaften.
PS. folkens. Et bra julegave tips hvis du ikke vet hva du skal kjøpe, varmruller! Alle jenter trenger det. Det er så mye forskjellig man kan lage og gjøre. En perfekt julegave.

Sminkevideo1. Lag et fint og gjevnt underlag. Ta foundation både over og under øyet, slik at øyenskyggen holder og dekker de blå linjene under øyet.
2. Legg på den blå øyenskyggen på hele lokket opp til øyebeinet (globallinjen). Soft kantene med lilla øyenskygge.
3. Ta masse mascara på slik at de falske vippene fester seg sammen med dine vipper. Vipper fra H&M.
4. Bruk en øyenskygge som er til bryn og påfør med en skrå kost og fyll det inn i brynene.
5. Avslutt med litt rouge i kinnene og lipgloss på leppene.

Blå øyenskygge, Microshadow deep blue fra Makeup Store.
Lilla øyenskygge,Microshadow silk fra Makeup Store.
Rouge, Gentle fra Mac.
Syntes det er fint å ha litt sommerfarger nå på vintertiden.

SNØØØ!!
Jeg holdt på dø når jeg kom til byn i dag tidlig. Det er så fint her når det er snø. Jeg syntes faktisk at Bergen er verdens beste by. Det er jo helt nydelig her, nesten som en egen stor Kardemommeby. Får skikkelig julestemning. Håper det varer helt til julaften. Lenge siden Bergen har hatt hvit jul.
I dag er det endelig julebord. Men tror jeg må revurdere hva skal jeg gå med i dag. Åååårrh, irriterende. For all del, jeg elsker at det er kommet snø. Men det ødelegger outfitet mitt. Kommer jo til å frosse til is med kun en kjole uten strømpebukse. Så jeg må hjem å sjekke outfitet mitt en gang til. 
Følger dere med på X-Factor? Syntes det bare begynner å bli tull nå. Chand er flink, men han ikke den flinkeste. Mange av mine favoritter gikk ut for lenge siden. Men hvis dommerene hadde latt Elin Gaustad komme videre så hadde hun knust Chand rett ned i støvlene. Stemmen hennes er så soft og behagelig å høre på. Jeg får helt gåsehud. Spesielt den sangen hun sang i går, Confessional Song. Den bør hun virkelig være stolt over. You go Elin!

Big panties is back!
Har dere hørt Rihannas nye sang "Hard" med Young Jeezy. Herregud den er så bra. Og musikkvideo! Fy søren. Alt Rihanna gjør og tar i går til gull. Den nye sangen må dere høre, den er bare helt utrolig.
Hvis dere ser på videoen så har hun på seg en høy "truse". Det er er super hot. Vet det er litt vanskelig å vende seg til sånn, men jeg syntes alle bør gå rett til butikken å kjøpe seg en hot truse!

WTF Anne Kat?!Hva skjer? Har dere fått med dere at Anne Kat har avlyst de siste showene både fredag og lørdag? Heldigvis skal vi på det showet som går kl 1900, ikke det kl 2130. Håper ikke hun avlyser det også da. Etter Anne Kat showet går turen videre på Bocca. Der blir det deilig mat og litt rødvin. Monica må også bestille seg en paraply drink.
Jeg holder på å lage en døds kul sminkevideo og håroppsett til dere! Er litt usikker på når jeg får den utpå, men håper på at det blir snart. Det er så travelt på jobben for tiden så må prøve skvise inn litt tid.

Deler ut 2 makeup timerll
Vi deler ut 2 gratis makeup timer. Alt du trenger å gjøre er og komme innom salongen og si "Embrace your dreams".
Jeg vet dette er dumt for de som ikke bor i Bergen, men når jeg driver en salong må jeg gi litt slike gaver også. Det kommer jo goodies til dere andre også.

TRAVELT!Herregud, det er så travelt for tiden. Alle skal ordne håret sitt før jul. Men jeg elsker det! Tiden går så fort og jeg stor koser meg på jobb. Har så mange kjekke kunder også som gjør det enda bedre.
I dag skal jeg begynne på julegavene. Nå kan jeg faktisk ikke utsette det lengre. Det er sykt å tenke på, det er jo kun 1 uke igjen til jul. Og i følge værvarselen ser jo det ut som det blir bra vær. Kanskje det blir hvit jul i år? Det blir hvertfall ikke regn! Men krysser fingrene for snø!
Men folkens, har dere ikke lyst på julegaver eller? Jeg syntes ikke dere har gidd så mye intiativ denne gang. Hvis jeg ser masse engasjement så gir jeg kanskje ut enda flere gaver. Men ikke ennå, dette er ikke bra nok. Det er 6 dager igjen til jeg kårer vinnerene så nå må dere stå på.

Monica tipser jule gaver:)

Hver jul lanserer Estée Lauder samleobjekter, og de har til sammen kreert over 770 pudderdåser og kompaktparfymer siden 1963. Årets må-ha-produkt tilhører den klassiske duften Youth-Dew. Den varme og eksotiske duften ligger kompakt i et nydelig kameliaskrin med Swarovski-lås. Youth-Dew Cameo fra Estée Lauder, 1.800 kroner. Portraits av Mario Testino, 300 kroner hos Amazon.com. Cellular Treatment Gold Illusion Line Filler fra  LPrairie1.250 kroner.

Jag er så utrolig glad for tiden!


 
For en herlig morgen. I dag startet jeg dagen med å se på Sex In The City mens jeg spiste deilig frokost. Etterpå tok jeg meg en tur på fjellet. Det er så herlig å gå på fjellet før jobb og når det er så fint vær ute. Desember har vært en kjempe fin måned og rett etter nyttår reiser jeg till Lonodon.JIPPI:)  Nå har vi hatt Osccar fra Sverige på utplassering i snart 3 uker.. Men neste uke reiser han tillbake till Sverige. Der er trist, men han kommer tillbake hit om ca et år. Så det blir bra. Ellers må dere ha en kjempe fin dag alle sammen.

PS. Jag elsket det nye tatoveringen min. Den ble helt perfekt!
Buksedrakt  er fra www.shopbop.

Husk Julegavetips!


Dere må huske julegavene folkens! Det er kun 8 dager igjen.

Lilla


Lille er jo den hotte fargen i år. På catwalken, sminkehyllene og ikke minst i kles butikkene finner du masse lilla for tiden.
Det er mange som er litt redd for å bruke denne fargen for det er ikke så mye man kan bruke til. Men har du et lilla plagg og setter det sammen med en basisfarge som svart, hvit osv. så kan du få ett super hot antrekk.
Har du f.eks. en knall lilla kjole og setter det sammen med en svart strømpebukse og noen svart pumps, da har du det perfekte outfit. Men husk, hvis du ønsker at hovedplagget skal få oppmerksomheten så må du tone ned på tilbehøret. Mye tilbehør er for å piffe opp et enkelt antrekk. Ønsker du å piffe opp et enkelt plagg med litt farge, bruk gjerne lilla. Ha et lilla belte, en lilla topp eller noe lignende til et basis klesplagg. Det er ikke mye som skal til for å gi litt liv i antrekket.

Leading LightNå er tatoveringen min ferdig. Jeg ble kjempe fornøyd! Det står "Embrace your dreams, live in the moment". Likte dere den? Hvis dere skal ta tatovering anbefaler jeg virkelig Leading Light, det er mitt favoritt sted. De gjør alltid en kjempe bra jobb. Men, det er kun Jørn som tar mine tatoveringer. Han er min faste tattovør. Det gjorde faktisk ikke så vondt i dag, tror Jørn har sin egen spesielle måte å tatovere folk på. Har tatt tatovering andre steder og det er ikke samme kvalitet som det er på Leading Light.
Hvis du er interessert kan jo du ta en titt innom bloggen deres, http://leadinglight.blogg.no/. De har nettopp laget den, men det er jo litt gøy å følge med på hva de driver med så får du kanskje noen tips til din tatovering.
Det er litt farlig med tatoveringer, du kan faktisk bli avhengig. Jeg har lyst å bygge på den jeg har på korsryggen. Har sett på mange tegninger, så kanskje jeg gjør det. Har lyst å utfylle den med farger, syntes det er utrolig stilig. Kanskje dere har noen hotte tips?
Leading Light Bergen:
Strandgaten 88, 5003 Bergen
55 55 83 83

Gratulerer med dagen Mamma og Tingeling!!

Tenk at bestevenninnen min og mamma har bursdag på samme dag. Har faktisk ikke tenk over det.
Men gratulerer så mye begge to! Jeg er kjempe glad i dere!! Ha en strålende dag mine kjære.

Gjett hvor Monica er!


Nå er jeg på Leading Light og tar min 6 tatovering. Har planlagt dette lenge. Dere får vente å se hva det blir, legger ut bilde senere.
Likte faktisk disse tatoveringene veldig godt. Men tror ikke jeg kunne hatt en så stor en.
Monica er litt pysete så trenger støtte fra dere lesere. Grunnen er for jeg er litt pysete. Jeg syntes ikke det gjør så vondt, men det er jo ikke akkurat deilig å ta tatovering heller. Er veldig spent på resultatet. Wish me luck!

Anne Kat Hærland - Liker dere showet hennes?


Toppen jeg har på meg er kjøpt på Gina Tricot, do you like?
Så denne uken blir det mye jobbing, alle skal jo bli fin til jul:) Skal jo ut på denne lørdag også. Da blir det julebord med Vogue gjengen. Vi skal på Anne Kat Hærland show på Ole Bull Scene. Har dere sett showet? Hun har jo vært her på Vogue og ordnet seg, må si hun virker som en veldig kul dame. Hun sa faktisk til oss at det var det siste showet og at det kom til å bli døds bra. 
Jeg har faktisk ikke begynt med å kjøpe julegaver ennå, det er helt tragisk. Derfor håper jeg at dere kommer med masse flotte gavetips til meg.

Jeg må jo gi julegave til leserne mine.


Nå er det ikke mange dager igjen til jul. Jeg tenkte å gi ut to julegaver til leserne mine. Gavene blir shampoo og balsam, og en bli ny dag her på Vogue. Bli ny dag innebærer farge, klipp, kur og makeup.
Jeg vet at mange av leserne mine ikke bor i Bergen. Men om du skulle vinne denne premien så kan du bruke den en dag hvis du skal til Bergen. Hvis du ikke skal hit så kan jo du kanskje gi den videre til en venn? Premien må ikke brukes nå, den kan også brukes neste år.
Det dere trenger å gjøre er og komme med deres beste julegave tips!
Vinneren blir trekt på lille julaften 23.desember.

Det var så koselig på lørdag:)

Johnny DeppJohnny Depp må være den deiligste mannen på 2 bein! Han er min favoritt skuespiller. I Pirates of the Caribbean spiller han så utrolig bra og er super hot. Det er faktisk helt sykt at han er 46 år og har vært skuespiller siden han var 11 år. Fortsatt så er han hottere enn skuespillerene som er 20 år! Liker dere Johnny Depp?

Belstaff


 Belstaff er super hot, men det dumme med dette merket er at det er så dyrt. Syntes det er litt i overkant å betale 11 000,-  for en jakke. Jeg kjøpte heldigvis min på salg. Kanskje jeg kjøper meg en ny til jul.
Belstaff jakken Victoria Beckham har på seg på dette bildet er akkurat en slik jeg vil ha!
5dace60c722d7550victoriabeckhamstyle

Grattis med dagen Tingeling

I dag skal jeg rett hjem etter jobb. Må jo gjøre meg klar for en ny kveld senere.
Det er mange som sier jeg ser så oransje ut. Det er fordi jeg bruker spraytan. Har sagt det før, jeg har spraytan dusj i kjelleren så derfor er jeg så brun/oransje. Jeg digger å være brun, hvertfall når jeg skal ut. Man føler seg mye freshere når man har litt farge. Da får det heller bare være litt gult og oransje.
Outfit fra i dag:0ik

12.des.2009

Det var døds gøy i går. Har litt vondt i hodet i dag men er fin ellers. Det er super travelt på jobb så vi får se hvordan dette går.  Men det var hvertfall en stor suksess i går.. Hvis dere skal ut å spise en dag anbefaler jeg virkelig Sumo. De har fantastisk  mat, så dit må dere gå!
Outfit fra i går:020

023
027

Outfit i dag

021uuuu
034lllllllllllllllllllll
014ppppppppppp God helg alle sammen.. Snakkes i morgen
SMASK

Rolex klokke


Det kommer til å bli en hard helg for Monica. Jeg skal ut både på fredag og lørdag. Men det er gøy da! Syntes det er litt deilig når man bare er ute og har det gøy med jentene.
I dag skal jeg ut med alle på jobben. Mailen har bursdag. Gratulerer med dagen Mailen! Vi skal å spise deilig mat på Sumo. Alltid like gøy å feste med Vogue gjengen!
I dag har jeg på meg en dress jakke med en topp inni. Det er faktisk bare noen små ting som må til for å gjøre et outfit kult. Syntes det er super hot med en smal, feminin klokke med masse armbånd til. Jeg har veldig lyst på en Rollex klokke, men de koster jo opp til 400 000 kr. Det blir alt for dyrt! Men hvis noen av dere lesere vet om noen kule klokker så må dere bare si ifra! Jeg elsker tips fra dere.

Jeg savner det lange håret mitt
Jeg savner det gamle håret mitt. Føler meg litt naken med kort hår. Men er så lei av hair extension så vil ikke ha det tilbake. Hva syntes dere, langt eller kort hår? Men det er jo bare for Monica til å ta i Sara extension så har jeg langt hår. Kanskje det blir langt hår til helgen? Jeg har en hard helg foran meg. Party fredag og lørdag! Pluss jobb på lørdag. Hvordan skal jeg klare dette?? Neida, det blir bra dette. Det tar på å være 30 år, jeg er ikke 20 lengre.

Oppsett til julebord


Det er utrolig mye man kan gjøre med håret når man skal ut. Dette er bare to lette tips om hva dere kan gjøre. Hva syntes dere om parykken? Ser du ut som jeg er 90 år? Hehe, må jo inspirere dere lesere.
Så må jeg bare si et par ting. Nei jeg tror ikke jeg er deilig. Og at jeg "sjefer" med Madeleine på filmen er for at hun skal sitte best til for dere. Hun vet ikke hvordan hun skal sitte så jeg må nødt å si i fra. Jeg gjør det for at dere skal se best mulig. Syntes det er litt dumt at dere skal hele tiden kommentere hvilke feil jeg gjør.

Dere må jo bare nyte Rihannas nye tatovering!

008
127017
Dere må jo bare nyte den nye tatoveringen til Rihanna. Hun har tatt en ny rett over brystet hvor det står "Never a failure, always a lesson" skrevet baklengs. Dette er hennes personlig motto. Hun tok tatoveringen på NYC tattoo som er hennes favoritt sted.
Som jeg har nevnt før så skal jeg ta en ny tatovering. Hvor den skal være er forsatt en hemmelighet, men har lyst å ta den i morgen. Får se hva det blir tid til. Håper hvertfall det blir i løpet av desember. Jørn, tatovøren min er alltid opptatt! Men han er kjempe dyktig. Eneste stedet jeg tatoverer meg er på Leading Light, der er Jørn favoritt tatovøren min.

HårfargeNå holder jeg på å farge håret mitt. Hadde begynt å få en ganske tydelig ettervekst. Ser dere at jeg har fått grå hår. Å my god  Monica har begynt å bli gammel..
Det er mange som spør hvilke hårfarge jeg bruker. Har nevnt det er par ganger, men er jo greit å minne det på dere.
Jeg bruker Wella 8.1 med 7.1. Av og til tar jeg lyse striper og av og til mørke. På de lyse bruker jeg blondor og på de mørke 7.3. Vi har fått inn nye farger på salongen, Sassoon. Jeg prøvde den i dag, ble litt mørkere men jeg likte det. Den gir en helt fantastisk glans på håret. 

Sminkevideo


1. Lag et fint og gjevnt underlag. Ta foundation både over og under øyet, slik at øyenskyggen holder og dekker de blå linjene under øyet.
2. Legg på den brune øyenskyggen på hele lokket opp til øyebeinet (globallinjen). Soft kantene godt med en rein kost!
3. Legg på vipper, å gå deretter over med svart våtliner.
4. Ta masse mascara på slik at de falske vippene fester seg sammen med dine vipper. Vipper fra H&M.
5. Bruk en øyenskygge som er til bryn og påfør med en skrå kost og fyll det inn i brynene.
6. Avslutt med litt rouge i kinnene og lipgloss på leppene.
Jeg har ingen sminke under øyet, kun glitter. Som dere vet har Monica har makeup tatovering, så det ser ut som jeg har litt kajal på. Lykke til alle sammen.

Håroppsett


Jeg tenkte å vise dere noen enkle oppsett som dere kan gjøre hjemme. For å få en vellykket oppsett trenger du en naturbørste, en tuperingskam, fliseklemmer og en hårspray. Når du skal tupere håret er tuperingskam best. DFI sin hårspray er helt genial og holder frisyren hele kvelden.
Denne oppsetten er det best å spørre din mor eller en venninne om de kan hjelpe deg bak. Jeg brukte en stor nål til å føre båndet gjennom håret. Vi holder på å lage masse videoer med håroppsett, dette var bare en liten test. Likte dere det? I løpet av uken kommer det en video hvor jeg viser en mer elegant frisyre som du kan gjøre hjemme. Det er ikke vits at jeg viser alt for avanserte oppsett, så derfor jeg gjør det fort og enkelt slik at dere hjemme skal klare dette selv.  

Lårhøye støvletter

127
reprt2006812867p1v1m56577569831793914347x683
Støvletter fra Shopbop, pris 475$
http://www.shopbop.com/kane-thigh-high-boots-report/vp/v=1/845524441852157.htm?folderID=2534374302153372&fm=other-shopbysize
25
Støvletter Friis & Company, pris 2349,-

017
Støvletter fra Marlene Birger, pris 5 899,-
015
Støvletter fra La Redoute, pris 749,-
http://www.laredoute.no/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=39477&productId=248372&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

Lårhøye støvletter er høstens største trend i år. Kjendiser bruker det og det kommer mer og mer i butikkene. Designere som Prada, Chloé, Gucci, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, og Stella McCartney er bare noen av de som viser den lårhøye trenden.
 Det er mange som lurer på hva man kan gå med til slike støvletter. Trange jeans, tights med en stor strikkegenser eller t-skjorte eller en kort kjole med strømpebukse. Det er mye man kan sette sammen. Men pass på at den trendy stilen ikke blir for trashy. Hvis du vil ha et litt mykere inntrykk er det lurest å velge semsket skinn fremfor glatt. Pass også på og ikke velge for utfordrende klær.
Jo høyere de er på låret, jo bedre er det. Når du skal kjøpe slike støvletter er det viktig å velge noen som er konvertabel å gå med. Støvlettene er ikke billig uansett så et par hundrelapper ekstra bør man investere slik at den sitter godt på foten. Og husk folkens, platå hæl er bedre for føttene.
Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i de støvlettene fra Marlene Birger?? Monica må ha de!

Lipstick JungleVet dere hva Monica har gjort i dag? Jeg laget både en sminkevideo og en hår oppsett video. Det er mange som har spurt om hvordan de kan ha håret nå til julebord sesongen. De kommer i løpet av uken.
Hva skjedde med Lipstick Jungle? Det var jo ikke forrige mandag. Er det ferdig eller? Noen av dere tv fans som vet?
I dag skal jeg faktisk ta solarium. Ja du hørte rett, jeg skal ta solarium. Tenkte å ta i ca. 20 minutter. Trenger å få litt fart på pigmentene mine.

Warehouse
Jeg er så glad vi har Warehouse her i Bergen. De har så utrolig mye forskjellig og stilig klær. Det finnes jo kun en av butikken her i Bergen så den blir ikke den standard kjeden som ligger overalt. De har også en nettbutikk, men de har ikke alt det samme der som i butikken.
Kjøpte denne toppen der, man bruke den til mye forskjellig.

Vero Modas nye kolleksjon
Viste dere at Vero Moda skal begynne med en ny kolleksjon? Februar 2010 kommer det tre nye, en for de som liker feminine klær, en for elegante klær og en med litt røffere stil. Da skal det blir lettere å lage sin egen stil mer personlig. I tillegg til dette skal de begynne med klær for barn også.

De tre nye kolleksjonen er:

Vero Moda. Her er det klær som handler om komfort og å utrykke seg selv. Det er avslappende klær som man kan gå med i hverdagen og har høy kvalitet. Det er feminine og elegante klær som er laget av behagelige materialer.

Vero Moda Jeans. En jeanskolleksjon for de som liker litt røffere stil. Det blir en blanding av denim og herreinspirert bukser.

Vero Moda Very. Dette er klær for den velstelte og stilsikre trendsetteren. Stiler er selvsikker og selvstendig og gjenspeiler lidenskap for mote. Dette er en veldig sofistikert stil og har mye detaljer.

Juleshopping
I dag skal Monica på juleshopping. En god unnskyldning for og shoppe til meg selv hehe. Men det er jo ikke lenge igjen til jul nå, så jeg må begynne å handle gavene. Det er faktisk lurt å gjøre julehandelen på søndagsåpent, da er det ikke stapp fullt av folk.
Senere i dag skal jeg på julebord. Naam pinnekjøtt!
Kjole fra Warehouse

Slank midje?Har du lyst på en slank midje? Nå har de kommet med den meste geniale mage og rygg treningen. Du får også trent rompe og lår. Nemlig rokcering med vekter! Syntes det er høres super genialt ut. En venninne av meg prøvde det og hun gikk ned 10 cm rundt midjen!! Gjett om jeg skal bestille en da.
De finnes i forskjellige størrelser og vekter:
1.5 kg, 102 cm i diameter - For de som er litt svak i mage og rygg eller veier under 65 kg.
1.7 kg, 104 cm i diameter - For de som er litt sterkere i mage og rygg eller veier mer enn 75 kg.
2.2 kg, 105 cm i diameter - For viderekommende rockere, og de som er i veldig god form.
De selger de på ulike sportsbutikker og du kan bestille på nettet på www.flust.no.

Hvor i h****** er snøen?Hvor er snøen?? Man får ingen julefølelse når det ikke er snø. Hvor må jeg dra, opp på fjellet? Er ikke gøy å kjøpe julegaver når man ikke har julesteming. Håper virkelig det kommer snø på juleaften. Da blir Monica glad.
Har alle sammen en fin lørdag? I dag har jeg bare tenkt å slappe av hjemme.
I morgen skal jeg på julebord med hele familien til Kyrre. Vi skal å spise deilig mat på Hotell Norge. Det blir første gang jeg spiser pinnekjøtt i år, gleder meg!! Håper de har julebrus:)
God helg

Hvil i fred Regine Stokke <'3

Regine Stokke som kjempet mot kreft i flere måneder døde 3.desember 2009. Det er så utrolig trist at en så ung jente måtte gjennom noe slikt. Hun hadde hele livet foran seg. Mine tanker går til familie og venner.
Hvil i fred Regine.
13275871259858707119
En så nydelig jente fortjener ikke noe slikt. Livet er urettferdig!

Kendra Wilkinson

kendrawilkinson20090527094651224000

Vet ikke om dere følger med på Playboy mansion? Kendra var en av favorittene mine, hun er helt sprø hele damen. Hun var jo stormforelsket i Hugh Hefner. Nå er hun gift og venter barn med Hank Baskett.
Alle tre jentene har jo gått fra han nå. Men Hugh klarer seg, nå er han sammen med to tvillinger. Som vel og merke er enda yngre.

Audrina Patridge lager ny serie

audrinapatridgemtv
Følger dere med på The Hills? Etter 5 sesong er ferdig skal Audrina lage sin egen serie. Den skal handle mer om hvordan Audrina er utenfor The Hills. Familie og venner skal også være med, men det blir mest sannsynlig ingen fra The Hills gjengen. Det ser ut som alle sklir fra hverandre etter hver sesong som går. Men det er jo bare drama, drama, drama. Blir spennende å se hvordan hennes serie blir. Den skal vist bli mer virkelighet og ikke laget så mye til.

Huseklepp

I dag ble jeg faktisk intervjuet. De som har laget designet på de nye brann draktene spurte om hva jeg syntes om de nye draktene. Men er det en ting fotball spillere skal ha, så er det inntilsittende drakter.
Det er litt kult når Monica har fått sett draktene før fansen. Jeg skal innrømme jeg ikke er så stor fotballfan, bare stor fan av Huseklepp. Hihi. See you later people.

Kejo jakke


Denne Kejo jakken har jeg hatt i evigheter. Tror det er rundt 5 år siden jeg kjøpte den. Har nettopp hatt den på rens så nå er det like god som ny. Den er utrolig deilig å gå med nå i kulden. Syntes det er viktig å ha en god dunjakke på vintertiden.

Beyonce ft. Lady Gaga - Video Phone


Skjekk disse skoene som Beyonce går med!!! De trenger Monica :-)

Photoshoot på Landegården

I dag har jeg vært på photoshoot med Margrete.. Trenger nye bilder til front vinduene mine. Denne gang tenkte jeg å ha mer fashion inspirerte bilder.
Second Hand skinndrakten og  Vintage Chanel vesken er fra Ane Blich house. Jeg elsker jo Vintage og Second Hand. . Kanskje jeg finner drømme vesken min i London!
Vinneren av konkurransen er Jeanette. Hun kom med Granateple som det sunneste tipset. GRATULERER!:-))
Send meg en mail på post@vogue-as.no så sender vi Sunn 24 til deg.
For de som ikke vant så kan dere kjøpe Sunn 24 her på salongen eller på nettsiden vår www.monicainvogue.no
lllllllllllllllllllllllllll 043
lllllllllllllllllllllllllll 003

Lady Gaga faller 2 ganger

wenngaga225x168
Har dere sett videoen hvor Lady Gaga faller to ganger på scenen? Det var midt under en konsert i Montreal. Første gang falt hun rett på rompen mens andre gang bare snublet hun litt. Men hvis du ser på de høye hælene hennes så er det kanskje ikke så rart? Hadde det vært meg hadde jeg sikkert falt tusen ganger. Syntes det er helt fantastisk hvordan de klarer å danse og synge samtidig. Men de er jo superstjars!

Åpningen av Salongen 1.desember 2008

video:åpning av vogue salongen
Her er filmen av åpningen for 1 år siden. Er utrolig glad vi filmet det så kan jeg se hvordan ting har utviklet seg. Har lært mye siden jeg startet her og syntes ting bare går bedre og bedre. Morsomt å se hvor blond jeg var, hehe.

Jacob Aall..Jeg skal faktisk innrømme at jeg glemte 1 års dagen til Vogue i dag. Det var mine ansatte som minnet meg på det. Men sånn går det når man har alt for mye på tankene. Har begynt å få klager av venner at jeg har så dårlig tid. Men i dag skal jeg treffe jentene fra klubben. Vi skal ut å spise på Jacob Aall. Har dere vært der? Det blir sikkert en lang kveld, men Monica må dessverre gå litt tidlig. Trenger skjønnhetssøvnen til i morgen. Skal opp klokken 7 på en gård. Hmmm hva skal jeg der tro??

Vogue er 1 år!!

1 r 006
Hipp hurra!!!!! Vogue er et år i dag. Det er helt utrolig at det har gått et helt år allerede. Det var faktisk ingen som husket det, hadde nesten glemt det selv. Men kjøpte en kake til mine ansatte. Så det er jo bra. Gleder meg til årene som kommer. Stor trives her!

Liker dere den nye frisyren til Rihanna?
Hva syntes dere? Kunne dere gått sånn?

hits